XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
:((
Valahogy sejtettem hogy ez a gond.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Most próbáltam ki X360-on régi Xbox játékokat, de egyiket sem viszi a gyáriakat sem. Mit csinálok rosszul? Kell valamit álligatni? Vagy ennyire szar benne az emu hogy a kipróbált 10 game egyike sem supported?
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
PSN: s3ctorHU
a ps3 meg azért mert van rajta tekken 6....
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
De azért köszi!
Valki tudja, hogy az xbox padot pc-re hogy lehet rákötni?
Ugyanis a profik a motogp2-ben azzal tolják.
És esetleg, hogy melyik gombot használják és mire ebben a gémben?
Én bill.-vel tolom de így nem tudok sebességet váltani manuálisan.
Elõre is köszönöm a segítséget!
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Monitor? Ezt monitorra lehet kötni? De gondolom ahhoz is ilyen hypercsicsa monitor kell. Nekem LG F700B-m van.
Teljesen fullos tv-n is jáccani minden jó kis részlet kijön, mondjuk egy 86cm Thomson-on jácccom :)
monitorral persze jobb de a tv-is tökéletes meg 10 perc múlva nem is figyeled azokat a kis részeleteket!!
HALO2 eredeti nincs senkinek? VENNÉK!
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
Én is eszelek egy 360on, de van itt valaki a sima TVvel használja? Az ugy naon gagyi vagy azért el lehet vele tolni?
Megint én vok és ahogy számolgattam a a pénzemet arra jutottam hogy ha most eladnám a gépemet akkor tudnék venni egy X360-at és karácsony fele pedig egy HDTV-t hozzá. Sztetek így már érdemes megvenni?
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.