XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cafu
És téged merre fele lehet megtalálni???😊
Mert ha lesz gépem biztos nem fogok hozzá venni eredetit csom pézért

DanielT
Olyan hangos mint a tornádó. Nem túlzok. Majdem elviselhetetlen.
Ha ez van benne, akkor tévedtem.
http://www.xbox.com/hu-HU/hardware/x/xbox360componenthdcable/

Az esetben elnézést is kérek.

Azontúl természetesen a mostani, magyar menüs új konzolokat is megtudom csinálni.
Ez jórészt annak köszönhetõ, hogy a rendszerhez nem nyúlok.
Csak a dvd meghajtót piszkálom meg. De azt is csak szoftveresen.

*Xbox és Xbox360 FLASH *
*és hûtés átalakítás *
*[email protected] *
Muad Dib
Igen igen, de a 8 volt laboratóriumi körülmények között bizonyítottan a tökéletes beállítás... :o)

Komolyra véve: nem túl hangos 12 volton???

A nyolc volt végül is egy kompromisszum a még nem zavaróan megnövekedett zajszint és a már kiváló hûtésjavulás arany középútjaként...

DanielT
De. Már megvan a megoldás a legújabbakra is. Azt nem tudom, hogy õ tudja -e, de van aki igen.
tejföl
Jah és még annyit, hogy a most vásálot gépeket nem fogod tudni flashelni. Szóval csak szerényen hirdesd magad!

BAD Boys

tejföl
Nem tudom mit értesz HD kábel alatt. A prémiumban VAN komponens kábel, azzal lehet összekötni HDTV-vel. HDMI csatlakozó meg nincs a boxon.

BAD Boys

deep
LOL!
Sem a premium pack, sem a core pack nem tartalmaz tudtommal HD kábelt.

A moddolt hûtés nálam fix 12 volt.

*Xbox és Xbox360 FLASH *
*és hûtés átalakítás *
*[email protected] *
Sem a premium pack, sem a core pack nem tartalmaz tudtommal HD kábelt.

A moddolt hûtés nálam fix 12 volt.

Muad Dib
Hú emberek, de egy hülye vagyok!
Most jöttem rá, hogy én nem is a GOW tréner pályáját néztem, hanem a Splinter Cell-t.

<#falbav>

bocsika... Ezennel megkövetem a GOW alkotóit, bár még nem is láttam a játékot!

ajem kisa

Cafu
A premium pack-ban van minden kábel???
Hd meg minden?

Muad Dib
A melegedés elsõ körben kizárható!
ugyanis hûtés modd van benne 8 volt állandón és hátúl langyos vagy akár hûvös levegõ csordogál kifele.
Egyébként lehet, hogy tényleg csak a tréner pályán van ilyen gond én meg nyivákolok itt? Sectort követve én is belevetem ma magam a sûrülyébe és meglátjuk mi a helyzet....

Edge!

Egyébként kicsit nehéz elhinni, hogy "lassít a munkatempón". Inkább fokozza a hûtést a frodulatszám növeléssel. Ami az eredeti hûtésnél mondjuk egy kalap kaki, mert lassan pörög fel, de kötve hiszem, hogy vissza vesz a tempóból. Azért is van az, hogy ahol lomha a "vészhûtés" leég a gép, mert a munkatempón nem változik semmi.
Lehet hogy tévedek, de ez az én koromban már elnézhetõ.... <#wink>

szép lessz.
DE AHHOZ hogy hd felbontásban üzemeljen a konzol szükséged lessz hd kábelra is. Ez nincsen a gyári csomagban, sem a tv sem az xbox360 éban.

*Xbox és Xbox360 FLASH *
*és hûtés átalakítás *
*[email protected] *
Cafu
jaj link lemaradt😄
http://www.samsung.com/hu/products/tv/plasmatelevisions/ps_42e7h.asp

Cafu
Hali nekem ilyen tévém van xbox-ot megrendeltem ezen ugye szép lesz minden vagyishát ez is hdtv de nem nagyon vágom hogy akkor a hd-t hogy használja ki?!?

sector512
Nem hinném hogy a 8ms-es tv-n szggatna, viszont a training pályát nem próbáltam, mentem egybõl a sûrûjébe 😄

PSN: s3ctorHU

Azért okoz szaggatást, mert érzékeli a berendezés hogy kezd túlmelegedni. Hogy ne károsodjon lassít a munkatempón. Ez két dolgot eredményez:
1. nem ég le a konzol (sirály mi?)
2. szaggat a játék.

