XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Töltsük le az internetet!
- aljas módon intézik a garis ügyeket
- az ott vásárolt dvd lemez árából a féreg artisjus is kap
Forza.
Ha esetleg érdekel vkit <#awink>#awink>
http://gamer-planet.freeblog.hu
Na mindegy, ettõl függetlenül meggyõztél, asszem a napokban frissítek... <#wink>#wink>
Azonban a frissített firmware ezt kijavította most már sima az ügy.
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
RicohPSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
a nyersanyag verbatim +-os lemez volt
ma probálom meg még 1x egy másik játékkal és a 2-2.4x-es helyett 1x-esen írom ki(ez számít vmit?)
ha nem sikerül akkor inkább megveszem nem dobálom ki a pénzt további próbálkozásokra
Xbox360,PSP
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
www.itmedia.sk, ráadásul van ezer magyar srác, aki foglalkozik olcso media beszerzéssel ... hwsw.hu/forumok/bolhapiac, prohardver.hu aprohirdetések....
nemár MM és társai ...
Forza.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
nem azt mondom, h a pio rossz író lenne, de akinek van otthon egy másik iroja, annak szvsz felesleges venni egy uj PIO-t, inkább süsse be a boxába a mostani fw-k egyikét - olcsóbb ;)
Forza.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Egyrészt kipróbálhttam többféle single és double layer lemezt az utóbbi hónapokban, továbbá 5 fajta írót. És azt mondtam utána, tényleg nem misztikum ez annyira, ezek a cuccok most a legjobbak.
Megnézel külföldi fórumokat, nagyon jó eredménnyel írnak Lite-on Asus írókkal, fõleg amelyeknek a belseje echte full Pio.
A legdrágább lemezekre jól írnak Sonyval, Plextorral, urambocsá néha LG-vel is (Mindig lG-m volt, imádtam, most is megmaradt egy). De mióta is? Amióta a fw-ket is úgy pofozgatták, hogy egyrészt booktype-semlegesek a legújabbak (alg van pár ember gépében ez a fw, mert viszonylag friss), illetve mióta az elfogadtatási, lemezfelismerési protokollokat megbaxtatták (ez sem áprilisban volt, hanem közelmúlt).
Én nem tartom magam egy fene nagy "írástudónak", de sok pénz és idõ ráment amíg megtaláltam a helyes lemezírási módokat pl. Gamecube konzolhoz, vagy kényesebb nagy régifajta PS2-khöz, és természetesen Xbox-X360 ésatöbbi. Nagyanyám Tesco gazdaságos dvd playere, unokahúgom hordozható Laser márkájú dvd-játszója, ésatöbbi. Én, aki nem szerettem soha a mániákus hardverfétisizmust, meg a szemellenzõsséget, igenis ma is azt mondom: aki gondtalanul és nyugodtan akar írni a ház és a rokonság körül fellelhetõ összes fajta dvd olvasására képes eszközbe lemezt, az vegyen pioneer 111-et (110, 109), vagy átcímkézett testvérét, és be fog jönni a dolog. Ez szerintem ezesetben ilyen egyszerû tény. 9500 ft-ért vehetsz egy rakat fajta írót, de miért ne vennéd azt ami tuti jó, és nem vérzik el.
booktype: valóban dvd-romként kell írni, és a Pio-kban ez hálisten automatikus. De ennek semmi köze az írásképhez szerintem, egy szarul megírt, nem átállított lemez a közelmúltig el sem indult. De egy rutyva Samsung vagy régebbi LG-vel megírt DL lemez többszörös károkozás, már eleve a nyersanyagárak miatt is. És a "piszkos a lemez" hibaüzenetet én sem szeretném sûrûn látni... :)
Úgyhogy: Igenis vegyetek Pioneert minden célra, de ne divatból, hanem mert tényleg tudnak valamit ott az utóbbi években. Nem olvastam, kipróbáltam. Nem kötelezõ, de megéri megfogadni. Fõleg annak akinek 1 író kell, 1 íróra telik, és nem akar kísérletezni heti 4 napot, miért nem mûködnek rendesen a lemezei.
jah: szar lemezt meg semmi se menti meg, mindennek van határa :) de ez más kérdés.
Ami fontos, h dvd+dl korongot kell irni, méghozzá dvd-rom booktype beállitással, a dl lemez tipusát meg ki kell kisérletezni, az mindenkinél más jön be/mást tud olcsón szerezni. Szvsz mindenki itt vérzi el, és fogja arra, h az õ irója nem az igazi és egy pio111 lenne a csoda ;) (gondolom az alapbol dvd-rom booktype-al ir dvd+dl-t)
Forza.
Jövõ héten tervezek egy gépezetet vásárolni.
Nekem is a játék kiírás-ról lenne kérdésem.Clone cd kell hozzá,ok.Irónak meg ugy látom hogy a Pioneer van ajánlva.No de nekem egy Pioneer DVD-109-es íróm van,és egy helyen azt hallottam hogy csak az új,Pioneer 111-esekel lehet jól kiírni a 360-as játékokat.Igaz ez?Mert akkor nem kisérletezem...
Keresek 3 ledes vagy egyéb defektes, lehetõleg elõtte nem babrlt, nem garis x360-at alkatrésznek, reális áron, kiegészítõk nélkül (vagy amit adsz hozzá írd meg PÜ-ben az elképzelést).
LG csak ha nincs jobb, és elég jól olvas a meghajtód. Sosem lesz olyan az írásképe mint a PIO-knak, és DL dvd-nél ez még fontosabb szennypont :)
Xbox360,PSP
http://pspfilez.extra.hu/
Xbox360,PSP
Xbox360,PSP
Gamer for Life
erre(is) találták ki a telefont
Töltsük le az internetet!
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Xbox360,PSP