XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"A funkcióhoz a felhasználónak szüksége van egy Xbox One konzolra, illetve egy Windows 10 operációs rendszerrel felvértezett PC-re, innentől pedig a játékgép teljes rendszerét streamelheti a számítógépre."
Mondjuk egyértelmű volt hogy nem simán PC-n lesznek játszhatók a játékok, ezt egyértelműen lehetett sejteni, ilyen nem is lesz szerintem.
Ennek viszont mi értelme van? Még most sem értem.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Windows 10-en Xbox játékokkal is játszhatunk
Tök jó hogy a konzolt ugyanúgy meg kell venni akkor miért stream-eljem ha realtime játszhatok a játékkal?
Most én nem látom ebben a lehetőséget, vagy rosszul értelmeztem a cikket, vagy megint elgurult a gyógyszer?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.18. 18:49:27
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Most is kételkedem benne hogy a 2 játék közül megint GT-re állok át.
De szerintem nem fogom megvenni, hanem majd a Forza 6-ot kb fél-1 év múlva (mármint a játék megjelenése után számítva).
Horizon jópofa volt x360-on itt is biztos jó mert te is részletezted többek közt, de valahogy nekem a főrészek jobban bejönnek. Úgyhogy ha veszek Forza-ból akkor a simából valamelyiket.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.18. 18:08:03
Forza 6ben 2016 végére 500+ utolsó csavarig tökéletes render szintű modellek lesznek. Ez a szint, ennél csak jobbat várok el mástól.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.18. 17:55:43
Már a multiplat fejlesztők is kezdik ontani a minőségi cuccokat ( és a Codie szarban van, de most mindent belead a Dirt Rally és F1 kombóba ), a Sony meg még mindig legelteti valahol a Polifónit. Elképesztő, hogy ilyet manapság meg lehet csinálni... máshol már repültek volna az utcára.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
TDC Geronimo #160452: Köszi hogy felhívtad a figyelmemet erre a játékra, kötelező vétel lesz belőle ;)
Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.06.18. 08:12:30
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
My streams: https://beam.pro/oriic
Ezt a csészefejűeket nem is ismertem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.17. 22:47:41
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Lol, ez így nem igaz...PC-re jön majd akkor, mobilokra meg Xbox One-ra majd ősszel. Preview-esek kicsit korábban kapják meg. (belsős infó)
My streams: https://beam.pro/oriic
Találó hasonlat... q;)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.17. 21:25:30
És az utódot hogy fogják hívni? :-D
Régimódi vagyok, csak én meg egy kontroller. :)
Se kameák sem 3d, sem vr.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Ellenben mi jót szórakozunk rajta!Tudod kapaszkodunk fel más hátán!<#nevetes1>#nevetes1>
Kinect Sports
57,682 tracked gamers have this game,
Forza Horizon
56,852 tracked gamers have this game,
És ugye az egyiket CSAK kinectel lehet a másikat meg ESETLEG lehet kormánnyal is!<#kacsint>#kacsint>
KInectet leszarja mindenki őőő vagyis nem csak a kinect mentes konzolosok...<#vigyor0>#vigyor0>
Alien-t amúgy ps-en ki akartam próbálni kamerával csak utána gondolkodtam hogy mi a szart kezdek a hardverrel utána? Eladom 3000-ért valamelyik gyereknek? :)
És inkább vettem játékot(kokat)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.17. 21:03:47
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
A kinect sport már most is tudja és használja!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.17. 20:52:54
Pár game supportolja? Ja,bohóckodás szinten,amik kb szinte semmit nem adnak a játékhoz.
Ez igen,ez nem halott, ez jelen van és minőséget ad....:D
A kinect a One mellé az MS "ps vitája"...nem több...
De ennyi,kár beléd minden leírt betű.:) Léptem innen (nem nagy veszteség nektek. :D )
És akkor még csak prevgen ahol még támogatva volt rendesen és érkeztek rá címek. Steel Battalion...Mai napig röhögök az egyik próbálkozás volt arra hogy komoly kinectes irányítást kapjon egy akciójáték....:D
Child of Eden
Dance Central 1-3
Fable: The Journey
The Gunstringer
Just Dance n+1
Kinect Adventures!
Kinect Disneyland Adventures
Kinect Sports 1-2
Kinect Sports Rivals
Kinect Star Wars
Kinectimals
Michael Jackson: The Experience
Rise of Nightmares
Steel Battalion: Heavy Armor
Your Shape: Fitness Evolved
Fantasia: Music Evolved
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
Szó szerint bohóckodásra jó meg ezekre a társas ugribugrikra. Erre volt jó előző genben is és erre jó most is. A népek nem kajolják a játékok alig érkeznek rá, azok is zs kategóriás marhaságok.
1-2 játékban jópofa kiegészítő tud lenni,de abszolút nélkülözhető annyira minimális pluszt nyújt...
Utoljára szerkesztette: Nikknev, 2015.06.17. 20:36:59
én más értelmes felhasználásáról nem hallottam még, jó a kocsivezetést kivéve.
Meg talán a Fifa-ban benyomhatod az arcod scan-jét a játékosra majd egyszer. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.17. 20:29:20
Mire jó még a kinect az ugribugri cséphadaráson kívül és hol van rá bármiféle bizonyíték illetve játékcím...:)
Ebben a generációban a kinect teljesen mellékvágányra került, eképpen is kezelik és nyomják rá a játékokat.
//Eeeejha nem követ...nem mondhatsz neki semmit....Eeeejha...Ez igen ettől nem halott a dolog,ez aztán a support....:)
Erre elég egy fókuszos webkam illetve egy mikrofon. Ehhez nagyon kell ilyen tech...:D
A kormány kap AAA minőségi játékokat most is a jövőben is. A Kinect NEM. Ugribugri szarokat kap, azt is zs kategóriában éves szinten 1-2 címmel kiszúrva a szemet. Nem többet.
Utoljára szerkesztette: Nikknev, 2015.06.17. 20:29:05
Nem erről szólt nem a minőségről szimplán mi miért és hogyan halott!<#kacsint>#kacsint>
Viszont arra nagyon mint a hogy a kormány a tekergetésre ellenben a kormánynak hiába mondod,hogy xbox on semmit nem fog csinálni a kinect viszont bekapcsolja a boxot.Sőt a kormányod nem fog végig követni mindig az optimális távolságra fókuszálni a nappaliba bárhova mész amire rá lát skypolás közben és lehetne bőségesen sorolni,mennyivel több a kinect mint amit 1 szimpla kinect nélküli "gamer" gondol róla!!<#kacsint>#kacsint>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.06.17. 20:25:19
"A kinect a jelenleg piacon lévő alternatív irányítási eszközök között messze kimagaslóan a legjobb!"
Ez így van. Ugyanakkor a jelenlegi alternatív irányítási eszközök között ez az amit a legkevésbé használnak ki mert abszolút nem jó ugrabugrin kívül semmire,ahogyan az előző genben sem volt.:)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