176912
banner
  • DoNorBi
    bocsesz,vettem az adást;)
  • Loco
    Sziasztok!

Keresőben hirtelen nem találtam meg:

Logitech G25 kormányt rendben felismeri az X360?
  • Istencsászár
    Tényleg off, a hírdetés topikba tessék üzletelni ( mivel több helyre is beszurtad, nem oda illő topikokba igy kérlek többet ne tedd )
  • dienesoft
    Nem tudom, én ilyennel még nem találkoztam (és nyílván nem is akarok). Ilyenről nem hallottam, hogy olvasófej csere után dögöljön be a gép.
  • Kreeder44
    Köszi Spammer a segítséget.
  • MaSzKa
    az országba hivatalosan csak itt javítana gyári Microsoft javító felszereléssel xboxot!

szal ha nem ide vitted akkor kontárhoz vitted
  • zsolti360
    1,5 éves gép és pátyolgatva volt.
  • zsolti360
    Dehogy cserélték!
  • zsolti360
    Köszi de én is utánnajártam mielött javittatni akartam és preciz szakszervizbe vittem.Itt valaki irta hogy az olvasófej miatt is lehet 3 piros led/hát nemtudom/szedjem szét és nézzem meg az olvasófej környékét? Valami köze lehet a villogásnak a cserét követően szerintem.
  • woodbear
    hmmm akkor nemtom! elég érdekes jelenség!
  • torrente
    Nem cserélték ki a géped?
  • torrente
    Gyönge az áram Pécsett.
  • zsolti360
    3 piros led villog,flashelt a gép és nagy fordulatszámon megy a hűtés.Eddig nem volt ilyen hibajelenség csak most amióta az olvasófej csere volt/tegnap cserélték/A vezetékeket is megnéztem már de minden jól van összekötve.
  • spammer
    Nincs olyan h pro, olyan van h premium. Semmiben sem rosszabb, sőt, megbízhatóbb (újabb hardver). Annyi h nincs hozzá vinyó, döntsd el, hogy kell e neked. Ha nem kell, simán jó az Arcade.

Liveról itt olvashatsz: http://xboxlive.uw.hu

Az hogy megéri e neked, te tudod. Egyébként ha erdeti játékokkal játszol, akkor havi ezer Ft-ot szerintem megér.
  • Kreeder44
    egy kérdésem van erre válszaoljatok pls!!! tehát megveszed a live goldot h tudj neten játszani kb 8000 ft egy évre ugye?? akkor így tudsz játszani BF BC-vel nfs-el neten mások ellen... ha netán mmo-zni is akarok természetes kifizetem a havidíjat is ahol kell.... meg még pluszba az itthoni netet havonta..... ez így megéri??? vagy totál nem vagyok tisztába dolgokkal???
  • MaSzKa
    szakszerű javítómühely
  • MaSzKa
    nem tájokozodtál mielött megvetted

ha 3ledes lett ha szakszerűen van javítva 70% hogy jó lesz

de ha már volt javitva akkor lehet hogy kuka

amugy többéle ventimod kell bele
  • woodbear
    hány led villog pirosan?
  • zsolti360
    Sziasztok! Mondja már meg valaki légyszi hogy mi van akkor ha? A gépem alig vitte már a lemezeket/válogatott/Tegnap felvittem Pestre olvasófejet cserélni/rögtön meg is csinálták ott helyben/Mivel rokonoknál voltunk 2 napig ezért örültem is a gyors munkának.Minden lemezem elindult úgy ahogy kell!Erre lejövök Pécsre és mit csinál a gép amikor bekapcsolom?Pirosan villog és nincs semmi!!!Kértem a szervizeseket hogy nézzék át hogy milyen hibára számithatok az olvasófej csere után de nemtaláltak akkor más hibát.Mi történhetett a géppel szerintetek?Kezd elegem lenni az X-ből ezek után!!!!
  • Kreeder44
    SZiasztok én most gondolkodtam ps3 v xbox 360-t vegyek de h most jött ez az árcsökkenés tuti xbox 360 lesz a befutó....Azt szeretném kéárdezni h ha az arcadot veszem meg az miben rosszabb mint a pro? és h a live-ért kell fizetni vagy ez hogy megy itt??? előre is köszi az infót
  • TVelvet
    nem
  • Pacal17
    LCD monitorra rákötni egészségtelen? Csak érdeklődök mer lehet beszerzek egy boxot vagy nemtom
  • MaSzKa
    Ma már a projektorok jelentős részén van DVI interfész, de mit tegyünk, ha műsorforrásul szolgáló készülékünk HDMI kimenettel rendelkezik. Semmi gond, a HDMI és a DVI egymással kompatíbilis, mert a HDMI a DVI-re épül és azzal visszafelé teljes egészében azonos.
  • MaSzKa
    csak ezért mert itt van 2eFt-ért
    http://www.flexiobt.hu/index.php?stilus=webaruhaz&hiv=169&nmo=11

amugyennek különböznek a tüskéi

ez jelent valamit?
  • woodbear
    Igen van rajta optikai out! nekem is azon van az 5.1!
  • MaSzKa
    vagy csak ez lesz jó?

3500Ft ez

• MaSzKa
    Az Xbox 360 lett a legolcsóbb nextgen konzol

NINCS WAREZ! :((((((((((

amúgy veszek 1 HDMI-set akkor azt DVI-re akarom rákötni monitorra

ilyet kaptam a hd3870-hez

veszek 1 ilyet és jó lesz?

• mucsácsó
    Hát én itt Baján egy ilyen kis elektronikai boltban vettem.. :) Én spec mezei PC-s hangszórókra dugtam rá, és ehhez egy RCA-Jack átalakító + Jack toldó kellett. Mindezért 390 Ft-ot fizettem...nem vészes :)
  • cenobite
    Állítólag pl. mediamarkt és társai helyeken biztosan. Valamint teszkó műszaki osztályán és egyéb elektronikiai boltban próbálkozz.
  • Alwares
    Valaki nem tudja hol lehet venni ilyen jack dugó átalakítót venni? Mert a hangot meg akarom majd oldani a VGA kábelhez...
  • cenobite
    Ez pl. nem fog menni a gépeden.

Ez viszont igen.
  • cenobite
    ??? Ki csinálta meg??? Nekem csak eredetik vannak. Amúgy nem minden NTSC meg PAL gépen, ezt pl. vásárlásnál fel is tüntetik.
  • arty
    legtöbb játék 60hz-en, NTSC/PAL60-ban megy, ergo nagyon sok 'ntsc' :)

a regiomentességhez ennek semmi köze

mucsácso: hagyd ebben a felbontásban(1280x1024), ez a monitorodnak megfelelő.
  • Rena11
    a region free az már nem ntsc :) csak az volt mielött megcsinálta valaki
  • cenobite
    Lejáttsza, de nem mindegyiket. Nekem két darab NTSC játékom van és gond nélkül mennek. Arra kell figyelni hogy region free legyen a cucc.
  • DanielT
    A kontrasztot/színtelítettséget "jelöli".
  • Rena11
    nem játsza le és nem udsz ntsc-ből pal.t csinálni
  • zee13
    Sziasztok!
    TUdnátok segíteni nekem, a xbox360 lejátszik NTSC játékokat is?
    Esetleg a flashelt lejátsza?
    Köszi szépen!
  • Tomy Lee
    Ez nem Trailer hanem játék Intro...
  • Alwares
    A Reference Levels elvileg a frissítést jelöli.