176880

-
Netről nem lehet leszedni ? -
Gsx-r #43933 hogyan lehet profilt torolni? -
Szó sincs ilyen gépekről. Mindenki csak reméli, hogy egyszer lesznek ilyenek. A hűtés lehet, hogy halkabb lesz, de a problémát a DVD olvasó hangja okozza most is. -
Gsx-r #43931 Mikor lessz kint az uj csendesebb drive-al szerelt Boxok?
Es azok mar 65-osok lesznek? -
Nekem ilyen pl a kamerámnál volt, rádugtam a töltőre és rá 2-3 percre már zöldre váltott,de ugye semmit sem töltött.. Új akumulátorral oldottam meg a problémát. -
hpnx9020 #43929 Hello találkozott már valaki a 360 újratölthető aksijával?
Rádugom a gépre kb 1 percig piros aztán zöldre vált és természetesen nem tölti fel a telepet .
Mi lehet a gond.? -
hmmm akkor nemtudom :) kellene is xbox meg nemis :) nemtudom eldonteni mar :D -
Lehet hülyeség...de én mintha olyat olvastam volna hogy egy évben (lehet hogy hónapban ár nemtom pontosanÖ 10.000 pontot lehet csak vásárolni és azt elkölteni amire akarod. -
Hello!
Az Assassin's Creedhez tudna valaki mondani egy magyar nyelvű archievement leírást? -
Th0m #43925 nem kell ezekkel foglalkozni, honnan tudják h bannt kapnak e ha nem tapasztalatból ? sehonnan? nem bannolnak ezért , legalábbis most, volt h 5 órát nyomtam liveon dbz-t, és semmi.. Golemkonzol meg szvsz tapasztalatok szerint megbízható, tehát semmi gond sincsen (több mint 1hónapja van gépem amit onnan rendeltem). aki meg nem tud semmit az ne is írjon. bárki mondhat bármit amit akar. erről ennyi a véleményem. -
Expanded. -
Lambo fan #43923 ujjal s megy = ujjal se megy -
Lambo fan #43922 sziasztok
Eddig hónapokig tudtam vásárolni Microsoft pontokat a konzolról. Már nem tudok és nem tudom miért. Angliai cimre vagyok regelve. Kártyával semmi gond sincs, van rajt lové és ugyan az a dombornyomott Mastercar mint eddig. Sőt, már meg is ujjitottam direkt, de az ujjal s megy. Itt valami mással lesz a probléma. Valaki vmilyen okosságot tudna nekem mondani?
Köszi. -
Dévids #43921 VGA kábel 19" LG TFT moncsi -
Milyen kábel? Milyen kijelző? -
Dévids #43919 Sziasztok !
Milyenre kéne állítanom a boxot ezek közül ?
Standard
Intermediate
Expanded
Előre is köszi ! -
majd a garancianal lesz a gond :) -
Remélhetőleg bannolnak, és a témát be is lehet fejezni... a "bannolnak e" kérdések ezentúl tiltólistán vannak. -
daneszbaby #43916 Ha bannolnak ez van.Háát. -
Képzekd el ilyen is van, nem mindenki azzal kezdi a konzol vásárlást hogy vesz mellé 20 db írható dvdt, meg bekunyerálja magát egy torrentre... vannak olyan emberek akik elmennek a boltba és megveszik a játékokat, a warez gondolata fel sem merül bennük. -
Nem a játékot figyelik, hanem a drive-ot, szal igen. -
daneszbaby #43912 Én is onnan rendeltem.
Hétfőn érkezik. -
Hawer is golemkonzolozott most, akkor őt is átbaszták?Miért is 
Elég olcsón kapta és garit is vállaltak neki faszául.plz magyarázd el mert ha gáz akkor felvilágosítom
-
Silveresek: Bad Company vihető :) -
lassan jöhetne alone in the dark demo...Ki mit tud erről ?? -
Brash #43907 Téged meg bannolt volna a magyartanár óráról mikor nem írtál helyesen. :) -
Ne vegyél ott semmit átvernek ,Tapasztalat !!!! -
Szóval neked mindened eredeti ? -
ez még nem warez csak szimpla kérdés,hogy csatlakozik-e netre. -
Büdös warezosok hogy bannolná a MS mind anyiótok gépeteket a picsába.. Hé valaki (modi) bannolja már legyen szíves a warezzal kapcsolatos hozzászólókat köszönöm
-
inkább csak annyit kérdezek:Ha netkábelt rákötöm boxra akkor a box kérdezi h csatlakozom-e netre vagy szó nélkül frissít amint bekapcsolom a boxot? -
de hamachi olyan mintha a 2 box össze lenne kötve lan kábelen csak ezt a box nem tudja.
nem liveon tolnálnk hanem lan módba. -
Brash #43900 Elvileg míg csak frissíteni jársz fel nem bannolnak, legalábbis ritka volt, ahogy én olvasgattam, de mind ez elvi dolog. Szerencse kérdése. A bann inkább játék közbe valószinübb. -
Brash #43899 Megoldás: Liveról le kell mondani. Sajnos vagy nem sajnos. Én eddig nagyon kibírtam nélküle is, mondjuk nem Golembe vettem az enyémet. -
Üdv all!
Ha felkötöm netre a boxot és bekapcsolom akkor egyből frissit és kaphatok ban-t?vagy ha livera külön csatlakozok csak akkor?
mert lanba akarjuk tolni hamachin -
ez az amitol en is tartok es ezert akarok olyat venni ami nincs megbuheralva :) -
na akkor onnan kell rendelnem :) -
Torry #43895 Golem majd akkor lesz szarban, ha megint lesz bannhullám. Bannolt géppel ugye az MS alapból nem foglalkozik. -
Brash #43894 Úgy hogy megmentették rajta a garancia matricát. -
hello a golem konzolon lestem xboxot namost az eggyiknel ez all
Amit Még Plusszba Kapsz!
Viszi a Backup lemezeket! (Irott Lemezeket)
Xtreme FW van rajta!
Olvasófej kimélő FW és visz mindent!
1Év Garanciával+3Év Microsoft garancia (3LED esetén)!
ez alatt azt ertik hogy megflashelve??? es meg igy is jotalast valalnak ra azt meg hogy??