176882
banner
  • mathexx
    Aces of the galaxyra aszondják jó...ha szereted az ilyen űr-shootereket
  • rastaman
    kaptam 1000 pontot a MS-tól. valami tipp hogy mit vegyek rajta live-on? tudtok valami jó Live Arcade játékot?
  • PoisonChihuahua
    Eredetileg is feltöltőkártyával akartam csak gondoltam gépen közvetlenül hátha egyszerűbb, de akkor megfogadom a tanácsod, marad a feltöltőkártya. THX!
  • Istencsászár
    Saját bőrömön tapasztatltam hogy NEM SZABAD!, megadod az adatokat utána nemfogod tudni azt törölni és lefogja vonogatni szépen... ez azért is necces mert nincsen itthon Lájv... amugy le lehet állítani hogy veszel egy feltöltőkártyát és kóddal hosszabbítod meg és ezután nemfogja levonni, de a kártya adataid ekkor is bennevannak a gépben... szerezz be egy 9-10 ezres 12+1 havi kártyát és használd azt.
  • PoisonChihuahua
    Lenne még valami: asszem DanielT mondta, hogyha bankkártyával fizetem a gold előfizetést pl. 1 hónap, akkor a lejárat után automatikusan újra meghosszabítja magát. Igaz ez? Ha igen, hogyan lehet "leállítani"?
  • PoisonChihuahua
    Gondolom az MS azért nem ver át, vagy igen?
  • Alwares
    Hát elvileg csak a számlaszám számít aztán veszik le a pénzt míg csak tudják... Amivel vigyázz. Nem nagyon lehet lemondani!
  • PoisonChihuahua
    Valaki írta már (elnézést az illetőtől, de nem emlékszem a nevére), hogy fizetett bankkártyával a LIVE-on gépen keresztül. Azt mondta, hogy a számlázasi adatok helyessége nem számít. Tuti biztos ez? Csak mert mégis pénzről van szó...
  • PoisonChihuahua
    RicoRodriguez X, szolgálatra jelekezik.
  • Evogordon
    Nekem is itt van 1-2 nap és itt van nálam a full verzió : evotiii
  • mathexx
    gt:mathexx
    még csak demo de hamarosan full is:)
  • Denes888
    Aki tolja a BF: Bad COmpanyt az írja be a gamertgját.

JA és valakinek sikerült unlockolni a veteranos free weapont? Mert én hozzá rendeltem az acchoz, de azt írja, hogy nincsen. A statomat is látom a bad company honlapján. Sajna csak 2 free fegyvert tudtam unlockolni.
  • Evogordon
    Na így már érthető de egyéként így is tök fölös belerakni ezt a hűtésmod-ot mert ha akar így is meghal a gép.
  • godga
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    de ez azért ilyen mert ,lejátsza a MÁS lemezeket is nahh :Dd, értsed már
  • Evogordon
    Nem kellett volna megtuningolni..

Minek? ha tönre akar menni akkor így is tönkre fog csak élvezheted addig is a hangerejét :D
  • godga
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nehari a kérdésért,de vettem 1 xbox-ot és úgymond megtuningolt , a ventillátora nagyon hamgos, másnak is ilyen?
  • mathexx
    Van magyar cod4 vagy halo3 klán a live-on?
  • terminator39
    értem köszi
  • mathexx
    Az arra van hogy ha veszel egy pre-paid xbox live gold kártyát oda írod be a kódot a kártyárol és így érvényesíted az előfizetésed.
  • terminator39
    hi all, nemtudja valaki mi az xbox live-nál az hogy reedem code ?
  • Istencsászár
    Ennyit találtam róla...

"Úgygondolom a Single player részre nem érdemes sok szót pazarolni, ez a játék egyszerűen nem erről szól. Gyakorlatilag egy klasszikus bosszú sztorit raktak akköré hogy végigvigyük botok ellen az összes mapet /némelyiket többször/."
  • mathexx
    sorry...
  • Brash
    UT III-ról kérdez.
  • mathexx
    rendes story mód. nem olyan mint a régi bf-kben.
  • hali
    nemolcsobb csak 1-2ezerrel, 8500 korul van.
    Engem foleg az erdekelne hogy szarabb-e valamivel mint a gyari.
  • Örm
    Kösz! Rendes story mod vagy botos?
  • Istencsászár
    Van benne Single is.
  • Brash
    Mellesleg 10eFt-ért már wireless kontroller van, ez pedig vezetékes. Szerintem már boltban 6-7eFt-ért veszel és nem utángyártottat.
  • Brash
    Mert szerinted mennyit spórolsz rajta?
  • Örm
    Hello!
    Az Ubreal Tournament III.-nak van rendes single player játék módja, vagy csak multi van benne?
  • Pacal17
    faszok
  • Pacal17
    Ilyet hol lehet venni? Mer nem akaork 10 ezret kiadni egy kontrollerért..
  • hali
    utangyartott kontrollerrel van valakinek tapasztalata?
    egy ilyennepl xb360 bigben
  • mathexx
    Szerintem az a legbiztosabb hogy ahogy elindítod a boxot már tárcsázod a tűzoltókat. Hidd el ez a módszer nem egy életet mentett meg!
  • Istencsászár
    Igen, vigyázni kell vele... az még haggyán hogy összeolvad, de a hőtől ki is gyulladhat, igy érdemes poroltót is beszerezni, nehogy nagyobb baj történjen:(
  • dienesoft
    Szerintem vedd meg mindkettőt, így mindenki jól jár:D
  • detoxic
  • Minstrel
    de, egyépként előfordulnak gondok, de van 3év garancia meg az újabbak megbízhatóbbak.
  • tréj
    de egyépként a xboxal nincsenek gondok?pl nagyon felmelegedik és öszeolvad a alaplap meg ilyesmik.
  • Minstrel
    Wii-nek kétszer örülsz, mikor megveszed meg mikor eladod