XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Megoldható valahogy?
Van egyáltalán olyan játék, aminek olyan beépített Photo Mod-ja van, mint a GT4-nek, hogy ki lehet menteni pendrive-ra a képeket?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Töltsük le az internetet!
A következõ lenne a kérdésem. Olyan Panasonic házimozinál ami nem rendelkezik optikai kimentettel csak Scarttal és RCA-val, hogy lehetet megoldani az 5.1-es hangzást?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Na, megvan PAL-os SW KOTOR 2, akkor ha ezt kiirom esteleg egy Philips DVD-R -e esetleg jól is müködhet? Mert komptabilitiási listán rajta van, PAL-os, decemberi a gépem...mind1 megpróbálom és értesítelek titeket a helyzetrõl, megosztom a tapasztalatokat.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Emberünk a Xbox360 megjelenésének napján elmegy a boltba és megveszi a gépét meg egy darab játékot 18.000-ért.
Ezekután 4 éven keresztül minden második héten a játékát becseréli 1000 forintért egy másik újnak számitó játékra,és igy a 360-ra megjelenö összes jelentös cimet végigjátsza,akkor ez a folyamat az lenne amit a Microsoft elképzelt játékvásárlás cimen?Nem hinném.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A lényeg tömören, hogy ha veszel egy autót és azt eladod használtan, akkor megkárosítod az autógyárat mert nem veszel tõlük egy újat...
Ha senki sem venne játékot a kiadótól, akkor nem tudnának cserélni. az meg kivitelezhetetlen, hogy a régi játékodat mindig újra cseréled...
<#confused>#confused><#zavart2>#zavart2>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
a maga kategóriájában jónak mondható? (hasonló comicos gémek közt?)
mert má megin nincs mivel tolnom:)
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Nem így gondolom és nem is mertem számokat írni.
„Mindig vannak újak, akik vesznek egy -két játékot. Ha már megvette, az pénz a kiadónak."
Ez így van.
"Aztán annyit cserél amennyit akar.”
Viszont a cserébõl nem lesz pénze a kiadóknak…
Ha már az utolsó mondatoddal egy kicsit személyeskedésbe fordult a dolog, így veszem a bátorságot én is:
„De az új játékokat elõbb-utóbb úgyis meg kell vennie valakinek, nem? Vagy különben hogyan jutnék hozzá cserével?”
Megbántva érzed magad? Magadra ismertél? mikor ezt írtam:
„azzal, ha valaki vesz egy darab új és eredeti játékot, és utána folyton használtra cseréli (és az mellékes, hogy ráfizet vagy sem), mindössze 1db játék árával támogatta a fejlesztõket/készítõket, kiadót stb. (ha már az elsõ is használt, akkor még azzal sem...)”
A gondolkodásmódod abszolút inkább egy tinire hajaz és nem egy 35-40 év közötti férfiéra.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Szerintem amit feszegetsz az az egész egy nagy hülyeség...
Meg ne hasonlítgassuk már a lopást a cseréhez!
Hello World!
Viszont azzal, ha valaki vesz egy darab új és eredeti játékot, és utána folyton használtra cseréli (és az mellékes, hogy ráfizet vagy sem), mindössze 1db játék árával támogatta a fejlesztõket/készítõket, kiadót stb. (ha már az elsõ is használt, akkor még azzal sem...)
Kiadói oldalról csak egy fokkal jobb, mint a warez. ;)
Akkor lenne ésszerû az az okfejtés, hogy nincs pénze a cserébõl a Microsoftnak, stb-nek, amíg úgy tekintenénk a piacra, hogy nincs újabb belépõ/játékos a piacra és nem jelenik meg új játék, csak a régi 30 db-ot lehet cserélgetni.
Mi van az eredeti lemezekre írva? Ez: "Do not make illegal copies of this disc". Lehet, hogy figyelmetlenek voltak és véletlenül hagyták le róla, hogy "ne cserélgesd"?
#12055: Fú, hát megpróbálom. Nekem Logitech hangfalam van és hozzá adták, így összesen anniyt tudok róla, hogy hogy néz ki és hogy a TVs hangkábelt alakítja át PCsre. de megnézem, ha más nem majd lefotózom. De ha bemész egy informatikai boltba bizorsan tudnak segíteni.
„Tehát nem veszel újabb játékot,nem lesz több pénze se a hivatlos boltoknak,se a készitönek,se kiadónak,se senkinek aki az elcserélt játékon dolgozott.Nem lesz általad jobb az eladási statisztika,a MS nem látja azt hogy itt hú de mennyi játékot eladtak ha mindenki egymást közt csereberéli...”