XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsoltika 007
Ezt kifejtenéd? Nem értem mit mondol! XB365 él és virul.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Az Xkoksz365 megbukott így ezt a topicot bezárjuk ma este.
Megértésüket elõre is köszönjük és vegyenek egy normálisabb konzolt.
CrucifX
Turho, akarhanyszor irod le az meg mindig FIGHT, es nem FRIGT Night ;)

Eladó volna egy Blazing Angels és egy Fright Night round 3, x360-ra. Lehetõleg egyben. Angol nyelvû, PAL gammák.
FNR3: 9 k
Blazing Angels: 7 k
Egyben: 14 k.
Plíz PÜ

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Ma2ska
Hát ugye deklaráltan alapból kompatibilisnek kéne lenni, de volt ezzel valami probléma, inkompatibilitás amit állitólag a legutóbbi dashboard frissitéssel kiküszöböltek. Személyesen nem próbáltam mert én joy párti vagyok fps nél is, majd amelyik játék ezt támogatja, meg kell nézni, müködik e a dolog. Egyelõre többet én se tudok..

teljesen igazad van, de tényleg ez az egér bill, ez most hogyvan?Válaszodat elõre is köszi

Ma2ska
Az igaz hogy a minél kisebb válaszidõ fontos, viszont az én lcd tv m 16 ms és nincs semmiféle mosás vagy utánhuzás, mig láttam egy papiron 8 ms RT val rendelkezõ monitoron utánhuzást, ugyhogy szerintem ebben a kérdésben legjobb személyesen látva meggyõzõdni, mielõtt vesz valaki, ott a helyszinen hogy mit produkál gyorsabb jeleneteknél a tv, vagy monitor mert ezzel a válaszidõvel is csalnak kicsita cégek ugytünik, a paraméterek megadásánál..

Mario, ez nekem új, hogy lehet pcs egeret, meg billt rátenni a kis xbox360 unkra? Aki meg aztirta hogy 320 ért vesz gépet, annak meg aztmondanám, hogy teljesen ok, õ dolga, csak ezen a gépen 2 év múlva is szépek lesznek a gémek, a 320 ezres pcn meg ugye közepes teljesitményt fog produkálni, tapasztalatból mondom, én még a vga mat 2 és féléve 170.000 ért vettem, a többi periféria is ottvan alul, DE manapság már ez a gép közepes teljesitménynek számit, és a BOXON összehasonlithatatlan a játékélmény, igaz az FPS az jobb pc n de szerintem ezt orvosolni fogják, ez sokkal kisebb dolog, mint mondjuk az, hogy a játékélmény más játékoknál messz sokkal jobb mint pc n, berakod a lemezt és már megy ott meg félóra mire elinditod hogy jól fusson, HDTV nél meg én aztmondom azis számit hogy a válaszidõ 8ms legyen, különben szerintem kicsit elhomályosodik a kép, nah további szép napot

Ma2ska
Amiaz fps problémát illeti kontrollerrel ugyanugy " le tudom nyirkálni" az embereket,bár tudtommal az uj dashboard frissités pc s perifériák , egér-bill csatlakoztatását megoldotta.

Ma2ska
"Rendes " tv n a felbontás szab korlátot a megjelenésnek, nem muszály HDTV t venni, monitorra ugyanugy kötheted vga kábellel, és semmiféle minõségi kompromisszumra nincs szükség. Ez a fejlõdés ára, az ntsc vagy pal felbontás kevés már a játkokhoz.

Dave9214
engem nem zavar, csak az..... hogy ha veszek 70 e ért akkor ne keljen még 250 e ért tv-t venni, csinálják meg ugy, hogy rendes tv-n legyen oyan a minõség mint hdtv-n és akkor semmi bajom nem lenne!
mert most oyan hogy veszel egy tv-t meg konzolt 320 e ért....
akkor inkább aztmondom veszek egy gépet, amin minden FPS-meg gamet tudok vele irányitani.....
nem hiszem hogy mondjuk x360 al, vagy PS3-al a crsysisbe hogyfogjátok mondjuk lenyirkálni az embert....
mert én oyanokat halotam a gamerol, hogyha már a faleveleken mész, akkor má lönek rád, mert meghalják...
és godnolom nehéz odairányitani a célzopontot.....
mig PC-n negyed másodperc

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

Ma2ska
Nekem is a Dreamcast volt a kedvenc konzolom, korszakalkotó volt a maga idején..

barret
Sajnos ez a kis meret hatranya...Mostmar a konzolok lesznek hangosak,nem a pc:D<#eplus2>Dreamcast is milyen bazi hangos volt!!!Akkora venti volt benne,mint a kormom...Azt meg ugye meg kell forgatni,hogy szallitsa a levegot...Azt a konzolt meg a mai napig sajnalom:( Nem erre a sorsra kellett volna jutnia!

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
X360 mar realitas,ps3 lehet hogy jobb lesz,DE most meg felesleges ezen vitatkozni.A kiadott kepeket nem a VEGLEGES valtozat produkalta!

Dave9214
mégmostha leis butiták akkoris leveri simán!
Láttatok már PS3 mbol és x360bol képet_?_
Ps3 odabasz!
Ebbe legalább lesz majd ingyen live szolgatás, vezetéknélkli joy....
és iyen élethõ micsoda szarság

Hát igen.....az x360-ra is csak azért haragszom, mert rohadt hangos. Lehet a ps3 még kutyább lesz? Miért nem lehet értelmesebb hûtést tervezni ebbe a szarba? Fene bánta volna ha akkora lesz mint a régi x, de a hangereje az piszok nagy, fõleg pár perc után.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

barret
Egyenlore meg butitgatjak lefele,hogy ne egjen ki a proci belole...Meg nem kellene besorolni.

mellesleg ps3 is nyilvan xar lesz nem fullos tv n!ugyhogy az meg dragabb is lesz!.:D ezaltal necces...