[email protected]

Vállalom a hûtés átalakítását minden xbox360 on.
Xbox360 és xbox flashelést is vállalok.
Minden típushoz.
guardian hero
Én már hallottam olyat is, hogy a túlzott melegedéstõl szaggattak a játékok, és egy hûtésmod után meg is oldódott a probléma. Nem tudom, ebbõl mi lehet igaz. (Konkrétan nem értem, a melegedés miért okozna szaggatást.)

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Muad Dib
Érdekes amit írsz!
A tréner pályát próbáltad? Mert lehet, hogy akkor csak ott szaggat.
Az xboxunkban ugyebár nem lehet különbség. Maximum a tv zavarhat be. Az én tv-mnek 8ms-os a sebessége. Azon lehet ilyen gond???
Azt elhiszem, hogy van meló rendesen egy ilyen játékban. a GRAW-nak megnéztem a credit listáját, hát több ember dolgozik rajta, mint egy hollywoodi sikerfilmen.

Muad Dib
hat egy ilyen iromany utan lehet hogy nem is vagyok kivancsi a filmes velemenyedre mar megbocsass.....

mármint milyen irományra gondolsz???!! Mi van, nem bírod az idõjárási frontokat? Világosíts már fel minket, hogy mi a gondod?
Szimplán megkérdeztem, hogy milyen filmeket akarsz lejátszani!
Ha már normálisan nem tudsz kérdezni, legalább normálisan válaszolj az embereknek. Ilyen stílus után ne csodálkozz, ha majd szarnak a fejedre és nem adnak neked tanácsot....

DanielT
Ne is vegyél 😄 Igaz, hogy PC-n használhatod az egeret, csak lassan már játék nem jön ki rá.
sacano1
hi all valaki néze má meg hogy nála megy e ez az oldal
http://pcgames.smscomp.hu/

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

sector512
Szerintem azért játsz egy órácskát valamelyik haverodnál, akár régi boxon is, mondjuk a haloval, Kicsit más játékstílust igényel, de rá lehet hangolódni hamar.

köszi,😞 hát ez gáz,akkor nem veszek boxot...

sector512
Szerintem is sokkal jobb egy fps-t egérrel játszani, de hidd el meg lehet szokni a controllert is. Sajna egeret nem tudsz kötni rá, és szerintem késõbb sem lesz. Egyébként egérrel tényleg sokkal jobb, de ez van.

sector512
Szerintem nagyon jó lett a GoW. Nekem az fps szinte soha nem megy le, egy-ké jelenet volt eddig a több órás játék alatt, ahol egy pillanatra belassult. Viszont gyakorlatilag nem tölt a játék, max néha egy 2mp-s loading, meg szerintem nagyon élvezetes. Ne szídd a fejlesztõket, ezzel a gaméval tuti megszenvedtek 😊

CSOCSO
hat egy ilyen iromany utan lehet hogy nem is vagyok kivancsi a filmes velemenyedre mar megbocsass..... amugy DIVX filmekre gondoltam...
Köszi,de én bisztos hogy nem fogok controllerrel játszani,szoval rá lehet kötni? Fps-t messze nem fogsz ugy kezelni controllerrel mint egérrel ebben bisztos vagyok egyépként..

Muad Dib
Szia!

A kontrollert meg lehet szokni, én már csak azzal tudok fps-ezni, nem is akarnék egérrel-billenytûvel.

Igen, kell venned külön VGA kábelt, a prémium csomagba nincs olyan.

A legújabb Samsungos szériát tényleg nem lehet, de csak idõ kérdése a dolog. Elõbb utóbb mindenre találnak megoldást a szakik, úgyhogy nem kell izgulnod. Ha használt gépet veszel, akkor azzal meg nem lesz ilyen gondod még az elején sem.

Remélem nem írtam hülyeségeket, nem vagyok ám mindig naprakész, max. segítõkész...

Muad Dib
Hát már hogyne lehetne!
Mért milyen fimet akarsz nézni rajta?

