XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Ahogy olvasom multinál matchmaking még mindig szar hónapokkal megjelenés után. 10kt mindenképp megér, eleve a benne lévő content miatt is, de készülj fel, hogy valami 70 giga majdnem a játék.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

n000rbi
Halo MCC most 10k. Megéri? (sosenemjátszottamhaloval)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

darkSectorxxx
Ja bocs nekem először csak a szobás kép jött be.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Forza, halo mcc, unity.

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Milyen játék ez?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Na csak megérte várni a képkészítő funkcióra, mert ahogy olvasom PNGbe készíti és tömörítetlen. Itt van pár példa.

Nem félkész meló, ez így ebben a formában sokkal jobb, mint ami PSen van.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.02.21. 12:30:12

n000rbi
Jó ez? Gondolkodtam rajta, hogy be kéne húzni...

Totti5
Még nem, de olvastam hogy a japók kitettek magukért. Szar mindenkinek.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DOA 5 Last Round trial-t próbálta valaki? Másnál is lefagy ha online-t próbál indítani?
Totti5
Rebellion mit gondolt hogy jobb vészink nélkül játszani a Sniper Elite 3-at ami reszel, darál, kettévágja a képet, már a menüben is, és az első perc játékban úgy egy percen át? vagy bekapcsolod a vészinket és atom 30 fps, valami budget kategóriás blúrral, ami miatt piszok gyorsnak tünik a mozgás. Nehéz a döntés... ja nem.

Totti5
Phantom Dust eddigi fejlesztőitől ( Darkside Game Studios ) elvette MS az IP-t. Más studiót bíz meg a játék készítésével.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.02.20. 22:37:49

Totti5
Brutál egy karakter, és ötletes tréler megint + új kari megint, valami japán-zombi-horro csaj ami a körből és átokból gyütt elő😊

Fejlesztő váltás után mit sem esett a minőség, sőt emelkedett<#eljen>
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.02.20. 22:31:56

Totti5
FF14 demó kép. Nem tűnik túl acélosnak ez a motor, ez a látótáv, LOD rettenető gyenge bármihez képest ami eddig megjelent. Japópowa? megint csúnyán lemaradnak?
( najó vetekszik a BF-el )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.02.20. 22:15:05

n000rbi
Tudom, ps4 is van.

Rage47
az én kontrollerem jó, a kollégám PS4-ese meg 1 hónap után cserére szorult. a másiknak meg 3 hónap után.
szar mind
TDC Geronimo
Ótvarfos a minőség ott is, főleg a kontroller. Nekem is másfél hónap után cserélni kellett, de ez se az igazi.

n000rbi
Hozzáteszem, hogy a tápomat háromszor cserélték, kontrollert meg kétszer. Tehát finoman szólva is megingott a nem létező bizalmam az MS-ben.

Katun
Nem, ilyet még nem is hallottam. Szerintem ilyet cserél az MS garanciában, ugyanis a kiegészítőkre egy év garancia van (legalábbis tudtommal, a gépre és Kinectre 2). Nekem néha a bal trigger nyöszörög, de van, hogy elmúlik. Kicsit kiábrándító, tudva hogy mibe fájt nekik a fejlesztési költség.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

n000rbi
Nektek volt már olyan, hogy a rezgőmotor "kilazult" a kontrollerben? Kb. két napja vettem észre, hogy a bal oldalon rendesen kopog a műanyagon, amikor jobban beindul és kézzel megrázva a kontrollert, hangosan koppan azon az oldalon... Tököm ezekbe a fos kínai szarokba már. Jól ki lett fejlesztve.

Katun
Be tudnál invitálni a Preview programba? Úgy olvastam csak meghívással lehet bekerülni, a meghívónak bent kell lennie és ennyi a kritérium. 😊

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Harlekin
Mivel uploadba teljesen ugyan úgy feltölti ahogy lementetted vagy megcsináltad így simán menthető akár mire és jó minőségben...De haza megyek megnézem és rakok be ide képet,hogy mi az a minőség amit tud asztali gépre lementve ide feltöltve...
Az biztos,hogy teljesen ugyan abba a minőségben menti a képet ahogy van...
TDC Geronimo
Kiexportalni a képet csak fos minőségben twitterre lehet csak nem? Usb másolás vagy cloud elérés nincs mint videóknál gondolom.

Harlekin
Na tegnap teszteltem és csináltam vagy 40 képet.Nagyon frankó,mert akció közben is el lehet kapni a "pillanatot"!
Macccy
Jóez jóez ... de mikor lesznek rá játékok? <#idiota>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Totti5
A márciusi Xbox One frissítés főbb újdonságai:

Screenshot készítés: Játék közben a Guide gomb dupla lenyomásával azonnal képernyőkép készül, amit aztán az Y gombbal el is menthetünk. Kinect esetén az "Xbox, take a screenshot" parancs is ugyanezt a feladatot látja majd el.

Upload app: Ebben már nemcsak a videóinkat, de fotóinkat is kezelhetjük majd. Az elmentett képek beállíthatók lesznek háttérnek, de meg is oszthatjuk őket az Activity Feedben vagy épp Twitteren.

Ajánlott barátok (Suggested Friends): Könnyebb lesz olyan barátokat találni, akiket akár ismerhetünk. A rendszer felajánlja majd a közös ismerősöket, barátok barátait, illetve az Xbox Live legaktívabb feltöltőit és alkotóit, hogy hozzáadjuk őket a barátlistánkhoz.

