XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsoltika 007
1 linket én is kérnék szépen ha lehet.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

maga az xbox365 megszûnt ami csak xbox-al foglalkozott és lett belõle ez amultiplatformos fos😞
ez azért nem ugyanaz
Nekem is elküldhetnéd megköszönném😊
persze csak privátban hogy ne sértsük itt a fórumszabályzatot😊
elküddtem
Sir Quno Jedi
Nem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Küldd már el nekem az oldal címét privátban! Köszi
???? beirhatom ide?
CrucifX
Papír vagy mûanyagdobozban?

én tudok olyan oldalt ahonnan csak x-box 360 játékot lehet letölteni!!!!!<#crazya><#wink>
KILLER2
Azt gondoltam.

Töltsük le az internetet!

tejföl
Léteznek ilyen oldalak.

BAD Boys

KILLER2
Én még nem láttam olyan oldalt ahonnan X360 játékokat lehetett volna letölteni. Torrenten biztos találsz, ha nem is sokat, de találsz és ha jó a gém akkor sokan szedik le és gyors is.

öregharcsa
<#eljen><#eljen><#eljen>az egyik legjobb!!!

http://pspfilez.extra.hu/

Nem szûnt meg, sõt.
http://www.gamer365.hu/

KILLER2
Hát pedig a torrent a legjobb erre.

légyszi küldjön nekem privibe vki egy olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni játékokat és frissítik is mert én nem találok
de ha lehet ne torrent legyen
most látom sajna megszûnt az xbox365<#gunyos1>
nagyon sajnáéom szerintem a legjobb xbox360-al foglalkozó oldal volt a fórumokból is sokat lehetett tanulni volt gamertag topic stb
erre elõállnak vmi szar multiplatformos vacakkal ps?pc?minek? annyi ilyen oldal van de xbox-osból nagyon kevés sé sajna eggyel megint kevesebb<#violent><#falbav><#gun>
narumon
Majd gondolom új sw-rel elõbb-utóbb orvosolják.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"de a mozgásérzékelõs joyával olyan hangulata lesz egy fpsnek, vagy sportproginak, hogy azt nehezen lesz érezhetõ a másik kettõnél. "

Errõl nekem (és több teszternek) az a véleménye hogy inkább idétlen mint jó hangulatú...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"De ha így folytatja a micro akkor Ps3 lesz a nextgenem vásárlásából."

Kérdés az mennyire lesz seria hiba mentes? PS2 anno egyfolytában özönlött haver szervizébe, mert vagy a DVD olvasó vagy a ventillátor néhány hónap után megnyekkent.

narumon
"Sector512 gépét leszámítva"

Úgy látszik én is mázlis vagyok, két gép ment egész nyáron klima nélküli lakásban, hiba nélkül, sõt maga a készülék sem volt meleg.

KILLER2
Bocs hogy kérdezem, de a 360 20 GBs HDD-járól lehet futtatni teljes játékokat? Ja és össze lehet kapcsolni PCvel? (crosslink kábellel mit a sima XBOXot)

Annyira várom a Fifa 07et hogy nem bírok aludni<#vigyor2><#buck><#circling>

Minden Xboxosnak http://www.xboxfan.atw.hu

Nincs valakinek miskolcon xbox 360-ja?Kikéne próbálnom néhány irott játékot hogy a game szar vagy a gép lett rosszul megcsinálva.

Ja és kiírtam egy pár gamertagot az xbox365.hu fórumáról de azt írja,hogy ilyen gamertag nem létezik.

frxsector:neked is akartam üzenetet küldeni de te sem 'léteztél'
hello srácok!
új vagyok itt a fórumon,az lenne a kérésem azokhoz a 360 tulajokhoz akik fent vannak a LIVE-on,hogy írják ki a GAMERTAG-üket,vegyenek fel a friends listbe vagy private chat vagy bármi csak tudjak magyarokkal játszani végre.idáig egyetlen magyart ismerek a LIVE-on aki ráadásul a haverom.elõre is köszi mindenkinek aki jelentkezik!
gamertagom:STEVEBODI
HajráMagyarok!!!
sector512
Nem is. A Prince of Persia elsõ része is teljesen élethû volt akkor 😄

PSN: s3ctorHU

sector512
Nincs semmi bajom az xbox grafikájával, de azért még messze van az élethûtõl. Majd ha olyanok lesznek a játékok mint mondjuk a Final Fantasy film, akkor mondhatják hogy élethû. Félreértés ne essék nem a gépet akarom szídni, csak már az elsõ Mortal Kombat digitalizált karakterei óta ezt mondják mindíg 😊

Ma2ska
Ja, már psx nél is ezt mondták. Amugy egyre élethübb, csak össze kell hasonlitani az elõzõ gennel.

tejföl
"élethû grafika" nem kéne bele 😊 " Ezt melyik hozzászólásból olvastad ki?

BAD Boys

tejföl
Mi bajod az X360 grafikájával?

BAD Boys

james69holden
fölösleges arra külön faq

warezosok erre: http://xbox360.blogol.hu/

minden le van írva

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

azért kár hogy kivették a FAQ-t nagyon jól volt megcsinálva😞

és ez sok warez tényleg kezdi elönteni atopicot kéne egy warez FAQ-t csinálnia vkinek aki ért hozzé és ott leírni mindent(meghajtó flash/játékok kiírása stb) és akkor megszûnne a warez😊
de a tört játékkal nem kell semmit sem csinálni?(flashelés után)
sector512
Csak ez az "élethû grafika" nem kéne bele 😊 Minden új konzolnál ezt mondják 😄

MP3-ban tekerni tényleg nem lehet, sem ugrálni, ez tényleg fapados bénaság az MS részérõl.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Microsoft XBOX 360 Premium Pack:
3. generációs játékkonzol.

Processzor😛owerPC alapú "Xenon" 3.2 GHz 1 MB L2
Grafika:ATI R500 "Xenos" 500 Mhz
Memória:512 MB 700 MHz GDDR-3
Hang:48 khz 16-bit
3 db USB 2.0 csatlakozó
4 kontroller csatlakoztatható (wired & wireless)
Az XBOX360 játékait 16:9 képarányban, 720p és 1080i felbontásban is élvezhetik megfelelõ HD megjelenítõkkel.
Mp3 és WMA file-ok lejátszása, JPEG képek megjelenítése.
Fizikai paraméterek: 3.5 kg, 309 mm x 83 mm x 258 mm
A konzol támogja a "hagyományos" USB-s billentyûzeteket, egereket, botkormányokat is!

A csomag tartalma:
- 1 db Microsoft Xbox360 20 GB merevlemez
- 1 db Microsoft Xbox360 vezeték nélküli joypad
- 1 db Microsoft Xbox360 fejhallgató
- 1 db Microsoft Xbox360 elõlap
- 1 db Microsoft Xbox360 component HD-Av kábel

Kiegészítõk:

20 GB HARD DRIVE:
Háttértároló eszköz, a konzolhoz kapcsolva menthetünk rá játékállásokat, profilokat, játék demokat, tárolhatunk rajta zenét (mp3, wma), képeket (JPEG) video file-okat.

Component HD AV kábel:
Az eszközzel HD TV-hez köthetjük a konzolt. 16:9 arányú képmegjelenítés (720p és 1080i felbontás), élethû grafika, nagyobb játékélmény.

Vezetékes kontroller:
Az alapgéphez csatlakoztatva, a játékok irányítására szolgál. Használható XBOX360 játékok,
DVD filmek, illetve zene CD-k és mp3-ak lejátszásához, Microsoft Windows Media Center kezelõgombokkal.
sector512
Minden USB-s billentyûzet mûködõképes 360-on, nem hinném hogy dísznek rakta oda 😊

KILLER2
Nem tetszik a billentyûzet. Amúgy szerintetek mûködöképes a billentyûzet meg maga a szerkezet is?

