XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ami a lényeg ez a XTuning Ténleg állati! <#nyes>#nyes>
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Elég drága egy megoldás.
Töltsük le az internetet!
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
nomeg lesz meg egy ahol kulon ket luk lesz a foldben ahol kijonnek a csapok.. nah ott nem tudtam egy ideig hogy mit kell csinalni. ha nem megy akkor majd privizz
rákérdeztem azt mondta a srác msn-be hogy eleve úgy küldik le ha ott veszed meg a gépet. de ha már megvetted 10ezer ft-ért megcsinálják.. én itthon a saját városomban kérdeztem rá,simán rábolintott a srác a dologra azt mondta 10ezer és fél napon belül mehetek érte.
nem tudom te hol laksz,de érdeklödj utána kisebb boltokban, videótékákban
ott foglalkoznak iylenekkel. veszíteni nem veszíthetsz a dolgon,max azt mondják hess innen öcsém nem csinálunk iyleneket. és akkor mivan?:D kisétálsz és ennyi..:D 2nap és már nem is emléxik rád az eladó hogy te voltál az..:)
sztem vedd meg a rendes ventit hozzá,vagy 5 max 8 ezer ft és akkor minden frankón mûxik nem lesz gondod a fagyással.
én is csak azért huzatom fel a gyári ventim és egyenlöre nem veszek újv ventit bele) mert a csávó megcsinálja nekem ingyen ha nálla veszem a gépet. amúgy 3ezer huf lenne.így kijöttem 110böl flashelve,venti tuningaal együtt.:) persze késöbb én is tervezem hogy megveszem bele a másik ventit.
hány missio van? 11 ?
gow nal sem emlexem fagyasra, ott viszont volt olyan hogy nem tette ki a texturakat rendesen es minden maszat volt egy par mp ig! lol
Valaki? -os lemezeket miért nem olvassa?
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
erre gondolok:
http://www.xavboxtuning.com/photos/xbox360/whisper-rouge-vert/whisper-xbox360-3.jpg
vagy jó lesz a gyári feltuningolt venti is bele? a gyári tudom hangosabb lesz stb. de attól függetlenül megbízható? vagy cseréljem még az elején?
amúgy felvettem a kapcsolatot neten az egyik bolttal (msn-en) rákérdeztem finoman a flashelésre,azt mondták simán vállalják +10ezerért már eleve úgy küldik le a cókmókot. bár én a saját városomba vettem meg végülis.
en azzal a poklabu robottal mentem oda (amelyik tud furni) azzal kezdtem el nyirni mert a bal oldalan van az a nagyon eros fegyver tokzsir..
altalaban en ket labat siman kilottem barmi problema nelkul.. de ha nem megy akkor probalj meg felvenni egyik oldalra shotgunt a masik oldalra meg sima gepfegyvert es jo kozelrol adjal neki. ha kilotted a ket labat akkor ugorj fel, tarts szintet es felulrol lojj a hatara...
ami ennel jobban tetszett az a legeslegvege.... nah ott mar komolyabb harc rendszert kellett kialakitani hogy elve tudjak maradni es el tudjam picsazni a csavot.
de zsir volt.. es nagyon tetszett a jatek vege!!!!!!!
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Together we'll fly someday...