XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsoltika 007
Jogos. De még magában is meggyõzõ a látvány. Nem kell a Far Cry-hoz hasonlítani.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

arty
ahogyan egy két éves játék grafikáját nézni egy nemrég megjelenthez ;)

Forza.

Zsoltika 007
Nem túl jó ötlet egy megjelent játékhoz nézni egy még meg nem jelent játékot.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

arty
az FC több mint két éve jött ki PC-re, akkor alázott mindent grafikában! nyilván egy mai játék szebb, nemértem, ez miért fura? esetleg nézd meg a PC-s crysis videot, ha megint le akarod dobni az állad ;)

Forza.

sector512
Ez tiszta hülyeség. Ami nagyon tetszik azt megveszem. Amivel csak elszórakozok vagy csak meg akarom nézni azt meg letöltöm. Amit nem veszek meg azt akkor se venném meg ha nem lenne flash-elve a drive. Így a készítõktõl nem veszek el forintot se, csak max látok minden játékot. Engem meg érdekel. <#heureka>

PSN: s3ctorHU

es Far Cry-t is vehetsz hasznaltan mar 6500ert... ;)

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Alternativ megoldaskent vehetsz ujratoltheto elemeket, en asszem a Mediaban vettem 4 darab elemet toltovel valami 4ezerert. Ketto a kontrollerben, ketto a toltoben, az is megoldas. Egy biztos, folyton uj elemeket venni nem szabad, tul draga mulatsag...

CrucifX
Ha volt mibol felreraknia ennyi penzt akkor futja jatekra is - nem kell ktoelezoen mindent es azonnal megvenni.

A multkor láttam a gamestar-on egy Far Cry videót ahol a pct hasonlitják össze az xbox 360-nal.Hát a székrõl majd leborultam.Azt tudtam hogy szebb a kép de ennyire!PC vs. Xbox 360

deep
1280x1024-es felbontásra be tudod állítani. Lesz játék, ami csak szélesvásznon megy, ott fekete csík lesz. Amúgy minden fasza.
Ha olcsón tudsz venni play and charge kitet, akkor megério, marha sokáig bírja.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Értem.És ezen kb hány i vagy p lesz a felbontás.Ezekhez nemértek.Érdemes Play and Charge kit-et venni vagy inkább 2*2300mah-os cerkaelemet?És azt töltögetni.

deep
Minél nagyobb, annál jobb.
21 colos vagy 24 colos CRT monitor-ra kössem rá a xbox 360-at akkor?Mind a 2 birja a 2048*1536-ot

sector512
Az meg számodra elképzelhetetlen hogy van valakinek mondjuk 150-200 ezer forintja amit félrerakott.

CrucifX
Ez mindenkinek ment

nem tom mitt kell itt leugatni a warezolást aki megteheti megveszi aki nem tudja megvenni az meg játszik warezzal
ha a játékélményeidrõl akarsz társalogni nyugodtan átfáradhatsz az xbox360 játékok nevû topicba

a warez már miért tenné tönkre a lokalizált játékokat?
pc-n is virégzik a warez mégis vannak magyar játékok(PL HEROES5)
DanielT
Felesleges belekötni, nem õ az ellenség...
CrucifX
Te szegény, olyan rossz helyzetben vagy hogy telik 95 ezer forintos gépre, telt 60 ezer forintig játékra de onnantól már nem. A konzolozás nem élethez való alapszükséglet, ne takarozz azzal, hogy "nem engedheted meg magadnak" - ha a gepre futotta akkor jatekokra is.

A benzint sem lopod a kocsidba csak mert mar kifizettel harom millio a jarganyra.

sector512
Nekem van 6db eredeti játékom, összesen eddig kb olyan 50-60 ezret költöttem játékokra két hónap alatt. Ha ez nem elég az MS-nek akkor bekaphatják. Kéthavonta még így is veszek majd (vagy kapok, stb.) legalább egyet. Sajna az én helyzetemben ennyit engedhetek meg magamnak. Viszont ettõl még fogok játszani a többivel is, ha van rá mód miért ne.

DanielT
Warezellenes vagyok 360 fronton, de megtennéd akkor, hogy mostantól beszélsz egy kicsit a játékélményekrõl?
Tök igazad van.
Sajnos hamar rá fog jönni erre a Microsoft is és majd jól beintenek a Magyar feliratos játékoknak,és ezzel,mi is szívunk akik eredeti játékokat vesznek.
Köszi srácok,Csak így tovább.
Ez a fórum (is)csak a Warez-ról szól,és nem a játékélményekrõl.
CrucifX
Maximalis tisztelet.

<#worship>

Kernem is X360 FAQ-om levetelet a headerbol, nektek ugysincs ra szuksegetek.

Meghalt a topik. Innentol mar csak arrol fogunk beszelni, hogy melyik birka eppen miert nem tudja kiirni az innen-onnan osszelopott cuccait. Ugyanakkor par eredetivel mindenki f@szan tudna nyomni az eppen kialakuloban levo hasznaltpiacon. Aminek apropo ezzel gondolom szinten lassan fuccs lesz.

Te hatalmas, azt a sok idot, amit eddig elb@sztal dvd irogatassal akar jatekkal is tolthetted volna. x365.hu-n 5ert mar vehetsz Kameo-t meg NFS-t, 6ert meg CoD-ot.

<nem kell flame-lni, csak kozbeszurtam a megjegyzest, lehet kommentar nelkul folytatni az iso-zast meg clonecd-zest>

R.I.P.

