176878

-
"A few minutes ago, the team released a system update for the Xbox 360 over Xbox LIVE. Sometime over the next few hours when you sign in to Xbox LIVE you’ll recieve a prompt to accept this mandatory update. This update contains code to ‘prepare for future growth of the service.’ There are no other changes or enhancements in this update…in other words no new features. The next obvious question you’ll have is about the Spring update. At this point we have nothing to announce, and the moment there is information to share I will do so." -
Na ez marha jó. Bekapcsolom a gépet és dahsboard update :DDD
Be nem jelentett cuccról van szó.
"Normally they seem to inform us before something like this happens, but this time Major Nelson himself was chiming in several minutes after the confusion had set in. It was over so quickly that I wasn’t sure whether or not I’d dreamt it or mistook it for another title update for a game I hadn’t played in a while. But confirmations from a couple of Exclusive Geekpulp Brethren made it clear - there’s a dashboard update available for the 360 and it apparently does nothing more than contain code to ‘prepare for future growth of the service.’ - funny, I thought that’s what the maintenance next week was for - it seems a tad odd. Also, is this indicating how they’re going to do this in the future? Previously updates would come in a decent sized chunks at a predetermined time, in stark contrast to the almost constant micro-updating of the PS3." -
Muhahhaha :D Persze, első dolguk lesz :D Egyébként nem ez kellene, hanem install lehetőség a vinyóra. -
pedig igazán dobhatnának bele egy dvd olvasási sebesség állító alkalmazást -
Elvileg jönnie kellene a szokásos tavaszi updatenek, de volt róla szó, hogy kihagyják, mert nincs mit beletenni és csak ősszel jön. -
Hello!
Várható a közeljövőben dashboard update? -
alkalmazott panel függvénye - jobb/drágább modelleken már nincs ilyen gond -

Akkor az én tévém a jövőből jött, nálam nincs ilyesmi. -
amúgy az összes lcd tévénél ilyne 16 bites színmélység feeling van? Mert akkor én maradok még a régi tvnél. -
nekem a monitor előtt egy kanapénál kényelmesebb relax fotel van ... mostakkor ? ;) -
Izlés dolga. A konzol fílinghez hozzá tartozik szerintem a kanapén történő punnyadás is, ami sima monitorral nem kivitelezhető, tévével meg de. Nekem sima tévén is tetszett a Box képe egyébként: korántsem tökéletes, néhány apró felirat olvashatatlan, 50 herzen villog (vízszintes vonalaknál én szinte láttam, hogy az elektronsugár kirajzolja a vonalat), de használható és nem mondható csúnyának... Persze mihez képest. Most, az LCD TV után már semmi pénzért nem váltanék vissza katódcsövesre. -
PGR3-at viheted is 3ezerert,ha kell. =] -
ellington #40841 a Saint's Row-ban, mikor megcsinálok egy Stronghold missiont, mindig kiírja, hogy ez a városrész az enyém, és termel napi 3000 dollárt. ezt a pénzt fel tudom valahol venni? mert a lakásomban csak napi 2000 termelődik. -
ty -
Forza2, PGR3 ért pár ezerért hozzá tudsz jutni, akár ujonnan is boltból, de jatekaim.hu-n mindenkép. PGR4 is kötelező de azt is lehet kapni jópénzért ( 7ért vettem fóliásat 2 hónapja )... Bornout Paradise 9-10ért kapható, Colin Dirt sajna kevés van, de 8-10ért azt is lehet szerezni akár boltból is használtan. -
