XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kétszer ment a live,de azóta elakad a network sttingsnél.nem világít a modemen a link lámpa se.mi lehet a gond?próbáltam más kábellal is
HELP
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Töltsük le az internetet!
na jó bocsi,nemtom
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Ez a hûtés gondok fõleg azoknál a gépeknél voltak amelyeknél a túlképzett ferdeszemû otthagyta a védõfóliát összeszereléskor a proci és a hûtõ között. No comment...
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
gondolom nem elsõ szériás mert talán 2 héten belül meglesz...mondom talán :(
és sztem nem lesz szellõs helyen :S viszont akkor le kell szoknom a 2 1,5 napos PS2-ezés stílusáról :S nem kéne tönkretenni a gépet (XBox 360!!!) :D
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
gamertag: kenobita
12 volt moddingban nem érdemes gondolkodni, mindenkinek a fesszabályzós, 8-9 voltra beállított ventit javaslom. Miért is teszem mindezt? mert a ventik 12 v-on feleslegesen hangosan és gyorsan járnak, illetõleg úgy tûnik, a csapágyaik sem bírják annyira....bár nálam még csak 1 db csapágyas gép volt, az is haveromé. Nem érdemes tökig kijáratni, azt mondom. A parasztosan rákúrom a 12 voltot címû moddolás valóban nem kerül plusz alkatrészbe, ez igaz.
2: A 3 pin-es tutorialt én is olvastam már xbox-csene-n meg máshol is. De! Nagyon óvatosan és szakosan illik megcsinálni, az ilyen átfúrom meg hasonló szavakat csak :) jellel alkalmazzuk. A 6 rétegû alaplap nem igazán szeret erõsebb behatásokat. Szóval körültekintõen érdemes megcsinálni. Rohadtul barátilag írtam ezeket, fontolja meg aki nekiáll.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nekem a 3 gép közzül a box tetszik. Valahogy hasonlit a Dreamcasthez. Föleg az irányitoja.
Én február, márc. környékén veszek. Addig gyüjtöm a gamékat...ööö hopp..ezt nem én mondtam..:)
Kész lett az xbox!
XCM X360 Red-X ház és Whisper hûtõ.
Egész jó lett :D
Az,de ahhoz meg szerintem nagyon drága.De persze ki hogy van eleresztve...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
(azt akartam hogy ket whisper kabeleit ( 4 zsinor) osszecsavarom, es visszadugom a 3 pin es konnektorba. de mivel aszontak nem szabad.. igy mas megoldas kell)
viszont az xbox360 alaplapjan van egy masik fan konnektor.. igaz nincs rajta a muanyag konnektor de a lukak megvannak, szoval at kell furni a kis lukakat, bele"hegeszteni" es filleres 3pines male konnektort, osszeforrasztani ket pontot es van egy mukodo uj aramforrasunk a ventinknek.. 12v....
tehat vennem kell ket whispert... egy 3pines male fan konyektort, venti kabel adaptert (12 inches) es megtom csinalni a fasza hutesemet!!!!!!! muhahaha.. talan jovo honapban beurhazom oket.
amugy a 12V modding se egy ordongoseg.. nem akarom senki bizniszet rontani de kb magatok is meg tudjatok csinalni.... nah mindegy
Azé mégis csak komolyabb az Xbox.!
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Together we'll fly someday...
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz