176882
banner
  • arty
    a hdmi kábel az hdmi kábel :) (mind1 milyet veszel ilyen kis távolságra)
  • CSOCSO
    LOAL:D:D:D ez hatalmas volt.. es mikor raszolt az emberre hogy csitt:D:D:D:D
  • WhiteShark
    Így valahogy.:( Rohadt Samsung.:( Azért köszi a segítséget, rendes Tőled.
  • RaulDuke
    hali lenne egy balga kérdésem:P HDMI kábelből mind1 hogy milyet veszek? tehát lehet az akár ps3 HDMI kábele is, ha mind2 vége teljesen egyforma? a media marktba láttam HDMI kábelt 2990 ért másfél métereset, de xbox 360 nemvolt ráirva a dobozára. kicsit elbizonytalanodtam:D dehát ha megegyezik a csatlakozó akkor jó nem? a boxomon van HDMI csatlakozó:P elnézést a majom kérdésekért:)
  • arty
    tehát alapból 60hz-en menne és csak akkor váltana 50hz-re ha egy játék konkrétan igényli :(

ez gáz, sztem nem sokat tudsz kezdeni vele... :(
  • WhiteShark
    Alapból 480p, de amint átállítom 1080i-re elmegy a kép. Még bejön az 50 Hz-es kérdés, de miután igent nyomok rá, eltűnik a kép.
  • WhiteShark
    Ha HDTV-re állítom a kapcsolót, akkor 480p felbontás látszik a dashboard-ban.
  • arty
    amikor átállitod a boxot 1080i-re ugy rémlik felugrik egy ablak, h látod-e most az 50(vagy60?) hz-et? és le kell igenelni. De ha a tévéden nem jelenik meg, akkor nyilván nem is látod ezt a kérdést...

mi az alapgond? mi történik, ha hdtv-re állitod a kis kapcsolót a kábelen?
    olyankor milyen felbontásban látod a dashboardot?
  • WhiteShark
    És hogyan lehet bakapcsolni? Az a gond, hogy a 720p-t nem támogatja a TV-m, csak az 1080i-t. Már 3 éves, az első HDTV-k egyike volt annak idején, és mint ilyen, annak minden hátrányával. Úgyhogy marad az 50Hz.:( Csak nem tudom beállítani.
  • arty
    be

de
    1 1080i-t elfelejted MOST ;) 720p-t használj.
    2 50hz esetén csomo játék nem fog elindulni
  • DanielT
    WOW :D Kösziek.
  • Istencsászár
  • DanielT
    Vágjátok már meg a jatekaim.hu -t a banner alá. Köszi.
  • WhiteShark
    Sziasztok!

Egy olyan (lehet, hogy hülye) kérdésem lenne, hogy a komponens kábellel, HDTV üzemmódban a TV-re kötött boxban lehet-e valahogy állítani a képfrissítést, függetlenül az üzemmódoktól? Konkrétan, be lehet-e állítani a dashboard-ban, hogy pl. az 1080i jelet ne 60 Hz-en, hanem 50 Hz-en küldje?
  • trogerzsiger
    Jó leírás nekem segített!
  • Istencsászár
    Amig én vagyok itt a góré, semmi sem fog elönteni, erről biztosíthatok mindenkit, azt hogy SQJ miért irta ezt nemtudom, nemválaszolt még sehova sem rá... a NO WAREZ feliratot visszarakhatom, de egyenlőre jó ígyis, amíg meg nem jelennek az eltévedt bárányok.
  • arty
    régen léteztek 1280x720as (főleg thomson) lcd tévék, viszont azokat nem lehetett nativan hajtani, hiába kaptak 720p jelet, azt ők akkor is átméretezték (jellemzően belanagyitottak kicsit)
    mamár csak a projektorok tartják magukat az 1280x720-hoz :(

---

DanielT: a vásárlási tanácsadó jó ötlet! Az biztos, hogy ez a legnehezebb része, hiszen gyakorlatilag nincs tökéletes kijelző, csak kompromisszumok vannak. Ki, hol akarja megkötni arról megy a 'döntés' :(((

Én tuti vagy 1360x768as lcddtv-t vennék(újra), vagy olyan 24" monitort ami az 1920x1200as kijelzőjére képarányhelyesen és pixelpontosan képes kitenni az 1920x1080at.