A Gears Of War kis csalódást okozott nekem tegnap. Nem volt idõm sajnos játszani, de egy 5 percre beraktam a GOW-ot és a tréning pályát kicsit nézegettem. Ami ráadásúl szinte tiszta fehér és alig van rajta egy-két dolog, szóval valószínûleg nem sok munkája lehet vele a gépnek.
Ennek ellenére a framerate messze nem tökéletes, ha átváltottam külsõ nézetbõl saját nézetbe, még szarabb.
Lassan meg kellene tanulniuk a fejlesztõknek programozni!
Vagy ez mindig így marad mostmár???
De lehet, hogy öregszem és csak az én szemem remeg??

hi,venni szeretnék egy 360-at és lenne pár kérdésem (egyépként visszaolvastam de sok ellentétes válasz volt)

nálam ,hogy controllerel játszak föleg fps-t az felejtös,pc-s billt és egeret rá lehet kötni? mert ha joltudom usb csati van a boxon is,vagy külön boxos egér meg bill kell hozzá?

van egy 19" Lg Flatron monitorom,annyit leszürtem a hsz-ekböl ,hogy jo hozzá,de kell hozzá kábel,ha a premiumot veszem meg ahoz van kábel?

a legkényesebb kérdésem pedig az,hogy olvastam ,hogy az ujabb gépeket nem lehet Flashelni még,ez igaz? szoval ha pl ma még én besétákok a boltba és leakasztok a polcrol egy premiumot akkor azt nem lehet flashelni?

elöre is kösz a válaszokat (privibe is jo)

CSOCSO
meg mindig nem lehet filmezni x360 al??????????????? kezd behalni a sima xboxom.. nemtom kikapcsolni mert nemmukodik a gomb szal most csak tap ki be huzogatas van... D😄😄
drága helyen vásárolsz...

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

sacano1
kuva szájukat a verbatimot 1300 ért kajálja ezerel

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

ajem kisa
nekem is pájóm van ue a modell, de a tdk sima cd-re irtam mp3-at, és nem akart leállni, ugyanugy, mint Gabe18-nak...<#nemtudom>

Nekem pontosan ugyan ilyen Pioneer iróm van Sonyt és TDK-t írok vele és semmi baja.

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

Nekem,meg a haveromnak is a Traxdata lemezek teljessen jók amiket Pioneer iróval irtam ki.(jó nekem mondjuk néha nem inditja elsõre de 2-3 próbálkozásból elviszi)
Viszont az 1600 forintos TDK DVD-t azt olyan szépen elrontotta mint a szél,végig se ment,99%-nál kiakadt azt ment volna itélet napig ha le nem állitom...
De mindenki azt mondja a Ricoh a legoptimálisabb,nálam eddig 1 ilyen volt,mindig elsõre simán indult.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

- A faq nem mûxik
- Használd a google-t
- Meg olvass vissza

egyébként fasza.

Cafu
Sziasztok lenne pár kérdésem!!!
(Faq rossz nekem)

Hol tudok legolcsóbban kapni Premium packot!?
Hogy lehet megcsinálni hogy netrõl letöltött gamek is fussanak!?

És jó az x360?😄

zola2000
Elég riasztó hogy az xbox360 ennyire melegszik, a ps3 drága lesz. A wiinek meg még gyenge a grafikája, de azok a játékok amik jövõre jönnek jobbnak tûnnek, de jövõre már jöhet olyan olyan xbox ami nem melegszik (újratervezhetik). A ps3 ára is eshet, kijöhet a hd wii (ismerve a nintendot) szóval még nem tudom mit veszek, de a wii tûnik befutónak. (ja még nincs hd tv-m nem is lesz mostanában)

A

sacano1
az zsir akor akinek ijer iroja van az traxdatát mefujifilmet ne vegyen

Optikai kimenet van a kábelen...

Nekem ilyen van. Nem mondom, hogy nem kúrt el lemezt ami nagyon bejött az a RICOH... De írtam philips-et verbatimot meg valamilyen omegát is már.

DanielT
A Ricoh a legjobb, utána a Verbatim ilyen célra ehhez az íróhoz. Próbáld azzal.
Ha hazaértél nézd már meg nekem légyszives a pontos dátumot és dobj rám egy üzenetet. Elõre is köszi!
ajem kisa
Erre tényleg én is kiváncsi lennék, hogy milyen a hangtechnikája...
Dolby pro logic II...DTS, vagy mi....?
Optikai kimenet van rajta?

Az x-nek milyen a hûtése? Lehet rá kötni házimozit vagy 5.1-et?

Senkkik
nekem is olyan van, írtam ki haveromnak mindenfélét és megy tökéletesen...