XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csá.letöltöttem xbox 360ra a dead risinget, de nem tom hogy írjam ki, mert 13,5gb,ez hogy fér rá dual discre?

Xbox360,PSP

KILLER2
Valaki segítene beállítani a Live!ot? Kábelnetem van és ahoz nem tudom, hogy mi hogy van. Valaki tud segíteni?

Töltsük le az internetet!

Seth

PSN ID.: Beegabor

Valaki mondja már meg nekem a "ring of light" led jelzéseinek a jelentését. Mondjuk a 3 pirosat azt tudom mit jelent.<#buck> De ha állított helyzetben van a gép és a bal felsõ kvad világít az a normális.Ugye? De miért váltogatja a jobb oldalival? Ez nem valami hibaüzenet?

Hát igen, sok monitor fixkábeles...nem is mindig csak az olcsók. A gyári VGA kábelhez sincs ilyen átalakító....

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

KILLER2
Az enyém pont fix kábeles.

De ha nem fix kábeles a monitorod, (LCD-nél ez valószinû) tehát a kábel kihúzható a moncsiból, akkor oda be tudod dugni a box-os kábelt.

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

KILLER2
Kösz

Seth
Állítólag MediaMarktokban szokott lenni, meg sztem pc-s számteches bótokban. Ez a neve: Gender Changer. Neked a lyuk-lyuk verzió kell, 2 tûs csatit összetoldani egymással.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

KILLER2
BAzz azt hittem elõször, hogy japánul írsz. Olyat honnan szerezzek? Amúgy kösz.

Gender chamger, lyuk-lyuk subd-15 illesztõtag. Máshogy nem megy...

KILLER2
A box és az LCD monitorom kimenete azonos. Mit csináljak?

KILLER2
Fotó a problémámról:

A fehér végzõdés a monitoromé. A kék egy átalakító, csak az a baj, hogy ugyanolyan a vége mint az xbox (fekete) kábelének. Az xboxot csak a gépembe tudom bedugni.

Jajj ezt nem értem:) Az egyik végit az xboxba,a másikat meg a monitorba:) Vagy a ......:)<#crazya>

KILLER2
Azt a kibaszott LCD monitoros kábelt hova a picsába dugjam?

KILLER2
Köszi

Ha netán többet használsz egyszerre akkor letudod fixálni,hogy melyik irányító hanydik legyen a négybõl.

KILLER2
Köszi. És miért vannak rajta a számok?

A középsõ gombot amin a nagy xbox logo van folyamatosan nyomva tartod és a gép felajánlja,hogy turn off kontroller.Amúgy ha nem használod kikapcsol automatikusan.

KILLER2
Tudom, hogy nagyon hüye kérdés, de a wirless controllert hogy kell kikapcsolni és mit lehet állítani rajta az Xel? Ma vettem és ezzel pont nem boldogulok.

sztem egy xbox
KILLER2
Ez mi?

http://www.youtube.com/watch?v=gfCfl5BFaQw&mode=related&search=
KILLER2
Igen tudom, de nem vagyok túlzottan otthon iylen táren és ezért félek belekezdeni nehogy valamit szétbasszak. Megaztán a gépemet sem lehet szétszedni a garancia miatt.

Bendy
Házilag is megy a módosítás, nagyon könnyen. Minden leírás és program megvan itt:
http://xbox360.blogol.hu

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

KILLER2
Hol lehet flessletetni 360at? X-Medián úgylátom megszûnt.

A gamer365.hu-n 5ert arulja valaki...

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Akinek megvan a far cry ,az küldjön már nekem 1 privit! thx
lehet!!
KILLER2
Másolt játékokkal is lehet Live!-ozni?

KILLER2
Nem tudom, hogy mennyire lehet itt warezolni szóval SPOILERbe írom.
Olyan oldalt keresek ahonnan másol XBOX 360 játékokat lehet rendelni
Amennyiben a kérdés sértené az itteni szabályokat töröljétek. A válaszokat privátba kérném és elõre is köszönöm õket.

KILLER2
Most hol a legolcsóbb a 360 Pesten?

ha premiumot veszel akkor ahhoz jár 1 hónap ingyen gold azzal tudsz csak neten játszani
ha ez lejár akkor csak silver elérésed lesz amivel csak letöltögetni tudsz a live-ról
egy éves gold kártya 15k körül van ahárom hónapos kb 5 ezer
Köszi a segitséget,csak az a baj hogy még mindig nem tudom hogy kell-e ilyen Live-os kártya?Arra lennék kiváncsi hogy az én itthoni netemmel ha rákötöm Xbox-ra lehet-e neten játszani??elõre is köszi

http://www.xboxmekka.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=64&Itemid=60

itt minden infót megtalálsz
Szevasztok,Az lenne a kérdésem hogy hogyan kell beüzemelni a netet Xboox 360-ra.Annyi elég hogy nekem az itthoni netemet rákötöm?vagy mindenképp vennem kell ilyen Xbox Live elõfizetõi kártyát?Valaki tud egy pontos tájékoztatást adni errõl?elõre is köszönöm

Ez egy jó banner lenne :P
BANNER
Muad Dib
Meghosszabbította a garanciát a 2006 január elõtt gyártott xbox 360-akra a Microsoft!!! Sajnos a túlmelegedés és az ebbõl fakadó 3 ledes hiba szaporodik és szaporodik...

Azért ha esetleg valakinek túlmelegedne a box játékközben, itt az új kiegészítõ x360 eszköz:

hát mondjuk szobahõn tarthatná kb egy értelmes ordasi féle vizecske :P
ez a cooler egy vga hútõ pc-kbe :P
Figyelitek a Live-on mikek vannak mostanában fönn? Egy csomó eddig nem látott trajlerek( no jó 360-on nem látott ) meg mapok meg thémek,és azt írják,hogy most va valami (tokyjó izé..)és amiatt naponta újabb valamikek.

Azé' dobtam be vaze mert elég specifikus topic, és ilyenkor be-be merjük tenni ha van valamink. Másik ilyen topic a Gamecube pl, nem olyan látogatott, és az is keveseknek van :) de azé tudom én hogy necces :)

Ja, mert ugye a video az X360 verzióból van ...

Az IGN-en van jó pár méretben egy 15 perces ingame videó a Bioshock-ból, amibõl a közepes felbontású letölthetõ a Hardwiredrõl is.
Elég jól néz ki ez az Unreal motoros játék, de ami a fõ, az a hangulata ...

Sir Quno Jedi
Pázmeg, tudjátok, hogy nem ebben a topicban kell reklámozni!!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

x360-hoz utángyártott távirányító, bontatlan, eladó. Éerdeklõdni PÜ-ben, képet tudok róla küldeni. Ár: 5500 Ft, Posta ok.
Illetve ismét van 2 VGA-kábelem utángyártott, 4200 ft, gender changerrel (fixkábeles monitorokhoz illesztõadapter, tûs dugót tûs dugóval összeköt) 4900 ft.
Légyszi PÜ, vagy [email protected]

deep
Valakinek kell PGR3 és Oblivion eredeti lemez? 7, ill. 8 ropi.
18 ezerért a simát kapod meg. De ehhez a Thermal PLUS kell, ami 20-22 ezer.
Pioneer DVR-111 író beszerez, Clonecd-vel kiír, lehetõleg Ricoh nyersanyagra. Ennyi...

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

sector512
Sõt 82-rõl 65-re az kifejezetten jó.

PSN: s3ctorHU