176876
banner
  • kisaba
    Ja egyébként az a tv pontos típusa:

PS-42C67HD
  • kisgabo
    jah, de gondolom ez sokkal olcsóbb, mintha vennék egyet a bótban....
  • kisaba
    hát nem tudom
    mert elméletileg a tv 1024x valamilyen felbontást tud adni. ez meg nem tudom 720p-e?
    Csak azt nem értem akkor minért van rajta HDMI bemenet?
  • Freedy
    de az vga-n... nemhiszem, hogy a felbontás miatt nem menne. azthiszem x-en a 720P az alapértelmezett. azt meg simán kéne vinnie egy hdready-s tv-nek.
  • kisaba
    akkor gondolom a tv felbontását kéne változtatni.
    Csak azt nem tudom hogy azt hol kell
  • retek683
    DanielT : Neked is kösz
  • retek683
    ok az lesz kösz
  • Freedy
    vga kábelnél írt ki nekem ilyet samsung tv, amikor olyan felbontás volt beállítva rajta, amit a tv nem bírt el vga-n keresztül.
  • kisaba
    A tv egy HDready-s samsung plazma. Pontos típusszámot nem tudok mondani. Próbáltam mindent beállítani rajta: még játék módot is, de sehogy nem akar működni... fekete a kép és azt írja ki, hogy üzemmód nem támogatott.. Ezt most nem annyira értem.
    Sima kábellal amit kaptam az arcade-hez nincs gond azzal rögtön viszi gond nélkül.
    Most akkor vlaszeg a kábel a rossz?
  • arty
    nem kell semmit allitani, bedugod és lesz kép - feltéve, h jó a kábeled és a boxod és a tévéd :) ha van rá lehetőséged, vidd el valahova és másik TVn, esetleg másik kábellel probáld ki a gépet! vhogy ki kell zárni a hibás eszközt a három lehetségexből!

(amugy mi a tv pontos tipusa?)

retek683: vegyél egy HDMI kábelt és a boxot 720p-re állitsd a menüjében majd (1280x720)
  • retek683
    értem sorry
  • retek683
    hm? mien kábelt kelett volna kapni?
  • retek683
    miért miet kelett volna?
  • retek683
    oan 3 ágút kaptam hozzá igen
  • Katun
    Úgy látszik mostanában szar HDMi kábeleket árulnak amiknem jók :D
  • kisaba
    Segítsetek plíz!!!

Ha sima mezei HDMI kábellal összekötöm a boxot a tv-vel, kell valamit állítani még vagy be kéne hogy jöjjön a kép, mert nekem nem nagyon akar....
  • DanielT
    Igen.
  • Katun
    Vagyis ha Arcade csomagot vettél akkor vegyél egy HDMi kábelt,ami max 1500 pénz és nem kell 15.000 pézét komponens kábelt venned, bár mondjuk használtan is lehet olcsón venni, ÉN LÁTTAM :D:D:D
  • DanielT
    Ha Premiumot vettél akkor kellett, hogy adjanak hozzá komponens kábelt.

Így néz ki, csak szürke. Kell lenni a gépbe csatlakozó részén egy kapcsolónak, hogy "TV-HDTV" ezt kell átkapcsolni HDTV-re és utána a menü utolsó oldalán a console settings, display részében beállítani, hogy 720p.

Ha ilyen 3 ágút kaptál hozzá mint ami a képen van, akkor átkúrtak.

• retek683
    pls help
  • DanielT
    Nem kell belerakni, csak rá.

Így néz ki és bármikor rárakható utólag az Arcade-ra.
  • kisgabo
    eztet kérdeztem én is, arcade-ba raknék vinyót.
  • retek683
    sziasztok még nagyon új vagyok xbox terén .. a következő kérdésem lenne .. van gey elég komoly samsung plazma tv-m 115 centis 300 ropi volt vettem hozzá egy xbox 360 premiumot, na az lenne a kérdésem hogy ha Én ezzen 720-be szeretnék vagy 1080 p szeretnék jáccani akkor ahhoz HDMi-n keresztül kell csatlakozni? mer így amit kaptam hozzá kábelt csak 480p-be engedi az xbox de a tv bírja az 1080 at is .. vennem kell egy hdmi csatlakozót? vagy ez miért van hogy ien pocsék a felbontás is jobbat nem enged
  • Zsoltika 007
    Azért én már várom a negyedik matinét is.
  • kisaba
    Sziasztok

Na vettem egy HDMI kábelt a plazmáhz, gondoltam kipróbálom, de nincs más csak fekete kép. Megnéztem a tv manualját, erre ott valami olyasmit ír,hogy HDMI-DVI kábel kell, csak úgy lesz jó? Most akkor ez a kábel mégsem jó nekem, vagy csak elrontottam valamit?
  • Alwares
    Jah, jó lesz ez, csak jöhetne már valami friss videó is belőle. Nem véletlenül csúszott a játék majd egy évet.
  • kisgabo
    nyilván nem gariidő alatt cserélném, csak ha kinyúvad, pl 2-3 év múlva. :)
  • kisgabo
    cserélni nem, és a low cost modellbe utólag rakni?
  • arty
    ez egy 'korai' video még (tavalyi), azért 'bugos' :)
    a fizika elsőben is jo volt, itt is javitják őszre szvsz... hatalmas szabadság, eksön, rombolhatoság, vezethető jármüvek - nekem ez utobbi a lényeg :) gta ehez képest egy nyugis matiné :D
  • kvanta
    Ma én is megvettem a Boxot (Arcade pack). Igaz még csak a hozzá adott arcade játékokkal "nyomulok" abból tetszik a szörfös de jó lenne minél hamarabb valami igazi autós játék is ( nagyon jó lenne egy Forza 2, azt tervezem beszerezni) Ha máshogy nem megy akkor postafordultával az emlegetett honlapról, de jobb lenne ha lenne valaki helybeli, tehát ha van valakinek eladó aki ráadásul Nyiregyházi vag ymegoldható itt az átadás akkor várom a jelentkezést :D Most pedig megyek vissza
  • Kandurex
    pedig nem lenne ez rossz, majd meglátjuk
  • Minstrel
    egy guitar hero III demo linket tudnátok adni?
  • Istencsászár
    Hát nemtudom:) olyan Just Cause félének tünik, szar fizikával, jármű irányítással, fákon fennakadó tankal, hegyről leugratással... szar minőségű, idétlen karakter mozgással. HD videón a grafika csak egy közepes(közepe)... nem győzött meg...
  • arty
    akkor még1x:
  • arty
    nemértem miért nem megy, flash tagek közé raktam az url-t, ahogy kell :(

akkor ittvan jobb minőségben:
    GT - Mercenaries2
  • edios
    Úgy rémlik, h hülyevagyokban sokkal inkább 47, mint 55.
  • DanielT
    Nem lehet cserélni a vinyót.
  • AntiHero
    Hát pasz:) Én még nem cseréltem, de a HDD-t szerintem lehet mert az nem látszik. A DVDt meg ha te cseréled (ha lehet) az meglátszana, gari ugrana.
  • kisgabo
    hmm... alakul. mindkettőt házilag? mármint hdd csere, alapon. format gond, mint sima xbox?
  • AntiHero
    A HDD az sata2. A dvdt lehet cserélni.