Csempe átlátszóság: A Settings / My Xbox / Tile Transparency menüben ezentúl beállítható lesz, mennyire legyenek átlátszók a csempék a kezdőképernyőn.

Valódi név megosztása: Beállíthatjuk, hogy a valódi nevünket csak a közvetlen barátaink, azok barátai vagy bárki láthassa.

Spam jelentése: Xbox Live üzeneteknél lehetőség lesz a nem kívánatos leveleket szemétnek jelölni, amiről aztán az Xbox csapat kap jelentést.

Totti5
Natgeo most

A II. világháború legnagyobb rajtaütései

COD 1? vagy 2 jeleneteivel mutatják be az eseményeket. Poén.

JaSoN HuNTeR
Köszönöm

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Totti5
Felhasznált lapka speciális AMD APU
Processzorarchitektúra
AMD Jaguar
Processzormagok száma 8
L2 gyorsítótár mérete 2 x 2 MB
Processzormagok órajele 1,75 GHz
CPU számítási teljesítménye 112 GFLOPS
Integrált grafikus vezérlő (IGP)
AMD GCN architektúra
Grafikus parancsprocesszorok száma 2
Compute parancsprocesszorok száma 2
CU-k száma 12
Shader részelemek száma 768
Textúrázó csatornák száma 48
Blending egységek száma 16
IGP magórajele
853 MHz
IGP számítási teljesítménye 1310,2 GFLOPS
Háromszög-feldolgozás sebessége 1,71 milliárd/másodperc
Pixel kitöltési sebesség 13,6 gigapixel/másodperc
Texel kitöltési sebesség 40,9 gigatexel/másodperc
Beágyazott memória az IGP-nek
32 MB ESRAM
ESRAM maximális sávszélessége 218,4 GB/s
Rendszermemória kapacitása 8 GB
Rendszermemória típusa DDR3
Memóriabusz 256 bit
Rendszermemória effektív órajele 2133 MHz
Rendszermemória sávszélessége 68,3 GB/s
SHAPE hangprocesszor négy Tensilica DSP
Hangprocesszor számítási teljesítménye 15,4 GFLOPS

JaSoN HuNTeR
Mi a Xbox One specifikációi?

Igaz hogy egy módosított AMD radeon 7850 van benne?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

n000rbi
<#falbav><#levele>

Én is letoltam 5 óra alatt, csak a menü baszakodott valahogy :-D
Ryse: Son of Rome: 58 achievements out of 58 won | Completed on 11 Jan 14 | Played for 111 hrs 57 mins |

Totti5
Már nem. Csak tegnap volt. Ma már a CI és az MS egymásra mutogat miatta. Valszeg nem most akarták ellőni ezt, hanem később, így lekerült és nem is lesz ezen sale alatt.

Aki tegnap megvette az örülhet, aki nem az lemaradt.

n000rbi
Nem azt mondtátok, hogy magyar storeon is 2k a LotF? Miért nem látom a honlapon az akciók között?

Totti5
Tréler jó, de az első rész olyan mély nyomokat hagyott bennem, hogy bottal sem.

darkSectorxxx
Ja értem nem igazán pedáloztá a játékot, csak azért kérdem....

Totti5
Annyira. Kurrens.

TDC Geronimo
Nem néz ki rosszul már amit videón meg képen láttam, de a CA effektet nagyon túlzásba vitték szerintem.

darkSectorxxx
Ennyire szép?

Totti5
Lords of the Fallen milyen szép már!!!! Meg ezek az animácók.

CI szintet lépett erre a genre, felvette a ritmust már az elején. Így kell ezt csinálni! Remélem nem állnak meg itt.

Totti5
Én meg az Order kapcsán a Ryse-ről. Tiszta sor.

Én nem a fallen-ről beszéltem, hanem a Order-ről amiről a ps4 topicban fröcsköl, pedig még azt a fogatlan poénos videót is képes volt betenni, saját maga meggyalázására...
Totti5
Kösz, de szvsz jobban tudom h mennyit játszottam.

darkSectorxxx
Biztos hogy nem 4-5 óra nekem sem ennyi volt pedig nem nézelődtem semmit.

Kongy
8 óra, amiből 3-at szerintem tuti a menüben töltöttél el, mert azt is le lehet tudni bőven 5-6 óra alatt 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
Nem 6. Amúgy meg mindegy mennyi. Ryse -t teljes áron vettem ami a szakértők szerint 4-5 óra. Nekem 8 volt ami teljes rendben volt.

Oké, akkor 6.
Totti5
Ki tudja miről van szó de ha arról akkor nem 5ora

Igények? Úgy érted 18ezer forint = 5 óra az korrekt igény? Ejha! Taníts mester!
TDC Geronimo
Sry ha vannak igényeim, neked lehet nincsenek. Innentől kezdve veled befejeztem a "társalgást"

Jaj, ne haragudj, ha esetleg olyat írtam, ami neked nem tetszik. Hát igen, én kicsi vagyok, de majd egyszer felnövök hozzád, és akkor talán megértem a "fosfrém+tearing" lélektani okát, mint kizáró tényezőt egy pár ezer forintos játék vásárlásnál. Hiába, egy makulátlan elme örök ragyogását csak napszemüveggel lehet csodálni.