XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert ha lesz gépem biztos nem fogok hozzá venni eredetit csom pézért
http://www.xbox.com/hu-HU/hardware/x/xbox360componenthdcable/
Az esetben elnézést is kérek.
Azontúl természetesen a mostani, magyar menüs új konzolokat is megtudom csinálni.
Ez jórészt annak köszönhetõ, hogy a rendszerhez nem nyúlok.
Csak a dvd meghajtót piszkálom meg. De azt is csak szoftveresen.
*Xbox és Xbox360 FLASH *
*és hûtés átalakítás *
*[email protected] *
Komolyra véve: nem túl hangos 12 volton???
A nyolc volt végül is egy kompromisszum a még nem zavaróan megnövekedett zajszint és a már kiváló hûtésjavulás arany középútjaként...
BAD Boys
BAD Boys
A moddolt hûtés nálam fix 12 volt.
*Xbox és Xbox360 FLASH *
*és hûtés átalakítás *
*[email protected] *
A moddolt hûtés nálam fix 12 volt.
Most jöttem rá, hogy én nem is a GOW tréner pályáját néztem, hanem a Splinter Cell-t.
<#falbav>#falbav>
bocsika... Ezennel megkövetem a GOW alkotóit, bár még nem is láttam a játékot!
ugyanis hûtés modd van benne 8 volt állandón és hátúl langyos vagy akár hûvös levegõ csordogál kifele.
Egyébként lehet, hogy tényleg csak a tréner pályán van ilyen gond én meg nyivákolok itt? Sectort követve én is belevetem ma magam a sûrülyébe és meglátjuk mi a helyzet....
Edge!
Egyébként kicsit nehéz elhinni, hogy "lassít a munkatempón". Inkább fokozza a hûtést a frodulatszám növeléssel. Ami az eredeti hûtésnél mondjuk egy kalap kaki, mert lassan pörög fel, de kötve hiszem, hogy vissza vesz a tempóból. Azért is van az, hogy ahol lomha a "vészhûtés" leég a gép, mert a munkatempón nem változik semmi.
Lehet hogy tévedek, de ez az én koromban már elnézhetõ.... <#wink>#wink>
DE AHHOZ hogy hd felbontásban üzemeljen a konzol szükséged lessz hd kábelra is. Ez nincsen a gyári csomagban, sem a tv sem az xbox360 éban.
*Xbox és Xbox360 FLASH *
*és hûtés átalakítás *
*[email protected] *
PSN: s3ctorHU
1. nem ég le a konzol (sirály mi?)
2. szaggat a játék.
[email protected]
Vállalom a hûtés átalakítását minden xbox360 on.
Xbox360 és xbox flashelést is vállalok.
Minden típushoz.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A tréner pályát próbáltad? Mert lehet, hogy akkor csak ott szaggat.
Az xboxunkban ugyebár nem lehet különbség. Maximum a tv zavarhat be. Az én tv-mnek 8ms-os a sebessége. Azon lehet ilyen gond???
Azt elhiszem, hogy van meló rendesen egy ilyen játékban. a GRAW-nak megnéztem a credit listáját, hát több ember dolgozik rajta, mint egy hollywoodi sikerfilmen.
mármint milyen irományra gondolsz???!! Mi van, nem bírod az idõjárási frontokat? Világosíts már fel minket, hogy mi a gondod?
Szimplán megkérdeztem, hogy milyen filmeket akarsz lejátszani!
Ha már normálisan nem tudsz kérdezni, legalább normálisan válaszolj az embereknek. Ilyen stílus után ne csodálkozz, ha majd szarnak a fejedre és nem adnak neked tanácsot....
http://pcgames.smscomp.hu/
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
A kontrollert meg lehet szokni, én már csak azzal tudok fps-ezni, nem is akarnék egérrel-billenytûvel.
Igen, kell venned külön VGA kábelt, a prémium csomagba nincs olyan.
A legújabb Samsungos szériát tényleg nem lehet, de csak idõ kérdése a dolog. Elõbb utóbb mindenre találnak megoldást a szakik, úgyhogy nem kell izgulnod. Ha használt gépet veszel, akkor azzal meg nem lesz ilyen gondod még az elején sem.
Remélem nem írtam hülyeségeket, nem vagyok ám mindig naprakész, max. segítõkész...
Mért milyen fimet akarsz nézni rajta?
A Gears Of War kis csalódást okozott nekem tegnap. Nem volt idõm sajnos játszani, de egy 5 percre beraktam a GOW-ot és a tréning pályát kicsit nézegettem. Ami ráadásúl szinte tiszta fehér és alig van rajta egy-két dolog, szóval valószínûleg nem sok munkája lehet vele a gépnek.
Ennek ellenére a framerate messze nem tökéletes, ha átváltottam külsõ nézetbõl saját nézetbe, még szarabb.
Lassan meg kellene tanulniuk a fejlesztõknek programozni!
Vagy ez mindig így marad mostmár???
De lehet, hogy öregszem és csak az én szemem remeg??
nálam ,hogy controllerel játszak föleg fps-t az felejtös,pc-s billt és egeret rá lehet kötni? mert ha joltudom usb csati van a boxon is,vagy külön boxos egér meg bill kell hozzá?
van egy 19" Lg Flatron monitorom,annyit leszürtem a hsz-ekböl ,hogy jo hozzá,de kell hozzá kábel,ha a premiumot veszem meg ahoz van kábel?
a legkényesebb kérdésem pedig az,hogy olvastam ,hogy az ujabb gépeket nem lehet Flashelni még,ez igaz? szoval ha pl ma még én besétákok a boltba és leakasztok a polcrol egy premiumot akkor azt nem lehet flashelni?
elöre is kösz a válaszokat (privibe is jo)
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!
Viszont az 1600 forintos TDK DVD-t azt olyan szépen elrontotta mint a szél,végig se ment,99%-nál kiakadt azt ment volna itélet napig ha le nem állitom...
De mindenki azt mondja a Ricoh a legoptimálisabb,nálam eddig 1 ilyen volt,mindig elsõre simán indult.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
- Használd a google-t
- Meg olvass vissza
egyébként fasza.
(Faq rossz nekem)
Hol tudok legolcsóbban kapni Premium packot!?
Hogy lehet megcsinálni hogy netrõl letöltött gamek is fussanak!?
És jó az x360?😄
A
Dolby pro logic II...DTS, vagy mi....?
Optikai kimenet van rajta?