XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
hogy erted azt ovatosan furogassunk?
hy
kétszer ment a live,de azóta elakad a network sttingsnél.nem világít a modemen a link lámpa se.mi lehet a gond?próbáltam más kábellal is
HELP
Én egy 26-os samu lcd-t vettem hozzá eszméletlen képe van.

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

KILLER2
Hát az szép is. Mennyiért vetted?

Töltsük le az internetet!

ThugEdge
ja nekem egy samu940bw van,elégedett vok vele

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

KILLER2
Monitort? Jó lenne, csak így, hogy most volt karácsony meg Wiire gyûjtök, nem igazán akad már pénz rá. Amúgy én is bírnék egy szélesvásznú monitort, egyszer láttam egy b@szott jót és majdnem összefostam magam olyan képe volt. Ja még anniy, hogy amint észrevettem régebben meg nyújtotta a GoWot, de akkor még volt fent meg lent 1-1 fekete csík.

ThugEdge
vegyél egy wide screent mint én:)
na jó bocsi,nemtom

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

KILLER2

KILLER2
Monitorosok segítsetek! Beraktam a Gears of Wart, gondoltam, játszok rajta egyet. Berakom, az felkínálja, hogy frissítem, én igent nyomok rá. Nem tudom, hogy melyik frissítés változtatott, a játéké vagy a gépé (szeritnem inkább a gépé), mert mindkettõt frissítettem, ha jól értelmeztem. teljesen rendben van minden, végre kirakta a játékokat teljes képernyõre (még csak GoWot próbáltam, de szeirntem akkor a többit is, mert eddig mindegyik szélesvásznú volt), de itt van a baj. 19"es 1280*1024es monitoromon olyan gyönyörûen összelapította a képet, hogy öröm nézni (1024*768as felbontáson is). Mit lehetne tenni? Mert nem akarom olyan Marcus Fenixel irtani a rovarokat, aki elmehetne modellnek, olyan szép karcsú lett. Sürgõs segtséget kérnék. Köszönöm.

Sziasztok tudja valaki hogyan lehetne a pc-t összekötni az xbox360-al media centerrel? Elõre is köszi!

2005 11. havi a gépem semmi gond vele kezdettõl fogva.

Ez a hûtés gondok fõleg azoknál a gépeknél voltak amelyeknél a túlképzett ferdeszemû otthagyta a védõfóliát összeszereléskor a proci és a hûtõ között. No comment...

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

22Barna22
aha köszi
gondolom nem elsõ szériás mert talán 2 héten belül meglesz...mondom talán :(

és sztem nem lesz szellõs helyen :S viszont akkor le kell szoknom a 2 1,5 napos PS2-ezés stílusáról :S nem kéne tönkretenni a gépet (XBox 360!!!) :D

Köszi.:) Nekem még alig van csak pár játékom szal ha a dvd-ket nem csináltam akkor ezt elkezdem.

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

A ház tetszik a hûtés elrontja a képet. Kicsit sufni tuning jelleget kölcsönöz neki. Mennyibõl jött ki a ház?

Zsoltika 007
Ha nem elsõ szériás akkor semmi. Nekem is úgy megy. Nyomok rajta 5 órákat volt már 8 órás is és semmi baja. Az a titok hogy jól szellõzõ helyen legyen. A hozzászólások alapján lassan az jön le az embereknek hogy moddolt hûtés nélkül megpurcan pedig ez hülyeség! Az elsõ szériás változatokkal voltak problémák ott is a forrasztásokkal fõleg (Akkor vonták ki az ólmot és nem tudtak megfelelõ minõségû forrasztást csinálni. De az újabb szériáknál már ki lett küszöbölve a gond.)

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

ITT találsz. Szerintem az egyik legjobb. Tokozni én már nem szoktam csak a lemezt díszítem tök jó ráadásul kisebb helyen is elfér.

