XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Megértésüket elõre is köszönjük és vegyenek egy normálisabb konzolt.
FNR3: 9 k
Blazing Angels: 7 k
Egyben: 14 k.
Plíz PÜ
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
mert most oyan hogy veszel egy tv-t meg konzolt 320 e ért....
akkor inkább aztmondom veszek egy gépet, amin minden FPS-meg gamet tudok vele irányitani.....
nem hiszem hogy mondjuk x360 al, vagy PS3-al a crsysisbe hogyfogjátok mondjuk lenyirkálni az embert....
mert én oyanokat halotam a gamerol, hogyha már a faleveleken mész, akkor má lönek rád, mert meghalják...
és godnolom nehéz odairányitani a célzopontot.....
mig PC-n negyed másodperc
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
Bérbe vehet? reklámfelület...
Láttatok már PS3 mbol és x360bol képet_?_
Ps3 odabasz!
Ebbe legalább lesz majd ingyen live szolgatás, vezetéknélkli joy....
és iyen élethõ micsoda szarság
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
és egy ps3 veri a x360-at....
800:1 kontraszt tûrhetõ, de mondjuk éjel töksötétben egy sötétebb game már nem lesz igazán élmény :) lcd mellett enyhe háttérvilágitással kell játszani éjjel! :)
1366x768 is jo, csak nem lesz nativ 1:1 pixelmapping a box és a tv között, picit homályosabb lesz... sajnos ez lett a "divat" az lcdk közt :(
Forza.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Forza.
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Btw, mondjatok kerlek h mi erdekelne meg titeket LIVE leirason kivul (amit lusta vagyok osszedobni), hogy tudjam, merre haladjak - igaz, ez ideiglenes FAQ, mivel osztol elmeletileg lesz hivatalos.
Ami itt van az fut X360-on is.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Most elõször írok ide asszem a konzol világ egyik topicjába, ezt is csak egy kis kíváncsiságom váltotta ki, mert egyébként nem vagyok konzolos és Nintendo-n kívül más nem is nagyon akadt a kezembe :-)
kérdésem csupány annyi volna, hogyha én veszek egy Xbox360at, azon a sima Xboxra írt játékok is futni fognak, avagy sem... ? <#fejvakaras>#fejvakaras>
mint említettem nem nagyon vagyok témába, lehet nagyon hülye kérdésnek tûnik <#kacsint>#kacsint>
köszi a választ
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Szal végülis lehet mondani, hogy ugyanaz az élmény, csak a monitort 20 centirõl nézed, a TV-t meg 4 méterrõl.Azért a HDTV jobb mégiscsak:)