XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Vannak VGA switcher-ek, de drágák és szarok. Persze jó drágán vannak jók is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

nemhiszem ilyenrõl még nem nagyon halottam
KILLER2
Van valami elosztó amivel meg lehet oldani, hogy ne kelljen mindig átdugni az LCDmet ha 360ozni akarok vagy a PChez kéne, hanem csak átkapcsolni, vagy ilyesmi?

Töltsük le az internetet!

arty
mistralt itt szvsz inkább ne ajánlgasd:
- aljas módon intézik a garis ügyeket
- az ott vásárolt dvd lemez árából a féreg artisjus is kap

Forza.

Shenlong
Eladó egy PGR3 (angol, német boritó)8k-ért.
Ha esetleg érdekel vkit <#awink>

http://gamer-planet.freeblog.hu

viszont arra vigyázz hogy ha gyorsabb lesz az olvasási sebesség akkor hangosabb is lesz
Muad Dib
Na jó, de én nem az ilyen jellegû verzió váltásokra gondoltam, hanem pl. az én firmwre verziómhoz képest most jött ki két frissítés. Az egyiktõl állítólag pl. gyorsabb lesz az olvasási sebesség. De ettõl még az én verzióm is olvassa a gaméket...
Na mindegy, ettõl függetlenül meggyõztél, asszem a napokban frissítek... <#wink>

Cseppet sem mivel nem véletlenül update-elgetik. A legelsõ ami benne volt az enyémben úgy mûködött, ha beraktad a lemezt utána két kattanás után a kinyitásra kellet nyomni és ezt követõen olvasta be.
Azonban a frissített firmware ezt kijavította most már sima az ügy.

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Muad Dib
A firmware-nek van ehez köze egy bizonyos verzió után? Na persze egyszer felül kell írni odáig oké, de hogy a legújabbnak kellene lenni az azért nem túlzás? <#conf>

Bendy
Traxdata pár hónap múlva visszaolvashatatlan. Verbatim és Ricoh a jó alapanyag. Mistralban lehet kapni Ricoh-t 900Ft-ért, Pio-val írjatok. Xbox360ba a legújabb firmware-t tegyétek. Aki nem így tesz az vessen magára ha nem megy a játék.

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

Ma2ska
Most irtunk egyet philips dl lemezre, az is megy hitachis és samsungos gépen is, ki kell kisérletezni, de a ricoh az elég jó kompatibilitásu, nálam a trax os is megy mindegyik igaz samsug drive os gépem van.

nálam eddig az összes játék amit vettem verba lemezre volt írva(pontosan ugynolyat vettem én is) és mindegyik megy(5db)
Ehune a Ricoh

A verbánál ez nálam is így volt gyakran, de a Ricoh dvd nagyon zsír azzal a hiba 5% körüli az is lehet, hogy én kúrtam el, mert nem kellene közben netezni ugyebár...

nekem pl múltkor pio íróval és cloneCD-vel sem sikerült úgy kiírni hogy mûködjön
a nyersanyag verbatim +-os lemez volt

ma probálom meg még 1x egy másik játékkal és a 2-2.4x-es helyett 1x-esen írom ki(ez számít vmit?)

ha nem sikerül akkor inkább megveszem nem dobálom ki a pénzt további próbálkozásokra
Ma2ska
nyersanyag, iró, játék mint hibalehetõség...

én nem ezt nem értem. két többször írható ricoh dupladvdét. én neccel írtam és clonecdével,és leglassbban.ez a játék a dead rising. nem tudom akkor most mit rontottam el. és amikor berakom a dvdét nyikorgó hangokat ad ki.

Xbox360,PSP

ennyiért simán kapsz két ricoh-t és még lóvéd is marad... Ne szórd a pénzed!<#vigyor2>

Én meg alapvetõen a globál dvd írás felé terjesztettem ki a véleményem. Nem akarok misztifikálni, szigorúan a saját tapasztalati véleményem :)

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

arty
jesszusom, te támogatod az artisjust??? :(

www.itmedia.sk, ráadásul van ezer magyar srác, aki foglalkozik olcso media beszerzéssel ... hwsw.hu/forumok/bolhapiac, prohardver.hu aprohirdetések....

nemár MM és társai ...

Forza.

