XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Dark esküszöm te jobb vagy egy standuposnál :DDD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
Ja őt becéztétek, én az Ori-t a játékra értettem, ezért volt furcsa...jó értem. Franc gondolta hogy nem írjátok ki végig a nevét, most ugyis itt volt az Ori játék azt hittem arról beszéltek.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Jó én sürgettem volna a demo-t, már most is késő lenne megvenni. :)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Macccy
Na figyelj, ez már engem bosszant pedig türelmes szoktam lenni, tudhatod: Ori az a szövegkörnyezetből TUDHATNÁD, hogy Orichalcos-t jelent röviden! Az FF cuccot nagy valószínűséggel ingyen kapta tesztelésre, azért is van neki demója is! Így már világos? ... Komolyan azt hittem mostanra már kimegy a pálesz és megoldod, de látom csak nem sikerül.

-.-

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Harlekin
Igaz,de attól ,mert 2 platform tulaj valaki még mindig vannak olyanok akik nem és főleg azok rohadtul nem kíváncsiak a ps4 es témáidra.Sőt akik 2 platformon vannak azokat is ha érdekli a téma találkoznak majd a ps4 es topikban ezzel a dologgal,ha meg nem akkor itt nekik is totálisan feleslegesen teszed fel ezt,mert nyilván leszarják,ha ps4 en nem találkoznak vele!Remélem azért ezt sikerül össze rakni.Senki nem kíváncsi ITT a ps 4 szarságokra...Szöges drót nélkül!!!És nincs csak azért baszogatva valaki,mert ps4 tulaj csak,ha itt akarja a ps4 tulajdonosságból adódó baromságokat velünk megosztani.<#kacsint>

darkSectorxxx
De hát megkavarnak. Én nem emlékszem hogy az Ori-ról szó lett volna, és nem is voltam bebaszva most a héten. :D

darkSectorxxx
Végképp nem értem azt hittem FF demo van nektek akkor bocs az Ori max stream-ben néztem meg de én most FF-val vagyok elfoglalva.

Botond
Óriási! :D
Macccy
aaaaaaoooooooohhhhHHH (arcpálma)

...

Namindegy.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

darkSectorxxx
Most milyen Ori.
Nem FF demoról volt szó? :D

Botond
Kocsija is sokaknak van itt, mégsem itt beszéljük ki az olajcsere mikéntjeit, mert ez nem az a topik. Ott a topik címe, hogy itt mi a téma. PS4 nem.
darkSectorxxx
Azt vágom hogy a demo ajándék, de meg kell venni a Type-ot. Vagy hol osztogatnak ingy(, mert én még fizetnék is érte. ;)

darkSectorxxx
Ott is de itt is van aki 2 platform tulaj, bocs nem tudtam hogy ekkora szögesdrót van a 2 társaság közt. ;)

Harlekin
Szerintem darkon kívül mindenki tudja oriról ezt az infót,és azt is mindenki tudja,hogy dark meg utálja olvasni a fórumot nem,hogy még érteni is ami benne zajlik.Így össze is áll a kép!<#nevetes1>
Macccy
Gémer cikkíró tesztelő a srác, mit nem értesz Dark? Ingyen kapta, nem vette azt a szart.

(jólmondom Ori?) :)

Harlekin
De az még jobb lenne,ha Te ott tennéd ezeket a kérdéseidet fel ahol esetleg választ is kaphatsz rá és erre a legalkalmasabb a már meglévő ps4 topik,ha már 3 hete annyira hangoztattad,hogy TE ide nem hozol PS4 témát...Jó persze itt mindenki tisztában van a mentális kapacitásoddal így nem meglepő,hogy most ez ismét felszínre tőrt belőled!Nyomon követhetetlen a 2 homokozó közötti ugrálásod,hogy most éppen ott megpofoztak vagy csak macskaszart rágcsálod és itt következik a megpofozás...<#kacsint>
darkSectorxxx
Hallod, az igaz hogy csak átvezető videókban mozog a karakterek szája ha beszélnek? :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.18. 06:49:22

darkSectorxxx
Ja nem úgy ha valakit érddekel.
Dded miazhogy megkaptadD? Megvettedd a Type-0-át, vagyis fizettél érte :Dd

60 kegyetlen dollár az a HDD port, nem olcsó. :D
Ha buddget áron lett volna énis megvettem volna.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.18. 06:04:23

orichalcos
Megvenni? :D Dehogy, megkaptam. :)

My streams: https://beam.pro/oriic

darkSectorxxx
OFF:
Akit érdekelne és van PS4-e, az szóljon, vennénk egy FFXV demot közössen. :)

Hát ez a Cur.gen GTA valami eszméletlen jó:O
Csak nem szabad elütnöm senkit mert véres lesz a verdám:D
Iszonyat mit fejlődött last.gen óta..

