XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Xbox 360 Live előfízetésné az aktuális ajándék Bioshock Infinite játéknál van másnak is problémája azzal, hogy nem találom a konzol menüben sehol és így nem tudom letőlteni! Köszönöm előre is az infó4! <#crazya> Bandesz
Moby
Hát úgy, ahogy minden eddigi, hasonló esetben: a használatával elfogadod a feltételt, hogy a ha a használat közben megpandel az agyad tőle, az a te sarad. A playstationök evvel kapcsolnak be generációk óta.

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Sok magyarosított játék jelent meg 360ra, az MS játékok között kiamagsló volt az arány, de Haloból csak a Wars volt az.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

gduck
Most komolyan, "majd ha feltörik veszek" országban mire számítasz?

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

MoRT2195
Ez az egy? Komoly...
darkSectorxxx
Érdekes hogy a TRAITOR szó csak a videó kezdőképkockáján olvasható. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Muttley
ha már témánál vagyunk 😊
nagggggyon kíváncsi leszek, hogyan fogják korlátozni az Oculus Rift használatát
úgy hogy esetleges "nem megfelelő game-hez" való felhasználáskor,
ha a user összehányja magát és pszichiátrián kell ápolni,
akkor ne akasszanak Zuckerberg nyakába több millió USD-s pereket
Utoljára szerkesztette: Muttley, 2015.03.22. 11:21:07

Just do it :)

Macccy
Jaaajjjdekettészétbaszooom hej haj ezt az SG fórumot! Most már normál nézetben nem is tudok belépkedni a topicba, hogy megnézzem milyen videók vannak ... @&%#<$¥#&@@44!!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Totti5
Halo Wars.

MoRT2195
A Halo játékok Xbox 360-on magyarul jelentek meg? Több Microsoftos játék van, ami eleve magyar felirattal jön/jött Xbox-ra, de a Halokról nem tudok. Kapott valamelyik Halo játék hivatalos, vagy nem hivatalos fordítást?
gduck
Olvasod is a fórumot vagy csak írogatsz???

gduck #159040

Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, xbox 360 Live Gold előfízetésem van, eddig kaptam minden hónapban ajándék játékokat. A kérdésem az, hogy utolsó előtti játék TOMB RAIDER volt ami sikeresen letöltöttem, mostani ajándék az Bioshock Infinite, de nekem a konzolon végignéztem az összes menüt jáékoknál és NINCSEN SEHOL, hanem helyette van egy 50MB gagyi játék.. 😞 Ismerösőmnek sikerült letölteni Énnekem miért nem jelenik meg az ajándék játék???!! A konzolon kapott heti ajándék játékok között néha szoktam vásárólni Bankk... az befolyásolhatja az ajándék játékot vagy ez ettől függettlen a LIVE GOLD AJÁNDÉK JÁTÉK havonta ami kettő DB jár!?!?!?
Előre is köszönöm a segítséget!
BANDESZ05 😊😊😊😊
darkSectorxxx
Na zsír! 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Botond
DX12-vel már vinni fogja 60frémmel a 4k-t az x1. -.-
darkSectorxxx
ejha.

The Norberto
De......
darkSectorxxx
Ugye ez nem ingame volt.

Totti5
Na ez csúnya lesz.

Moby
Élményfokozó, ez kétségtelen, és nem is kis mértékben, de csak egy viszonylag szűk játéksítlus palettán.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.21. 19:58:52

Muttley
úgy értem, élményfokozó
#159038: az 1 gomb nyomkodós supercombo-s QTE játékokra gondoltam

gduck
Esetleg nem Szlovákia a régiód? Mert ott a Banjo-Kazooie adják helyette

gduck
<#eljen>

Totti5
Nem vettem észre hogy az elmúlt másfék év alatt bármennyivel is több QTE lett volna a játékokban... ugyan annyi mint 5 éve, mint prevgenen. QTE már pedig jó dolog és kell is, nem véletlen kerül bele, viszont h ki hogy alkalmazza a már teljesen más kérdés.

Engem az zavar, hogy nem is látta, nem is tud róla semmit és kétpofával ossza. Ez a trend most.

Aha...A User társadalom van gödörben...Ja...Nem a játékok színvonala.😊
Moby
Az OR hogy jön ehhez a témakörhöz?

