XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Forza.
PSN: s3ctorHU
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
ha a játékélményeidrõl akarsz társalogni nyugodtan átfáradhatsz az xbox360 játékok nevû topicba
a warez már miért tenné tönkre a lokalizált játékokat?
pc-n is virégzik a warez mégis vannak magyar játékok(PL HEROES5)
A benzint sem lopod a kocsidba csak mert mar kifizettel harom millio a jarganyra.
Sajnos hamar rá fog jönni erre a Microsoft is és majd jól beintenek a Magyar feliratos játékoknak,és ezzel,mi is szívunk akik eredeti játékokat vesznek.
Köszi srácok,Csak így tovább.
Ez a fórum (is)csak a Warez-ról szól,és nem a játékélményekrõl.
<#worship>#worship>
Kernem is X360 FAQ-om levetelet a headerbol, nektek ugysincs ra szuksegetek.
Te hatalmas, azt a sok idot, amit eddig elb@sztal dvd irogatassal akar jatekkal is tolthetted volna. x365.hu-n 5ert mar vehetsz Kameo-t meg NFS-t, 6ert meg CoD-ot.
<nem kell flame-lni, csak kozbeszurtam a megjegyzest, lehet kommentar nelkul folytatni az iso-zast meg clonecd-zest>
R.I.P.
1. DVDinfo progival nyerd ki a lemezbõl az SS-t, kurvabonyolult, nem javasolt
2. tölsél le a játékhoz megfelelelõ SS-t
Szóval ha van SS fileod akkor azt SSmerger 1.6al tedd bele a lemezrõl gyártott isódba és így írd ki. Így mennie kell! Kivéve ha rossz SS filet szedtél le netrõl.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Ezeket lekopizom, és amit lekopiztam 1 az 1ben az nem m1.
Megpróbáltam pio, lg, slimtype írókkal másolni fuji, rioch, verbatim lemezekre.
2,4x volt a sebesség az írás minden esetben sikeres volt, de nem olvassa. Van 1 másik x360 a haveromnak s nála ezek a lemezek mennek ami nálam nem.
Nem hiszem h felmelegedett volna az olvasó fej mert nem ment a gép elötte.
thx
Minden diskre eleve ezt írja ki, vagy elõbb játszol valamivel és amikor új disket akarsz berakni, akkor kezd el rosszalkodni?
Mert ha az utóbbi eset van, akkor valószínûleg túlmelegszik a dvd olvasó...
van 1 pár lemezem másoljam fel a vinyóra képként?
majd pörköljem ki clone dc-vel?
ha az alcohollal másolom fel a képet az jó?
thx
De azért kössz.
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
A következõ lenne a problémám, folyamatosan azt írja ki a gépem, hogy koszos a lemez
pedíg 1 karc sincs rajta
Ezt írja: " unrecognized disc"
This Disc unreadable
1: clean the disc with a soft cloth
2: restart the console
Na ezt értem is meg is tettem de hiába.
Pedíg olyan RICOH lemezt másoltam amít vitt.
Megpróbáltam 3 különbözõ íróval pio, lg, slimtype, 3 különbözõ lemezzel fuji, verbatim, ricoh, elpazaroltam 6 dvd dlt és nem m1.
Nero 7el másoltam meg alcohol 120al.
pls help!
A gyári hûtés egyetlen hibája hogy a 12V-os ventillátorok csak 4-5V-ot kapnak és így nem pörög annyira mint lehetne. Ezt lehet kis bütyköléssel megcsinálni, egy fordulatszámszabályzó kell rá meg két vezetéket kell az alaplapra forrasztani. Van egy srác aki meg tudja csinálni nagyon olcsón, ha kell elküldöm a címét. A külsõleg felszerelhetõ 3 ventis hûtésrõl nem sok jót hallottam eddig, szerintem az nem éri meg.
A matrica ami ha megsérül elveszik a garancia az elõlap alatt taláható, meg tudod nézni könnyen, csak le kell pattintani.
A lányok elvették a boxomat és azt mondták, csak akkor adják vissza, ha elõbb teljesítem a kívánságaikat. Nem volt választásom, szeretem a boxomat... <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>