Kibebaszott nagy game:))
darkSectorxxx
Ja oks, mert ott videókat mutogatnak ahogy nézem de hogy most egyszerre megjelent már vagy csak x1 (timed) exclusive ez érdekelt volna. :)
Köszönöm az infót, akkor megvetted ezekszerint a Type-0-át, megéri az? :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.17. 21:44:03

orichalcos
Ha megveszi az ember az Final Fantasy Type-0-t, akkor van.

darkSectorxxx
Ja és még annyi, hogy a színek élőben is fakóak, mint youtbe-on, vagy az csalóka?

darkSectorxxx
Jó ötlet. Csinálj.

Botond
Csinálni kellene egy ps4 topikot a Ps4 témáknak!
darkSectorxxx
Van ps4-re is?

TDC Geronimo
Rohadjanak meg hogy nem publikus a demo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

orichalcos
Na végigtoltam a Final Fantasy 15 demóját. Szokni kell nagyon az új harcrendszert, de nagyon jó lesz ez ha megjelenik. És az a summon a végén...

xxdani
Ha egyből olnine akarsz játszani akkor számolj még egy kevéske idővel míg lejön az összes DLC-is mert csak akkor engedi :)

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

TDC Geronimo
MK X acsi artok

Van egy pár beteg :D

Na az jó,ha ingyenes!
Megvettem ma GTA 5 bundle-t digitálisan de sajnos nem enged játszani még nincs 100% telepítve:( pedig már remegek:)
62%..
xxdani
Heist az free mindenkinek. A pénzes dolog meg szerintem csak egy karakterre felhasználható...de ez csak tipp inkább

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

TDC Geronimo
Ez a képkészítés nálam ilyen bugos csak? Miért nem tudom megosztani egy képemet sem? Valamelyiknél be se adja ezt az opciót csak a play this game van, aminél beadja meg kiírja hogy "something went wrong" és ennyi... 3 játéknál is próbáltam, egyiknél se jó.

GTA 5 Bull Shark bundle minden karaktetem megkapná a pénzt vagy egyszer adják a bankba és kész?
Továbbá a Heist mindenkinek ingyenesen elérhető?
Moby
Nemhogy felesleges, de rossz is. Ezekben az olcsó uhd tévékben egyelőre olyan csumpi az elektronika, hogy 3x-4x akkora input laggal rendelkeznek még fullhd-ban is, mint egy jobb fhd tévé (hisz az fhd-t is először fel kell scalelniük).

Adversus solem ne loquitor

Igen így lehet akkor ahogy írtad is.Röviden tehát,konzolhoz felesleges.
Macccy
Óóó én még egyelőre az acsikról nemis álmodok, tényleg igen nehéz és pontos irányítású a cucc ... DE MENNYIRE SZÉP!!! :()
Köszi amúgy a tanácsot, mikor kiléptem láttam küldtél invite-ot!? :DD

Macccy
azon is csak 1080p lenne a max, ami rámenne jel felbontás, ami addig 1 pixel volt az ha jól sejtem 4 pixelre lenne felskálázva

Csak egy kérdés még:Ultra HD TV-vel,hogy boldogul az X1?Nem okozna neki gondot?
Na király az új One amit küldtek.Minden hiba megszünt ami a régin volt.
Kontroller gombok sokkal halkabbak,analog karok lenyomása könnyebb és nincs az a hangos kattanás,játékoknál megvan a stabil frame és nem folyik ki a szemem.
Nem fagy le a konzol és nem dobál le internetről végre.
Hibás darab volt nálam érdekes módon itt MINDEN be volt csomagolva és profi minden.
Ki tudja milyen darabot küldött nekem anno KS..tőlük soha többet semmit
Köszi tettem is queue-re meg Tomb Raidert is,még nem játszottam vele ennyi pénzért simán
Jövőhét kedden Life is Strange 2.rész jön
darkSectorxxx
Sőt, a legszebb hogy itt egy kép vagy viddeó is sokszor évek múlva gördül le ddirektbe linkelésnél...iszonyatszar az sg ilyen szempontból most.

Kongy
Én furcsálltam, de aztán rájöttem, hogy biztos mobilról nézed :D Amúgy én is végigvittem anno PC-n de ilyet soha nem tapasztaltam még, sőt ehhez hasonlót se, ezért vettem fel :D

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Harlekin
Iszonyat jó játék!
Harlekin
Ha acsikra rámész nagyon figyelj mindenre oda mert bugos rengeteg és van bőségesen ami kihagyható...Én is feladtam az acsizást 2 x és még félszer végig mentem rajta és így sem tudnék minden acsit kiszedni....
Ha nem lenne bugos akkor már csak 2 acsi hiányozna!Nyomjam végig 3 óra alatt meg a halál nélküli és szívesen neki is állnék,mert van rá egyszerű megoldás,de így felesleges....
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.03.16. 19:19:38
darkSectorxxx
Nem gond csak nektek lehet furcsa hogy ott a videó és megkérdezem milyen hibát talált
: )

Macccy
mobilról mobilnézetben nem látszanak a videók, többször jeleztem az SG okoskáinak, leszarják, nyilván tudják ... ezért is mondtam, hogy lécci a videókat simán tegyétek be linkként, nem kell beágyazni, dehát beszélhetek én :()

Nah, Ori begins!

Totti5
Abszolút.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10