XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ehhh, a vita miatt linkelt valaki egy másik képet, ott a zsír új kerül 18.800-ba, sz'al nem sokkal drágább a zsír új sem.

Guer
akkor sem rossz bolt 😊
amugymeg gondolom akkor a másik szám az eredeti ára
hát az sem vmi sok az ittenihez képest...

Röfikapitány
igen jó lesz!

(Karácsonykor vett, de hamar megunt használt készülék, magyarán használt ára ez ...)

Guer
vmi kép vagy video linket dobjatok már lécci 😊 (ingamere gondoltam)

Jah és milyen progi amivel áthelet konvertálni?

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

Leszedtem egy HD fílmet és TS a kiterjesztése ugyebár a box ezt nem tudja leátszani, de ha lekonvertálom WMV-be úgy szerintetek jó lesz?

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

Ja ez a Crackdown demo volt...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hát ez elég kaotikus egy játék.
Grafikával az a baj hogy én ezt a rajzfilmszerü grafikával rendelkezõ dolgokat eleve nem szeretem.Lehet hogy én nem vagyok elég elvont,de nekem a Gears of War,meg a RS: Vegas a szép nem ezek.Mindenesetre a rajzos stilus játék közben,mozgásban,annyira már nem feltünû,ugyhogy annyira nem feltünû mint egy-egy képen.
Na de mindegy,ezen még tultenném magam.
De itt most kijövök valami garázsból,erre máris lõnek rám vagy tizen.Utánna elindulok a városban,és minden utcában ilyen kisebb háború zajlik,ahol persze minket akarnak legyilkolni.Szóval egyenlöre kissé átláthatatlan.Szinte mindenhol támadó tömegekbe botlok.
Viszont a város elég nagy,sok ember-autó,ugyhogy van élet.A kocsikat szépen rommá lehet törni.Fizika is fellelhetõ.
Nem tudom még próbálgatni kell,ezek az elsõ benyomások.

Zsoltika 007
Nem müxik. Én is azt csináltam. 2 lan karim van. Régen úgy tudom még ment így de elég hamar megoldották a mérõ átregisztrálását. (eddig 2 napig tartott)

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

24e ft??? Na jóvan.😄

Le is kapom.😊

kill3r21
Hi nemtudjátopk silver accountal kb mikor tölthetö a crackdown demo??
ThugEdge
hát hogy õszinte legyek nekem meg amiatt indul nulla alól,mert aszongyák gta sztájl
ízlések és pofonok,én nem szeretem a gta-t😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

sector512
Ha beraksz elé egy linuxos gépet napi MAC cserével meg lehet oldani 😊

PSN: s3ctorHU

Petyus_
Mi baj a grafikájával?

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Csavo kitolta a Blue Dragont, aztan vitte vissza a konzolt a boltba, ahol vette. Allitolag sokan tettek igy, mikor kijott a BD... 😊, egy igazi Toriyama/Sakaguchi fan-nek ez meg csak nem is aldozat.

En 50 rugoert vettem a japan premium gepemet, aszittem, az nem rossz, de azert ez siman uti, heh. Ami erdekesebb, hogy momentan a PS3 is hasonlo idoszakot el at, ugyan nem ennyire durva aresessel. Csak azt meg azert nyomjak vissza, mert nincs ra egyaltalan semmi jatszhato cucc.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Majd irok valamit,de mondjuk nálam a grafika miatt erõs minuszból indul az egész,ugyhogy valami nagy dolgot kell produkálnia ahhoz hogy jót mondjak igazán...

ThugEdge
nekem igen,gondolom neki is

sector512
Chello? 😊

PSN: s3ctorHU

ThugEdge
akkor meg má lesz lassan full is😊

Zsoltika 007
Én is le vagyok korlátozva. Majd csak köv hónapban tudom megnézni. <#gonosz3>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

ThugEdge
majd írjatok crackdownról,mert nekem most nem fog menni több mint 1G-t letõteni😞

cenobite
Úgy tudom NTSC.

Pedig de jó lenne berendelni vagy 10 gépet és eladni mondjuk 70k-ért. 😄

gamertag: kenobita

Jó, mondjuk ez japán, lehet azért van leértékelve, mert a csomagolás sérült.
(Ez itthon azt jeleti, hogy full le van szakadva, vagy átment rajta az úthenger, Japánban meg azt, hogy gyürött a celofán rajta, vagy ujjlenyomatos.)
Az is lehet valaki megvette karira, és visszavitte becserélni.
De ottani viszonyokat ismerve nem lehetetlen, hogy zsír új. Lásd PS3 39.800-ért.

Guer
láli
ennyiért ps2-t nem kapni...

Zsoltika 007
<#wow1>

guardian hero
Jaja, este töltjük 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
24.000 Ft.
A japánok bekaphassák.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Zsoltika 007
Persze hogy érdekel! Ha kijön vmi nyugodtan írjátok le szerintem mindenkit érdekel akinek live-ja van!

Amúgy ott japóknál pal vagy ntsc formátum van?

Guer
az mennyi az a 15000 yen?

Mennyi a postaköltség Tókió - Budapest vonalon? <#merges2>

Crackdown demo a LIVE-on,már ha érdekel valakit.Mondjuk nem kicsi,1.24 giga...

