XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
nagggggyon kíváncsi leszek, hogyan fogják korlátozni az Oculus Rift használatát
úgy hogy esetleges "nem megfelelő game-hez" való felhasználáskor,
ha a user összehányja magát és pszichiátrián kell ápolni,
akkor ne akasszanak Zuckerberg nyakába több millió USD-s pereket
Utoljára szerkesztette: Muttley, 2015.03.22. 11:21:07
Just do it :)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
gduck #159040
Előre is köszönöm a segítséget!
BANDESZ05 😊😊😊😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.21. 19:58:52
Adversus solem ne loquitor
#159038: az 1 gomb nyomkodós supercombo-s QTE játékokra gondoltam
Engem az zavar, hogy nem is látta, nem is tud róla semmit és kétpofával ossza. Ez a trend most.
amilyen stílust lehet, már kiadtak X360/ PS3-ra
és a gamek zöme QTE irányban butul veszettül
majd jönnek a valós HD remake-ek és az Oculus Rift
na, az majd hatalmasat fog ütni
egyszercsak... 😊)
Előre is köszönöm a segítséget!
BANDESZ05 😊😊😊😊
A Black Tusk stúdiómenedzsere szerint nem dolgoznak a rajongók által várt Gears of War: Marcus Fenix Collection kiadásán.
<#sir>#sir>
Battlefield Hardline: PS4 vs. Xbox One hír STORY gameplay videó alatt ( nem jelent még nem, nem játszottak vele )
"új motor kéne és nem ez a generáció váltást kiszolgáló vacak"
"Megnéztem a videot baszki ezek ki a fene ellen harcolnak?"
"Mindkettő fos."
" több valóságot vártam el a story-tól"
"Szar játék, tökmind1 melyik konzolon..."
"undorítón néz ki"
"mint ha PS3 vagy X360 konzolon futna a játék. "
"Ocsmány s szar, és büdös "
"Hatalmasat fog bukni"
"Az egy dolog, hogy ronda és egy lineáris szar a játék"
"ez erősen gyenge, mind játékminőség, mid pedig grafika szempontjából. "
"Ha ingyen adják egy DLC vagy valamilyen kiegészítőnek akkor persze nem szóltam és nem mondom azt, hogy ocsmány, de ha ez egy külön játék és pénzt is kérnek érte akkor bajok vannak. "
"de ez a játék bukás lesz. "
"Steril környezet, valamint a karakteranimációk ultra gagyik. Kb. 2008-as színvonal. "
Én : Játszottam a singlivel ilyen ordas baromságot hogy a mocap 2008 as szint meg h steril környezet.... Ezeket mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Ha az a cél hogy minél nagyobb hülyeséget írjunk akkor elég szomorú.
Egy rajongó : "a te véleményed ignorálom (sztem nem vagyok vele egyedül) , mert már itt is és SG-n i közröhej tárgya vagy, és véleményed nem mérvadó."
Hányok attól ami ma a gémer bázis az interneten. Ez nem normális dolog ami megy és ahova ez tart. Csak a negatív, a moslék, a fika, az h minél nagyobb irreális baromságot mondani, bármiféle tapasztalat nélkül.
Story módban a BF Hardline nagyon látványos, az animációk részletesek ( mint a BF 3-4ben ), a rendezés nagyon jó, a mocap hibátlan, a környezet a két pálya alapján részletes és változatos volt. Mégis mi a jó francról beszélnek ezek?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.03.20. 18:56:35
My streams: https://beam.pro/oriic
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Szal elég fos a rendszer.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
I love the passion, but there’s no Marcus Fenix Collection. We ARE working on other exciting Gears projects. I'll see you at E3!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nemmelesleg 6 azaz HAT óra alatt meg kell hogy kapja az elutalt pénzt, ergo nem gyenge pofátlanság főként előreutalás esetén ha nemhogy pénteken,hétfőn sem volt képes feladni. Több pontból áll a ph értékelése, pár pontnál nyugodtan mínuszold.
//Nyilván ugatni fog a minuszért. Nos...Kapja be.
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.03.19. 17:58:52
PH őstag 33 pozitívval 1 hete nem képes küldeni a gémet. Múlt csüt utaltam neki, ami péntek reggelre megkapott. Hétfő esete mondom már ráírok h mi van, megkapta, nem kapta, feladta nem adta.
Oké megkapta, de holnap adja fel azaz kedden, azaz ( hisz szombaton is van posta ) 3 postai nap után jut el oda. Oké nem ért rá... de hogy sem szerdán nem volt itt, sem ma nem jött semmi az már vicc.
Ha egyátalán feladta legalább ujságolná el ha már késett hogy végre feladta, de semmi. Most irogassak neki naponta hogy mivan? hihetetlen, hogy elvileg megbízható ember ennyire trehány legyen, csak kérdem akkor honnan van ennyi pozitívja, mert erre neki nem hogy pozitívat nem adok, de ha holnap nem lesz itt akkor biztosan megkapja az első negatívját ( miután, vagy HA megjön egyátalán egyszer ).
Lehet én vagyok ilyen nyámnyila, de ha utalok akkor megírom mindig hogy elutaltam most ebben a percben. Ha kapok lóvét akkor megírom hogy kösz megjött. Ha feladok valamit aznap megírom nekik hogy feladtam. Nem ez a normális?!
A másik meg szintén PH, megbízható 2 ember érdeklődik... mondom nekik ok, itt a számom holnap hívj, vagy add meg a tied és hívlak. Egész nap semmi. Este 10kor már ráírok h mivan, erre másnap visszaír hogy bocs NEM VOLT IDŐM és már nem aktuális. Oké, akkor basszátok meg hogy közben 4 vevőt kergettem el, akik elvitték volna, és akik most már nem viszik... ( azok posta lett volna, ez személyes )
Ezek nem kicsit kiakasztanak...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.03.19. 17:28:07
Egyébként hja, tesztelésre kaptam, de végül nem én írok róla, de attól még ingyen volt igen. Mármint a Type-0 HD. 😊 Amúgy hja átvezetőknél van hogy nem mozog rendesen a karakterek szája, de végül is egy PSP-s játékról beszélünk. Ettől függetlenül bele lehet ölni vagy 20-22 órát.
My streams: https://beam.pro/oriic