kvanta #40838 köszönöm a válaszokat. Akkor még vacilálok hogy monitor vagy Tv... csakhát 17 colos monitoron nem sok kedvem van szűkölködni. Már csak az az egy kérdésem lenne, hogy nincs valakinek eladó autós játéka? :D mert igazából azok érdekelnének. Elnézést a sok kérdésért csak tájékozódom (tudom van az a játékaim vagy miféle nevű honlap ott már nézelődtem) -
ToTheGame - Release-Lists and Info for PC, PlayStation 2 (PS2), PlayStation 3 (PS3), Xbox, Xbox 360, Nintendo GameCube, Wii, DS and Sony PSP
-
-
Már hogy lenne szép? alapból alacsony felbontásba indulunk, a részletek elvesznek... xbox 1 szint szeb effektekkel meg kidolgozással, de ez a jótól messze van. Ha nincs minimum egy LCD tévé akkor inkább monitor mint SD tévé. -
battlefield bad company szintén június -
sikerült kösz a tippet:) -
Dévids #40832 pls valaki!!! #40826
-
Sima tévén is bőven élvezhető minden játék. Más kérdés, hogy LCD-n sokkal jobb. (Nekem speciel katódcsöves TV-n megfájdult a fejem a játéktól, LCD-vel ez nem jött elő. Tulajdonképpen a fejfájás miatt vettem LCD-t)
Szóval az, hogy sima tévéd van, ne tartson vissza, szép lesz azon is. -
Ha teljes pompájában akarod élvezni, akkor mindenféleképp kell minimum hd-ready LCD tv. Fognak futni a játékok, de nálam sima tv-n például egy csomó játéknak a felirata nem látszott rendesen. Szerintem nem éri meg sima Tv-n játszani. Akkor már inkább monitor. -
Tud valaki mondani, olyan oldalt, ahol kivannak írva a megjelenések?:) -
kvanta #40828 Annyi kérdésem lenne, hogy sima TV-n (2 éves Sony... típusa nem jut ezsembe ah hazaérek melóbol megnézem, de talán ez nem is annyira lényeges) tényleg gány a grafika, vagy csak ahoz képest csúnya amit LCD vagy HD tv-n tud a gép? Mivel vásárlás előtt állok de csak "sima" TV-m van így fontos a kérdés. A válaszokat előre is köszönöm -
überkonzol, 15+futár -
Dévids #40826 Honnan lehet letölteni azt a frissítést(az xbox live kívül) a géphez amivel lehet DivX-et lejátszani? -
azért fog a GTA4 után az tortenni , hogy leporoljuk a PS3-mat es odarakjuk a TV melle , míg az XBOX360 mehet a PS3 helyere , hogy fogja a port helyette. -
GTA4 utáni hónapban sem jön semmi ( érdemleges ) csak azt követően, de akkor megint több cím is.
Június best of:
Ninja Gaiden 2
Race Driver GRID
Dragon Ball Z: Burst Limit
Alone in the Dark
-
naja, bármi jelenik meg előtte/mellette/utána, annak eladásai durván megszenvedik majd a gta-t :) gondolom ezért is van pangás :)
tisztára olyan kezd lenni a játékipar, mint a filmipar :) -
Ti honnan rendeltétek elő a GTA4-et és menniyért? -
Nem, de nemhogy jó játék nem jelenik meg, hanem semmise, igy lehet spórolni a GTA-ra nemkell másra költeni. -
Mindegyik botrányos, szóval mindegy.
Az újabbakban Benq van. -
Jelenik meg valami jó játék még a GTA előtt?
Vagy várjak türelemmel...
-
szevasztok.
melyik drive-al érdemes venni 360-at, melyik a legcsendesebb?
hogyan tudom megállapítani, hogy mi van benne? -
Tomy Lee #40817 Ajánlott az LCD tv természetesen mivel érdemes kihasználni a box által nyújtott képminőséget.Átlagos tv-n gagyi;-)
Vagy monitor(crt-lcd).
Vga kábel opcionális amivel össze tudod kötni Xb-ot lcd tv-vel avagy monitorral.
Scart-al "átlagos tv-t" tudsz összekötni amit mellékelnek az x360-hoz -
mindenféle tv-re rátudod, elég az átlagos is
-
skygabee #40815 Sziasztok! Teljesen kezdő vagyok ezért szeretném megkérdezni h az Xbox360-at milyen TV-kre tudom rákötni? Elég egy átlagos Tv vagy LCD TV kell vagy ilyesmi? -
Masnak is volt olyan gondja,h MS javitas utan a gep hatoldalan a muanyagot osszekarcolva talaltam a nyitasi pontoknal? Ezt a trehanysagot....