XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rambuu
Ja jól néz ki, bár én ezért nem akarom egy mezei 55cm TVn használni mivel így néz ki a kép meg ki van dülledve ÁHH undorító így.

De ami a lényeg ez a XTuning Ténleg állati! <#nyes>

Sephi
Oooo talan aze' mert meg akarjak mutatni mit bir a gep? Jah es multiztal e?:DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
lol.. az elobb lattam a tv ben a lost planet reklamjat.. nem ertem ezeket az embereket.. olyanokat mutogattak ajatekban hogy kb 500 ember harcol 50 SV es 2000 bogar kozott................ ilyen jelenet fakenul nincs a jatekban de meg csak hasonlo se mert az egesz jatek solo hosiessegrol szol
CSOCSO

ez se rossz:D
CSOCSO
ennyi erobol vehetek ket whispert.. egyiket oldalara masikat kivulre dugnam... vagy ha azt is meg lehetne cisnalni akkor az egy csatira dugnap a ket dupla fant... pl ugy hogya muanyag csatibol kihuzom a kabeleket.. osszetekerem a ket dupla fan drotjait es visszadugom a muanyag csatiba.. vagy az tul sok lenne az alaplapnak vagy valami???
teddymac
360xfps ,van már valakinek? Szívesen olvasnám a tapasztalatokat :)

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

KILLER2
Ja megvan, bocs hüölye voltam. Szövegbõl ennyit én is kiszedtem, csak az érdeketl, hogy hogyan, a képeket bezzeg nem vettem észre. xD
Elég drága egy megoldás.

Töltsük le az internetet!

evid
egy lehetõség, hogy egeret és billt köss a 360-ra.

evid
a világító házak is black night házak, csak ledekkel. a joy tok nekem is bejön :)

KILLER2
Ez poöntosan mi?

KILLER2
Nekem a kék vagy a zöld kéne, bár a piros sem rossz. Nekem a blackknight meg a chrome is bejön. Ha egyszer veszek ilyet, akkor asszem veszek egy ilyen joy tokot is, ami a smoke-hoz van, mert azé fehérrel nem az igazi.

KILLER2
Köszi. Azé rendesen megkérik ám az árukat.

evid
de a pirosat hagyd meg nekem :)konzolium

KILLER2
Ilyet honnan lehet szerezni és mennyiért? Lehet, hogy befektetek egyre.

KILLER2
Ezek b@szott szépek!<#guluszem1> Régebben már látta ezeket, akkor is odavoltam értük. Mingyá el is olvasom.

evid
holnap meglesz egy ilyen vörös szépség, ha minden igaz...KATT

Flashelik
KILLER2
Megkérdezném, hogy 360hoz hol lehet kapni és mennyiért burkolatokat? Láttam már jópár szép gépet, de még csak párat találtam, és azokból is a legtöbb matrica volt.

Sziasztok.Kérdeésem a következõ most szándékszom XBoX360 venni és a kérdeésem a következõ lenne.Chippelik vagy csak simán flashelik a gépeket?Fontos lenne a válasz köszi elõre is!

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

evid
ha már szétszedted akkor nem nehéz kicserélni. KATT

CSOCSO
szetszedni szet tudja barki.. en sem ertettem hozza szart se.. angol leirasbol csinatam. azt hogy mikent lehet kicserelni a fan-t azt nemtom, nem probaltam meg de bizti segitenek neked itt
22Barna22
whispert? És azt meg tudja csinálni egy hozzá nem értõ kéz?

TothLaci
De jó egyeseknek<#hawaii>
CSOCSO
szerintem ne huzd.. en floridaban vagyok.. huteni kell a lakast hogy 25 fok legyen..azt ne mondd hogy nalatok melegebb van... siman eleg az alaphutest.. max vegyel ra egy whispert ami menjen belulre.. meg jol is nez ki es a belsot meg tedd az oldalara.. nemreg irtak le hogyan kell.. gy tok zsir.. en is azt fogom csinalni
Zsoltika 007
Ugyan ki ellenõrizné. Majd pont sg-n figyelnek.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

CSOCSO
igen 11! szerintem azzal a harommal is meg lehet csinalni.. en a poklabuval csinaltam es az egyik geppel ami ott volt. de a poklabu badass fegyvere sokat segitett.... tobbet szoptam a green eyeval mint ezzel.
nomeg lesz meg egy ahol kulon ket luk lesz a foldben ahol kijonnek a csapok.. nah ott nem tudtam egy ideig hogy mit kell csinalni. ha nem megy akkor majd privizz
TothLaci
Oké, de ezt privátban kéne leírni. Bár én is most olvasom elõször, de ha leírjátok, mehetnek hozzájuk ellenõrizni, is megbukhat az eféle kereskedõ.
http://www.konzone.hu/

rákérdeztem azt mondta a srác msn-be hogy eleve úgy küldik le ha ott veszed meg a gépet. de ha már megvetted 10ezer ft-ért megcsinálják.. én itthon a saját városomban kérdeztem rá,simán rábolintott a srác a dologra azt mondta 10ezer és fél napon belül mehetek érte.

