176912

-
bocsesz,vettem az adást;) -
Loco #38798 Sziasztok!
Keresőben hirtelen nem találtam meg:
Logitech G25 kormányt rendben felismeri az X360? -
Tényleg off, a hírdetés topikba tessék üzletelni ( mivel több helyre is beszurtad, nem oda illő topikokba igy kérlek többet ne tedd ) -
Nem tudom, én ilyennel még nem találkoztam (és nyílván nem is akarok). Ilyenről nem hallottam, hogy olvasófej csere után dögöljön be a gép. -
Köszi Spammer a segítséget. -
az országba hivatalosan csak itt javítana gyári Microsoft javító felszereléssel xboxot!
szal ha nem ide vitted akkor kontárhoz vitted -
zsolti360 #38792 1,5 éves gép és pátyolgatva volt. -
zsolti360 #38791 Dehogy cserélték! -
zsolti360 #38790 Köszi de én is utánnajártam mielött javittatni akartam és preciz szakszervizbe vittem.Itt valaki irta hogy az olvasófej miatt is lehet 3 piros led/hát nemtudom/szedjem szét és nézzem meg az olvasófej környékét? Valami köze lehet a villogásnak a cserét követően szerintem. -
hmmm akkor nemtom! elég érdekes jelenség! -
Nem cserélték ki a géped? -
Gyönge az áram Pécsett.
-
zsolti360 #38786 3 piros led villog,flashelt a gép és nagy fordulatszámon megy a hűtés.Eddig nem volt ilyen hibajelenség csak most amióta az olvasófej csere volt/tegnap cserélték/A vezetékeket is megnéztem már de minden jól van összekötve. -
spammer #38785 Nincs olyan h pro, olyan van h premium. Semmiben sem rosszabb, sőt, megbízhatóbb (újabb hardver). Annyi h nincs hozzá vinyó, döntsd el, hogy kell e neked. Ha nem kell, simán jó az Arcade.
Liveról itt olvashatsz: http://xboxlive.uw.hu
Az hogy megéri e neked, te tudod. Egyébként ha erdeti játékokkal játszol, akkor havi ezer Ft-ot szerintem megér. -
egy kérdésem van erre válszaoljatok pls!!! tehát megveszed a live goldot h tudj neten játszani kb 8000 ft egy évre ugye?? akkor így tudsz játszani BF BC-vel nfs-el neten mások ellen... ha netán mmo-zni is akarok természetes kifizetem a havidíjat is ahol kell.... meg még pluszba az itthoni netet havonta..... ez így megéri??? vagy totál nem vagyok tisztába dolgokkal??? -
szakszerű javítómühely -
nem tájokozodtál mielött megvetted
ha 3ledes lett ha szakszerűen van javítva 70% hogy jó lesz
de ha már volt javitva akkor lehet hogy kuka
amugy többéle ventimod kell bele -
hány led villog pirosan? -
zsolti360 #38780 Sziasztok! Mondja már meg valaki légyszi hogy mi van akkor ha? A gépem alig vitte már a lemezeket/válogatott/Tegnap felvittem Pestre olvasófejet cserélni/rögtön meg is csinálták ott helyben/Mivel rokonoknál voltunk 2 napig ezért örültem is a gyors munkának.Minden lemezem elindult úgy ahogy kell!Erre lejövök Pécsre és mit csinál a gép amikor bekapcsolom?Pirosan villog és nincs semmi!!!Kértem a szervizeseket hogy nézzék át hogy milyen hibára számithatok az olvasófej csere után de nemtaláltak akkor más hibát.Mi történhetett a géppel szerintetek?Kezd elegem lenni az X-ből ezek után!!!! -
SZiasztok én most gondolkodtam ps3 v xbox 360-t vegyek de h most jött ez az árcsökkenés tuti xbox 360 lesz a befutó....Azt szeretném kéárdezni h ha az arcadot veszem meg az miben rosszabb mint a pro? és h a live-ért kell fizetni vagy ez hogy megy itt??? előre is köszi az infót -
nem -
LCD monitorra rákötni egészségtelen? Csak érdeklődök mer lehet beszerzek egy boxot vagy nemtom -
Ma már a projektorok jelentős részén van DVI interfész, de mit tegyünk, ha műsorforrásul szolgáló készülékünk HDMI kimenettel rendelkezik. Semmi gond, a HDMI és a DVI egymással kompatíbilis, mert a HDMI a DVI-re épül és azzal visszafelé teljes egészében azonos.
-
csak ezért mert itt van 2eFt-ért
http://www.flexiobt.hu/index.php?stilus=webaruhaz&hiv=169&nmo=11
amugyennek különböznek a tüskéi
ez jelent valamit?
-
Igen van rajta optikai out! nekem is azon van az 5.1! -
vagy csak ez lesz jó?
3500Ft ez
-
Az Xbox 360 lett a legolcsóbb nextgen konzol
NINCS WAREZ! :((((((((((
amúgy veszek 1 HDMI-set akkor azt DVI-re akarom rákötni monitorra
ilyet kaptam a hd3870-hez
veszek 1 ilyet és jó lesz?
-
Hát én itt Baján egy ilyen kis elektronikai boltban vettem.. :) Én spec mezei PC-s hangszórókra dugtam rá, és ehhez egy RCA-Jack átalakító + Jack toldó kellett. Mindezért 390 Ft-ot fizettem...nem vészes :) -
Állítólag pl. mediamarkt és társai helyeken biztosan. Valamint teszkó műszaki osztályán és egyéb elektronikiai boltban próbálkozz. -
Valaki nem tudja hol lehet venni ilyen jack dugó átalakítót venni? Mert a hangot meg akarom majd oldani a VGA kábelhez... -
Ez pl. nem fog menni a gépeden.
Ez viszont igen. -
??? Ki csinálta meg??? Nekem csak eredetik vannak. Amúgy nem minden NTSC meg PAL gépen, ezt pl. vásárlásnál fel is tüntetik. -
legtöbb játék 60hz-en, NTSC/PAL60-ban megy, ergo nagyon sok 'ntsc' :)
a regiomentességhez ennek semmi köze
mucsácso: hagyd ebben a felbontásban(1280x1024), ez a monitorodnak megfelelő. -
Rena11 #38765 a region free az már nem ntsc :) csak az volt mielött megcsinálta valaki -
Lejáttsza, de nem mindegyiket. Nekem két darab NTSC játékom van és gond nélkül mennek. Arra kell figyelni hogy region free legyen a cucc. -
A kontrasztot/színtelítettséget "jelöli". -
Rena11 #38762 nem játsza le és nem udsz ntsc-ből pal.t csinálni -
zee13 #38761 Sziasztok!
TUdnátok segíteni nekem, a xbox360 lejátszik NTSC játékokat is?
Esetleg a flashelt lejátsza?
Köszi szépen!
-
Tomy Lee #38760 Ez nem Trailer hanem játék Intro... -
A Reference Levels elvileg a frissítést jelöli.