176880
banner
  • Brash
    Nem.
  • panzer1
    Ha winyora felmásolom a játekot lehett játszani lemez nélkül.
  • Brash
    Véleményem szerint játszható a single része. Annyira nem unalmas, bár néhol kedve támad az embernek csak úgy végigszaladni a 2 kijelölt pont között. Van olyan is, hogy kicsit unalmas már, de olyankor pihenek egy kicsit és később újra kedvetkapok hozzá. Összességében szerintem nincsen rossz single része.
  • tom1976
    még egy kérdés...sehol nem találok profil törlési lehetőséget.
    hogyan lehet törölni egy feleslegessé vált profilt?
    mert zavar,hogy állandóan azzal a profillal jelentkezik be a konzol bekapcsoláskor és nem azzal amit először létrehoztam magamnak.
  • tom1976
    köszi!
  • mathexx
    Én most egy hétig nem leszek gépközelben...addig is vigyázzatok a lator pc-sekkel:)
  • Kalozoner
    automatikusan aktiválódik, ha profilt csinálsz..
  • tom1976
    üdv!
    tudja valaki,hogy a konzolhoz járó,egy hónapos ingyen live-ot,hogy lehet igénybe venni??
    mármint a kód,ami kell,hol van?mert sehol sem találom.
    köszi!
    üdv!
  • arty
    Olvasd is a forumot, ne csak irj bele. Már válaszoltak.
  • arty
    Bad Company szinglét nézte vki? Vélemény? Nem unalmas?
  • panzer1
    Ha valaki tudja, ha winyora fel másolom a játékot lehett rajta játszani lemez nélkül .Elöre is kösz.
  • Adi
    Haliho!
    Nyomom az Unreal tournamentet de lenne egy problémám: a karakteremel futok és mondjuk huzzom balra a bal analogot és elengedem de ő saját magától elkezd folyamatosan balra menni:) Ezt kilehet vhol kapcsolni a beállításoknál szerintettek?
    (nem rossz a joy mert más játéknál nem csinál ilyet!:)
  • FRe4k
    + videók a lemezen.
  • Denes888
    Más a doboz, kapsz 5 olyan fegyvert, amit csak utolsó szinten kapnál meg. Mást nem tudok róla. Lehet hogy van más is.
  • butyokanime
    Kösze, benézek majd, de ők meg is veszik normális áron?Vagy csak becserélhetem valamire!?
  • Örm
    Hello!
    Mi a különbség a Battlefield Bad Company alap és a gold változata között?
  • tomi890125
    freddy aza helyzet hogy megnéztem forog és rájöttem hogy csak a gpu felöli ventri van 12voltra huzva :) már meijedtem
  • Gideon Wieth
    konzoljatek.extra.hu
  • Voltan
    Nem lehet.
  • panzer1
    Ha valaki tudja , ha winyora felmásolom a játékot akkor lehett rajta játszani lemez nélkül .Előre is kösz.
    [email protected]
  • butyokanime
    Nem tudtok egy konzolboltot ahol bevesznek bontatlan xbox360 játékokat, esetleg becserélhető ráfizetés nélkül más játékokra?
  • arty
    meg is találtad a linkeden ;)
  • Freedy
    mik vannak:S Ha megnézed forog?
  • tomi890125
    és nekem is hűtésmoddolt
  • tomi890125
    na fasza :S akkor nekem se jó a jobb oldali
  • Freedy
    mind a kettő ventilátor kifelé tolja a levegőt
  • tomi890125
    baloldali ventri fujja kifelé a meleget a gpu felől a jobb oldali ventri meg befelé a cpura nem?
  • warass
    Ma lettem figyelmes, h halkabb lett a box, és odateszem a kezem hátra, és érzem, h csak a bal oldali fúj...Leállt az 1ik gyári venti???Hűtésmoddolt, de csak 1 hónapos, volt már vkinek ilyen?Holnap hívom a golemet, szét..sz az ideg...
  • tomi890125
    javítanék: rca jack átalakítót eresek ilyet
  • tomi890125
    keresek azonnali megvételre xbox360 vga kábelt viszonylag jó áron és aki már holnap feltudná adni postára! plusz mellé keresek egy ilyen átalakítót
    katt
    akinek van mindkettő és eladó az pls írjon pü-t kösz
  • Alwares
    Vagy egy jó is Road America pálya Forzához. Az csak 100 asszem ;)
  • mathexx
    Hát 200-ból nem sok minden jön ki...max valami jópofa theme vagy valami hasonló dolog.
  • rastaman
    jaja ezért kérdem itt a nagy tudorokat hogy 200 pontért mit ajánlanak mert én nem vagyok benne annyira a témában
  • DöflingR
    Mákker, gyors költsd el:D
  • rastaman
    Thank you for joining Xbox LIVE. You'll be happy to hear you were lucky enough
    to qualify for FREE Microsoft Points. We realise your codes took a while to get
    here so thanks for your patience!

Here are the unique codes for your free Microsoft Points

ezt kaptam 06.25-én amikor 04.11-én reggeltem a Live-ra. Legalább kaptam 1000 pontot ingyen. a baj csak hogy 2 nap múlva lejárnak ...
  • rastaman
    asszem jó lesz ez a happy tree friends. 200 MS pontért mit ajánlotok ?!
    mindjárt beírom hogy mit kaptam :)
  • Evogordon
    Hogy hogy kaptál? Mi nem kapunk? D:
  • rastaman
    annyira nem igazán. leszedtem a happytreefriends demot. megkukkantom mindjárt
  • mathexx
    Aces of the galaxyra aszondják jó...ha szereted az ilyen űr-shootereket
  • rastaman
    kaptam 1000 pontot a MS-tól. valami tipp hogy mit vegyek rajta live-on? tudtok valami jó Live Arcade játékot?