176882

-
a hdmi kábel az hdmi kábel :) (mind1 milyet veszel ilyen kis távolságra) -
LOAL:D:D:D ez hatalmas volt.. es mikor raszolt az emberre hogy csitt:D:D:D:D -
WhiteShark #43811 Így valahogy.:( Rohadt Samsung.:( Azért köszi a segítséget, rendes Tőled. -
hali lenne egy balga kérdésem:P HDMI kábelből mind1 hogy milyet veszek? tehát lehet az akár ps3 HDMI kábele is, ha mind2 vége teljesen egyforma? a media marktba láttam HDMI kábelt 2990 ért másfél métereset, de xbox 360 nemvolt ráirva a dobozára. kicsit elbizonytalanodtam:D dehát ha megegyezik a csatlakozó akkor jó nem? a boxomon van HDMI csatlakozó:P elnézést a majom kérdésekért:) -
tehát alapból 60hz-en menne és csak akkor váltana 50hz-re ha egy játék konkrétan igényli :(
ez gáz, sztem nem sokat tudsz kezdeni vele... :( -
WhiteShark #43808 Alapból 480p, de amint átállítom 1080i-re elmegy a kép. Még bejön az 50 Hz-es kérdés, de miután igent nyomok rá, eltűnik a kép. -
WhiteShark #43807 Ha HDTV-re állítom a kapcsolót, akkor 480p felbontás látszik a dashboard-ban. -
amikor átállitod a boxot 1080i-re ugy rémlik felugrik egy ablak, h látod-e most az 50(vagy60?) hz-et? és le kell igenelni. De ha a tévéden nem jelenik meg, akkor nyilván nem is látod ezt a kérdést...
mi az alapgond? mi történik, ha hdtv-re állitod a kis kapcsolót a kábelen?
olyankor milyen felbontásban látod a dashboardot? -
WhiteShark #43805 És hogyan lehet bakapcsolni? Az a gond, hogy a 720p-t nem támogatja a TV-m, csak az 1080i-t. Már 3 éves, az első HDTV-k egyike volt annak idején, és mint ilyen, annak minden hátrányával. Úgyhogy marad az 50Hz.:( Csak nem tudom beállítani. -
be
de
1 1080i-t elfelejted MOST ;) 720p-t használj.
2 50hz esetén csomo játék nem fog elindulni -
WOW :D Kösziek. -
-
Vágjátok már meg a jatekaim.hu -t a banner alá. Köszi. -
WhiteShark #43800 Sziasztok!
Egy olyan (lehet, hogy hülye) kérdésem lenne, hogy a komponens kábellel, HDTV üzemmódban a TV-re kötött boxban lehet-e valahogy állítani a képfrissítést, függetlenül az üzemmódoktól? Konkrétan, be lehet-e állítani a dashboard-ban, hogy pl. az 1080i jelet ne 60 Hz-en, hanem 50 Hz-en küldje? -
Jó leírás nekem segített! -
Amig én vagyok itt a góré, semmi sem fog elönteni, erről biztosíthatok mindenkit, azt hogy SQJ miért irta ezt nemtudom, nemválaszolt még sehova sem rá... a NO WAREZ feliratot visszarakhatom, de egyenlőre jó ígyis, amíg meg nem jelennek az eltévedt bárányok. -
régen léteztek 1280x720as (főleg thomson) lcd tévék, viszont azokat nem lehetett nativan hajtani, hiába kaptak 720p jelet, azt ők akkor is átméretezték (jellemzően belanagyitottak kicsit)
mamár csak a projektorok tartják magukat az 1280x720-hoz :(
---
DanielT: a vásárlási tanácsadó jó ötlet! Az biztos, hogy ez a legnehezebb része, hiszen gyakorlatilag nincs tökéletes kijelző, csak kompromisszumok vannak. Ki, hol akarja megkötni arról megy a 'döntés' :(((
Én tuti vagy 1360x768as lcddtv-t vennék(újra), vagy olyan 24" monitort ami az 1920x1200as kijelzőjére képarányhelyesen és pixelpontosan képes kitenni az 1920x1080at.
---
Istencsászár: de most ez sg.hu policy? sztem ettől még ezt a topikot lehetne tisztán tartani, ahogy eddig, különben elönt minket a 'hogyankellkiirnihogyankellflashelni' szemét :(
---
köszönöm mindenki dicsérő szavát + banner helyet :) -
Nem nagyon létezik. Ez a legundorítóbb az egészben. Ez lenne maga a tökély. -
Nagyon jó lett!!!! Minőségi munka! Aki ezek után sem érti, hááát.....
Csak egy kérdés: Mi történik akkor, ha a box "agyában" 1280x720-ban létrejön a kép, dashboardon 1280x720 van beállítva és a TVnk natív felbontása is 1280x720? Ilyenkor nincs semmilyen átméretezés? Egyáltalán létezik ilyen TV? -
Illetve egy ajánlott kijelzők rovat is lehetne, ebben segítek majd este. -
Végigfutottam egyszer, profi lett!
Néhány dolgot kellene még jobban hangsúlyozni azok kedvéért akik nem vettek még kijelzőt.
Pl: A szélesvásznú monitor szar választás. A nagyfelbontású szélesvásznú még szarabb választás.
Illetve az alap igazság: minél messzebb van a kijelző felbontása a 720p től, annál szarabb a kép. -
kiraktam a bránerbe
-
Sir Quno Jedi :
"A topicot zárom. Ezennel a warez menetesítő program végetért. Nincs szabály. Mindenki arról beszél, amiről akar (felőlem legalábbis). Nuygodtan warezolhattok nyíltan itt, vagy ahol jólesik...JA és embert is ölhettek! Csak tessék..."
:(
-
done :)
hol a warezmentesség a bannerból? :O -
korrekto -
Nagyon szép munka, sokat tanultam belőle
-
A fekete kontúrra hívd fel a figyelmet aminek nem lenne ott helye. -
Használd fel ezeket is, felső az elkúrt 720p, alsó a natív VGA val. (na nem mintha ne lenne egyértelmű) :D
-
Este átnézem! -
Kijelző FAQ
(negativ kritika/javaslat/korrekcio jöhet persze, de olyat h 'nekem ilyen és ilyen monitorom van és az ssvideo szebb volt 1080p-ben mint a hdmi - köszi NEM. csinálsz saját faq-t ... ;) ) -
Brash #43783 Hát ez nagyon nagy. :D -
detoxic #43782 Assassin's Creed a valóságban:Ez kéééészzzz

-
fasza a linksys csak basznak mukodni 1 ev utan... eddig 3 wifim volt.. mind linksys... btw a szurke amelyik N es az nagyon durva... a kov utcaban is fasza vetelem volt.. mikozben a sima G meg elhal a haz mellett... -
linksys wrt54GL, és pont, a legjobb.... 13k körül van. GL, nem GS és G és egyéb. -
nekem van eladó D-Link Wireless routerem :)
kép róla még garis :) 6k -
Kb. 1 hónapja tönkrement a routerem (König márka
) és szeretnék egy újat ami jobb márka, megbízhatóbb és lehetőleg 15-20e között van. Már egyszer kértem segítséget itt a PC-Hardware fórumban, de basztak válaszolni, szal most a ti segítségetekben bízom. Mivel semmi tapasztalatom nincs router ügyben (a fentin kívül) ezért még azt sem tudom melyik a "vezető" márka mostanság. Jó lenne ha valaki ajánlana nekem egy márkát, ha pedig még típust is mondana azt nagyon megköszönném.
-
Már nemlehet...
Mikor lehetett jelentkezni regeltem mailt, aztán néztem fél napig, de nemjött meg a visszaigazolás aztán el is felejtettem... most hogy szóbakerült megnéztem és visszajött a konfirmésön, de már hiába megyek rá mert már elfogyott minden kulcs. -
te rohatt!!!
linket!!!
-
Multizni már nem,de ő csak demokat akar leszedni :))) -
Na kinek van még Endwar béta kulcsa? Mert nekem van :P