XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugymeg gondolom akkor a másik szám az eredeti ára
hát az sem vmi sok az ittenihez képest...
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Grafikával az a baj hogy én ezt a rajzfilmszerü grafikával rendelkezõ dolgokat eleve nem szeretem.Lehet hogy én nem vagyok elég elvont,de nekem a Gears of War,meg a RS: Vegas a szép nem ezek.Mindenesetre a rajzos stilus játék közben,mozgásban,annyira már nem feltünû,ugyhogy annyira nem feltünû mint egy-egy képen.
Na de mindegy,ezen még tultenném magam.
De itt most kijövök valami garázsból,erre máris lõnek rám vagy tizen.Utánna elindulok a városban,és minden utcában ilyen kisebb háború zajlik,ahol persze minket akarnak legyilkolni.Szóval egyenlöre kissé átláthatatlan.Szinte mindenhol támadó tömegekbe botlok.
Viszont a város elég nagy,sok ember-autó,ugyhogy van élet.A kocsikat szépen rommá lehet törni.Fizika is fellelhetõ.
Nem tudom még próbálgatni kell,ezek az elsõ benyomások.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
ízlések és pofonok,én nem szeretem a gta-t😊
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
En 50 rugoert vettem a japan premium gepemet, aszittem, az nem rossz, de azert ez siman uti, heh. Ami erdekesebb, hogy momentan a PS3 is hasonlo idoszakot el at, ugyan nem ennyire durva aresessel. Csak azt meg azert nyomjak vissza, mert nincs ra egyaltalan semmi jatszhato cucc.
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Pedig de jó lenne berendelni vagy 10 gépet és eladni mondjuk 70k-ért. 😄
gamertag: kenobita
(Ez itthon azt jeleti, hogy full le van szakadva, vagy átment rajta az úthenger, Japánban meg azt, hogy gyürött a celofán rajta, vagy ujjlenyomatos.)
Az is lehet valaki megvette karira, és visszavitte becserélni.
De ottani viszonyokat ismerve nem lehetetlen, hogy zsír új. Lásd PS3 39.800-ért.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A japánok bekaphassák.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Amúgy ott japóknál pal vagy ntsc formátum van?

sztem ne vegyél utángyártottat.havernak van és elmegy a kép,érintkezési hibás az egész.én vettem microsoftot és tökéletes.plus adnak hozzá olyan aranyozott csatit ami két rca-ból csinál egy jack-et.nem nagy pénz tom de mégis.
válaszd a minöséget.ezt csak egyszer kell megevnni.
De nem vagyok ebben biztos, kérdezd meg a boltban.
PSN: berghold
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Van piros-zöld-kék mazzagom, de azt nem köthetem az én kis csutak SD Samsung tv-mhez. Az én tv-mbe a piros-fehér-sárga (audió+video) kombó megy, ami az "alap". Mehet scart-on keresztül is, és a tv-m oldalán is ott a három luk.
Szóval kell a csodakábel.
Finish!
😊
Köszi mégegyszer mindenkinek!
gamertag: kenobita
Nem fog annyira villogni, és a színek is szebbek lesznek.
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Európában elterjedt a komponens RGB információ teljes sávszélességû továbbítási módja is. Erre szolgál az RGB jelet kiadni ill. fogadni képes Euro-SCART csatlakozó, mely a három jelen kívül egy külön szinkronjelet is továbbít, tehát négy vezeték szükséges a továbbításhoz. A SCART csatlakozó ma már alapkövetelmény az Európában eladásra kerülõ DVD lejátszókon és TV készülékeken, ügyeljünk azonban arra, hogy két ilyen csatlakozóval rendelkezõ készüléket csak un. „teljes bekötésû” SCART-SCART kábellel összekötve - és sok esetben a kimeneti jel formátumának beállításával - jön létre az RGB jeltovábbítás.
EDIT: ja mar laaaaatom.. felcsereltem veletlen a komponens es a kompozit szot... tudom mirol beszelek amugy.. mar korabban is elmondtamhogy komponens rulez...