XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyan ez a csomag a t homenál (ez van nekem)csak a net 50 es + családi ip tv 10900!Ez az az eget verő drágaság?Az agglomeráción kívül?<#vigyor0>#vigyor0>
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Kontrollert bekapcsolod a kábeles csatlakozásnál van 1 gomb megnyomod,a boxon bal oldalt van 1 gomb megnyomod és már párosodtak is....nagy vonalakban ennyi.Szerintem nyolcat lehet,mivel most játszottam egy olyan játékkal ahol 8 an lehet osztott képernyőn versenyezni...
Kinect ha engem kérdezel mint kinect tulajdonos és előző genben is MINDEN kinectes játékkal játszott felhasználót akkor azt mondom,hogy nagyon,mert akkora móka hogy még.
De ne aggódj,mert majd jönnek a soha életében nem kinectezet,de a tesójának a barátja ,már beszélt olyannal aki a tecsó polcon látott kinectet és az azt mondta,hogy szar nem éri meg mert nem és kész!
Te döntésed,hogy kinek hiszel!1 biztos kinect felhasználótól nem fogsz csalódott élménybeszámolót hallani a többitől,meg csak a fikát mert hát ŐK AZTÁN nagyon tudják!!!<#kacsint>#kacsint>
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
A játékokat telepíteni kell rá és úgy futtatja vagy lemezzel kell indítani?
Ha veszek plusz kontrollert akkor, hogy kell párosítani? mennyi kontrollert tud max kezelni?
Csak azért kérdezem mer lassan itt az ideje és szeretnék az össze kuporgatott pénzemből egy One-t venni de amilyen az én formám megveszem és rá 2 hónapra jön a Slim vagy legyen akármi is a ráncfelvarott gép neve.
...::::::...
Én is US accounttal néztem és baxik menni, akkor lehet a 20 megás netem még nem elég neki...fuck.
Na mindegy nem halok bele. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.19. 22:34:28
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Adversus solem ne loquitor
Vagyis nem hogy a kikockásodás probléma meg lag fennál, de ha ez igaz eleve nem is a full eredeti minőséget küldik.
Bár ezt nem tudom igaz-e, de ha legalább elérhető lenne, még akkor kiegyeznék vele, de mivel nem.
Mindegy sajnos nem minden mindig úgy történik ahogy mi szeretnénk.
Amúgy meg hol tudtad kipróbálni? Azt hittem itthon még nem elérhető nekünk, vagy külföldön jártál?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.19. 22:21:12
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Éppen ezért szerintem baromság ez az egész és nemtudomminek nevezzem még. Egyértelműen baromsággal érvelnek azért mert nem ők jöttek ki előbb ezzel és most ciki lenne leutánozni gondolom ezt a megoldást.
Valami hasonlót mondtak.
"“Nekünk már van tapasztaltunk ezzel. A legelső PS3 modell képes volt lejátszani a PS2 játékokat, ami egyékbént egy sokat kért lehetőség volt, de igazából nem használták túl sokat.”"
pfff
Persze ott a PS NOW ami majd a generáció végén használható is lesz mindenkinek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.19. 21:46:40
Egyértelműen ez kötelező lesz mindenkinek aki szerette régen a sorozatot. (remélem viszi majd a vasam legalább).
Ugyanígy értelme lenne (lett volna) a Tomb Raider 2013 DE-nek is, mert az is más.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.19. 18:32:47
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.19. 17:50:28
XboxOne Slim-ről mikor lehet beszélni? Vagy még nem tudni róla semmit?
...::::::...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Metal Gear Solid V: TPP and Pes 2016 will both be 1080p 60 fps on Xbox One
The great info is that both games on Xbox One will be in 1080p/60fps. We heard that by Julien Merceron, involved in the development of Konami's Fox Engine. Thanks to the new SDK, developers were able to upgrade low resolution textures to high definition ones. Ground Zeroes and Pes 2015 were both 720p resolution on Xbox One.
textúrákról ír közben meg felbontás van említve, úgyhogy egyelőre erre nem vennék mérget
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.19. 14:30:29
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Mondjuk az egy jó kérdés hogy akkor minek a fémtok ha nincsen lemez."
