XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
sima rca val. ami van az xboxnak az a stereo rca-cucca.. nah azt dugd ra es menni fog 5.1 bn
Sland
Kár! :(

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Zsoltika 007
Nem lehet.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Örm
Én kétszer próbáltam meg kiírni de mind a kétszer leállt írás hibával. Nem tudom, hogy mi lehet a baj. Egyszer már sikerült kiírnom rendesn de azt odaadtam az öcsémnek most meg megamnak nem tudom kiírni. Nem tudod véletlenül, hogy mi lehet a baj?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Sland
Hogyan tudok screenshotokat kimenteni XBOX360-ról Pen-Drive-ra vagy PC-re?
Megoldható valahogy?

Van egyáltalán olyan játék, aminek olyan beépített Photo Mod-ja van, mint a GT4-nek, hogy ki lehet menteni pendrive-ra a képeket?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

KILLER2
Milyen a játék? Egy véleményt meg leírást megköszönnék, persze tõled.

Töltsük le az internetet!

rambuu
Na sikerült a Crackdownt elinditani, felkellet Patchelni amit nem értek hogy hogy nem volt már alapból na de mind1 és utánna ment is már szépen. Bár annyira nem nagy kunszt, mondjuk ami felcsesz hogy egy rakat DVDt elcsesztem rá mire sikerült kiírni rendessen.

Örm
Hello!
A következõ lenne a kérdésem. Olyan Panasonic házimozinál ami nem rendelkezik optikai kimentettel csak Scarttal és RCA-val, hogy lehetet megoldani az 5.1-es hangzást?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

KILLER2
Hát az. Nem mintha eddig nem lett volna az.

mind1. csak NTSC verziós van, szal tárgytalan...:(

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

KILLER2
Decemberben szeritnem még nem jött ki az a cucc. Amúgy decemberben vetted vagy akkor falshelted? Mert a falshnek van olyan verziója, ami alkalmas erre.

Mutas egy Weboltos linket, komoylan megveszem ha van :D

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

meg lehet venni? 2500 Ft...lehet hogy megveszem inkább :D

Kár is eladni, fõleg aki multimedia centerként használja....

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Mindenkit roppant erdekel amiket itt irogatsz, foleg egy olyan jatekrol, amit 2500 ftert meg lehet mar venni. Tekintve, hogy tisztaban vagy a szabalyokkal, lassan csak osszejon mar egy ban... Huzzal picit meg bele, hatha valami mod vegre megunja.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

az elõzõ kettõt töröljétek pls:

Na, megvan PAL-os SW KOTOR 2, akkor ha ezt kiirom esteleg egy Philips DVD-R -e esetleg jól is müködhet? Mert komptabilitiási listán rajta van, PAL-os, decemberi a gépem...mind1 megpróbálom és értesítelek titeket a helyzetrõl, megosztom a tapasztalatokat.

KILLER2
Ezért jó, ha van sima XBOXod. Bár nekem már nem igazán mûködik.

Pontosabban: a legújabb Samsung fw-rel megy NÉHÁNY, persze PAL-os gépen csak PAL, de ami megy azok közül is sok crashel, hibázik, illetve a médiaazonosítás sem perfekt, néha bizonyos egyrétegû dvd-r lemezek csak vinnyognak a drájvban, cserébe bugos a dvd-filmlejátszás viszont. Nagyjából így lehet összefoglalni az xtreme 5.2 elõnyeit-hátrányait a kérdezõ szempontjából.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

decemberben csinálták a gépem.

Forza Italia
na vettem dvd. 8.5 gb-os. Köszönöm annak aki legalább próbált segíteni.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

KILLER2
A legujabb FWval igen.

Én nekem olyan kérdésem lenne, szerintem ez annyira nem warez :D hogy másolt Xbox1-es játékok futnak-e a gépen, amik rajta vannak a kompabilitási listán, mert szívesen kipróbálnék párat.

