XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
thx
[errõl van szó]
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Vki megtudná mondani,hogy hogy áll mostanában az Xbox emulátor.Ugyanis én letöltöttem 2-t (Cxbx 0.7.8.c és a Xeon_10)És most töltenék le hozzá játékot,a Buffy the vampire slayer - The Chaos Blades-t,sajnos nem jött ki PC-re és ezért kéne,hogy mennyire jók ezek az emulátorok?Szerintetek elindulna az egyikkel?
Elõre is kösz!
Normális??? 😊 Konzolpiac egy jelentõs tortaszelete, szerintem több konzolt vesznek, mint egész európában ...
X-es Ninja Gaiden Black (fut 360 premiumon): 5 k
X360 gyári nagy MS távirnya, multifunkciós, 1 hónapos oem: 8 k (majdnem félár)
X360 headset, sosem használt: 5 k irányár
Plíz PÜ, mail: [email protected]
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
címre írjon akinek kell.
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Ajánlatok pü ben!
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
X360on nem lehet olyat beállítani h a jelet 1280x1024ben küldi de a játék képét csak 720pben rakja ki és alul-felül hagy egy-egy fekete csíkot?
Nos, azt nem tudom valaha kijön e PC-re, de ha fele olyan jó lesz, mint sejteni lehet, akkor sok X360-at eladhatnak majd vele 😊
A Toshiba által megszellõztetett információt nem sokkal késõbb maga a Microsoft cáfolta, leszögezvén, hogy nem tervezik a HD DVD lejátszó beépítését. Eközben a Benq is bejelentette íróját a Blu-ray formátumhoz.
Az MS meg tudtommal sose jelentette be, csak pedzegette, hogy HA akarnának, akkor lehetne.
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
Két napja írtam egy másik fórumon, hogy majdnem biztosan NEM lesz HD DVD lejátszó X360-hoz.
TÉVEDTEM! <#lama>#lama>
Majdnem teljesen bizonyos, hogy lesz!
Fujitsu Amilo A1650G (AMD Sempron 3400+,512MB RAM,ATI Radeon X200M)
[email protected] illetve pü.
-patch letöltés
-extra tartalmak letöltése (új mapok stb)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
PS2-bõl 16 fajta létezik csak PLA-osból...kívülrõl meg 2 fajtának látszik.
Jól veszem ki? az XBOX360-at is folyamatosan fejleszgeti a gyártó? Vagyis ugyanúgy fél-egyévente vehetem az újat, mintha PC-m lenne????
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
Új téma: érdekesség - Point Converter
itt pedig egy leirás, h a zöld kör pirosra szinezõdése milyen hibára utal 😊
Az óramutató járását alapul véve:
- ha csak az elsõ negyed zöld, minden más piros: általános hw hiba, kábelek, winyo kihuzása, reboot - kicsi az esély a gyógyulásra
- ha a második negyed a zöld: tulmelegedés. gép kikapcs, kihûl, tovább játszol
- harmadik negyed: szintén általános hw hiba, eljárás azonos az elsõvel
- negyedik negyed(azaz minden negyed már zöld/piros): AV kábel nincs jol bedugva
remélem minimálisan segit a diagnosztikában 😊
Forza.
ami hir még tetszett az a japán eladások:
"While the 360 neared 2,000 units in sales for the week, the Nintendo DS sold 153,566 units, the PSP 25,935 units, and the PS2 23,133 units in the same period."
elég durva bukta, japánok nagyon kitartanak box ellen 😮
Forza.