XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nincs.

Amit irt az ugy hulyeseg, ahogy van. Ugyanugy, ahogyan a konyvedet beviheted az antikvariumba vagy eladhatod az autod a hasznaltpiacon, ugy eljatszhatod ezt a megunt jatekoddal is. Ha egy jatekot egyszer megveszel, az a tied. Pont.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Teljesen megbizhtao, en havonta rendelek, van amikor tobbszor is... 😊 de sajna Crakdown-bol most csak az US verzio van nekik, az azsia elfogyott.. 😞

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

evid
van benne igazság...

Hátha befér ide:
Eladó lenne egy hibás alaplapú Hitachi 78-as meghajtó. Sajna amikor csinálták, a fekete szutyok leszedése közben hõhalált halt, pár órát mûködgetett úgyahogy. Ergo majdhogynem új futómû, motor és fej. Akit érdekel, árajánlatal PÜ. A fej jó Hita és Sammy meghajtókba egyaránt. Postázok, ha állod. Természetesen megkíséreltem megjavítani, de nem panelhiba, hanem alaplap-vezérlõs 😞

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Tudom hogy kitölrlitek de hátha valaki válaszol prviben: a Project Gotham Racing 3 PAL XBOX360-RtB Region Free? Pls válaszoljatok, fontos !

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Ja tõled akartam kérdezni...
"Egyetlen dolog, hogy nem érdemes 1-2 játéknál többet rendelni egyszerre, mert a nagyobb csomagokat hajlamosak a vámosok megvizsgálni, és akkor késõbb jön meg, és esetleg vámot/áfát kell fizetni."
Ezt honna vetted volt akinek kellett fizetni vámot ? Ha átvizsgálják a vámosok a csomagot akkor mennyivel késõbb jöhet meg?
Igen, ezt én is sejtettem... 😊
Tudnád esetleg egy kicsit részletezni? Név, kép, stb.

Köszi!

cenobite
😄

gamertag: kenobita

torrente
Vegyük úgy ezt a hozzászólásodat, hogy hajnalban írtad és fáradt voltál.

Jogilag amugy nemigen értek hozzá,de arra azért kiváncsi lennék hogy az itt egyesek által annyia mondott "cserélgetés",az mennyire legális?
Mert vettél egy játékot,ok.De aztán te az egy játék áráért azután ingyen (ha egy az egybe cseréled egy másik valakivel) vagy minimális ráfizetésel (mondják egyesek) játszol le három,négy vagy ki tudja hány játékot.
Tehát nem veszel újabb játékot,nem lesz több pénze se a hivatlos boltoknak,se a készitönek,se kiadónak,se senkinek aki az elcserélt játékon dolgozott.Nem lesz általad jobb az eladási statisztika,a MS nem látja azt hogy itt hú de mennyi játékot eladtak ha mindenki egymást közt csereberéli...

Nem vitatom,nyilván legálisabb megoldás mint a warez.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

KILLER2
Kell egy átalakító.

Töltsük le az internetet!

Csacsi
Nah ameddig ilyen a "mentalitás" magyarországon. Addig senki se csodálkozzon, hogy ott tartunk ahol tartunk.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Sziasztok!

A tegnapi nap folyamán megérkezett a boxom és eddig tökéletesen meg vagyok vele elégedve, viszont lenne egy kérdésem:
Valakinek sikerült összehoznia az 5.1-es hangot? Ugye alapból kábelt nem adnak hozzá, de nem is látok olyan csatlakozót, amivel egyáltalán össze lehetne hozni. Egyébként egy Genius 5.1-es hangfalrendszerem van, ami tökéletesen mûködik PC-vel és asztali dvd lejátszóval is. Próbáltam neten rákeresni, de eddig csak valami digitális optikai kábelt találtam, amit viszont aligha támogat a rendszerem.

Üdv, Ordel!