a warez dolgok tiltottak?
KILLER2
Szerintem a 360 jó kis szerkezet, már várom, hogy nekem is elgyen egy. A Nintendo Wii irányítója tényleg nagyon jó és a grafika sem rosz, mivel a GameCubenél nem lehet gyengébb és azért az se semmi már. Én Wii vagy 360 közül azért választottam inkább a 360at, mert szeretem ha egy játéknak nem csak a hangulata és a története jó hanem a grafikája is. Én õszintén remélem, hogy a Microsoft a 360al jól odabasz a Sonynak, bár lehet, hogy a Nintendo fog a legjobban teljesíteni. Meg lehet nézni pl a DS-t is azzal is milyen sikereket értek el aztán még jött belõle a Lite. Én Wiit is azért fogok venni, mert ilyen irányítás utánozhatatlan grafikát ad. A Sony nak szeritnem nincs elég új ötlete. A PSnek ez lesz már a 3. verziója és a grafikán kívül semmin nem újítottak. Igaz a Microsoft sem erõltette meg magát, de ott legalább több újítás sé lehetõség van. Xboxhoz van ugye a Live! DVD távirányító hûtõ, mág matrica is, a 360nál pedig a burkolatot is simán eleht cserélni. PSnél meg van 2 irányító meg 2 memóriakártya és ennyi. Bár PS2vel is lehet asszem neten jétszani, de amint hallottam az macerás.

sector512
Hát eléggé csicska megoldás...

Muad Dib
Próbáltam... Sajna nem megy.
Egyébként röhejes nem???

Seth
és ha nyomva tartod a köv számra ugrás gombját?, mp3 lejátszók többségénél így van

PSN ID.: Beegabor

Muad Dib
Üdv!

Azért nem kell megijedni, ezen a pitiáner hûtési gondon kívül a 360 egy szuper masina. Aki gondolkodik rajta, hogy vegyen, annak csak azt tudom mondani, hogy IGEN!
Annyi, hogy utána figyelni kell, ha fagyizik a masina, hûtésmoddot kell csináltatni.
De már most látszik, hogy brutál erõs gép, 1 év múlva olyan játékok fognak kijönni, hogy állunk leesik és már most is vannak nagyon jók. Tegnap fejeztem be a Ghost Recon-t. Iszonyatosan élvezetes játék volt számomra.
Jó a kezelõi felület, kényelmesek a kontrol padok, stb.
Amin csodálkoztam, hogy a kontrollerek aksiját 1 hónap után kellett a töltõkészletre tenni, pedig szinte minden nap használtuk a gépet és szerintem a padok vibrálása elég erõs, szóval csoda, hogy ilyen szép ideig bírják az aksik is.
Amiben én nagyon csalódtam, hogy a zenelejátszóban az mp3 számokba nem lehet forwardolni, csak a következõ számra lépni, vagy vissza az elejére. Vettem egy fullos távirányítót mert azt hittem csak a kontrol padokkal nem lehet, de a távval sem megy. Ez viszont iszonyat idegesítõ!

Nincs valakinek miskolcon xbox 360-ja?Kikéne próbálnom néhány irott játékot hogy a game szar vagy a gép lett rosszul megcsinálva.

Hát, valamennyire csak hallatszik azért. Illetve ha ismered a bekapcsolásnál lévõ hangot, majd játszás után a lemezt kiveszed és megfigyeled, kdierül, mennyire szabályoz. Amúgy tényleg hangosak a meghajtók is, ez igaz, fõleg a Hitachik. Ha tettek volna egy filcbetétet a dvd-tálca nyílásához, és ott lezárna rendesen behúzáskor, fele olyan halk lenne a dvd-rom.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

az a baj hogy meg sem tudom nézni hogy felpörög-e mert a hangos dvd meghajtó elnyomja a ventik zaját.
adam first
Látjátok ez a legnagyobb probléma a nextgeneknél(fleg vásárlásnál) a bizonytalanság!!!!Megvetted a gépet már viheted is javitatni a hibákat amit nem is te okoztál, hanem gyárilag kúrtak el midnen egyes darabnál.