XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a scart kábelen sok minden mehet...alapból csak egy videojel és a 2 hangcsatorna van bekötve...ez a sima video scart(ps2,xbox alpkábele!!!)....
az RGB scart-ban (aranyozott a jó!)a színek külön vannak átvíve ezáltal élesebb szebb képet kapunk +hang....
a kompozit kábel = sima rca!!!(az van elágazva a komponens mellett -sárga=video fehér-piros=sztereo hang)erre mehet egy scart csatlakozó ,de ettõl még nem lesz RGB!!!
komponens =(az van a x360-on) ami nagyfelbontású teljes képeket(interlaced)ad ki a tv-re(ha ezt rádugod e sima tv-re villogni fog a kép)
http://pspfilez.extra.hu/
NE RENDELJ SEMMIT!!!!!! ha premium gepet vettel avagy van olyan piros/zold/kek kabeled akkor az a legjobb!!! ( ha tv re akarod kotni)
ha a sima tv-d nem tud olyat csak rgb-t akkor scartot vegyel..
amugy ha rgb rol beszelek akkor rgb kabelrol beszelunk szal hagyjuk mar azt hogy a scart is rgb meg ilyenek... a scart az scart az rgb meg rgb.
tehat a sorrend
rgb(kompozit)>> scart >> s-video >> sarga kabel (komponens)
az rgb es s videok kozott alig van kulonbseg...szal nemtom minek irjak egyes helyeket hogy a scart jobb mint az s video es majdnem olyan jo mint az rgb.. de mindegy.
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
+
video a játékról csak itt naon kömény
www.freakfilm.atw.hu
+
www.freakfilm.atw.hu
+
www.freakfilm.atw.hu
gamertag: kenobita
Nem vagyok egy nagy technikai zseni, de anno a ps2 alapkábelén is ott volt az R-G-B "mazzag", (scart-al a végén) aztán mégis kellett hozzá külön RGB Kábel, hogy szebb legyen a kép.
Tehát az alap box-os kábelemen is van egy halom színes bigyó.
Mindegy, megrendelem a lenti kábelt, aztán majd meglátjuk.
lehet elöbb utóbb beruházok egy ilyen szerkentyûbe :)
max ha vmi nagyon f*s lessz tv-n akkor megy a 19"-es wide tft-re :)
utanna olvastam....
1) ne huzogassatok a scart csatit ugy hogy jelet ad eppen avagy be van kapcsolva a gep vagy a tv!!!
2) ha minoseget akarsz akkor rgb ha olyat nemtud a tv akkor scart... ezekutan s-video az ami meg jo.
3) nagyon fontos hogy milyen scart csatit veszel... olcsonak szar lesz a kepe.. de fugghet a tv scart csatlakozojatol is. ha szar a csatlakozo akkor vehetsz uberfasza scart kabelt... nem elsz jo.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
a komponens kabel az rgb.. nem?
kompozit a sima sarga.. a komponens amiben van Red Green Blue alias RGB...
scart meg scart.. ahhoz nem ertek.. kb nintendo64 en volt scartom.......
az utcso mondatot sem ertem.
Ez maga az "RGB kábel" amitõl a látvány szebb lesz.
ha van manid mindenkeppen hd ra menj!!! sokkal szebb lesz.. kb 10 oldalt kene visszaolvasnod.. nemreg tettunk be egy ket kepet.. konnyu eszrevenned mert egymas alatti rovid kek szovegeket (linkeket) kell keresni..
najo.. lehet 15 oldal.