Nekem az lenne a kérdésem, hogy csak a verbatim, meg Ricoh lemez a jó? Tegnap leltárok miatt zárva volt az összes mediamarkt, mweg a Saturn is és az elektroworldbe tudtam csak venni vwerbatim dual layert 2190 Ft\db áron, ami szerintem nagyon sok, elõtte vettem két fujifilmet de azokra nemtudtam ráirni a játékokat, szal azok kuka, igy ténylegesen nyersanyagokba szemellenzés ide vagy oda csak ez a kettõ a jó nyersanyag irásra? Amúgy én plextor px-740A t használok clone cd vel és kiválóan irja fel az elõbb emlitett verbatim nyersanyagra a játékokat. u.i.: a mediamarktba amúgymeg két hete 1190 ért vettem a verbatimból ugyanezt csak az összeset elhoztam ami ottvolt (8 darab).Válaszokat elõre is köszönöm

Ezt is kösz.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

arty
naegen, tény h mostanára a 360 firmwarek fejlõdtek (forumok tanulsága), gondolom a pio "misztifikácio" még régebbrõl jön :)

nem azt mondom, h a pio rossz író lenne, de akinek van otthon egy másik iroja, annak szvsz felesleges venni egy uj PIO-t, inkább süsse be a boxába a mostani fw-k egyikét - olcsóbb ;)

Forza.

Folyamatosan jár.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Ha megnézed, kiderül, milyen aránybn és milyen lemezeket tud írni a Pio, és a többiek. Én világéletemben haragudtam a túlmisztifikált cuccokra (Plextor jó példa), de most az van, hogy 2 dolog van:) :
Egyrészt kipróbálhttam többféle single és double layer lemezt az utóbbi hónapokban, továbbá 5 fajta írót. És azt mondtam utána, tényleg nem misztikum ez annyira, ezek a cuccok most a legjobbak.
Megnézel külföldi fórumokat, nagyon jó eredménnyel írnak Lite-on Asus írókkal, fõleg amelyeknek a belseje echte full Pio.
A legdrágább lemezekre jól írnak Sonyval, Plextorral, urambocsá néha LG-vel is (Mindig lG-m volt, imádtam, most is megmaradt egy). De mióta is? Amióta a fw-ket is úgy pofozgatták, hogy egyrészt booktype-semlegesek a legújabbak (alg van pár ember gépében ez a fw, mert viszonylag friss), illetve mióta az elfogadtatási, lemezfelismerési protokollokat megbaxtatták (ez sem áprilisban volt, hanem közelmúlt).
Én nem tartom magam egy fene nagy "írástudónak", de sok pénz és idõ ráment amíg megtaláltam a helyes lemezírási módokat pl. Gamecube konzolhoz, vagy kényesebb nagy régifajta PS2-khöz, és természetesen Xbox-X360 ésatöbbi. Nagyanyám Tesco gazdaságos dvd playere, unokahúgom hordozható Laser márkájú dvd-játszója, ésatöbbi. Én, aki nem szerettem soha a mániákus hardverfétisizmust, meg a szemellenzõsséget, igenis ma is azt mondom: aki gondtalanul és nyugodtan akar írni a ház és a rokonság körül fellelhetõ összes fajta dvd olvasására képes eszközbe lemezt, az vegyen pioneer 111-et (110, 109), vagy átcímkézett testvérét, és be fog jönni a dolog. Ez szerintem ezesetben ilyen egyszerû tény. 9500 ft-ért vehetsz egy rakat fajta írót, de miért ne vennéd azt ami tuti jó, és nem vérzik el.
booktype: valóban dvd-romként kell írni, és a Pio-kban ez hálisten automatikus. De ennek semmi köze az írásképhez szerintem, egy szarul megírt, nem átállított lemez a közelmúltig el sem indult. De egy rutyva Samsung vagy régebbi LG-vel megírt DL lemez többszörös károkozás, már eleve a nyersanyagárak miatt is. És a "piszkos a lemez" hibaüzenetet én sem szeretném sûrûn látni... :)
Úgyhogy: Igenis vegyetek Pioneert minden célra, de ne divatból, hanem mert tényleg tudnak valamit ott az utóbbi években. Nem olvastam, kipróbáltam. Nem kötelezõ, de megéri megfogadni. Fõleg annak akinek 1 író kell, 1 íróra telik, és nem akar kísérletezni heti 4 napot, miért nem mûködnek rendesen a lemezei.
jah: szar lemezt meg semmi se menti meg, mindennek van határa :) de ez más kérdés.