KILLER2
Nem, nem értem. Nem tudom menniyre emlékszel az utóbbi vitára, de nem volt semmi értelme és nem jutotunk vele semmire. Mi értelme lenne megismételni? Amúgy jó, rendben van. Te így látod ezt az egészet, én nem. A warez is lopás, de közel sem olyan szerintem, mintha bemegyek egy boltba, azt zsebrevágom a fél raktárt. Érted már? De én nem beszélek errõl nyílten, senkinek semmi köze hozzá, hogy nekem honnan vannak a cuccaim. Kár volt felhoznom. Az a baj ezzel a hellyel, hogy vagy wareztopik vagy anniyra warezellenes, hogy ha felmerül csak maga a szó is több oldalas vita lesz belõle.

Végülis nem lopja el,csak nem veszi meg...

Csacsi
Asszed hogy mondasz egy ordító hülyeséget, majd azt írod, hogy ezzel a téma lezárva, akkor már nem lehet kommentelni a hozzászólásodat, és reagálni rá? A másik meg rendben, akkor nézzünk egy 20.000-es kategóriát. Vagy akár olcsóbbat. Telitankolom az autómat, és elhajtok. Nem kell fizetnem, úgyis másra is kéne a pénz. Vagy mondjuk akarok egy kis ékszert a barátnõmnek, de mivel másra is kell a pénz....inkább lopok egyet. Érted már mit akarok kifejteni?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

KILLER2
Ezek szerint nem olvastad végig, mert van egy bizonyos mondat a hozzászólás végén, aminek van tartalma és ha lennél olyan kedves és elolvasnád, sõt talán még értelmeznéd is a tartalmát, akkor megkímélnéd az ide járókat egy hosszas vitától. Köszönöm. Amúgy kegyetlen szar pédát mondtál. Autó más értékû, más jelegû meg még rengeteg másban is különbözik. Szerintem hagyjuk ezt, mert megint az lenne mint múltkor. Kár volt felhoznom, mert úgy látszik ne lehet abbahagyni.

Csacsi
Ez jó. Gondolkozom egy autó vételén. De mivel annyi minden másra kéne a pénz....inkább lopok egyett. Remélem érzékeled a súlyosságát annak, amit mondtál.

guardian hero
Nekem ez az elsõ rendelésem onnan, de mástól jókat hallottam róluk. Egyetlen dolog, hogy nem érdemes 1-2 játéknál többet rendelni egyszerre, mert a nagyobb csomagokat hajlamosak a vámosok megvizsgálni, és akkor késõbb jön meg, és esetleg vámot/áfát kell fizetni.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Zsoltika 007
Rendeltél már onnan? Megbízható?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

guardian hero
Crackdown-t 9500Ft-ért rendeltem elõ a play-asia.com -ról.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
Ha odáig nem jutott el, hogy a topic fejlécében bazi nagy piros betûkkel odavésett szöveget elolvassa, akkor mibõl gondolod, hogy egyéb téren jobb a felfogása? Szerintem nem is gondolt még rá életében, hogy a játékok nem az interneten teremnek.

KILLER2
Ezeket tényleg hagyni kéne, mert errõl mindenki máshogy vélekedik. Amúgy akkor már az eredeti megvételéhez hozzászólnék. Én most tervezem egy eredeti játék beszerzését, pl: Gears of War, Crackdown. Mindkettõ 16-18 ezer Ft, ami elég sok. Lenne rá lóvém, de ha balagondolo, hogy tizedéért meg tudom szerezni és a pénz ugye mindig jól jön, van 1000 más dolog, amire kéne. Ezzel szeretném lezárni az újabb warez vitát, mielõtt még elkezdõdne.

