176877

-
A HDD az sata2. A dvdt lehet cserélni. -
köfi. /anti is/
hdd sima ide, és hello? vagy spéci format... dvd ha kipurcan, cserélhető?
asszem most 55k talán médiában. v láttatok mást? -
Xbox 360 Arcade Pack (XBOX360)
Súly: 6.5 kg
Tartozékok:
- Digitális HDMI kimenet!
- Microsoft Xbox360 256MB memóriakártya!
- Microsoft Xbox360 vezeték nélküli joypad
- Microsoft Xbox360 Av kábel
- 5db Arcade játék!
- Egy hónap ingyenes XBOX Live! Gold előfizetés, amely lejárat után Silver előfizetésként üzemel tovább.
Minden mást tudsz hozzá venni később ami ebben a packban nincs benne. -
gyakorlatilag mindent vehetsz hozzá:) -
uff
ha megveszem a legolcsóbb x360-at / jó magyar szokás, occo../
melyek a lehetőségeim? hdd, egyebek.. -
:) szval vannak 48 órás Live kódjaim. Azt írtam be:) -
"Beírtam a 48h live kódot" mit? -
Beírtam a 48h live kódot el is fogadta, de mégse GOLD a kapcsolatom:( akkor most mi van? -
Nézd meg magad. -
dark sector jo cucc? -
persze 360-on:) -
ps3 meg x360-am is van:) szal bátran vegyetek gyengébbek kedvéért ismét a RepliedCloud ezen a néven futok én az isten:P:P -
nekem a kanapé majdnem 4 méterre van a tévétől ... tévézni oké(ugyse szoktam...), de h a játékok apro feliratait nézzem esetenként az nem az igazi :) meg az élmény is más, ha a látomező nagyobb részét teszi ki a játék, ezt pedig vagy nagyobb képmérettel vagy közelebb üléssel lehet előidézni. a kanapét értelemszerűen nem viszem közelebb :D
most 1 méterről nézem a 26"-ot, nekem igy perfekt. -
Ez az...
Én is igy vagyok a 22"-es Monitorommal szemben van egy fotel, abba bele ülök és kb 2-3 méterrel tökéletessen, látom és ott is ugyan ugy megvan a feeling mintha kanapén ülnék!
Bár az is igaz hogy egy 104cm-es vagy netán nagyobb HDTV előtt lévő kanapén bisztos hogy jobb, de hát amikor az ember nem engedheti meg magának akkor ez is jobb mint egy sima Monitor, vagy egy sima TV. -
Hát ja ez a gond...
Me nekem sajna csak 2x engette meg... -
A ps3 id-je más mint amit írt szóval az lehet hogy ez a lájv akkontja -
csak 2x, vagy 3x, de megy a dolog ez amolyan feature, mert 3 után már kapod a bant (no nem a tiltást), csak, hogy több kedvezmény nincs -
hát oké, felveszünk,...az mondjuk nem tudom téged mennyire zavar be, hogy ez itt az X360 részleg, neked meg PS3 van..
-
Emberek ha már van profilom amin anno lenyomtam az egy hónapos gold live-ot,azóta már párszor feltöltöttem,itt olvastam vmi olyasmit hogy ha új profilt hozok létre akkor megint lesz egy hónap goldom?
Ez müxik így?
És ha igen akkor meglesz a régi profilom rendesen és lesz egy másik amin meg lesz egy hónap gold előfizu?
köszi a válaszokat -
az én nevem RepliedCloud jelöljetek plz -
cshásztok kéne span akit elverhetek tf2-őben vagy gearsofban:P
szal neveket kérek amin felvehetlek titeket friend listbe kösz cshás!
hozzá teszem elegem van a franciákból ,skótokból stb..:S -
Vidd vissza ha nem tökéletes. -
Nekem meg nem is kattan mert földhözvágtam a kontrollert, és erőből kell nyomni, ami 5 per után már baromira kényelmetlen és fárasztó az ujjnak... szóval csönd:D -
Jaja nekem is akkor kattan kicsit kényelmetlen pl condemned 2-ben mert azzal a gombbal kell futni. -
ez nekem is pont igy van, csak akkor kattan ha teljesen a végén nyomom meg, pedig teljesen új -
grat:) -
vettem en is egy boxot nagyon komoly :D -
VAlaki említette, hogy a Microsoft küldött újat neki és még a rosszat is megtarthatta, nem tudom mikor és ki írta :S
-
Azt vettem észre hogy a kontrollerem LB gombja nem nagyon akar működni nem kattan és nem lehet akárhol benyomni. Mit tudnék csinálni? Gariba gondolom nem veszik be és adnak újat vagy igen? Ha igen mennyi idő mire vissza kerül hozzám a kontroller? -
Update mellé egy Condemned 2 demó is érkezet:) -
az 1440x900, 1680x1050, 1920x1200-rol már inkább szót sem ejtek ;)
az óceánon tul nem tünt fel senkinek, h melyik felbontások is terjedtek el a kijelzőkben az utobb 5 évben ... MS :( -
Támogatom mind a kettő javaslatot!!! -
feliratot a filmek alá
normalis 1280x1024 supportot (xbox classic játékok) -
Konkrétan mit hiányolsz jelenleg? -
frissítettem én is a semmire, meg vagyok elégedve 

-
Freedy #40857 értem... azt reméltem lesz benne valami használható újítás. -
Kaptunk frissítést ami semmit nem csinál ami érezhető lenne. -
Freedy #40855 mi a lényege ennek a szövegnek? Sajnos nem tudok angolul:( -
:) -
"A few minutes ago, the team released a system update for the Xbox 360 over Xbox LIVE. Sometime over the next few hours when you sign in to Xbox LIVE you’ll recieve a prompt to accept this mandatory update. This update contains code to ‘prepare for future growth of the service.’ There are no other changes or enhancements in this update…in other words no new features. The next obvious question you’ll have is about the Spring update. At this point we have nothing to announce, and the moment there is information to share I will do so."