5 perc alatt at tudod nezni.
szal sd es hd kozott uberborzalmasan sok a kulonbseg de hidd el.. sd tv-n is latszik hogy ez nextgen graf.
rippelt jatekbol ubersok regiofuggetlen van.. de mi eredetirol beszeltunk nemreg..azokbol is van regiofuggetlen
ugye a hd-nak nagy a felbontása amig a sima tvnek kicsi ebbõl gondoltam hogy úgy nézhet ki kb a cucc mintha egy tft-n vmit nem natív felbontásban nyomunk (1 pixelre nem 1 hanem mondjuk 4 jut) ami elég csúnya is lehet (fõleg AA nélkül)
ez nem olyan hogy a HD tv tol majd otszor annyi poligon latszodik.......
hd es sd kep kozott annyi a kulonbseg hogy HD-nal eltunnek a tv kepernyo altall lathato csikok, vagy keresztek vagy mittom mik azok.. ennyi. meg a recet sem irom ide mert pgr3 ban is csak a hd ban vettem eszre a receket..
szal pgr3 ugy nezett ki sima tv-n hogy ott recskaztam a tv elott annyira kiralyul nezett ki a demoban a tokyoi palya.........
lost planet demoban meg bementem a barlangba.. felneztem a cseppkovekre es nem hittem el amit latok.
nextgen graf az nextgen..csal nem mindegy hogy csikos kepernyon keresztul nezed vagy anelkul.
ergo kinéz legalább olyan jól mint egy xbox1-es gamma?
szal a premium gephez alapbol van rgb / kompozit kabel.
ennel jobb mar valoban nincs..
analog es S video kozott is akkora szinkulonbsegek vannak hogy nemigaz.
amugy meg ha premium csomagot vesz vki akkor ahhoz van RGB kabel.. azzal is ra lehet dugni SD tv re.. nem? vagy oda csak a HD adas megy? nem hinnem.
btw s video kabel is jobb kepet ad mint a sima. az rgb meg hasonlot.
test driveban a fizika mg a vezetesi elmeny kb negyed annyi mint a pgr ben.. pgr ubergyonyorum van par jo zene, kiraly palyak.. szal nemtom miert ne lenne jo jatek.
http://pspfilez.extra.hu/
Burnout Revenge Pal Multi9 XBOX360-RADIAN
csak ezek régiófügetleek (valószínûleg!!!)
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
Cenobite: szerintem mindenképp érdemes megvenni, vélhetõen igen nagy lesz a minõségkülönbség a kompozithoz képest...
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
ma 11:26 | privát | galéria | válasz erre | #10701
"Idézet egy másik fórumról, ahol szintén feltettem az rgb kábel kérdést:"
Nem arról van szó, hogy "elvagyok", csak gondoltam több forrásból tájékozódom. Tudod, így szoktam.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
De úgy néz ki, hogy amíg nem lesz HD, addig marad a kábel.
"nekem amit hozzá lehet kapni RGB-kábelt, azzal nagyon szép a kép!
RGB-kábel, 16:9-es mód, és egy képcsöves tévén is szép látványban lesz részed"
"Ajánlom az RGB kábelt, nekem is az van, és látható a javulás. Valaki viszont az S-Video-ra esküszik."
Részemrõl téma lezárva, kábel megvéve. :)
Mondjuk azt nem tudom elhinni, hogy ha már 100e-t költesz egy gépre, akkor egy pár ezres kábelbe félve ruházol be. Szerintem vedd meg, hiszen mindenki azt mondja, hogy felesleges.
Remélem segíthettem.
"Hát, nemtom milyen társaságba keveredtél te, de hogy nagy hülyeséget beszéltek, az biztos :P.
Tehát tudodd kábellel javítani. Sõt, X360-hoz is van RGB kábel, az a egyik, ha nem a legjobb kábel ehhez."
Nem flame-elni akarok, sem megbántani senkit, csak megmutatni, hogy van aki szerint érdemes venni.
Mert én olvastam más fórumon, hogy igenis van javulás (színek, kontrasztok, élesség), de természetesen nem ÓRIÁSI az ugrás.
Leírtuk hogy nem lesz szebb!!! Mit vársz? Azt mondjuk amit hallani akarsz?
Akkor tessék!: Jobb lesz vele. Most már jó??!!
A kereskedelem logikáját meg hanyagoljuk...
Mert ez a kábel még mindig olcsóbb lenne mint az a TV amit kinéztem magamnak. :)
Én legalább 3000:1 et gondoltma magamnak.