Hát ugye lehet hogy én hülye vagyok,de amikor a lentebbi kérdésre,és hasonlókra az a válasz jön hogy vegyél eredetit,akkor mindig elgondolkodok hogy ennek mi az értelme.
Mert azt valószinûnek tartom hogy a kérdés feltevõ addig már eljutott magától is hogy az eredeti az megy.És nem azért kérdezi meg amit megkérdez hogy ezt a választ kapja.

guardian hero
<#vomit>

Eredetit nem veszek tiltja a vallásom...
guardian hero
Pontosan nem, de kb 10.5 millió.

torrente
Az eredeti olcsóbb, mint a másolásra való lemez! Én már a 6. játékomnál tartok, úgy hogy mindig cserélek és egy fityinget sem kell ráfizetnem. Nagyon jókat lehet cserélni a neten és még a gari sem vész el.

cenobite
No comment...

Azt lehet tudni mennyi Xbox360 adtak el eddig?

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Ok.Csak akkor beszéld meg az E.R.E.D.E.T.I gyár embereivel,hogy annyiért árulják ezt a márkát is mint a Verbatim-ot...

cenobite
Van egy tuti márka az "e.r.e.d.e.t.i." Ezt az összes gép simán viszi. Csak ezt vedd!

Sland
Maxell?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Mediarange

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

tejföl
Verbatim, Ricoh. De a legjobbak az erdetiek!

BAD Boys

Forza Italia
Srácok milyen dvd vegyek? Ami jó az Xbox360-hoz. Melyikek a legjobak?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

cenobite
Használtan jön. 11k volt.

tejföl
Én kb. egy hónapja vettem überkonzolnál használtan 12500-ért, most csak új van náluk 16000-ért. De ha ellátogatsz a gamer365-re ott találsz barátságos áron.

BAD Boys

Zsoltika 007
Hol? Mennyiért?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

cenobite
Üdv a Klubban! 😄
GOW tényleg faja, én is most rendeltem meg.

Scotty99
Megint egy kérdés. Szerintetek mi lehet a gond: Crackdownt akarok kiírni (region free, az áll az infoban), Clone CD 5.3.0.1-el, és 49% körül megáll az írás, hibát ír ki. Nem tudjátok mi lehet a gond? Szeretnék még ma nyomulni vele, de már 2 DVD-vel ugyanezt csinálta...A program lehet érte a felelõs, vagy szerintetek mi?

PS3 ID: ghost_hun

tejföl
Vagy fizetsz, vagy elfelejted a live-ot. Valószínûleg már negyedik alkalommal kreáltál új profilt, régebben is ennyi volt a maximum. Azért számomra fura, hogy minden ingyen kéne. Nem elég, hogy a warezolt játékot tolhatod a live-on, még azért sem akarsz fizetni, ami pedig mindössze egy eredeti játék ára egy évre. Miért nem reklamálsz, hogy nem adják ingyen a gépet???

BAD Boys

CSOCSO
ugralj sokat es lodd lodd lodd lodd.
Ez bizony igy van...
Azért annyira nem rossz,de valahogy ezek az arányok nem a legjobbak.

ThugEdge
ne is törõdj vele,nálam a lp úgy megy,hogy végig szaladok a pályán pár perc alatt,mert olyan rövidek,azt a bossnál meg ülök 3 napot mire sikerül,na így aztán mióta megvan most tartok a 10-nél és közben kipörgettem 2 másik gémet, rohadtúl elcseszték részemrõl ezt a gémet

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

torrente
Na jó, de azt elfelejtetted belekalkulálni, hogy k..aszott béna vagyok! <#smile><#wilting>

Kaplan
Immáron én is X360 tulaj lettem 😊 Jajj skacok nem rossz ez a Gears Of War .-

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

sztomy69
Lõni kell oszt kész, annyira nem nagy ördöngõség, be a robotba, lövöd fucc =D

lckrz.try.hu

torrente
A Lost Planet 4. fõellenségét ogy kell leigázni? Ez egy darázsszerû lény. Körbe-körbe röpköd, aztán ha elérek egy sebzési pontot, elkezd agresszívoskodni. Azzal a béna lézerrel meg nem tudok jól célozni.