XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztomy69
És meg flashelni sikerült, vagy eredetivel nyomod? Ha meg szabad kérdezni.

lckrz.try.hu

Sziaztok!

ha valakinek van xbox360 halott gépe, az keressen már meg légyszi
[email protected], vagy msn-en [email protected]
Örm
Hello!
Ma vettem egy premium packot, de az istenért se tudom rá kötni a házi mozira. Külön kábelt kell venni hozzá vagy mi lehet a gond?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

tejföl
"visszaolvasás!!!!!!!!!!!!!!"
Ez valami frankó iró progi?<#nyes>

BAD Boys

visszaolvasás!!!!!!!!!!!!!!
pio min108
ricoh vagy verba
és clonecd
akkor ha ez meg van menni fog

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

tejföl
Clone CD. Ami a legjobban bevált az a Verbatim, és a Ricoh. ImgBurn is kiváló, de ott be kell írni a rétegváltás helyét, igaz csak egyszer. 1913760 a 360-as játékoknál.

BAD Boys

ajem kisa
TDK...

Ti mivel írjátok a kétrétegû dvd-t 360-hoz? Én decrypterrel írtam ki a Moto GP-t TDK-ra, de valamiért nem lett jó. Csak keresi a fej, de nem találja. Mi lehet a baj?

Ioles
Srácok nemtom ti láttátok-e ma a GamerTV-t, mutatták a COD3-at és nekem abban a 10 percben folyamatosan tátva volt a szám. Elképesztõ hogy "csak" 100E FT-ért( a "csak" szót a PC-hez viszonyítva értem) milyen nagyszerû masinát kapunk. Visszatérve a COD3-hoz, folyamatos frame-rate(lehet hogy egy nagyon picit belassul néha de az semmi), fantasztikus grafika és játékmenet. Én ma mondtam anyumnak hogy én eladom a PC-met és veszek egy 360-at és õ támogatta(most örül a fejem<#vigyor>) Már csak apumat kell meggyõznöm a PC eladásáról(ami nehezebb lesz mint anyumnál) és jöhet a box.

Ioles
Nekem is SD van, egy 51cm-es egyenlõre de majd szeretnék egyszer HDTV-t is.

:)
Én meg eladtam a régi DVD játszót,mert gondoltam a Boxon majd jó lesz filmet (is) nézni...
Kösz a választ!
tejföl
Fogalmam sincs, én kizárólag játszom a géppel, ha filmet akarok nézni, bekapcsolom a DVD-játszót, ami ráadásul nem zúg.

BAD Boys

Jó az oké,h 576p,mert ilyen felbontású a DVD...
De mitõl szar a kép?
tejföl
A DVD filmeket nem is játszhatja le máshogy.

BAD Boys

Nekem egy SDTV-m van egy Panasonic 72"-es.De szépek rajta a TV adások,meg DVD-k,remélem a box is az lesz.

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

Nálatok a Box milyen minõségben játsza le a DVD filmeket?(HDTV)
A játékok 720p-n futnak és fantasztikus(ak)...De ha beteszek DVD filmet
"visszaugrik" 576p-re és gyenge minõségû(szar)...
Másik kérdésem az lenne,h a Pc-t a Box-szal hogy kössem össze,hogy adatokat tudjak átvinni?
Ioles
Neked milyen TV-d van?

nem.Scarttal a TV-re kötöm rá.a Monitorra meg van vmi speckó kábel.

majd fogsz :)

Smuge
Milyen scart-al hogy kötöd rá monitorra? Vagy hogy lehet?

Nah végül is egy Core pack mellett döntöttem+20 GB-s vinyó egy Scart kábel egy kábel amnivel a monitorhoz kötöm(ha anya TV-zik akkor irány a monitor)
Fülhallgató nem kell,livo-t nem használok.

Örm
Hello!
Milyen programmal lehet az x360 játékokat kiírni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Ioles
De tudod olyan idegesítõ amikor pont egy nehezebb verseny után lép ki<#falbav>. Amúgy 360-on hogy megy a Carbon?-értem ezt a frame rate-re meg a stabilitásra

sector512
Én nem raktam fel pc-n, de egy havrom mondta hogy neki is kilépett már többször is.

PSN: s3ctorHU

Ioles
Sziasztok!
NFS Carbonnál szokott fagyni a gép?-mert most már télleg föl***ta az agyamat a PC, játszok a Carbonnal megverem a fõellenséget és kiszáll hibajelentéssel, aztán elkezdtem újból, sztetek mi történt?- hát persze hogy megint kiszállt.

A hitachi 0078FK romverziósat is?

Multikiller,

hozzál eggyet, õt kicsit lassabb, de megtudom azt is csinálni.
Nem akarok ebbõl flame et.
Ha hozol eggyet, megcsinálom.
Itt vége is van.

*Xbox és Xbox360 FLASH *
*és hûtés átalakítás *
*[email protected] *
Elhiszem ,jol teszed,de nekem mégse kell igy:)

sector512
Én is "egéren nõttem fel" :), sõt pc-n bf2-t játszok napi szinten, mégis megy mellette a controller is.