Azt nem tudja valaki hogy a Premium-os gépekehez még jár az 1 hónapos XboxLive Gold?

arty
Ticsit=Kicsit :D

Forza.

arty
Ticsit ugyérzem tul van misztifikálva ez a "pioneer111 kell az xbox360 backuphoz" dolog ... ha megnéztek forumokat, simán irnak liteon-nal, NEC-el, benq-val, ASUS-al, Plextorral, Sonyval, Memorexel, stb stb stb ... :) Nemtom miért terjed itt h a pio a király :)

Ami fontos, h dvd+dl korongot kell irni, méghozzá dvd-rom booktype beállitással, a dl lemez tipusát meg ki kell kisérletezni, az mindenkinél más jön be/mást tud olcsón szerezni. Szvsz mindenki itt vérzi el, és fogja arra, h az õ irója nem az igazi és egy pio111 lenne a csoda ;) (gondolom az alapbol dvd-rom booktype-al ir dvd+dl-t)

Forza.

Köszönöm a választ!

109-110-111 és XLA verzióik is ugyanolyan kifogástalanok.

"Pioneer DVD-109" = Pioneer DVR-109

Üdv!
Jövõ héten tervezek egy gépezetet vásárolni.
Nekem is a játék kiírás-ról lenne kérdésem.Clone cd kell hozzá,ok.Irónak meg ugy látom hogy a Pioneer van ajánlva.No de nekem egy Pioneer DVD-109-es íróm van,és egy helyen azt hallottam hogy csak az új,Pioneer 111-esekel lehet jól kiírni a 360-as játékokat.Igaz ez?Mert akkor nem kisérletezem...

Bontatlan utángyártott xbox360 távirányítót valakinek? 5 k. Vagy csere: COD2 angol karcmentes stuffra. Posta ok, kép van, írj PÜ-t és adj meg mailt, küldök róla.

Keresek 3 ledes vagy egyéb defektes, lehetõleg elõtte nem babrlt, nem garis x360-at alkatrésznek, reális áron, kiegészítõk nélkül (vagy amit adsz hozzá írd meg PÜ-ben az elképzelést).

Tudna valaki ajánlani egy olyan satás alaplapot, amire rá lehet kötni a box dvd olvasóját?
Igen, hirdetik is úgy, és asszem a MS honlapról szedhetõ hozzá driver (de tán magának is leszedi, én ha bedugom töltõdni, mindig menne a netre :DDD igazi MS :DDDD)

A kisebb kell, a nagyobbat majd a kicsi megtalálja :D
LG csak ha nincs jobb, és elég jól olvas a meghajtód. Sosem lesz olyan az írásképe mint a PIO-knak, és DL dvd-nél ez még fontosabb szennypont :)

WOW
Sziasztok!Igazából nem ide tartozik ezért elnézést.Az X360 game pad jó PC-hez is?

csá. érdemes e lg íróval v neccel kiirni, mert pionir nincsen. clonecdével irok , de a kisebb image filét hozza fel,a nagyobbat az all filesben kell kiválasztani.ez hiba?

Xbox360,PSP

öregharcsa
egy kis olvasnivaló...
aki már olvasta attól sorry...

X06 kiállítás

http://pspfilez.extra.hu/

Helósztok emberek nekem is van x360-om és szeretnék már a fifa 07-tel játszani de mivel még nem láttam sehol gondolom megse jelent! Ti nem tudjátok véletlenül hogy mikor lesz elérhetõ? Gondolom nem csak én vagyok így ezzel a dologgal. Elõre thx!
Gyengébb x360 olvasó, rossz lemez, esetleg nem jó író...(Pioneer vagy semmi, én azt mondom)

most akkor hogy kell megirni a xbox játékokat, mert letöltöttem a dead risinget, kiirtam clonecdvel,de azt írja ki hogy koszos a lemez.de felismeri a játékot.

Xbox360,PSP

ahoz nem kell ss
én nem nagyon értek a xbox 360 íráshoz. demi az a ss file. és honnan szedjem le?pl:dead rising x360

Xbox360,PSP

Semmi baja. A led jelzések benne vannak a kézikönyvben. A váltogatásnál meg figyeld a kontrollert, mert valszeg már kezd lemerûlni. De akkor úgy is "szól" a kontroller.

Gamer for Life

Nagyon szépen köszönöm a linket, megnéztem és frankó nagyon:)

hívd fel õket és kérdezd meg
erre(is) találták ki a telefont
KILLER2
Konzol Stúdióban vállalnak flashelést és ventillátoreerõsítést?

Töltsük le az internetet!

Clone cd-vel, Pio íróval Verbatim lemezre, lassan.

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

de hülye vok. rooszul jelöltem ki. na mindegy. csak annyi hogy ha egyesítettem mivel írjam ki?

Xbox360,PSP