176883
banner
  • FZoleee
    Akkor csatlakoztasd a live-ra, hogy le tudja tölteni a frissítést.
  • Mordoc911
    Olyan hiba üzit ad hogy: media update is required, sign in for Xbox Live
  • PoisonChihuahua
    Igen, az.
  • Mordoc911
    Az hogy vigye a másoltat? Bocs nem étek hozzá csak használom
  • PoisonChihuahua
    Nem a hűtésre gondoltam, hanem hogy a drive firmware-je módosítva van-e?
  • Mordoc911
    Ha a hűtés modosításra gondolsz igen...a többit megnézem
  • PoisonChihuahua
    Hmmm... érdekes!
    A Media fülön Video menüpont alatt, forrásként válszd ki a lemezt és nézd meg mit talál rajta.
    Egyébként flash-elt a cucc?
  • Istencsászár
    Nemtudom számít e valamit, de hekkelés mentes a cucc? lájvon fentvagy? fent van a legutóbbi desbórd ápdét?
  • Mordoc911
    igen
  • PoisonChihuahua
    Ezt akkor írja ki, ha eredeti DVD Filmet teszel be?
  • Mordoc911
    Azt írja: Mixed Medi Disc
  • PoisonChihuahua
    Itt mit ír ki?
  • Mordoc911
    Az hogy mikor ezt megteszem nem történik semmi!!!
    Sem eredetinél, sem másoltnál, sem avinál, SEMMMI!!!
  • PoisonChihuahua
    Mit nem visz? Berakod az eredeti DVD lemezt a meghajtóba és alul kiírja hogy DVD Movie, rányomsz és megy! Nem értem mi a probléma?
  • Mordoc911
    Nekem nem visz egyiket sem... Mi lehet az oka?
  • DanielT
    Simán viszi a divikszet is lemezrő.
  • Mordoc911
    Nekem nem viszi az eredetit sajna nem tudom miért....
  • Istencsászár
    Eredeti DVDimet tökéletes viszi... berakom és megy. Kiírt filmeim pedig nincsenek, szóval erről nemtudok nyilatkozni. Divixet csak pécés strímelésről játszik le ha jóldutom, de ennek nemsok értelmét látom:)
  • Mordoc911
    Én is erre gondoltam csak hogy így nem megy..
    Ezért kérdeztem meg
  • Stefibaba
    Nemvok konzol tulaj, de sztem arra gondol, hogy Bekapcsolod a Boxod, és berakoc a DVD-t és lejátsza :P (sztem ez az a bizonyos ződ gomb :D)
  • Mordoc911
    Bővebben????
  • DanielT
    A ződ gombbal.
  • Mordoc911
    Hali, hogy tudom beállítani hogy az x-box 360 lejátssza az avi-t meg a dvd filmeket???
  • deka82
    Nekem Arcade packom van amit 2008 03.ban gyártottak.Ezek a szériák milyenek szerintetek?Úgy összességében?
  • arty
    Jah, kapcsolgassa csak, ha tönkre akarja vágni... (merthogy a 3 led kiváltója a hőingás: felmelexik, lehűl)
  • Istencsászár
    Teszt volt.
  • Alwares
    Lol tegnap az volt, hogy felőlem írhattok warezról és a többi. Most meg már azonnali bann :D
    Nem mintha ellenére lennék, csak komikus.
  • Istencsászár
    Mindig vannak akciók, végig kell nézni az üzleteket és az ajánlataikat.
  • Atika :o)
    tudod arra szamitottam hogy valaki kapasbol ravagja hogy itt es itt eri meg megvenni mert itt a legolcsobb azert kerdeztem meg. Amugy tudok olvasni es lattam a banner alatt
  • Katun
    De ha nem vagy kíváncsi akkor kicsit használd a kis agyacskádat és próbálj meg olvasni ,FEEEENT ugyanis a banner alatt van egy link:
    Hazai Konzol üzletek, nehéz lenne rákattintani, nem?
    ilyenekre nem vagyok kivancsi
  • Katun
    persze:
    http://www.hu
  • butyokanime
    Szerintem meg pihentesd két óránként vagy két és félóránként.Az a biztos
  • Örm
    Hello!
    Az új Hulk játékról tudna valaki írni egy rövid értékelést?
    Sziasztok gondolkodok egy xbox 360 premiumon tudna nekem valaki ajanlani uzletet ahol a leheto legolcsobban hozzajuthatnek?? elore is koszi
  • Skyline
    Nemtudom mi az átlag volt hogy 14 órán át ment a gép mindenféle hűtásmod és egyéb nélkül hibátlanul és kb ugyan azt a hőt adta amit bekapcsolás után 1 órával..Jólszellőző helyre kell rakni és bekapcsolás után 1-2 percet járatni játék elött (pl videónézés,live,ilyesmi) valamint kikapcs elött is 1-2 percet üresben játéknélkül járatni...
    A box fő ellensége az extrém hőingadozás,gyorsfelmelegedés,gyorslehülés,í bekapcs kikapcs módszerrel elméletileg elkerülhető a baj,nállam mondom 3 hetes box hibátlan eddig,haverom másfél éves gépe szintén hűtésmod és egyébmentes és nincs gondja...
    A hő amúgy attól is függ mennyire szellőző helyiségbe rakod...Nállam otthon pl meleget nyom hátul,ha átviszem ismerőshöz ott langyosat,mert ott totál a szobaközepén van asztalon:D
  • RedDevilsza
    Nem tudtok egy helyet, ahol lehet még kapni HDMIs premium packot? egy csomó helyről már elfogyott... :(
  • Th0m
    értem , köszi:)
  • arty
    átlaghőmérséklete??? hol mennyi? meg miért érdekel az téged, nem ugy megy ez tönkre, h ha eléri az 'átlaghőmérséklete' a 60 fokot akkor kamprec. hanem csak ugy tönkremegy. enyém éjjel állás közben halt meg :D

játékot akkor hagyd abba, ha beleuntál :)
  • Th0m
    hali! az lenne a kérdésem h boxnak(ofc 360) mekkora az átlag hőmérséklete? és mennyinél érdemes abba hagyni a gamet?:D