176900
banner
  • Bence9292
    Valószínűleg mindenhova ugyan az a cucc került fel. És ha tényleg hibás a rar file mindenütt akkor valószínűleg kiadtak egy FIX-et is. Én TL-ről szedtem le, méghozzá ezt a releaset és jó:
    The Darkness PAL MULTI5 XBOX360-WAR3X
  • CSOki444
    :) azt teszem reggel 10 töl és eddig leszedtem avgy 7-8 at és egysejo!!
    unom egy kicsit már!!
    de köszi. probálkozok még!!
  • rambuu
    De csak magát a 64. fajlt szedd le valahonnan.
    Azokat szedegesd le, addig még valamelyik nem jó.
  • rambuu
    De mondom, kicsi újítás de érdekes.
  • morgomedve
    Két hetes a konzolom, 2006.07.07 es a cimkén a dátum, tudom hogy állhatott sokat, de nem régi egy kicsit ez?
    Vagy ne foglalkozzak vele?
  • CSOki444
    csumi a THE DRAKNESS cimü játékot leszedtem és crc hibás a 64.rar fájl
    több torrentröl is leszedtem de mindegyiknél kiirja a csomagolás során a crc hibát!
    honnan szedjem le ahol tuti jo a 64.rar fájl??
    aki tud segitsen már lécci mert már tolnám 1000-rel!
  • amdrula
    Ez volt a spring update, nem valami nagy újdonság... :D
  • rambuu
    Ja meg a másik elfelejtettem, a Hour of Victory nekem tetszik már csak a WW2-es téma miatt is, de persze a CoD-ot semmi se pipálhatja le.
    Mondjuk nekem az nem tetszik csak a HoV-ban hogy a kurzor elég érdekessen mozog, lassan indul és egyszer csak begyorsít és így nehezebb a célzás.
    Ja meg leszedtem az Armored Core 4-et, hát az meg el lehet vele játszogatni, bár azért mit meg nem attam volna azért, ha előtte a Demot ki próbálhattam volna.
    Pláne ugy hogy el is basztam egy DVD-t miatta.
  • rambuu
    Hali!
    Érdekes hogy ami volt a Hour of Victoryn update, az most azt tette, hogy amikor valami archivmentet megcsinálunk akkor ki irja hogy mi is az, meg hogy mennyi pontot ért, meg az, hogy már ott lent amikor be tesszük a lemezt nem azt irja hogy reading disc, hanem a játéknak a nevét ami benne van.
    Apró kis javítások de érdekessek sztem.
  • Bence9292
    Szeretném megkérdezni, hogy most hol a legolcsóbb a Premium Pack. Egyik ismerősömnek kellene, és most néztük, hogy az xbox.maximax.hu -n már lejárt az akció és 90-be kerül újra. Tehát ez alatt az ár alatt tudtok szegény embernek javasolni valamit?
  • Ragnar360
    Jól mondod Bence barátom :)) szal ha beszarik rajta a flash és nem mennek rajta a másolt gammák akkor azt ujraflashelik , magára a gépre nincs ...de nem szokott baj lenni vele :D
  • partizan182
    A box hátulján van feltüntetve (egy csomó más adattal együtt).
  • morgomedve
    hol tudom megnézni a gépemen mikori gyártású?
  • Bence9292
    Gépre nincs gari, a flashelésre van. Én is ajánlom a telefont, mert mióta én informálódtam már változhatott a helyzet.
  • Olcsi2
    Tengu
  • TrIp
    és szerinted ezt melyikünknek kéne fejből tudnia?! hívd fel őket telefonon
  • Gideon Wieth
    gyors kérdés, Ha a con**** C****** veszek boxot, és flashelik is, attól még náluk megmarad a garancia ? :D Tehát mittomén mondjuk megadja magát a gép amit tőlük vetetm és ők flasheltek, akkor garival megcsinálják/ cserélik ?