Zsoltika 007
Olvass vissza! Most linkelték nemrég.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

rambuu
cdcovers.cc

22Barna22
jah és még annyit kérdeznék,(emellett: És ilyen whispert hol lehet venni? ) hogy mekkora baj, hogyha nem veszek hozzá semmilyen hûtõt? :S szóval ha gyárin hagyom....

Borítókat hol találok xbox 360-as gémekhez? Mer úgy döntöttem, hogy megcsinálom borítósra a tokokat.

TothLaci
Szerintem, ha már meglenne a konzol, és a GTA4, akkor nálam biztos fagyogatna! :D
22Barna22
És ilyen whispert hol lehet venni?

cenobite
Én se' piszkálok bele. Egyenlõre nem fagyogat, semmi ilyesmi, melegedni sem melexik túlságosan. (Tehát nem tudok rajta tükörtojást csinálni) Ezt olyan 5-6 órányi folyamatos játék után tapasztalom. 24/7-ben lehet más lenne a helyzet. :)

gamertag: kenobita

KILLER2
Elég bártak vagytok azé. Én hozzá nem mernék így nyúlni a boxhoz. Dugdosás meg ilyesmik még elmennek, de ezektõl a forrasztásoktól én inkább mentesítem magam. 100000 Ft-os cucc drága ahoz, hogy ilyeneket csináljunk vele.

2 segítõ gondolatom:
12 volt moddingban nem érdemes gondolkodni, mindenkinek a fesszabályzós, 8-9 voltra beállított ventit javaslom. Miért is teszem mindezt? mert a ventik 12 v-on feleslegesen hangosan és gyorsan járnak, illetõleg úgy tûnik, a csapágyaik sem bírják annyira....bár nálam még csak 1 db csapágyas gép volt, az is haveromé. Nem érdemes tökig kijáratni, azt mondom. A parasztosan rákúrom a 12 voltot címû moddolás valóban nem kerül plusz alkatrészbe, ez igaz.
2: A 3 pin-es tutorialt én is olvastam már xbox-csene-n meg máshol is. De! Nagyon óvatosan és szakosan illik megcsinálni, az ilyen átfúrom meg hasonló szavakat csak :) jellel alkalmazzuk. A 6 rétegû alaplap nem igazán szeret erõsebb behatásokat. Szóval körültekintõen érdemes megcsinálni. Rohadtul barátilag írtam ezeket, fontolja meg aki nekiáll.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

KILLER2
Tényleg drága, ezért is várok, míg lejjebb megy az ára, addig meg gyûjtök rá. Én a boxot még tavaj október körül vettem.

Ewergo
Ja, hogy csak ugy mellékesen egyszerre két konzolt kicsengetsz?! Az más. Ha van zsir, akko hadd menjen. :)
Nekem a 3 gép közzül a box tetszik. Valahogy hasonlit a Dreamcasthez. Föleg az irányitoja.
Én február, márc. környékén veszek. Addig gyüjtöm a gamékat...ööö hopp..ezt nem én mondtam..:)

evid
Sejtettem, hogy két ventit nem bír el ott az a csati. Én maradok a kapcsolós megoldásnál azért is, mert így leállítás után tolok még egy kis hideget a gépbe.

Kész lett az xbox!

XCM X360 Red-X ház és Whisper hûtõ.

Egész jó lett :D

"A Wii csak kiegészítõ."

Az,de ahhoz meg szerintem nagyon drága.De persze ki hogy van eleresztve...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

KILLER2
Wiivel jól el lehet lenni, de nem véletlen vettem 360at. Wii nem feltétlen kissrácoknak van, de nem baj, van elég a közelben, õk is használják majd. Wii-n buli játszani, szreitnem nem rossz pl a tenisz, box, stb, bár mindig magamra fogom csukni az ajtót, nem akarom, hogy lássanak õrültként hadonászni. :D meg Metroid fan vagyok, szóval azé is veszem. Wii lesz szórakozásra, 360 meg 5.1, überatom grafika, kegyetlen véres játékok, Dead Rising, Gears of War, Halo 3. A Wii csak kiegészítõ.

