176910
banner
  • satya26
    A gond ugy kezdödött hogy az egyik játéknál lefagyott és utánna nem olvasott semmit se. Irták hogy tulmelegedett és kapcsoljam ki amig kihül majd inditsam ujra. Na ez után tényleg ujra müködött, de tagnap ota már el sem birom inditani.
  • CSOCSO
    XDVDMueller
  • CSOCSO
    nemtom.. nekem tegnap igen erdekesen viselkedett a box...
    egyszer kilepett a gamezbol hogy koszos a lemez.. majd az egyik loading feliratnal nem lefagyott.. egyszeruen csak toltott percekig es semmi nem tortent.. es nem egyszer elfelejtette ugy kirakni a texturakat hogy atlattam az auton a semmibe es azon kocsikaztam....

amugy forza2 rol van szo..
  • satya26
    Hi. Mi baja lehet a boxnak ,mostanában a játékokat egyáltalán nem inditja el. Nincsen piros led. Semmilyen hibát nem ir ki. Viszont a dvd filmeket gond nélkül lejátsza.
  • teddymac
    linkelned a progit
  • CSOCSO
    amit irtam az mehetne a FAQ ba
  • maffia79
    Valaki vágja az xlink kai nevű progi beállításait 360-on?
    Ha igen akkor jelentkezzen please!
  • CSOCSO
    nah.. epp aktualis.. igaz mar kerdeztem hetekkel ezelott.. SENKI nem valaszolt.. szal valszeg senki nem tudja.. vagy ha tudta akkor kapja be a bal heremet amiert nem irt eddig... SZOVAL:

Igy kell megnezni, hogy a DVD-n levo jatekkal biztonsagos-e LIVE-ra menni

gyk: tehat nem csak a gepeden levo ISO-t tudod meglesni hanem a DVD lemezen levo egetett jatekot!

ami kell:
    1) a DVD+R DL lemezeid amiken az illegalis masolatu jatekaid vannak
    2) DVD olvaso meg a geped
    3) XDVDMueller (jelenleg a beta 8 a legutobbi)

megnyit a progi

-klikkelj a view ISO details -ra majd NEXT
    -felul a nyuszifuleken valaszd ki a LOAD from DVDR
    -tedd be a DVD-t a gepedbe ( gyk: nem kell rakotni az xbox driveot.. sima pc-s drive megfelelo!!!)
    -ha betetted akkor klikkelj a LOAD ra majd egy kis ido mulva mikor engedi akkor a NEXT re
    -az uj oldalon olyat kell keresni hogy PFI meg DMI. Ha ezek ki vannak pipalva akkor jatszhatsz vele neten.. ha nincsenek..csak a security akkor NEM!!!!

amugy en is most nezem at ezeket.. .es mindegyik dvd-re irok egy minuszt vagy pluszt...a minuszosrol hianyzik a pfi dmi a plusszosrol nem.. igy tudom melyiket szabad betenni a gepbe... igy nem kell flashelnem iXtremre...
  • Zsoltika 007
    Úgy legyen!
  • arty
    tudom h aproság, de ugynézem uj fifa08ban végre lesz rendes fű :D magyar kommentárt, cseleket és nem megint vmi hiányos, lebutitott sz*rt álmodok a 360ra :)

• arty
    a jelenlegi tudás alapján nem képes az MS az FW hekket észrevenni :) azaz, ha eredeti lemezzel tolod a modositott FW meghajtoddal, akkor sosem buksz le ... a gond ott kezdődik, amikor ilyen-olyan másolatot teszel bele :)

ez a mostani állapot. ha MS megoldja, akkor persze lőttek a live-nak... a kérdés, h ha erre képesek lettek volna, miért manuális log ellenőrzéssel kellett kivágni mindenkit egyesével? Mert féltek tőle, h megint ártatlanokat vágnak ki tömegesen... :) Persze, garit senki nem vállal rá, h igy vagy ugy nem oldja meg az MS a dolgot :)
  • Olcsi2
    hat, elvileg igen. Bar a legujabb firmware-krol a keszitok azt allitjak, hogy az MS nem detektalja oket, de megha igy is van, tok vilagos, hogy ez csak atmeneti allapot. Flesselt box az gaz, mindegy milyen game van benne.
  • Olcsi2
    Itt a germanoknal napi 2,10 EURert lehet jatekot kolcsonozni. Ami azert nem kis penz, bar igazsag szerint egy Shrek-re pl boven eleg ha kiveszed szombat delelott es visszaviszed hetfon osszesen 4,20 EURert (vasarnap ugye minden zarva alapbol.. :) Erdekes viszont, hogy sok jatek annak ellenere megtalalhato a kolcsonzokben, hogy a hatuljara nagy betukkel ra van irva, hogy "nem kolcsonozheto"

Az otthagyod a jatek arat es visszaveszik a jatekot egyebkent nem hulye otlet. Az elejen bizalom kell a vasarlo reszerol, de ha elterjed, hogy korrekt az uzlet, akkor biztosan jon a bizalom is magatol. Ezzel egyebkent talan ki is kerulod a kolcsonzest, hiszen ez inkabb egy vasarlas, ami visszacsinalhato.
  • Adi
    Most akkor, h van ez az egész?
    Ha eredeti gammel megyek fel flashelt boxal akkor az gáz v. nem?
  • Zsoltika 007
    Te jelentetted ki az idézett részben!
  • arty
    mutasd meg, hol irta BÁRKI a fejlesztők közül, h modositott fw-el biztonsagosan lehet LIVE-ozni ? minden nfo alján ott volt h csak saját felelősségre. az FW ráadásul már a 3.x verzio ota tökéletes, a gond a szar imidzsekkel van, ami miatt lebuksz :)
  • arty

