176910
banner
  • Kokesz02
    a goldal tudsz játszani, de akkor a silver mire jó?
  • kakaoskalacs
    de azért vehetsz hd-tv-t :DD
  • Brash
    #43379 - ebbe ugyan ezt írták le.
  • Mordoc911
    SIKERŰLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    PUSZI A HASADRA!!!!!!!!!!!!!!
    VÉGRE VALAKI A ÉRTETTE MIRŐL BESZÉLEK...
    ÖRÖK HÁLA
  • szabzol
    "Scart csatlakozója van és hiába dugtam jó helyre (pirost-pirosba stb) nem jött be a kép bár hangot azt ad ki"

A Scart-nak nincs piros csatlakozója... Az a kompozit "átalakító" lesz a 3 RCA dugóval. Kapcsold át a kis kapcsolót a csatlakozó tövében, ott ahol a Box-ba dugtad!
  • testerlnx
    De, ne flash-eld és lesz 3 év garanciád a 3led-re. Szerintem megéri, +még a live-on is tudsz majd játszani, már ha veszel gold-ot.
  • kakaoskalacs
    vegyél HD ready tv-t az a tuti
  • Mordoc911
    ha új tv-t veszek honnan tudom hogy megy vele az xbox?
  • Mordoc911
    150ezer forintos tvn
  • kakaoskalacs
    akkor egyértelmu hogy rossz a tv-d FAIL (egyuttérez)
  • Mordoc911
    legalább is egy 150000 lcd samsung tvn ment :)
  • Mordoc911
    más tv megy...csak nálam nem
  • kakaoskalacs
    Viddvissza, probaldk i masik tv-n, monitoron
  • Mordoc911
    Ha bárkinek van ötlete vagy egy kósza gondolata üzenje meg...
    Köszi
  • mucsácsó
    Szerintem is hihetetlen jó, nagyon el van találva. Vannak jó kis rejtvényes részek is - Onimushát idézi számomra (meg úgy stílusilag is valamelyst) - meg ugrabugrás részek is, nem csak a hent. Kombók hihetetlen látványosak, és mindezt megfűszerezi a töménytelen mennyiségű fröcskölő vér :) Még ilyet, így van! (én szeretem a hack 'n slasht)
  • Mordoc911
    Egyszerű scart kábel van hozzá
  • amdrula
    Ha komponens kábeled van, akkor a kapcsolót rajta kapcsoldát HD-ről SD-re. (első tippem ez lenne)
  • Mordoc911
    Hali, ma vettem egy x-box 360-at. Kipróbáltam a helyszínen és ment rendesen. Mikor hazaértem össze akartam dugni a viszonylag régebbi normál (nem lcd vagy plazma) tv-vel de nem csinál semmit. Scart csatlakozója van és hiába dugtam jó helyre (pirost-pirosba stb) nem jött be a kép bár hangot azt ad ki... Mit tehetek? Új tv kell, egy modernebb? Ha igen honnan
    fogom tudni hogy megy-e majd vele az x-box? A boltban tudnak majd segíteni? Előre is kösz a válaszokat!!!
  • donidarko
    Úgy értettem, hogy ha flashelik akkor ugrik a garancia...Vagy nem???
  • james69holden
    gari
  • donidarko
    Köszi szépen...Gondom az, hogy volt ps2 konzolom, és chipes volt. 6 hónap alatt meghalt.Garancia szevasz!!! Félek nagyon, hogy a boxal is így járok. Napi 6óra játszás tuti van nálam egyhuzamban... Basszus 2 HETE rágódom, hogy FLASH, VAGY GARI???? A LIVE SILVER(ingyen)demok is nagyon kecsegtetők..
  • Gideon Wieth
    3ledes hiba a következőt jelenti. ---> szervízbe kell küldened
    Namármost a tapasztalatok a következőt mutatják. Flash nélkül / és flash-sel is rendes használt alatt nem gyakori.Értsd : Szellőző tág tér, 2,5-3 óra játék egyhuzamban óránkéénti pihenővel :) nekem egy éve van Boxom így használom és semmi baja :) Amúgy meg a gépben lévő magas hőmérséklet okozza, melyben egyes alkatrészek megolvadnak, majd használhatatlanná válnak. ///ez nem kiszámítható probléma//