  • athlon7
    Ezeknél az újabb gyártású gépeknél vannak olyan meghibásodási problémák, mint a régebbi gyártásuaknál (3LED, rossz hűtés, stb...), vagy már nem muszáj hűtésmodosítással venni a gépeket??
  • Ewergo
    "Technikai Segítség" bann, FAQ alatt!! Olvasd el leirnak mindent.
  • szabesz83
    Sziasztok!
    Nemrég flashelték boxom, magamnak szeretném írni a játékokat, de se hogy sem sikerül. Eddig 6 lemez kidobtam, 1 lett jó, azt sem tudom hogy.
    Használom az ss mergert, de valamiért mindig pirosan világít, hiába töltöttem le ss fájlt. Megvan backup creator is, img burnnel írtam ki az isokat.
    Nagyon megköszönném ha valaki segítene, hogy mi a pontos menete az írásnak.
    [email protected]
  • CSOki444
    a 3 Piros led azt jelenti hogy ... hamarabb jön majd a Mikulás hozzátok :)
  • CSOki444
    Hagyjátok már szegénykét!
  • Kaplan
    A fikazöldet kihagytad.
  • Ewergo
    Az semmi. Csak vicceltek akik irták és már meghaltak szép temetésük volt!
    Csak zöld led van : világosdzöld, sötétzöld, almazöld, libafoszöld, zöldeszöld!!!!
  • tyrant71
    az egy nyereményakció
    all inclusive utazás prágába a boxnak :-D
  • Mozes13
    Mi ez a 3 ledes dolog? Már több helyen is láttam, hogy írták.
  • arty
    xdvdmulleter 9.7
  • partizan182
    Mi a feladat? (mert 2x is kell a dokkhoz menni)
    Kinyírni a kapitányt vagy felszállni a csónakra?
  • Ewergo
    Ma rendeltem meg az xsata-t.
    A genyóba fogok én cicizni többet!
  • KADARKA

3 piros ledes xbox360 premium pack teljes tartozékával eladó! szerintem elég jó áron:35000ft és nem banos! ha érdekel valakit írjon és megbeszéljük.....
  • Ewergo
    Na ez jó a kosztümök számát is irja karakterenként.
    Az ember nehogy potyára "kinlodja" végig mégegyszer a brancsot.
    Köszee!
  • amdrula
    Unlockolható karakterek.
  • Ewergo
    Tényleg...Alpha az.
    Nem sok idöt pazaroltak a fö enemy megalkotásán. Szerintem a néger csávo crom metál szerkoja hatásosabb lett volna neki.
    De akkor ki a genya van még az utolso kép alatt?
  • msittes
    Sziasztok!Elindult az oldal.Segítőket és feltöltőket keresek.Ha szeretsz torrentezni akkor itt a helyed: http://xbox-paradise.hu/
  • Attila8805
    Hát figy én tesco-ba vettem az enyémet ok tom 130 volt de máshol is 100 és ehez kaptam(végülis vettem)2 játékot.
    Amihez ha külön akarom megvenni akkor fel kellet volna utazni Miskolcraq ami 60KM csak oda.
  • amdrula
    Alphát nem lehet unlockolni elméletileg, az valaki más lesz.
  • bbuffy
    meg ha vki játszik darknessel elakadtam a dokknál és nem tok semerre menni...help plz ha tudtok
    köszi:)
  • bbuffy
    télleg ha már témánál vagyunk mért nem ad be új karaktert csak ruhákat ha storyban végigviszem vkivel?más módja van?
  • partizan182
    Istenem mennyire utáltam azt a nőt...
    Csak a vak szerencse és a 20x -os újrapróbálgatás segítségével sikerült mindig lenyomnom...
  • Ewergo
    Aha!
    Hát ez föanyu. Most nem tom a nevét de ebböl a "présgépböl" jön elö össze-vissza repked szemkinyomós meg haj fighter akcióji vannak...! Végig mentem mindegyik karakterrel elö is jöttek ujak, de volt még egy kérdöjel. Gondolom az alatt lehetett. Csak bizti valami furmányos bunyoval adja be. ?