Szerintem kicsit óvatosabb is lehetnél!!! KLIKK IDE!!!

Ez egyépként érthetö,meg logikus is,viszont én "egéren" nöttem föl:)))
Sajnálom mert egyböl mentem volna venni...

A hitachi 0078FK romverziósat is?
Multikiller:

Nem csak a samsungosak.
Vállalom azt is, meg a többit is.
Minden xbox360 at át tudok alakítani.

*Xbox és Xbox360 FLASH *
*és hûtés átalakítás *
*[email protected] *
Csak az új samsungokat lehet módosítani nem? Az új hitachira tudommal még nincs megoldás.
sector512
Ja ezért is leszek én kíváncsi hogy a Shadowrun-ba hogyan oldják ezt meg. Elvileg ugye ott már játszhatnak együtt boxosok és pc-sek.

sector512
Nekem 8-at kapnak a ventik, az már elég hangos, viszont langyos levegõ jön ki hátul, nem forró, mint a mod elõtt. Viszont a 3.0P4-esem halkabb mint a box :)

Zsoltika 007
Mert nem akarják hogy a pc-rõl átjövõ emberek szét alázzák a kontrolleres prókat. Ami jogos is. Pont a hardcore gamer rétegnek raknának alá. És az kerülne hátrányba aki csak kontrolleren játszik pl fps-t.
Mások oldalról nézve: Az egér nem konzolhoz illõ. Fotelban hátradõlve nem lehet egérrel tolni.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Már probáltam,valahogy nekem a controller tényleg nem jön be,csak azt nem értem nekem van egy ps1-em és ahoz van egér,akkor az x-box 360-hoz miért nem lehet csatlakoztatni,évekkel korszerübb....

Alapból 2 elemet kapsz hozzá.Már amikor a gépel együtt veszed.Ha külön tartozéként,akkor nem tudom azt is adnak-e egyáltalán.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Sziasztok.A vezeték nélküli kontrollerhez jár alapból aksi vagy megy elemmel is(AA)?

*Xbox és Xbox360 FLASH *
*és hûtés átalakítás *
*[email protected] *
Visszakanyarodva....
(sorry ha kicsit off topic)

Az új konzolokat is lehet flashelni. Csak a Dashboard változott. Más lényeges különbség nincsen...
Én pedíg a dvd meghajtót bûvölöm meg. Azt nem cserélték.
Jelen pillanat 12 különbözõ változathoz van készen a megoldásom.
Rövidesen lesz wifi-s is...

sebaj a te korodban ezt már elnézzük <#wink>

guardian hero
Jah, de a PC-k is úgy zúgnak, mint egy boeing felszálláskor. Azért egy konzolnak nem kéne...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

10 volt gyárilag a legtöbb amit a vezér elektronika ki bír adni a ventillátoroknak. Mellesleg szabványos 8cm es pc venti van az xbox360 hátuljában. Mindkettõ az. S mint ilyen 12 volt az üzemi feszültsége.
Amúgypedíg nem hangosabb mint egy pc ben a tápventi meg egy házventi.

*Xbox és Xbox360 FLASH *
*és hûtés átalakítás *
*[email protected] *
Tomo15
Ilyet szerintem nagyon ne! Ott van a vele kb. egy árban levö logitech. Ha már kormányt veszel, akkor mindenféleképp azt.
Muad Dib
Volt már valakinek szerencséje ehez a típusu kormányhoz?
MadCatz Xbox360 Racing Wheel

Ha igen, mik a tapasztalatok? Érdemes ilyet venni?

Muad Dib
Ha nyolc voltnál hangos, akkor az tuti, hogy beszart a venti. Érdemes venni egy újat, de az újabb fajtából, nehogy valami bontottból a régi ventit. Sokkal kisebb lesz a hangja.

Nekem a 8 voltos beállítással nem hangos.

Egyébként nem tudom, hogy ezek a típusú ventik milyen kialakításuak, de azt tudom, hogy nem egy PC-nek a ventillátorait kivettem, olajat csepegtettem bele és onnan kezdve azt hittem bedöglöttek, annyira nem volt hangjuk. Lehet, hogy ezekkel is érdemes egy ilyen tuningolást megejteni?

DanielT
Nem, Deep kollégának van ilyenre megcsinálva. Nem tudom, hogy 8, vagy 12 volt, de az biztos, hogy elég zavaróan hangos. Most, hogy gondolkozom, szerintem 8 voltos. El sem tudom képzelni milyen lehet a 12.
Muad Dib
Mért, a tied is 12 voltra van beállítva???

A srác aki nekem csináltal - tényleg profi - õ mondta, hogy a 8 volt tökéletesen kielégíti a hûtési szükségletet, viszont 8 volt felett már elkezd búgni a ventillátor és mivel annyival nem hût brutálisabban 12 volton mint 8 volton, nincs értelme, hogy egy porszívó hangjával mûködjön a nappaliban.
Ez a 8 volt feletti búgás egyébként a régebbi masinákra jellemzõ, az enyém utáni szériáknak állítólag már lehet nagyobbra, mert sokkal csendesebb alapból a ventijük.
Az enyém asszem februári.