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.19. 12:16:25
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
De szerintem a játékosok elenyésző része, vesz dobozt, azt is inkább mert mindenféle fityulákat csomagolnak mellé.
Itt SG pl nem tudok nagyon mondani senkit aki mostanában dobozos játékot vett.
Még annyi értelme sincs mint konzolon, hiszen csak a ddobozból a cdkulcs kell, a többi, mint a lemez is csak akkor ha épp nem tudsz letölteni telepítőt.
Eladni úgysem tudod, és drágább is sok esetben mint a digitális, ami azért sok esetben nem 1-2 ezer ft.
Persze totál nem lehet kivonni még a forgalomból, csak irónikusan mondtam, hogy annyira megy ez a steam biznisz, hogy én legutoljára dobozos játékot pc-re a Dark Sector volt asszem, csak mert kellett a kollekciómba. 😄
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Utoljára szerkesztette: Botond, 2015.06.19. 10:41:41
Azért te is gondold végig,hogy a komplett Magyarország össz lakossága csecsemőtől a halottig se teszi ki 1 Amerikai Nagyváros internetezőinek a felét!Nehogy már párhuzamot vonj a Magyar viszonyokból bármire...<#nevetes1>#nevetes1>
Szar helyen laksz nincs net ne boxoz,ha nem tudod megteremteni a feltételét,1000 más dolog van a világon.Drága a net keres jobb munkát,nem megy ne boxoz.Ennyi...NEM KÖTELEZŐ.Mehet minddenér a rinya a helyzeten nem változtat.Mi lesz a következő köcsög MS csak 2 méteres táp kábelt adott a boxhoz,de neked a polctól 3 méterre van a konnektor!?
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Képzeld az x1 is drága, a pc még drágább, akinek internetre se fussa, annak nem az a gondja, hogy hány perc alatt jön le a 60 gigás forza6 az x1ére, vagy hogy a félmillás gémerconfigjában a gtx980at 200k-ért 980ti-re vagy 400ért titánx-re cserélje. Ugyanőket nem érinti az sem, hogy mennyivel lett drágább az 5-ös bmw a szalonokban a gyenge forint miatt. De ugyanilyen abszurd hülyeség volt a felvetés, hogy a teljes lakosság hány százaléka jut gyors internethez, amikor a lakosság jelentős részénél ez nem is cél, nem is elvárás.
Azért relatíve magas az átlag, mert a budapest igazán szélessáv durván felfelé húzza az átlagot. Vagy ha nekem nem hiszel, legalább olvasd el, amiket linkelgetsz:
„Magyarország sűrűbben lakott területein jelentős a szolgáltatók optikai hálózatának lefedettsége, ráadásul ma már akár 240 Mbit sávszélességű csomagok is elérhetők megfizethető áron. Ezek a csomagok pedig képesek ellensúlyozni a ritkábban lakott területek lassú ADSL-kapcsolatait” – magyarázza Solt Ádám, az Internetet.hu távközlési szakértője."
Menj el kicsit Szabolcsba, vagy Zalába és Somogyba, meg BAZ-ba, aztán nézd meg, milyen netek vannak arrafelé. Lehet, hogy effektíve van internet, de az 1-2 megás szarokat meg a mobilnetet ne nevezzük annak. Márpedig nagy részük ilyen. Ilyen nettel esélytelen rendesen multizni, pláne, másodlagos accounttal játszani, ami ugye állandó netet igényel.
Hidd el, hogy nálad okosabb emberek vettették el a digital only konzolt, pont emiatt.
Mellesleg meg 2 megabites nettel az 50 gigás játék 48 óra alatt se jön le, így kettőnk között aki hülyeséget ír, az pont te vagy. <#mf1>#mf1>
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.06.19. 10:13:41