XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nos az én gépem 2006 februári gyártású de még egyszer sem fagyott le pedig nyúzom ezerrel meg a srác állítása szerint nála sem volt semmi baj
halottam hogy tudnak csinálni egyesek hûtés modot(nagyobb voltra rakják a ventit hogy jobban hûtsön) de láttam van intercooler is
ha eddig semmi baja nem volt a gépnek érdemes ezzel foglakozni?
mert nézegetem mûködés közben és agép egyáltalán nem tûnik annyira melegnek csak a hátsó fertályon melegszik de szerintem csak azért mert ott fújja ki ameleg levegõt a gép 75-80% egyáltalán nem meleg
és hogy néz ki és hol van a garanciát mutató matrica?mert ha jól emlékszema gyerek azt mondta hogy agép amerikából lett rendelve az eredeti konnektora is ameikai stílusú 3ágas a srác csinált hozzá egy kábelt(csak annit hogy a tápdugasz aljából ami mûanyag kivágott egy kis részt hogy belemnjen a tápba)
ezért aggódok a elegedés miatt mert szerintema gépre semmi gari nincs és ha elromlik mehet a kukába(bár õ úgy hirdette hogy van még rá 4 hónap)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
A release korrekt volt, ezen a listán is rajta van és a DL DVD is pluszos volt. Az mindegy, hogy ki gyártotta az irható DVDt? Valahol olvastam, hogy ez is egy befolyásoló tényezõ.
Tehát akkor érdemes vagyok venni egy pio írót? Mennyibe kerül ez? Hol találhatnék olyan embert, aki megment a macerátol és ellenszolgáltatásért cserébe ír nekem pár játékot? Utóbbi kérdésre CSAK privátban válaszoljatok légyszives!
Köszi és bocsi, hogy ennyit kérdezek... tegnap még azt se tudtam, h van kulonbseg az xbox és az xbox360 között, ma meg már próbálom használni.
Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!
Aztán csak plusszos lemezre írj mert a minuszosnak nem lehet állítani a bitsettingjét, és a bitsettinget állítsd DVD-ROM-ra.
Clonecdvel a kisebbik filet nyisd meg amibe a layerbreak bennevan.
Azonkívül normális rilízt írjál, én is elbasztam 2 lemezt me szar rilízeket próbáltam kiírni. Itt van egy lista, ezeket lehet szedni nyugott szívvel:
http://pspsaves.info/inf/index.php?page=scene
Jah és javaslom a prepatched rilízeket! Eggyel kevesebb hibalehetõség...
Remélem segítettem.
Amúgy bejelentette MS h hivatalosan nov 3.-tól forgalmazzák a boxot nálunk, szal hamarosan lessz magyar szervíz és ha olyan boltba vettétek boxot mint én ahol csak 3 hónapot vállalnak rá, akkor be lehet vinni microsoft szervízbe és érvényesíteni az 1 év jótállást, feltéve ha a matrica ép :D
Ma vettem egy x-box 360at. Gondoltam letöltök hozzá játékot és kiírom dual-layeres lemezre a notebookom _nec dvd+-rw meghajtójával, de a clonecd másodszorra is hibát jelez 100%-nál, tehát amint elkészülne a lemez. Természetesen a konzol se fogadja be. Mi lehet a baj? Help!<#felkialtas>#felkialtas>
Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!
nero, alcohol, nem vált be. Ricoh lemezeim vannak.
gépem : x360core Hitachi drive van benne.
THX!
átírta a net jelszavát meg a felhasználónevét vmi baromságra<#gunyos1>#gunyos1>
nem tom miért csinálta de véletlenül én is felmentema gépével vírusírtó nélkül az astalavista-ra:) a(az egy jó nagy crackoldal tele finom kis vírusokkal<#vigyor3>#vigyor3>)
más:
bf2-vel senki nem szokott játszani?mert én már elég sokat toltam és végignéztem kikkel találkoztam eddig és senki nem volt magyar:(
vagy csak a régiónevet nem állítjátok át Hungary-re?
támogatom én is turhó 5letét hogy csináljunk egy gamertaglistát hogy könnyen megtaláljuk egymást:)
tegnap óta nem tudok csatlakozni a Live-hoz
nem tudom mi történt csak azt hogy amíg én lementem haverokkal dumálni közben otthon hagytam a boxot tölteni
na most gondolom a buzi pótapám hozzányúlt a géphez mert hazjöttem és ki volt kapcsolva mert átdugta anetet a számítógépbe hogy tudjon netezni
ma reggel meg amikor csatlakozni akarok a live-hoz kidobja a hibaüzit hogy a profillal nem leht csatlakozni lehet hogy rossz a hálózat vagy vmi
ok mondom akkor hálózat tesztelése
és a hálózat tesztnél az ip címnél kiakad és faild
ez miért?
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Isten most nem ér rá,segíthetek?
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
PSN: s3ctorHU
MM: Debrecen
Miskolc
Pécs
Szeged
Székesfehérvár
Szolnok
Szombathely
Budapest/Budaörs:
Budaörs
Árkád
Megapark
Pólus
Stop Shop
Westend
EW: pesten kívül csak debrecen és pécs.
-1 db alighasznált memóriakártya: 7.5 k
-3 db Utángyártott minõségi VGA kábel (2 rca, optikai kim., tûs vga csati): 4200/db
-Ugyanez gender changerrel (tûs/lyuk a fixkábeles monitorokhoz, alapban nem tartozék): 4900/db
(Én néha egy mezei 17 collos Accer TFT-re teszem rá ami ráadásul fixkábeles, ezért kellett átalakító is. A kép nagyon kellemes, kicsit más mint egy pc VGA kimenet, attól kevésbé éles, és picit sötétebb, de nagyon kellemes és finom a kép. Skálázható 640x480-tól 1366x1280-ig, widescreen és 4:3 állítható a felbontások legtöbbjében.)
-2 db HD AV componen kábel (kapcsoló HD-hoz, optikai kimenet, 6xRCA dugó): 4400/db
Plíz PÜ, posta ok