A gond az, hogy amikor copizod a lemezeket akkor a progik csak a játék filejait nyerik ki olbasás közben a lemezrõl az SS-t nem, és ezért a másolt lemezen nem lessz rajta az SS és emiatt nem olvassa a box. MEgoldási lehetõségek:
1. DVDinfo progival nyerd ki a lemezbõl az SS-t, kurvabonyolult, nem javasolt
2. tölsél le a játékhoz megfelelelõ SS-t
Szóval ha van SS fileod akkor azt SSmerger 1.6al tedd bele a lemezrõl gyártott isódba és így írd ki. Így mennie kell! Kivéve ha rossz SS filet szedtél le netrõl.
Lemásoltam fel is ismeri h game lemez van benne s rám1ek hogy play game és akkor megint ez a szöveg koszos a lemez.

ricoh, lemezt másoltam meg tdkt meg verbatimot,

ricoh, lemezt másoltam meg tdkt meg verbatimot,

narumon
elõször is rakd fel a clonecdt és azzal csináld. Majd utána kitaláljuk mit lehet még tenni. Nero kurvára nem jó hozzá ez az egy az biztos.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
És egyáltalán mirõl másoltad? :o

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Nem van 1 pár gámám ezek tdk, verbatim, rioch lemezesek.ezek müködnek elsõre el is kapja mind1iket.
Ezeket lekopizom, és amit lekopiztam 1 az 1ben az nem m1.
Megpróbáltam pio, lg, slimtype írókkal másolni fuji, rioch, verbatim lemezekre.
2,4x volt a sebesség az írás minden esetben sikeres volt, de nem olvassa. Van 1 másik x360 a haveromnak s nála ezek a lemezek mennek ami nálam nem.
Nem hiszem h felmelegedett volna az olvasó fej mert nem ment a gép elötte.
thx

Muad Dib
Kicsit pontosítsunk.
Minden diskre eleve ezt írja ki, vagy elõbb játszol valamivel és amikor új disket akarsz berakni, akkor kezd el rosszalkodni?
Mert ha az utóbbi eset van, akkor valószínûleg túlmelegszik a dvd olvasó...

deep
Mindkettõn szép, a CRT mivel nagyobb, én azt ajánlom.Intercoolert felejtsd el, parasztvakítás, csak a Microsoft VGA kábelhez jár átalakító, noname-ekhez venni kell külön.
Hali!Min van szebb kép egy CRT monitoron ami 21 colos és birja a 2048*1536-os felbontást vagy egy 17 colos LCD ami 1280-1024-et bir és 8ms-os?Érdemes venni az xbox 360-re Intercool-ert?6.200ft.A VGA HDAV kábel doboza tartalmazza az anya-anya átalakitót a monitorhoz?

ok akkor hogyan is?
van 1 pár lemezem másoljam fel a vinyóra képként?
majd pörköljem ki clone dc-vel?
ha az alcohollal másolom fel a képet az jó?
thx

Helósztok! Szeretném megkérdezni, hogy tud-e valaki miskolcon vagy egy hozzá hözeli városban olyan embert aki flasheltetné a boxot. E-mailban is válaszolhattok. Címem:[email protected]. segítségeteket elõre is köszönöm.
A backupokat csak clone CDvel szabad írni! Neroval meg alcohollal semmiképp!
nem ism a clone cdt.
De azért kössz.

james69holden
clone cd-vel írd, lentebb is írva van #2807

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

2,4x Ricoh fuji verbatim. és lemez másolása 1 az 1ben

sector512
Hányszorosan írtad és mit?

core x360om van, hitachi drive van benne.

Sziasztok!

A következõ lenne a problémám, folyamatosan azt írja ki a gépem, hogy koszos a lemez
pedíg 1 karc sincs rajta
Ezt írja: " unrecognized disc"
This Disc unreadable
1: clean the disc with a soft cloth
2: restart the console

Na ezt értem is meg is tettem de hiába.
Pedíg olyan RICOH lemezt másoltam amít vitt.
Megpróbáltam 3 különbözõ íróval pio, lg, slimtype, 3 különbözõ lemezzel fuji, verbatim, ricoh, elpazaroltam 6 dvd dlt és nem m1.
Nero 7el másoltam meg alcohol 120al.
pls help!

nem tom nekem eddig az összes játékot lejátsza it egy eredeti pal-os fight night round3 az is simán megy meg a burnout battlefield2
sector512
Abban hogy kb 70-80%-ban csak az NTSC-s játékokat játsza le.

és hogyha az enyém ntsc-s az miben nyilvánul meg hátrányként?
és az ntsc és pal gépek között mi a különbség?
sector512
Ha amierikai géped az nem a legjobb, mivel az amcsi játékok NTSC-sek, az itteniek meg PAL-osok. Szerintem ha van is rá gari visszaküldeni amerikába szintén nem a legjobb, én inkább tekintenék úgy a gépre hogy már nem garos.
A gyári hûtés egyetlen hibája hogy a 12V-os ventillátorok csak 4-5V-ot kapnak és így nem pörög annyira mint lehetne. Ezt lehet kis bütyköléssel megcsinálni, egy fordulatszámszabályzó kell rá meg két vezetéket kell az alaplapra forrasztani. Van egy srác aki meg tudja csinálni nagyon olcsón, ha kell elküldöm a címét. A külsõleg felszerelhetõ 3 ventis hûtésrõl nem sok jót hallottam eddig, szerintem az nem éri meg.
A matrica ami ha megsérül elveszik a garancia az elõlap alatt taláható, meg tudod nézni könnyen, csak le kell pattintani.

sector512
Hát én mindenképp a 21-es crt-re kötném ha jó monitor. Ha nem akkor meg a tft-re. Az s-video csatlakozást felejtsd el...

Muad Dib
Most mindjátok meg.
A lányok elvették a boxomat és azt mondták, csak akkor adják vissza, ha elõbb teljesítem a kívánságaikat. Nem volt választásom, szeretem a boxomat... <#nyes><#nyes><#nyes>