nem tudom te hol laksz,de érdeklödj utána kisebb boltokban, videótékákban
ott foglalkoznak iylenekkel. veszíteni nem veszíthetsz a dolgon,max azt mondják hess innen öcsém nem csinálunk iyleneket. és akkor mivan?:D kisétálsz és ennyi..:D 2nap és már nem is emléxik rád az eladó hogy te voltál az..:)
gabeszovicska! lenne feléd egy kérdésem! Hol vetted a Xboxodat? mert a flashelés érdekelne, mert nekem nincs pénzem 17 ezer forintom egy gamera...szóval tudnál segíteni?elõre is köszi.ja és aki tud flashelõs helyet az pls írjon!köszi elõre is!
ha nem húzod fel fagyni fognak a gamek. én is felhuzatom a gyári ventim 12V-ra állítólag zajos lesz de mûxik a dolog. legalább nem fog fagyogatni. bízom benne...
sztem vedd meg a rendes ventit hozzá,vagy 5 max 8 ezer ft és akkor minden frankón mûxik nem lesz gondod a fagyással.
én is csak azért huzatom fel a gyári ventim és egyenlöre nem veszek újv ventit bele) mert a csávó megcsinálja nekem ingyen ha nálla veszem a gépet. amúgy 3ezer huf lenne.így kijöttem 110böl flashelve,venti tuningaal együtt.:) persze késöbb én is tervezem hogy megveszem bele a másik ventit.
22Barna22
Akkor mi van a hûtõvel? Tudni akarom mielõtt veszek. :S Bajos? ha a gyári hûtõ van benne és nem húzom fel (mert ez lesz) mire számítsak? :(

carterx
köszi,én sajna gyalog érkeztem ide így nincs meg a bányászrobotom,csak az a 3 amit ad.na majd megpróbálom shotgunnal,gépfegyverrel volt a leghatásosabb eddig,aztán a fejét a gránátvetõvel ha fexik a dög.
hány missio van? 11 ?

CSOCSO
rainbow sixxel nekem fagyas volt demoban is es full jatekban is... lost planetet en is nyomtam vagy 5-6 oran keresztul barmifele problema nelkul.. es van hogy 1 orara bekapcsolva hagyom.. mer zaba van vagy valami..

gow nal sem emlexem fagyasra, ott viszont volt olyan hogy nem tette ki a texturakat rendesen es minden maszat volt egy par mp ig! lol
Szvsz semmi értelme a másik ventiknek ameddig ezek jók. Én ma 6órát nyomattam egy huzamba és semmi fagyás nem volt igaz 12V-on van is hangja a cuccnak.

Valaki? -os lemezeket miért nem olvassa?

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

hy! végre én is megvettem a boxom pénteken jön a cucc egyböl flashelve ,gyári venti pörgése felhúzva 12V-ra (110ezerért). elöször játékkal együtt akartam venni a mediába ugyanúgy 110lett volna de rájöttem minek az a fifa nekem... :D szerintetek nem lenne érdemes mégis megvenni a whisper hûtõt bele?
erre gondolok:
http://www.xavboxtuning.com/photos/xbox360/whisper-rouge-vert/whisper-xbox360-3.jpg

vagy jó lesz a gyári feltuningolt venti is bele? a gyári tudom hangosabb lesz stb. de attól függetlenül megbízható? vagy cseréljem még az elején?

amúgy felvettem a kapcsolatot neten az egyik bolttal (msn-en) rákérdeztem finoman a flashelésre,azt mondták simán vállalják +10ezerért már eleve úgy küldik le a cókmókot. bár én a saját városomba vettem meg végülis.
CSOCSO
nagyon egyszeru.. elso 1-2 probalkozasra nekem se ment. majd elmentem pihenni majd visszaultem es sikerult:D

en azzal a poklabu robottal mentem oda (amelyik tud furni) azzal kezdtem el nyirni mert a bal oldalan van az a nagyon eros fegyver tokzsir..
altalaban en ket labat siman kilottem barmi problema nelkul.. de ha nem megy akkor probalj meg felvenni egyik oldalra shotgunt a masik oldalra meg sima gepfegyvert es jo kozelrol adjal neki. ha kilotted a ket labat akkor ugorj fel, tarts szintet es felulrol lojj a hatara...

ami ennel jobban tetszett az a legeslegvege.... nah ott mar komolyabb harc rendszert kellett kialakitani hogy elve tudjak maradni es el tudjam picsazni a csavot.
de zsir volt.. es nagyon tetszett a jatek vege!!!!!!!
- os lemezt miért nem olvas a box?

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

rambuu
Ok THX!! Már szóltam oda, hogy kell.

evid
Nem csak scart bemenetre lehet, hanem rca-ra is.

Törölt felhasználó
Van scart-om, köszi!
Zsoltika 007
Igen. Ha van a tv-n scart bemenet akkor menni fog.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Törölt felhasználó
Lenne egy kérdésem, ha premium pack-os gépet veszek akkor, rá tudom kötni a gépet sima tv-re, a gyári tartozék kábellal? Vagy kell vennem hozzá valamilyen kábelt?
22Barna22
Hi. Ha van két gammám (Burnout 3 ; Battlefield 2) ami megy 60Hz-n akkor nem lehet gond ugye? Mindent futtatni fog, csak figyeljek a PAL jelzésre...???

Me0w
Akkor mire ertetted, hogy kisebb? :D

Together we'll fly someday...

sztomy69
Nemis azt mondtam! Ember! Istenem...

lckrz.try.hu

Me0w
Kisebb procik?! Ember, a 65nm-es gyartastechnologia nem azt jelenti hogy fizikailag gyengebb procit raknak bele! Istenem... <#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

Together we'll fly someday...

Zsoltika 007
Vagy ha nem tudsz csinálni akkor menj IDE

TothLaci
Azért kicsit érdekes lesz, hogy Windows Vistások felcsatlakozhatnak a Xbox Live-ra, és közösen játszhatnak az Xbox360 tulajdonosokkal.
sector512
Photoshop, paint, akármilyen rajzprogram.

PSN: s3ctorHU

rambuu
Hülyeség, vagyis nem ide tartozik, de megkérdezem hogy lehet ilyen Avatárt csinálni??