Ma2ska
Mi vaan ? Az eszed tokját veri <#gunyos1>Kb egyforma tudásu lesz a két gép, elfogulatlan szakértõk véleénye alapján. /nem dzsoni és tsai/

testerlnx
Ez egy XBox360 topic, nem illik ilyet mondani itt :) Amúgy meg még nincs PS3, szóval elég érdekes dolog ilyet kijelenteni, mivel ezt még senki sem tudhatja... Amúgy meg mire gondoltál, miben jobb a még nem létezõ PS3?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Dave9214
én sokallom hogy kel még hozzá venni tv-t is, szval, tökoyan mintha vennénk egy ps3 at, csak szarabb változatba, mert egy hd tv 250 alatt nem nagyon van....
és egy ps3 veri a x360-at....

Kösz a válaszokat! <#eljen>
arty
a thomson lcd-i között láttam jopár 1280x720ast, ez nem vetitõs ráadásul.

800:1 kontraszt tûrhetõ, de mondjuk éjel töksötétben egy sötétebb game már nem lesz igazán élmény :) lcd mellett enyhe háttérvilágitással kell játszani éjjel! :)

1366x768 is jo, csak nem lesz nativ 1:1 pixelmapping a box és a tv között, picit homályosabb lesz... sajnos ez lett a "divat" az lcdk közt :(

Forza.

Traxdata, Ricoh, Verbatim, Pio109, Slysoft Clonecd.

Pioneer iróval és CloneCd-vel!
Milyen DVD író progival érdemes a nem eredeti dvd-ket kiírni? Lemeznek Verbatim-et hallottam. Van valakinek tapasztalata? Üdv.
testerlnx
ok, emiatt már nem hinném hogy cserélek :)

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Sony KDF-E42A11E nekem ilyen van ez 1280x720-as!<#awink>
DanielT
Van egy pár :)
Atkamon
Akkor most milyen LCD-t érdemes venni XBOX360-hoz?

CrucifX
Pár órát gyûrtem a Madcatz kormányt: borzalmas. Kínai piac design (mûszarflon ragasztós "kijelzõk"...), körülbelül 2 forint értékû mûanyagborítás, borzalmas szögben álló pedálok (5 perc után megfájdul a lábad, garantáltan), ráadásul akkor a holttere, hogy használhatatlan és mivel nincs hozzá külön kalibráló menü, ezen nem is lehet segíteni - PGR3-ban egy negyed fordulatra forgathatod balra vagy jobbra, nem erzekeli, egyenesen megy tovább a kocsi, ha pedig normálisan kitekered, keresztbe áll. Nehogy megvegyétek.

testerlnx
Tudsz olyan LCDTV-t ami 1280x720-as?

Atkamon
A 800:1 kontrasztarány megfelelõ?

DanielT
Igen.
DanielT
Nem jó. Nem sztenderd arány, magasságában nyújtott lesz.
testerlnx
jó.

Atkamon
A nagyokos eladó ezt írta fel nekem, meg a TV papírján is ez volt. Azt tudom, hogy az 1360x768 az jó, de ez nekem is fura volt.

testerlnx
Apropó, a 720p az 1280x720 pixel? Mert én is általában 1360x768-as TV-ket látok mindenhol...

DanielT
Nem tudok ilyen felbontás létezésérõl. Szerintem 1360 x 768 lesz az.
Atkamon
Az lenne a kérdésem, hogy egy 26"-os HD TV, aminek a felbontása 1360x860, jó lenne az XBOX360-hoz?

arty
kormányt használ vki 360-al? milyent? játékoknak speciálisan kell támogatni az adott típust?

Forza.

WOW
KÖSZI

deep
Vegyél használtat! Én is azt vettem. Persze elõtte nézd meg, próbáld ki. 70 körül lehet használt premiumot kapni.
james69holden
hát sz.tem õsszel lesz jelentõsebb árcsökkenés

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Szeva fórum, mikor vehetek xbox 360at, ha havonta 10-15öt tudok spórolni rá jelenleg, megy még le az ára sztetek? premium pakkos kéne, mert más nem jó.
CrucifX
Nemsokara frissitem, mert nemreg volt egy minor update.
Btw, mondjatok kerlek h mi erdekelne meg titeket LIVE leirason kivul (amit lusta vagyok osszedobni), hogy tudjam, merre haladjak - igaz, ez ideiglenes FAQ, mivel osztol elmeletileg lesz hivatalos.

Zsoltika 007
LINK
Ami itt van az fut X360-on is.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

bertino
Sziasztok!
Most elõször írok ide asszem a konzol világ egyik topicjába, ezt is csak egy kis kíváncsiságom váltotta ki, mert egyébként nem vagyok konzolos és Nintendo-n kívül más nem is nagyon akadt a kezembe :-)

kérdésem csupány annyi volna, hogyha én veszek egy Xbox360at, azon a sima Xboxra írt játékok is futni fognak, avagy sem... ? <#fejvakaras>
mint említettem nem nagyon vagyok témába, lehet nagyon hülye kérdésnek tûnik <#kacsint>
köszi a választ

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

deep
HDTV-n mivel nagyobb méretû, több recét fogsz látni. Illetve ha elég messze ülsz, akkor nem:)
Szal végülis lehet mondani, hogy ugyanaz az élmény, csak a monitort 20 centirõl nézed, a TV-t meg 4 méterrõl.Azért a HDTV jobb mégiscsak:)
WOW
Sziasztok!Tuti,hogy már kérdezte más is de mekkora külöbség egy HD-TV és egy jó TFT monitor között?Most a grafikai megjelenítésre értem.Ugyan annyira szép a grafika?