---

Istencsászár: de most ez sg.hu policy? sztem ettől még ezt a topikot lehetne tisztán tartani, ahogy eddig, különben elönt minket a 'hogyankellkiirnihogyankellflashelni' szemét :(

---

köszönöm mindenki dicsérő szavát + banner helyet :)
  • DanielT
    Nem nagyon létezik. Ez a legundorítóbb az egészben. Ez lenne maga a tökély.
  • PoisonChihuahua
    Nagyon jó lett!!!! Minőségi munka! Aki ezek után sem érti, hááát.....
    Csak egy kérdés: Mi történik akkor, ha a box "agyában" 1280x720-ban létrejön a kép, dashboardon 1280x720 van beállítva és a TVnk natív felbontása is 1280x720? Ilyenkor nincs semmilyen átméretezés? Egyáltalán létezik ilyen TV?
  • DanielT
    Illetve egy ajánlott kijelzők rovat is lehetne, ebben segítek majd este.
  • DanielT
    Végigfutottam egyszer, profi lett! Néhány dolgot kellene még jobban hangsúlyozni azok kedvéért akik nem vettek még kijelzőt.

Pl: A szélesvásznú monitor szar választás. A nagyfelbontású szélesvásznú még szarabb választás.

Illetve az alap igazság: minél messzebb van a kijelző felbontása a 720p től, annál szarabb a kép.
  • Istencsászár
    kiraktam a bránerbe
  • Istencsászár
    Sir Quno Jedi :

"A topicot zárom. Ezennel a warez menetesítő program végetért. Nincs szabály. Mindenki arról beszél, amiről akar (felőlem legalábbis). Nuygodtan warezolhattok nyíltan itt, vagy ahol jólesik...JA és embert is ölhettek! Csak tessék..."

:(
  • arty
    done :)

hol a warezmentesség a bannerból? :O
  • Kandurex
    korrekto
  • RedDevilsza
    Nagyon szép munka, sokat tanultam belőle
  • DanielT
    A fekete kontúrra hívd fel a figyelmet aminek nem lenne ott helye.
  • DanielT
    Használd fel ezeket is, felső az elkúrt 720p, alsó a natív VGA val. (na nem mintha ne lenne egyértelmű) :D

• DanielT
    Este átnézem!
  • arty
    Kijelző FAQ

(negativ kritika/javaslat/korrekcio jöhet persze, de olyat h 'nekem ilyen és ilyen monitorom van és az ssvideo szebb volt 1080p-ben mint a hdmi - köszi NEM. csinálsz saját faq-t ... ;) )
  • Brash
    Hát ez nagyon nagy. :D
  • detoxic
    Assassin's Creed a valóságban:Ez kéééészzzz
  • CSOCSO
    fasza a linksys csak basznak mukodni 1 ev utan... eddig 3 wifim volt.. mind linksys... btw a szurke amelyik N es az nagyon durva... a kov utcaban is fasza vetelem volt.. mikozben a sima G meg elhal a haz mellett...
  • kisgabo
    linksys wrt54GL, és pont, a legjobb.... 13k körül van. GL, nem GS és G és egyéb.
  • tomi890125
    nekem van eladó D-Link Wireless routerem :)
    kép róla még garis :) 6k
  • PoisonChihuahua
    Kb. 1 hónapja tönkrement a routerem (König márka ) és szeretnék egy újat ami jobb márka, megbízhatóbb és lehetőleg 15-20e között van. Már egyszer kértem segítséget itt a PC-Hardware fórumban, de basztak válaszolni, szal most a ti segítségetekben bízom. Mivel semmi tapasztalatom nincs router ügyben (a fentin kívül) ezért még azt sem tudom melyik a "vezető" márka mostanság. Jó lenne ha valaki ajánlana nekem egy márkát, ha pedig még típust is mondana azt nagyon megköszönném.
  • Istencsászár
    Már nemlehet...

Mikor lehetett jelentkezni regeltem mailt, aztán néztem fél napig, de nemjött meg a visszaigazolás aztán el is felejtettem... most hogy szóbakerült megnéztem és visszajött a konfirmésön, de már hiába megyek rá mert már elfogyott minden kulcs.
  • Kandurex
    te rohatt!!! linket!!!
  • butyokanime
    Multizni már nem,de ő csak demokat akar leszedni :)))
  • Alwares
    Na kinek van még Endwar béta kulcsa? Mert nekem van :P