KREON fw leiras

:)
  • Zsoltika 007
    "azt nem látják - egyelőre"
    Honnan tudod? Ők mondták? Vagy vmelyik hacker? Azok azt is mondták hogy az (akkori) új firmware-t már nem szúrják ki, mégis ban lett a vége. Én ezek után nem követném őket vakon.
  • arty
    azt nem látják - egyelőre

szeszmester: miért ne kapnád vissza a pénz 90%-át? a bolt se magának az ellensége ... azaz neki az a jo, ha viszek heti 1 lemezt ...

sztem játékot amugy is vissza lehetne vinni, ott a live képesség a lemezen, kivülről nem látszik, h nem fog menni itthon - hiszen nincs live magyarországon ... hazavittem, nem ment, nem teljesiti amit vártam -> pénzvissza

nem életszerű, szal ha per lenne belőle, belebuknék gondolom :) szal, kéne játék kölcsönző ... "legális" :)
  • amdrula
    Gondolom nem nekem szántad :P
  • Szeszmester
    Annyira egyszerű, dugd az azonos színű kábeleket az azonos színű csatlakozókba! Alsó tagozat bazze.
  • Szeszmester
    Szerinted ez menne? Nem vásárolnák vissza.

Mondok egy jobbat.
    Első körben ugye leteszed letétnek a teljes vételárat.
    Te a kiválasztott játékot elviszed és kipróbálod az ár 10%áért (mondjuk). Utána jogodban áll elállni a vásárlástól, természetesen a pénzt nem kapod vissza. Jogászok, ez menne?
  • Zsoltika 007
    És mi van ha látják liveon hogy flashelt a géped?
  • arty
    az a backup elmez logolás, ez ugye a live-on logolodik, nem a winyomon vagy titkos helyen a 360ban? :D

ha pedig ez a helyzet, h online logolodok, akkor ha offline játszom backuppal, online eredetivel, akkor nem bannolnak? jól gondolom?
  • amdrula
    Komolyan nehéz lenne megnézni a leírását, ha enyire nem vágod?
    Amúgy az van, hogy ha scart, akkor nem kell az RGB.
  • Patrik888
    De vettünk Scartot.De abból is kijönnek ilyen színes kábelek.Akkoir most mivan?
  • amdrula
    Adtak hozzá egy "kézikönyvet" is, ha jól tippelem...
  • Zsoltika 007
    Gondolom akkor nincs rajta komponens bemenet. A kapcsolót sd-re és a fehér piros sárga dugót a helyére dugni és kész is. Vagy lehet scart-al is ahogyan előttem is írták.
  • Adi
    Hát színszerint dugd be.
    Vagy scartba dugd..
  • Patrik888
    megjött a boxom de van egy kis gond.6 kábel van ugye azokat hova kell bedugni?mert a tv-be 4 db van de abból 2-őbe nem passzol.hang van de kép nincs:S
  • arty
    azt kellene csinálni, h te tulképpen "megveszed" a lemezt és a végén kevesebbért ők "visszavásárolják" :) ez igy nem kölcsönzés ... tényleg fura, amikor csomo játékra teamxboxon irják, h megvenni nem, de egy hétvégére érdemes kikölcsönözni, mennyire más világ :)

najo, mondjuk az is tény, h itt szinte mindenki lemásolná a kölcsönzött lemezt ;)
  • rudanjoe
    érdemes pl a -ben eredeti, használt xbox játékokat venni 1500ért, amink mennek 360on is:)JOEYSTATION
  • Adi
    LOLOLOL!
    5 ezerért van új!! Fóliás!
    Nézelődj kicsit Joeystation
  • Jissi
    Gondolom a film DVD-nél is megteszik, de ismerve az itthoni állapotokat, simán el tudom képzelni, hogy valamiért ez a játékoknál a többszöröse...

Megkaptam közben a sablonválaszt:

Javaslatát továbbítottam az illetékes felé.

Üdvözlettel:
    Szücs Edina
    ügyfélszolgálati ügyintéző
    DVDrent Kft.

• Chrisss
    Ha nem full hd tv-je van akkor szinte mindegy a két felbontás közül melyiket hasznlája valaki, mert az 1080i-t úgyis átalakítja a tv. hiszen ezt a felbontás a normál hdready tv-k nem tudják megjeleníteni. Amúgy az 1080i-t picit élesebbnek ,de kevésbé stabilnak fogjuk látni, mint a 720p-t.
  • Olcsi2
    Lehetseges volna ilyesmi (anno en is gondolkodtam valami hasonlo beuzemelesen), csak az a baj, hogy a kolcsonzoknek ki kell fizetni a jogdijat az egyes jatekokhoz, az meg valoszinu eleg sokban volna.
  • Rena11
    ja még annyi én nem fleshelek és nem is fogok jó nekem így eredetiben a játék így sokkal többet ér nekem mint 1 copy-zott lemez meg nem esek a bőség zavarába :)
  • Rena11
    hol láttál ilyen olcsón játékokat ?
    egyépként én 4000ért vettem most fifa 07-et de használtat és a postaköltség 1700ft
  • Jissi
    Tényleg, van valami elbaszott magyar jogszabályi akadály a nagy videojáték kölcsönzök megjelenésének nálunk? Simán kiperkálnám a havi 3-4 eFt-ot nekik azért az 1-2 lemezes kvótáért, a'la gamefly.

Ez lenne a normális kölcsönzési módszer, nem a hagyományos magyar mutyizás, hogy piaci kofaként alkudozni a visszacserélendő lemezzel.

Írtam is a dvdrent.hu-nak, hogy tervezik-e bevezetni, bemásolom majd ha válaszolnak.
  • Ewergo
    Ja, a Mediaban már 40 ezerért van PSP.
    Még mielött valaki megint....... :)