Zsoltika 007
Fejezzétek már be ezeket az idióta "cserélõs" meg "warezolok mert zsíroskenyéren élek" témákat! Senkit se érdekel!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

guardian hero
Szerintem mindenki tisztában van vele, hogy a cserélgetés nem a legjobb megoldás, és mindenki szívesen látná a polcán az összes végigjátszott játékát, de ez még mindig egy törvényes, és ráadásul közösségépítõ lehetõség a kevésbé tehetõs rétegeknek a játékhoz jutáshoz. Nem tudom, miért kell ezt túlragozni, azon túl persze, hogy bántja a saját lelkiismereted is, hogy warezolsz, és megpróbálod minden lehetséges módon megideologoziálni magadnak, hogy miért is jó ez így neked.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Ezen már én is elmélkedtem :DDD 18-ért veszek egy játékot, eladom 16-ért. A következõ eladja 14-ért. A következõ 12500-ért.....a legvégén meg 5 k-ért valakinél ott ragad, és lehet hogy végigtolták 12-en hússzor. És mekkora pénzforgalom volt a játék életében ! Gondolatébresztõ agyalásnak nem rossz :DDD

Törölt felhasználó
De az új játékot amire elcseréli, valaki csak megveszi a kiadótól, nem? :)
Jo akkor nagyon leegyszerüsitem a kérdést.
Emberünk a Xbox360 megjelenésének napján elmegy a boltba és megveszi a gépét meg egy darab játékot 18.000-ért.
Ezekután 4 éven keresztül minden második héten a játékát becseréli 1000 forintért egy másik újnak számitó játékra,és igy a 360-ra megjelenö összes jelentös cimet végigjátsza,akkor ez a folyamat az lenne amit a Microsoft elképzelt játékvásárlás cimen?Nem hinném.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Törölt felhasználó
Az egész egy nagy hülyeség! :D

A lényeg tömören, hogy ha veszel egy autót és azt eladod használtan, akkor megkárosítod az autógyárat mert nem veszel tõlük egy újat...
Törölt felhasználó
A kiadó elad Xdb játékot amikor kiadja. Ezt megveszi Y számú ember, aki végigjátsza, majd eladja és vesz belõle megint játékot(biztos van aki nem adja el). Aki megveszi a használt játékot az nem konkrétan a fejlesztõknek adja a pénzt, de majd oda kerül.
Ha senki sem venne játékot a kiadótól, akkor nem tudnának cserélni. az meg kivitelezhetetlen, hogy a régi játékodat mindig újra cseréled...
<#confused><#zavart2>
A legelsõt valószinû.Aztán ki tudja hányszor elcserélte már...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

evid
Igazad van, befejeztem.<#worship>

ThugEdge
superman returns-t tolta vki?
a maga kategóriájában jónak mondható? (hasonló comicos gémek közt?)
mert má megin nincs mivel tolnom:)

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Törölt felhasználó
A maszek boltos nem a kiadótól vette, szerinted?
KILLER2
Ez már beteges. Most komolyan ezen vitatkozunk?

evid
„Egy burokba zárt, steril piacnak fogod fel, az a probléma. Magyarországon ma nem 30 ember cserél összesen 100db játékot.”

Nem így gondolom és nem is mertem számokat írni.

„Mindig vannak újak, akik vesznek egy -két játékot. Ha már megvette, az pénz a kiadónak."

Ez így van.

"Aztán annyit cserél amennyit akar.”

Viszont a cserébõl nem lesz pénze a kiadóknak…

Ha már az utolsó mondatoddal egy kicsit személyeskedésbe fordult a dolog, így veszem a bátorságot én is:

„De az új játékokat elõbb-utóbb úgyis meg kell vennie valakinek, nem? Vagy különben hogyan jutnék hozzá cserével?”

Megbántva érzed magad? Magadra ismertél? mikor ezt írtam:

„azzal, ha valaki vesz egy darab új és eredeti játékot, és utána folyton használtra cseréli (és az mellékes, hogy ráfizet vagy sem), mindössze 1db játék árával támogatta a fejlesztõket/készítõket, kiadót stb. (ha már az elsõ is használt, akkor még azzal sem...)”

