XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
PSN: s3ctorHU
Isten most nem ér rá,segíthetek?
Én egy hónapig olvasgattam, mire neki mertem esni a boxnak <#vigyor3>#vigyor3>. Nem egy ördögönség az egész. Csak figyelj oda, ne kapkodj. A gari matricát majd próbáld meg finoman, hajszárítóval vagy hõlégfúvóval leszedni. Az biztosítja a garidat. És ha elfogadsz még egy jó tanácsot, az adott oldalon van egy emberke, aki csinál neked bele extra hûtést (venti 3000, vízhûtés 35000). Csináltasd meg, mert tovább bírja majd a géped, meg nem nyírják ki a játékok. Például a dead rising 8 óra folyamatos játék után hazavágja a géped. Ez igaz a gyárira is.
Ezen az oldalon rengeteg segítséget és leírást találsz a flasheléshez. És ha nem értesz valamit, kérdezd õket is nyugodtan, segítõkészek.
Xbox1 játékokat nem fogsz tudni lejátszani az xbox360-dal (még a gyáriakat sem), csak olyanokat amiket megcsináltak rá (belerakták a security sectorokat). De még eléggé kevés ilyen van.
Az XBC nem megy még 360-on.
Ne is várd hogy zuhan az xbox360 ára. A core csomagé 74900 forint lesz, míg a premiumé 94990 forint. Annyi mint most:D. Csak magyar lesz a menüje. Mindezt nov. 3. kapható kis hazánkban hivatalosan.
Miután fel lett flashelve a géped, egyszerûen csak leszeded a játékot, és kiírod a megfelelõ progival. Beteszed a gépedbe és játszol. Persze azért arra ügyelni kell, hogy a megfelelõ csapat megfelelõ rilízét kell leszedned. De a fent említett oldalon szintúgy nagyon szívesen segítenek neked ebben.
Jól nyomják a srácok!
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
- átteszed PC-re a drájvot (csak az adatkábelét, a tápot továbbra is a boxból kell kapja!)
- ráflesseled a fw-t PC-n
- ezután csak olyan iso-t tudsz kiirva játszani a boxon, amit a security sectorral preparáltak! azaz a régi backupjaid mehetnek a kukába :) a másolt dvd viszont sztm most is lejátszható, talán fw hack nélkül is - de ezt majd a többiek tisztázzák :)
Forza.
Forza.
Magyarul ugyanazt tudja, mint a samsung 3.0-ás firmwaretõl felfelé a softmodolás:D:D:D:D. Kár érte a pénzt kiadni.
szemptemberben a live! silver 1 hétig ingyen gold elõfizetéssé változik, szept 20-29-ig! csekkolja a linket, akit érinthet, remélem nem forditottam badarságot :)
Forza.
errõl picit tudnál bõvebben?
Forza.
2. Már elkezdték hozzá csinálni a dashboardot, de még nem adták ki. Így egyenlõre nincs.
3. Csak a Premium csomaghoz adják a HDD-t, a Core csomaghoz nem. Ahhoz meg kell venni külön, aminek az ára 25000 forint. Más HDD-t nagyon macerás rákötni, és akkor is csak 20GB fog látni belõle.
4. Nem, a sima xbox joy-a nem kompatibilis az xbox360-al. Nem használhatod hozzá.
5. Nem tudom, nem hallottam róla. Szerintem hivatalosan nincs ilyen, hiszen a microsoft nem érdeme hogy használd a régi iegészítõket, inkább vegyél újat:D. Meg aztán érdekesen játszanál a régi joy-al, mert a fekete-fehér gombok máshová kerültek:D.
Egy normális transcode-olásnál nem romlik a minõség, hiszen az Xbox által támogatott wmv is tudja azt a minõséget, mint a többi formátum és az AC3-as hang is megmarad.
Igazából csak annyi történik, hogy ahelyett, hogy az ember az összes videóját átkonvertálgatná a rendszer ezt automatikusan megteszi lejátszás közben, 'röptében'.
Tény, hogy van hátránya is, mert egy HD video realtime átkódolásához elég combos gép kell, ami egész lejátszás alatt gyakorlatilag max processzor-terhelésen dolgozik, ráadásul az X360 esetében ez az egészcsak Windows Media Center alól mûködik.
Késõbb (mondjuk chip-el) biztosan lesznek majd jobb megoldások, de a lényeg, hogy ha valaki akar, akkor már most is nyugodtan nézhet AVI-t Xbox360-on keresztül (a transcode360 csak egy példa volt, van még tucatnyi más megoldás is)...
A vinyó témáról: rá lehet kötni másik vinyót, de ahhoz szét kell bontani a gépet, ki kell drótozni, akkor is csak 20 gigát fog látni belõle. Érdemesebb inkább megvenni a gyári vinyóját.
Forza.
ennyi erõvel létezik hdmi csatlakozo is, veszel egy olyan hdmi switchet ami felkonvertálja a VGA jelet hdmi-re ;)
Forza.
Msi K8n-SLI | Amd Athlon 64bit 3000+ (S939)| Geforce 6600 GT Eagle | 1gb Samsung ram | 280GB hdd Maxtor |
Volt valakinek alkalma összehasonlítani az Xbox360 képét nagyfelbontású(!) plazmán és LCD-n? Ha igen, mik a benyomások?
az utolsót légyszi magyarázd el.. hd-avikénet feltehetõen xvid vagy h264 kodolásu AVI/MKV fájlokra gondolt: kérlek magyarázd el, ezeket hogyan jétszod le a boxon ;)
Forza.
3. Ez sem igaz, több féle megoldás is van erre.
De legalább a háromból egy kérdésre jó választ adtál. ;-))
csacsi:
1. egyenlõre nincs ilyen kieg
2. nem
3. egyenlõre nem
Forza.
Szal lenne pár kérdésem.
1 : Van Wifi lehetõség 360-on?
2 : Hdmi csatlakozót adnak hozzá?
3 : Le tudok vele játszani hd-s avi filmet?
Egyelõre ennyi. Várom a választ.
Köszi.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Msi K8n-SLI | Amd Athlon 64bit 3000+ (S939)| Geforce 6600 GT Eagle | 1gb Samsung ram | 280GB hdd Maxtor |