WOW
Mindenkinek köszönöm a segitséget.Marad a Microsoftos eredeti.

hy
sztem ne vegyél utángyártottat.havernak van és elmegy a kép,érintkezési hibás az egész.én vettem microsoftot és tökéletes.plus adnak hozzá olyan aranyozott csatit ami két rca-ból csinál egy jack-et.nem nagy pénz tom de mégis.
válaszd a minöséget.ezt csak egyszer kell megevnni.
Én is olyat néztem, hogy majd veszek, ha megveszem a boxom, de arra figyelj, hogy állítólag az utángyártotthoz nem jár ilyen csatlakozóátfordítócucc a végébe, tehát, ha nem közvetlenül a tft-be dugod, hanem annak a kábelébe akarod, akkor kell közé az az elem, amit valami más boltban szerezhetsz be párszázért.
De nem vagyok ebben biztos, kérdezd meg a boltban.

PSN: berghold

Bendy
Csak a silverre enged tovább...értelemszerûen akkor silver

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

evid
Hát ezt nem tudom… de nem biztos, hogy ez esetben az olcsó=rossz. Hátha jön valaki, akinek már van hasonló és elmondja, hogy milyen is valójában.

WOW
Köszi.Még egy kérdésem lenne.Most hagyományos TV-re van kötve a box monitorra akarom kötni káttam is kábelt kb 10e forintér.Viszont a konzolstudió oldalán is van 5e ft-ért.Ha az olsobbat veszem meg nem ront a minöségen.Vagy csak azért drágább a másik mert eredeti?

evid
ha új, akkor a goldot válaszd.

WOW
Sziasztok!Próbálom beállítani a live-ot és amikor választani lehet,hogy xbox silver xboxgold stb.van feltüntetve melyiket kell választani?

cenobite
Hú, köszi mindenkinek a "nagy RGB eszmefuttatásokat".

Van piros-zöld-kék mazzagom, de azt nem köthetem az én kis csutak SD Samsung tv-mhez. Az én tv-mbe a piros-fehér-sárga (audió+video) kombó megy, ami az "alap". Mehet scart-on keresztül is, és a tv-m oldalán is ott a három luk.

Szóval kell a csodakábel.

Finish!

😊

Köszi mégegyszer mindenkinek!

gamertag: kenobita

Törölt felhasználó
Vegyél eredeti MS scart kábelt, tuti biztos, hogy szebb és élesebb lesz tõle a kép sima tv-n. De eredeti MS-t vegyél!
Nem fog annyira villogni, és a színek is szebbek lesznek.
teddymac
Mikor olvasom a hozzászólásod megjön a kedvem az 360xbox gamekhoz 😊

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Csak hogy pontosítsuk: A komponens videojel minimum három független jelbõl áll, melyeket három csatlakozón és három vezetéken keresztül lehet továbbítani. Egyik elterjedt formájában a három jel egyike az úgynevezett luminancia (Y) jel, mely az eredeti RGB jel világosság vagy fekete és fehér információját és a kép összeállításához szükséges szinkronjeleket hordozza. A második és harmadik jelet színkülönbségi jeleknek nevezzük, melyek azt jelzik mennyi a kék (😎 illetve a piros (R) a világossághoz (Y) képest. A kék komponens a „B-Y”, a piros komponens az „R-Y”. A színkülönbségi jelek matematikailag származnak az RGB jelbõl. A zöld (G) információt ez esetben nem kell külön jelként továbbítani, mivel az származtatható az „Y, B-Y, R-Y” összetevõkbõl. A képmegjelenítõ eszköz ugyanis az Y komponensbõl ismerve a kép világosságát, és a másik két komponensbõl a kék és piros összetevõk nagyságát, kiszámolja a maradék zöld mértékét. Ilyen videojellel találkozhatunk DVD lejátszók, digitális mûholdas és földi adások vevõegységeinek kimeneteiként és jobb TV készülékek, Plazma/LCD képernyõk, projektorok bemeneteiként. A zöld (Y), kék (Pb/Cb) és piros (Pr/Cr) RCA aljzatok közül a zöld szállítja a világosságjelet, a másik kettõ a színüknek megfelelõ színkülönbségi jeleket. Ez a fajta komponens videoinformáció továbbítás az RGB információ teljes sávszélességû átviteléhez képest kétharmadával kevesebb sávszélességet igényel, mert teljes sávszélességgel csak a világosság (Y) jelet kell továbbítani, a színkülönbségi jelekhez kisebb is elegendõ.

Európában elterjedt a komponens RGB információ teljes sávszélességû továbbítási módja is. Erre szolgál az RGB jelet kiadni ill. fogadni képes Euro-SCART csatlakozó, mely a három jelen kívül egy külön szinkronjelet is továbbít, tehát négy vezeték szükséges a továbbításhoz. A SCART csatlakozó ma már alapkövetelmény az Európában eladásra kerülõ DVD lejátszókon és TV készülékeken, ügyeljünk azonban arra, hogy két ilyen csatlakozóval rendelkezõ készüléket csak un. „teljes bekötésû” SCART-SCART kábellel összekötve - és sok esetben a kimeneti jel formátumának beállításával - jön létre az RGB jeltovábbítás.
Holnap adják fel az XFPS-t remélem szerdán itt lesz és akkor beszámolok milyen.😊

Ügyes.😄

CSOCSO
hat gondolom ugyesen meghekkelte a kontrollert.. valszeg egy ms sidewinder joy-bol kiszedte az erzekelot...
CSOCSO
minek okoskodsz? ki allitott mast??? ullj le! egyes!!!

EDIT: ja mar laaaaatom.. felcsereltem veletlen a komponens es a kompozit szot... tudom mirol beszelek amugy.. mar korabban is elmondtamhogy komponens rulez...
Ezt meg, hogy a fenébe?