176876
banner
  • Moby
    Nahát ez nekem nem megy. A kártyámat nem fogadja el, a paypal fiókom hozzáadtam, de ahogy meg akarom venni a halo-t, beodbja a képernyőt, hogy adjak hozzá creditcardot. Nincs is olyan opció, hogy paypallal fizetnék...
  • SlickAdam
    na ja. en se latok nagy különbseget ennek es a - talan 2006-os - PS2-es resz menüje közt (fejböl). es mar akkor is sokkal szebb, dizajnosabb volt a FIFA-e.
    öszinten? toltogetes tenyleg zavaro, de a kinezet engem abszolute nem erdekel.

viszont gameplay jo, te is alairod ezek szerint.
    kiprobalnam amugy a FIFA-t is szivesen, ha adna egyet valaki kolcson, de nincs ilyen a kozelemben.:( abban vissza lehet venni ertelmes szintre a sebesseget? hogy ne ugy nezzen ki, mint egy pro Street Fighter merközes?
  • Totti5
    Felavattuk a multit. Hát ez jó kis retró. Nem tudom mikor volt ilyen csodálatos lobby, menü és baszakodás élmény. Talán az előző gen elején, amikor bejött a multi nagyban. PES keretrendszere menüje, FÉNYévekre van attól amit ma kényelmes, igényesnek és szórakoztatónak lehet nevezni.

Lépsz egyet, töltés, lépsz megint töltés. Töltés bármerre indulsz a menüben. Lobby előszoba az úgy LOL kategória megvalósításban. És megint tőt, és tőt. Akármit is, de meg kell gondolni hogy ki merre lépked mert tölt.

Meccs közben akármi ripléj, bejátszás van megáll a kép és tölt. Hogy mit jó Isten se tudja, de ha összeadom akkor 1 perc merev kép tuti kijött 1 meccs alatt.

Maga a játék frankó volt, jó meccseket toltunk, jó játék.

A keretrendszer, meg ez a kényszeres töltés mindig kőkorszaki szintet képvisel. FOX moci idevagyoda, ez prevgen eleje szint. 2015ben megbotránkoztató. Persze én vagyok a hülye hogy tudom milyen patent a Fifa rendszere, kár volt látni az elmúlt 9 évben mi minden fejlődésen ment át:)

Japó powa.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.05. 18:32:50
  • orichalcos
    Nem mindenkinek, PayPal ajánlott, azzal minden okés, de van már hogy több órát is kell várni egy-egy kódra. Sőt PH-n volt olyan aki két nap után kapta meg a kódokat.
  • Moby
    Töfi! Kártyás fizetés megyen rendesen?
  • Macccy
    Valószínű nincs már, mert akkor asszem 09.20-ig volt az offer, de a szingapúri dollár akkor is olcsóbb mont az USA dollár, egy teljes árú game onnan kb 14.500.- Ft
  • Moby
    Még mindig a szingapúri store az ajánlott? Mintha azt olvastam volna, hogy nincs már akciós giftcard.
  • Bercy #162471
    Nemreg vittem vegig a sztori kuldeteseket. Van benne 39 oram. Nagyon tetszett egy ket bug-ot leszamitva.
  • vg
    Biztosan.
  • Roccio
    Mad Maxel játszik valaki?
  • Macccy
    Igen közben én is olvastam, hogy Frank "Franky" O'Connor is beszúrta pár hónapja, hogy kurvára nem tűnt el a Spielberg féle sorozat és készül ... Franky pedig jóarc.
    Lesz animációs is?! Dezsír
  • orichalcos
    Spielberges még készül állítólag. Nincs róla egyéb infó. egy animációs mini sorozat lesz majd még, de az premierkor jön csak ki.
  • Macccy
    Te figyu már, nem az volt, hogy lesz valami HALO mini series is mostanában? Nem nem a Nightfall, az amúgyse volt nagy szám szerintem, jobban tetszett a ForwardUntoDawn ... De nem azvolt, hogy Spielberg valamit reszel? Mit tudsz bennfentes?
  • Macccy
    Ez a klimax első jele, de ne aggódj, elmúlik! Igazából az a baj, hogy kiégsz ha csak acsizol minden kukás cuccal. De hogy ne lássam többé Harlekin nevét a Friends toplistám élén a legtöbb havi GS-el, az kizárt!
  • Harlekin
    Jó most jön a tél,tehát nem most fogom abba hagyni,de a tavasz az már más tészta...Nagyon sokat játszottam sőőőőt rengeteget egyszerűen már nem dob fel a játék sőt nagyon már az acsizás se...
  • Harlekin
    thx!
  • Macccy
    Viszont ez a moci ez tetszik barátom, komolyan! Ha valaha a bringán kívül két kerékre ereszkednék, akkor valami ilyesmi lenne! Grat

De neehogy ne gémelj!!!
  • rastaman
    céép motor! grat! :D
  • Macccy
    Pff, azon a napon, amikor te felhagysz a boxozással pappi, én festek egy vörös csíkot a szakállamba!
    Ha te kilépnél, a Microsoft-nál átállnának DEFCON-1 -be, a csökkenő achievement ráta miatt, az biztos!
    One does not simply get out of the gaming!

• Harlekin
    Motorozok elég rég,hogy ezzel a dologgal tisztába legyek.20 évesen 6 évig nyúztam egy teli cross YZ 250est.Ha valami hát az megtanított motorozni! "2 töréssel megúsztam"
  • Harlekin
    Van benne valami!:-D
  • SlickAdam
    ezzel baszott nagyot lehet am esni.
  • Totti5
    Ha lecsökkendted a játékra fordított időt 70%al akkor talán eléred egy átlagos játékos teljesítményét :)))
  • Harlekin
    Úgy látom kárnak néztem be ide ismét...Jó hát a konkurenciánál se jobb a helyzet...
    Tényleg kezdek öregedni,mert valahogy totálisan hidegen,hagy minden boxal,játékkal és vonzataival kapcsolatos dolog.