Flash: Azt jelenti hogy egy olyan firmwaret raknak a gépbe az eredeti helyett ami lehetővé teszi másolt lemezek használatát:

Live: tulképpen az Xbox360 különbejáratú Internete. Csak ezzel kapcsolatos dolgok vannak fennt. Hátterek Demok játék trailerek mostmár filmek is és régi teljes játékok. Két verzíóval Silver és Gold. A gold fizetős de cserébe multizhatsz. A silver Ingyenes de multi nélkül :) A faqban olvashattok, csak ez a két különbség van köztük. Remélem segítettem :)
  • ual
    Akár csak az előttem szóló, egy kis felvilágosítást adhatnátok nekem is a 3led-es hibáról!!!

Köszi előre is

(a többivel képben vagyok)
  • donidarko
    Sziasztok...Kis segítségre szorulnék...Vásárolni szeretnék egy xbox360-at!!Nem igazán vagyok tisztába a géppel. ValAki küldhetne 1 linket ahol nagyjából mindent megtudhatok... PL: LIVE,FLASH,3LED HIBA,STB...Előre is köszi...
  • dienesoft
    Ez égő.
  • FZoleee
    A második tetszik
  • PoisonChihuahua
    Elkészült a helghast festés, bár lehetne jobb is, de ez van:

Ezt meg levezetésképpen alkottam:
  • rambuu
    Megjelent...
    Csak nem ugy ahogy te gondolod
  • Alwares
    Egyébként volt ez a rinya az NG II körül, hogy ez túl könnyű lesz, meg minden... Hát nem easy-in kell nyomni bakker! Én warior-ra (a második nehézség) állítottam és az első pálya főbossa, hát nem könnyű eset, már csépelem egy jó ideje de nem akar összejönni. Lényeg ami lényeg, ez nem egy könnyű játék, van benne kihívás és nem azért mert csal az ellenfél mint sok játékban, hanem mert jól be lett lőve! Bár szeritnem páran úgyis morogni fognak, hogy a legnehezebb fokozat kapásból nem elérhető. Én se értem mért nem.
    Másrészt rég játszottam ilyen jót. Ritka élvezetes egy játék. Sok ilyet még! (pedig én mondhatom szívből utálon a hack'n'slash játékokat)
  • tyrant71
    itt megtalálod
  • Örm
    Hello!
    A PGR 4-ben a puzle-s archivementeket, hogy lehet kiszedni?
  • Istencsászár
    Király, kár hogy még meg sem jelent.
  • mucsácsó
    Aztakurva...Ninja Gaiden 2-ben, a chapter 3 végén alig szopatós boss van.. :D Én megszenvedtem vele rendesen... Mellesleg iszonyat jó game, még a DMC4-től is pergősebb (szinte túl pergős néha már..), és kellően véres, nyamm! ;) Csomó fejleszthető fegyver és raklapnyi durvábbnál durvább kombók vannak benne...de nem akarok spoilerezni. :) Néha állejtős már komolyan. Na, szóval ilyen játék kellett nekem már régóta.. ;)
  • Alwares
    Nem mondod, hogy akkora láma vagy, hogy veszed az elemeket és nem tölthetőset használsz
  • Kokesz02
    milyen monitort ajánlanátok vagy tv-t amin jol néznek ki a játékok, 60-70e között?
  • warass
    Thx!
  • Stefibaba
    Tölsd fel az elemet ;) Gratulálok mindenki nevében
  • Th0m
    nekem is ezt csinálta.. pedig mutatta h az elem is jó. kicseréltem és nincs gond többet.. az elem hibája 100%
  • Kandurex
    "elem is bőven jó még"

szerintem itt szar van a palacsintába
  • Alwares
    Tölsd fel az elemet ;) Az azt jelzi, hogy merül, fogy a nafta!