XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egyi széria néhány tagja nem pörög fel az isttennek sem, ha már több kettõnél akkor ad egy kis kakaót, de az néha kevés lehet. Hálisten a 360-asok zöme az felpörgeti rendesebben. De ilyen alap szabályzórendszert így elbarmolni.....Nameg a halott gépek zömében a szigetelõ csomagolófólia rajta maradt a GPU-n és arra ment rá a borda. Persze hogy hõvezetés a kanyarban sem volt :(
De azért a halálozási ráta nem olyan magas, csak az ilyen fórumokon tûnik annak. Mondjuk jobb lenne ha nem lennének ilyen (alap) gondok egyáltalán.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
mondjuk azt nem értem hogy miért nem tudták megcsinálni azt hogy terhelés hatására magától emelje afordulatszámot pc-nél már a leggaygibb lapokban is megvan ez a lehetõség
és akkor meg lenne oldva a hang probléma is mert játéknál hangos de az nem lényeg letöltésnél meg halk
a hûtésmodot mindenképpen érdemes megcsináltatni fõleg aki nem akar szívni a garival. ez tuti jó megoldás mert volt már olyan aki úgy vitt be gépet hogy folyton fagyott a hûtésmod után már egyszer sem
Most jöhettek azzal, hogy a ps3-hoz is lehet majd venni drótnélküli, mozgásérzékelõs joyt. Na igen, de ezt lemásolták a wii-rõl. Ugyanis az e3-ig nem volt tervbe véve. Csak addigra gyorsan összecsaptak egyet. A játékstúdiók meg csak pislogtak, mert õk nem tudtak róla és nem építették be a játékaikba, így nem is ment egyik gémmel sem. Ja és nem a géphez adják majd, vedd meg külön.
Én azért a sony gépében sem bíznék annyira. Az tény, hogy volt majd másfél évük tökéletesítgetni a gépüket, de szerintem elszúrják a kapkodás miatt, hogy megjelenjen végre. Bár majd meglátjuk, mikor kijön. Szerintem arra meg ne várj, hogy lesz az xbox360-ból egy másik változat (értem ez alatt amit a psx és ps2 esetében csinált a sony).
http://pspfilez.extra.hu/
Töltsük le az internetet!
Gigabyte GA-M57SLI,AMD X2 6000+,2x1GB Kingmax DDR800,HIS Ati Radeon 2900XT 512MB,
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
De mindenki azt csinál, amit akar. Nem kényszer, csak elmondtam a tapasztalatomat. Mivel egy gépem már megsült.
szvsz alapvetõ probléma hogy a gépet polcra és szûk helyre rakják ahol nem tud rendesen elmenni a meleg levegõ és a felmelegített levegõt fújja be ismét csak a gép ezáltal fog túlmelegedni
mindenesetre az a 3000ft amit a modra elkérnek nem nagy pénz simán meg lehet csináltatni már csak a biztonság kedvéért is
- 3000 Ft)ez az amit mondtatok?
féltem is a dead risingtõl elég szépen de felesleges volt
és semmiextra hûtés nincs agépen az asztalon van szabad levegõn
Egy nagyon fontos dolog annak, aki még nem tette meg:
Hûtésmódosítást rakassatok bele, mert alapból el van rontva a box hûtése.
Sector512 gépét leszámítva <#nyes>#nyes>, biztos, hogy mindenkinek szüksége van rá, mert elõbb-utóbb meg fog sülni. Ez nem vicc.
3000 forintocska nem összeg érte, hogy aztán elkerülj egy 35000 Ft-os javíttatást az idegbajt nem is számítva.
Sector512! Szerintem neked valami nagyon nagy mázlid van, esetleg a hûtõszekrényben van elhelyezve a boxod... <#papakacsint>#papakacsint>
Egyébként nem kell hozzá 8 óra folyamatos játék, hogy baj legyen.
Ami nagy szerencse, hogy vége a nyárnak. A lakásokban sem 28 fok lesz, hanem 20-24. Ez sokat számít nagyon...
rég láttalak...
mi is a kérdés??<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>nem érteni...<#nemtudom>#nemtudom>
Ezt az égést<#vigyor3>#vigyor3>
PIROSBOCI: Nem fog menni alapból az xbox360-on a tört játékok. Buta kérdés volt.
LINKASKA: Két dolog lehet a gépeddel. 1. Rosszul flashelték fel vagy rossz verziójú firmwaret használtak (2.0, 3.0 hibásak voltak sok gépen). 2. Rossz átékokat kaptál. Meg kéne nézned más gépeken is a játékokat, ha van rá lehetõséged. Livera meg egyszerû: www.yellowpages.com, keresel benne egy céget (pl. IMB) és egy boltnak a címét, iránítószámát és az államot adod meg. Minden más lehet fake adat.
KILLER: Az a gond, hogy az xbox360-ban proci és grafikus proci egy helyre került. Erre raktak egy réteg szilikont és aluminium-hûtõbordát. És ennek a tetejére feldobták a dvd olvasót. Ez szupi lett, mert egy helyre pakoltál az összes melegedõ alkatrészt, és ehhez odaraktak 2db 12V-os ventit, amit úgy állítottak be hogy 3V-ot kapjon. És ez szart sem ér neki. Most mikor jönnek az újabb játékok, amik elég komolyan el kezdik dolgoztatni a gépet, az egész felmelegszik kb 70-80 fokra, megolvad a szilikon a procik tetején és kifolyik. Ennek hatására elkezdenek a tranzisztorok kiégni a procikban és kapod a gép bekapcsoló gombjánál a 3 ledes hibaüzenetet.
Más: Kérlek titeket, olvassatok vissza. Nem egy nagy munka. És nem csak itt, hanem például amit Killer megadott címet, azon is. Amennyit vártok egy kérdés válaszára, annyi idõ alatt vissza tudtok olvasni és megtaláltok mindent.
de!!! nem mindegy hogy melyik meghajtó van a gépedben...ezt meg kell nézni és a megfelelõ flash-kitet letölteni hozzá...
ehhez bizonyos mértékû számtech/hardver ismeret szükséges(na nem nagy) és nagy odafigyelés....
itt vannak asszem akik ezt már megcsinálták ...kicsit olvass vissza egy pár oldalt...
üdv