XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN: s3ctorHU
itt minden le van írva az írással kapcsolatban (is)
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
BAD Boys
Arrol van valakinek infója hogy lehet e hozzá kapni HDMI csatit és hogy mennyit kérnek érte ?? És honnan lehet hozzá jutni?
Ez ütös megoldás! Ügyi a srác.
De a 35 rugós dij elgondolkodtató. Viszont ha garit vállal rá ha esetleg a szivárgo viz kárt okoz, akkor korrekt.
Ezekben nincs olyan mint a pc-ben hogy tulmelegedésnél leáll?
A fapados x360 csomival mit adnak? Gondolom van saját memoriája is a winyón kivül...
A játékkínálat szerintem is már elég meggyõzõ. És hidd el, ez csak még jobban be fog indúlni. Egyre jobb minõségûek lesznek várhatóan.
Mondjuk ezzel van is egy kis probléma, mert az új, a hardvert keményebben megmozgató játékok állítólag megsütik a hardvert.
Van itt egy-két szerencsés emberke, aki azt mondja, hogy az õ gépe nem melegszik, de egyre több hír jön külföldrõl is ezzel kapcsolatban.
Lehet, hogy végül a vízhûtés lesz a megoldás?? <#nemtudom>#nemtudom>
Ezzel kapcsolatban neked és a többieknek is itt van egy érdekes link. Magyar oldal, a srác aki csinálja, pár óra alatt be tudja szerelni. Két játék ára...
X360 Vízhûtés

Gondolom az öt játékoshoz meg már külön tv kellene. Mert hogy a progi négy felé osztja a képernyöt.
Csak hogy elég e a joy "elosztó" vagy külön konzol is kell hozzá összekötve a gépet?
De ez már egyéni szocprobléma. A Game kinálat meggyözö. :)
mondjuk nem tudom ezt miért kellett de lényegtelen
Nem lamer kérdés ez, ha fent lenne a FAQ akkor ott megnézhetted volna, szóval ha jól tudom 4 wireless kontrollert tud kezelni a 360.
De ennyi nem elég neked?
Nagy a család? <#wink>#wink>
Télleg jo az oldal!
Annak idején a Quake 3-at Dreamcasten 4-en gyürtük. De itt a Quake 4-röl 1 playert irnak. :(
Viszont a Perfect Dark Zero-nál meg 1-16-ig. Létezik valami joy elosztó hogy 4-nél többen is lehessen játszani?
Vagy rosszul értelmezem?
Ja, vagy hogy azért mert itt már nincs kábel a gép és az irányitó közt? My full lamer :)
Mármint a bunyós stuffokat leszámitva mert ugyebár az evidens.
Csak akkor ruháznék be egy ilyen masinára ha több 2 játékos game van (lesz) rá.
A netes multik nem érdekelnek konzolon. Arra ott a pc. (egérrel)
Érdekelne "A" gépre 2 vagy több játékos gamék cime! Ha van ilyen irnátok listát?
Köszi!
Intercooler: hangos, alig hût jobban, kiáll a gépbõl egy randa púp, stb
Hûtésmod: nagyon korrekt zaj/teljesítmény viszony, jobb hûtés mint intercooler esetében és csendesebb is.
Nekem 8v-ra húzták ventimet, de valószínûnek tartom, hogy Turho mester a 7 voltjával beletrafált a legjobb beállításba...
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
kösz az infót
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
mondjuk elég érdekes megoldás ez mert amit a box kifelé fúj ez meg vele elelntétesen úgyhogy érdekes
ha találok olcsón(max 4k) akkor beszerzek egyet ha nem akkor megbarátkozok amod gondolatával
mert az én gépem még sosem fagyott és különösebben nem is vettem észre hogy nagyon melegedne de jobb a biztonság viszont a hûtémoddtól egy kicsit ódzkodom fõleg azért mert az alaplapot forrsztgatják meg lusta vagyok szétszedni és elvinni
Lenne-e érdeklõdõ, és az árak ismeretében mennyit ajánl?
Olyat párat tudok én is köszi, abban nincs semmi kunszt. <#papakacsint>#papakacsint>
http://pspfilez.extra.hu/
egész új gamék is rajta vannak
Ha nem FTP, küldd már L nekem is.
Csak 1kérdés xbox360-at szeretnék venni,és nem szeretnék szarba nyulni szoval mindegyik xbox360-at +lehet flash-elni?
BAD Boys
Isten most nem ér rá,segíthetek?
Lécci Nekem is küld el privibe.
Elõre is köszike