Muttley
sok újdonságot kár várni
amilyen stílust lehet, már kiadtak X360/ PS3-ra
és a gamek zöme QTE irányban butul veszettül
majd jönnek a valós HD remake-ek és az Oculus Rift
na, az majd hatalmasat fog ütni
egyszercsak... 😊)

Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, xbox 360 Live Gold előfízetésem van, eddig kaptam minden hónapban ajándék játékokat. A kérdésem az, hogy utolsó előtti játék TOMB RAIDER volt ami sikeresen letöltöttem, mostani ajándék az Bioshock Infinite, de nekem a konzolon végignéztem az összes menüt jáékoknál és NINCSEN SEHOL, hanem helyette van egy 50MB gagyi játék.. 😞 Ismerösőmnek sikerült letölteni Énnekem miért nem jelenik meg az ajándék játék???!! A konzolon kapott heti ajándék játékok között néha szoktam vásárólni Bankk... az befolyásolhatja az ajándék játékot vagy ez ettől függettlen a LIVE GOLD AJÁNDÉK JÁTÉK havonta ami kettő DB jár!?!?!?
Előre is köszönöm a segítséget!
BANDESZ05 😊😊😊😊
Totti5
Oddworld: New 'n' Tasty March 27 on Xbox One

darkSectorxxx
Gears of War - nem lesz Marcus Fenix Collection
A Black Tusk stúdiómenedzsere szerint nem dolgoznak a rajongók által várt Gears of War: Marcus Fenix Collection kiadásán.

<#sir>

Totti5
Egyre nagyobb gödörben van a user társadalom.

Battlefield Hardline: PS4 vs. Xbox One hír STORY gameplay videó alatt ( nem jelent még nem, nem játszottak vele )

"új motor kéne és nem ez a generáció váltást kiszolgáló vacak"

"Megnéztem a videot baszki ezek ki a fene ellen harcolnak?"

"Mindkettő fos."

" több valóságot vártam el a story-tól"

"Szar játék, tökmind1 melyik konzolon..."

"undorítón néz ki"

"mint ha PS3 vagy X360 konzolon futna a játék. "

"Ocsmány s szar, és büdös "

"Hatalmasat fog bukni"

"Az egy dolog, hogy ronda és egy lineáris szar a játék"

"ez erősen gyenge, mind játékminőség, mid pedig grafika szempontjából. "

"Ha ingyen adják egy DLC vagy valamilyen kiegészítőnek akkor persze nem szóltam és nem mondom azt, hogy ocsmány, de ha ez egy külön játék és pénzt is kérnek érte akkor bajok vannak. "

"de ez a játék bukás lesz. "

"Steril környezet, valamint a karakteranimációk ultra gagyik. Kb. 2008-as színvonal. "

Én : Játszottam a singlivel ilyen ordas baromságot hogy a mocap 2008 as szint meg h steril környezet.... Ezeket mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Ha az a cél hogy minél nagyobb hülyeséget írjunk akkor elég szomorú.

Egy rajongó : "a te véleményed ignorálom (sztem nem vagyok vele egyedül) , mert már itt is és SG-n i közröhej tárgya vagy, és véleményed nem mérvadó."

Hányok attól ami ma a gémer bázis az interneten. Ez nem normális dolog ami megy és ahova ez tart. Csak a negatív, a moslék, a fika, az h minél nagyobb irreális baromságot mondani, bármiféle tapasztalat nélkül.

Story módban a BF Hardline nagyon látványos, az animációk részletesek ( mint a BF 3-4ben ), a rendezés nagyon jó, a mocap hibátlan, a környezet a két pálya alapján részletes és változatos volt. Mégis mi a jó francról beszélnek ezek?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.03.20. 18:56:35

orichalcos
Persze, sőt a piros pont osztás mai napig működik, én is azt használom inkább...

My streams: https://beam.pro/oriic

GTA5,hol lehet állítani vezetésnél,hogy ne rángassa a kormányt?Túl érzékeny belső nézetben
Kongy
Az az oldal megvan még, ahol azokat a korábbi jóváírt pontokat meg lehet keresni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

davidka003
Szar a PH rendszere. Én 2 cuccot adtam el és 10 pozitívom van érte.
Szal elég fos a rendszer.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
Nem lesz GeoW kollekció, fejlesztő twittelt

I love the passion, but there’s no Marcus Fenix Collection. We ARE working on other exciting Gears projects. I'll see you at E3!