Ja és itthon van az új gépem és ez is csak jobban szorítja ki az életemből a boxoxt!!! Végül a yamaha MT 07 lett a befutó!

Tehát lehet,hogy hamarosan VÉGLEG felhagyok a boxozással...
  • SlickAdam
    ilyeneket en meg nem tapasztaltam, de a visszajatszas 2D-s fü tenyleg gaz. mondanam, hogy bug, de XO es PS4 is ilyen, szal inkabb butak. remelem megpöcsölik!
  • Totti5
    FOX csodamotor bosszankodás továbbra is. Egyre több és egyre idegesítőbb bakik tömkelege. 2. kört futó kurrgen játéktól ilyet már nem kellene "elviselni". Trehány dolgokkal van tele. Egy percben tud normálisan kinézni és mutatni, aztán jönnek ilyenek... :

Vonalak....

Akár a talajba akár a másikba benne vannak....

Közönség...

Folyamatosan visszajátszásban totálba a 2D fű.... nemárrr, prevgen!!!!

+ érthetetlen mód valamikor rettenet lowres árnyékokat mutat közeliknél + átvezetőkben 1-1 frémet kihagy vagyis megakad a kép...
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.04. 19:54:20
  • gduck
    "Fizessünk mindenért pofátlanul sokat! Mi a gondod "cimbora"? "

Remélem sokáig ez lesz a legnagyobb kiadásod és gondod az életben :D Jó egészséget és játékot ;)
    Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.10.04. 19:33:04
  • Zavarodott
    Nem tudom, de nem csekélység... q;)
  • orichalcos
    Full beteg vagyok, a monitort alig látom. :D
  • Macccy
    Kezdesz úgy beszélni mint Jar Jar! :D Biztos minden oké?
    Jövőhéten össze-vissza leszek de majd írsz aztán leszervezzük Mesterséf!
  • eje75
    Én akarok fizetni????? Most adom fel... Totti térdre kényszerítettél csak a gondolataid erejével... Lépek.. Mit lépek? Szégyenkezve menekülök előled.. Jöjjön a szarcunami és a fosfrém..
  • orichalcos
    Reggel megjött nekem az update. Két bugot találtam eddig. Háttérkiválasztás tetű lassú, és valamiért nem enged acsi hátteret betenni. Amúgy nagyon állat. gyorsa mint a bitang.

Macccy:

XD

Egy hét remélem és itt va. :D
  • Zavarodott
    Nekem? Semmi... q;)
  • Totti5
    Te akarsz fizetni, az meg minket nem érint. Fizess, csináld meg ( ha már a rohattMS másokkal ellentétben ad rá egyátalán lehetőséget ) vagy ne.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.04. 16:22:11
  • eje75
    Fröcsögés, hogy elmondtam a véleményem? Szerintem ez bizonyos körülmények között több embert érint, mint az, hogy valakinek nem jön be egy játék és oldalakon keresztül vitatkoznak rajta és próbálják egymást meggyőzni, mi a "fostornádó" és mi nem az... Ráadásul elfogadtam, hogy másoknak más a véleménye.. Legyen úgy... Fizessünk mindenért pofátlanul sokat! Mi a gondod "cimbora"?
  • Zavarodott
    Ahogy látom szerinted ez fontosabb mint a világbéke. Nem úgy tűnt mintha vagdalkoznál a poénokkal. Inkább csak fröcsögsz egy teljesen jelentéktelen dolgon cimbora... q;)
  • eje75
    Miért? Szerinted is csak azok akarhatnak váltani, akik ilyen marhaságokról neveztél el magukat? Vágod, hogy poén volt remélem!? Arra akartam utalni, hogy bárki dönthet rosszul, vagy változhat a véleménye... szerintem hibás döntés a sony részéről, hogy nem ad esélyt a váltásra (megy is miatta a háborgás rendesen), és gennyes dolog az MS-tól, hogy pénz kér ezért (főleg ennyit)..most komolyan: kinek fáj ez az egész (a váltás)?? Több bébi fóka marad életben, vagy nem pusztulnak tovább az esőerdők? Vagy mi értelme? Ez költői kérdés volt: tényleg hagyjuk már... unalmas...igazatok volt... meg kellene szüntetni a váltás lehetőségét, vagy annyi pénz kérni érte, hogy senki se akarja váltani... beszéljünk másról...
  • Zavarodott
    Te jöttél először milfekkel meg jointtal, ne csodálkozz annyira... q;)
  • eje75
    Épp most nincs gift card sale... várok még, van idő, hátha bejön egy leértékelés.... ha nem, megveszem a szingapúri store-ról
  • eje75
    Feladom, győztél..... amikor a személyimben lévő név változtatását hasonlítottad a gamertagom változtatásához, minden ellenállásom megtört..amikor pedig arra utaltál, hogy változtatás csak azok akarhatnak, akik " farkuk, drog, pia és egyéb magasztos dolgok"-ra utalva választottak gamertagot, a könnyem is eleredt.... ilyen érveknek nem lehet ellenállni...Ennyi volt részemről, de tényleg... feladom
    Egyébként igazad van, ne lehessen semmit se változtatni soha... qwa userek.... még rászoknak.... hát hová vezetne az a világ? Aláírták a szerződést, hát ne ugráljanak.... Írok is az MS-nek, hogy a gombkiosztás megváltoztatása is kerüljön már 6 dodóba, csak neked.... Mi is a gamertag-od?