Guer
vegyél ilyet erre tuti ráfér :DD

torrente
Egy burokba zárt, steril piacnak fogod fel, az a probléma. Magyarországon ma nem 30 ember cserél összesen 100db játékot. Mindig vannak újak, akik vesznek egy -két játékot. Ha már megvette, az pénz a kiadónak. Aztán annyit cserél amennyit akar. De az új játékokat elõbb-utóbb úgyis meg kell vennie valakinek, nem? Vagy különben hogyan jutnék hozzá cserével?
A gondolkodásmódod abszolút inkább egy tinire hajaz és nem egy 35-40 év közötti férfiéra.

Zsoltika 007
Nincs rajta a dobozán hogy requires xbox live?

guardian hero
Vidd vissza a boltba, és ott reklamálj <#hehe>

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

rambuu
Na basszus nem akar elindulni a Crackdown mert kér valami frissítést, nekem meg a net még nincs hozzá kötve.

Törölt felhasználó
Pl azért mert, ha valaki eladja, a régi játékát az árából vesz újat. Vagy becseréli egy boltban és ráfizet.
Szerintem amit feszegetsz az az egész egy nagy hülyeség...
Meg ne hasonlítgassuk már a lopást a cseréhez!
Casper007
Valaki már rendelt az XBOX MAXIMAX-tól? Nem tudom, hogy mennyire megbízható, szóval kéne egy kis info. Másrészt most van egy 37cm-es TV-m, azon hogy nézne ki egy játék?

Hello World!

evid
Miért is lenne pénze az MS-nak a cserébõl?

evid
Valamire nem figyeltek oda. Én nem a törvényességét vitattam a játékok cseréjének, eladásnak!

Viszont azzal, ha valaki vesz egy darab új és eredeti játékot, és utána folyton használtra cseréli (és az mellékes, hogy ráfizet vagy sem), mindössze 1db játék árával támogatta a fejlesztõket/készítõket, kiadót stb. (ha már az elsõ is használt, akkor még azzal sem...)
Kiadói oldalról csak egy fokkal jobb, mint a warez. ;)

torrente
Úgy már máshogy hangzik, hogy hétfõn eladom haveromnak 10e-ért a játékomat, aztán kedden veszek tõle 10e-ért egyet? Így akkor fizettünk is érte, nem minõsül cserének, nem?
Akkor lenne ésszerû az az okfejtés, hogy nincs pénze a cserébõl a Microsoftnak, stb-nek, amíg úgy tekintenénk a piacra, hogy nincs újabb belépõ/játékos a piacra és nem jelenik meg új játék, csak a régi 30 db-ot lehet cserélgetni.
Mi van az eredeti lemezekre írva? Ez: "Do not make illegal copies of this disc". Lehet, hogy figyelmetlenek voltak és véletlenül hagyták le róla, hogy "ne cserélgesd"?

KILLER2
Gondolom azért akar azt venni.

Törölt felhasználó
Az Asia változat megy az európai gépeken?
KILLER2
Ebben viszont éb sem értek egyet. Van abban valami, amit mondasz, ami nagyon hasonló a warezhez, de az egyik legális, a másik pedig nem. JÓ mondta Olcsi, ha veszel egy játékot, az a tiéd és nyugodtan eladhatod. Az a különbség, hogy wareznél lopsz, itt meg nemm mivel az a valaki megvette, tehát teljesen legális a játék, te pedig tõle megveszed. Enniy reõvel akkor a használd 360 is illegális lenne.
#12055: Fú, hát megpróbálom. Nekem Logitech hangfalam van és hozzá adták, így összesen anniyt tudok róla, hogy hogy néz ki és hogy a TVs hangkábelt alakítja át PCsre. de megnézem, ha más nem majd lefotózom. De ha bemész egy informatikai boltba bizorsan tudnak segíteni.

evid
De van, mégpedig ez a része:

„Tehát nem veszel újabb játékot,nem lesz több pénze se a hivatlos boltoknak,se a készitönek,se kiadónak,se senkinek aki az elcserélt játékon dolgozott.Nem lesz általad jobb az eladási statisztika,a MS nem látja azt hogy itt hú de mennyi játékot eladtak ha mindenki egymást közt csereberéli...”

Ha élénk a használtpiac, az a kiadóknak se feltétlenül rossz, hiszen akkor az emberek szívesebben vesznek teljes árú játékot, mert tudják, hogy ha nem tetszik, vagy nem akarják megtartani, könnyen el tudják adni.