Őstag. Abszolút nem biztos hogy 33 neki a max. Régen nekem is volt már vagy 50 pozitív értékelésem. Amióta a pontrendszer van az eltünt a megbízhatóság topikokkal.
Kongy
Így van. Nekem 122 pozitívom van, de megtévesztő, mert ez 24 adásvételt takar, a 33 meg sokkal kevesebbet.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Nem vagy nyámnyila, így korrekt ahogy leírtad, én is így szoktam.
Nemmelesleg 6 azaz HAT óra alatt meg kell hogy kapja az elutalt pénzt, ergo nem gyenge pofátlanság főként előreutalás esetén ha nemhogy pénteken,hétfőn sem volt képes feladni. Több pontból áll a ph értékelése, pár pontnál nyugodtan mínuszold.

//Nyilván ugatni fog a minuszért. Nos...Kapja be.
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.03.19. 17:58:52
Totti5
Nekem 5 van PHn és közel sincs 100 játékaimon, még sem basztam át senkit sosem...

100 pozitív alatt nem ajánlott senkinek utalni előre.33 még nagyon kevés..
Totti5
Ez vicc.

PH őstag 33 pozitívval 1 hete nem képes küldeni a gémet. Múlt csüt utaltam neki, ami péntek reggelre megkapott. Hétfő esete mondom már ráírok h mi van, megkapta, nem kapta, feladta nem adta.

Oké megkapta, de holnap adja fel azaz kedden, azaz ( hisz szombaton is van posta ) 3 postai nap után jut el oda. Oké nem ért rá... de hogy sem szerdán nem volt itt, sem ma nem jött semmi az már vicc.

Ha egyátalán feladta legalább ujságolná el ha már késett hogy végre feladta, de semmi. Most irogassak neki naponta hogy mivan? hihetetlen, hogy elvileg megbízható ember ennyire trehány legyen, csak kérdem akkor honnan van ennyi pozitívja, mert erre neki nem hogy pozitívat nem adok, de ha holnap nem lesz itt akkor biztosan megkapja az első negatívját ( miután, vagy HA megjön egyátalán egyszer ).

Lehet én vagyok ilyen nyámnyila, de ha utalok akkor megírom mindig hogy elutaltam most ebben a percben. Ha kapok lóvét akkor megírom hogy kösz megjött. Ha feladok valamit aznap megírom nekik hogy feladtam. Nem ez a normális?!

A másik meg szintén PH, megbízható 2 ember érdeklődik... mondom nekik ok, itt a számom holnap hívj, vagy add meg a tied és hívlak. Egész nap semmi. Este 10kor már ráírok h mivan, erre másnap visszaír hogy bocs NEM VOLT IDŐM és már nem aktuális. Oké, akkor basszátok meg hogy közben 4 vevőt kergettem el, akik elvitték volna, és akik most már nem viszik... ( azok posta lett volna, ez személyes )

Ezek nem kicsit kiakasztanak...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.03.19. 17:28:07

darkSectorxxx
Elnézést kérek hogy lealacsonyítalak egy játékra, de nekem az Ori mostanában játékot jelent kapásból. 😄

Kongy
Jó, jó csak Adam Sandler miatt nem is reménykedek benne, hogy jó lesz.

orichalcos
Na bazze. 😄 Ezért utálom az Ori and the Blind Forestet (pedig nem, állat játék), mindig azt hiszem hogy rólam beszélnek az emberek. 😄

Egyébként hja, tesztelésre kaptam, de végül nem én írok róla, de attól még ingyen volt igen. Mármint a Type-0 HD. 😊 Amúgy hja átvezetőknél van hogy nem mozog rendesen a karakterek szája, de végül is egy PSP-s játékról beszélünk. Ettől függetlenül bele lehet ölni vagy 20-22 órát.

My streams: https://beam.pro/oriic

darkSectorxxx
Animációs is tetszett. 😊

darkSectorxxx
😊

Totti5

Moby
Találó <#banplz>

Pfff....Annak aki végigolvasná ezt az oldalt ajánlom figyelmébe háttérzenének a Benny Hill főcímzenéjét....Passzentos...<#taps>
Kongy
Dark esküszöm te jobb vagy egy standuposnál 😄DD