CSOCSO
lehet hogy a wii uberfun meg dearanyos... de valahogy a lost planet utan..... nomeg GOW utan......... grafika pont annyira szamit mint a tobbi...
CSOCSO
nah... tehat... azt mondtak az xbox-scene-n hogy ne kossunk extra ventit az eredeti venti csatlakozora...

(azt akartam hogy ket whisper kabeleit ( 4 zsinor) osszecsavarom, es visszadugom a 3 pin es konnektorba. de mivel aszontak nem szabad.. igy mas megoldas kell)

viszont az xbox360 alaplapjan van egy masik fan konnektor.. igaz nincs rajta a muanyag konnektor de a lukak megvannak, szoval at kell furni a kis lukakat, bele"hegeszteni" es filleres 3pines male konnektort, osszeforrasztani ket pontot es van egy mukodo uj aramforrasunk a ventinknek.. 12v....

tehat vennem kell ket whispert... egy 3pines male fan konyektort, venti kabel adaptert (12 inches) es megtom csinalni a fasza hutesemet!!!!!!! muhahaha.. talan jovo honapban beurhazom oket.

amugy a 12V modding se egy ordongoseg.. nem akarom senki bizniszet rontani de kb magatok is meg tudjatok csinalni.... nah mindegy
Ewergo
A Wii-t elsösorban kisebb skacoknak tervezték. Saját fejlesztésü játékjaikban inkább a játékosság van elötérben mint a grafikai szinvonal. Ez nem magán vélemény, hanem a Föcsö nyilatkozata a külföldi tv-n. Ugyhogy lézer, infra, mozgásérzékelö, anyámtyukja,...
Azé mégis csak komolyabb az Xbox.!

KILLER2
Igen, én is így gondoltam, de ez még úgy is távoli. Még 2-3 hónap.

Csacsi
Sziasztok. Nem gondolkoztam. Inkább vettem egy boxot. Flashelt. Semmi extrát nem vettem hozzá, remélem az extra hûtés nélkül bírja pár napig.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

22Barna22
Ha engem kérdezel...és ha van pénzed a wii-re akkor 1.Wii 2.Optuning Wiivel jobban elvagy mint egy szép géppel

KILLER2
Én most azon gondolokoz, hogy 360ra kölsek a Wiire szánt pénzbõl vagy elõbb a Wii és majd valamikor jöhet a 360 optikai tuningja.

22Barna22
nah az lesz veszek egy XBoxot és a születésnapomig csak teszek bele egy whispert, gyûjtök olyan izé...X-esneonosmindenes burkolatra és csak nézem születésnapomig XD aztán jöhet a game

22Barna22
És ilyen whispert hol lehet venni?

Me0w
Jah, egyaltalan nem aktiv... 10 perce volt az utolso uzenet.

Together we'll fly someday...

Ott nem olyan aktív a fórum.:D Kössz amúgy.

Me0w
Talan a fifa 07 topikban kene korbenezned, nem? Egyebkent az analoggal :P

Fifa 07-be, hogy lehet cselezni?

Én nyárra esküvõt tervezek, ebbõl kifolyólag tavaly megvettem a 360 ast:)

TothLaci
Késõbbre még jól jöhet. ;)
Én nyárra tervezek Xbox360-at, igen, az újabb szériát...
rambuu
LoL a mami. <#vigyor2>

Me0w
Nincs, es nem is lesz.

Gerisone
mer a mamámtól kaptam ajándékba egy DOA Xtreme-t, csakhogy nincs xboxom õ meg ezt nemtutta! :D:D

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Gerisone
nagyon undorító kérdés az h van e pc-re való emulátor hozzá?

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

KILLER2
A box nem rossz, csak a TV. De az ez Xes izé jobb.