XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami szuper, hogy a játékok magyarok lesznek. A Kameo-t pl. nem kell végre folyamatosan fodítgatnom a fiamnak, mer az nagyon fárasztó... <#sniffles>#sniffles>
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Mostantól lesz Magyarított játék és talán Magyar dashboard is.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Ez részletkérdés, és amúgy teljesen lényegtelen a számunkra technikai szempontból.
Illetve annyiban lényeges csak, hogy a softmod olcsóbb mint a chip. Ez viszont lényeges szempont anyagi tekintetben.
Úgyhogy drukkolok, hogy igazad legyen... <#wave>#wave>
Egyetlen gond vele a melegedési probléma. És ez az okozója minden egyéb problémának is.
De már van rá vízhûtés is... <#nyes>#nyes>
Forza.
Vagy másnapos... <#bee1>#bee1>
Több játék nem fut??? Na bazd meg, ezt nem tudtam. Azt hittem, a többi is fut.
De annyira nem érdekel, mert a régiek közül csak a HALO2-re voltam kíváncsi.
Microcosmos!
A hírek alapján. Ez egy prognózis. A régi boxnál ugyanígy lehetett vele számolni, mikor jön a chip.
Olvasod a külföldi siteokat, ahol a 360 moddolásáról cikkezgetnek?
Egyébként én örülnék a legjobban, ha jövõ héten jönne a chip, mert dobnám is bele a 120-as winyót a kicsikébe...
Szóval kb. 8 hónap és 1 év közöttre teszem innetõl kezdve, hogy jöjjön a chip.
Ha akarod fogadhatunk egy Chivas Regal-ban...
Lehet, hogy én értelmezem rosszúl a válaszaitokat??? Vagy ti tévedtek? Úgyhogy inkább kerek mondatokban válaszolok DSLite barátunknak:
Igen olvassa a régi x-es backupokat (bizony én tolok is rajta régi boxos backup gamét).
Hogy megfekszik e a box, az majd kiderül, de végül is jópár megfeküdt már, bár ne fejhiba miatt...
A wincsin demókat tudsz tárolni egyenlõre, amit live-ról töltesz le és még kb. jó 8 hónap 1 év, amire lesz chip. No akkor majd én is bedobok egy 120 gigás winyót.
Foglalkoztat a gondolat... Hol lehet most x360-at venni bütykölve, garanciával megbízható uraktól? (Elfogadható áron, természetesen!)
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
PSN: s3ctorHU
Backup-game-ek mennek Live-on vagy mint az X-nél, itt is csak offline mennek.
Bocs a buta kérdésért, de nem szeretném végigfutni a fórumot... Szóval mit tud a mostani firmware-módosított x360? Régi X-es backup-game-ek mennek vele? Új backupoktól nem fexik meg az olvasófej? Winchestert játék-tárolásra lehet használni?
Köszi
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Ez kizárt dolog, mer nemtudom.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
BAD Boys
<#wow1>#wow1>
Elég komoly bajban lesz az M$. Most hogy jönnek az új, a hardvert már komolyabban megfingató gamék, szaporodnak a 3ledes hibák.
Magyarán megsül a GPU.
Aki jót akar magának, és fõképp a boxának, annak javaslom ezt a helyet:
X-MEDIA
Érdemes beszereltetni egy hûtésmoddot, és a 3ledes dolog is megoldásra talál...
Bár ha tudsz élni a lehetõséggel, amit Olcsi alább felvázolt, akkor az a legjobb megoldás...
Akinek még nem jött elõ a 3ledes hiba, nagyon ajánlom a hûtés moddot. Anélkül elõbb vagy utóbb mindenképp meg fog sülni a box, mert hát sajnos mondjuk ki: a 360 konstrukció hibás....
Elég nagy baj ez egyébként, mert amúgy egy szuper kis masina lenne.