176884
banner
  • Skyline
    Most kajakra ez az egyetlen módja annak hogy veszek egy fejhallgatót és minden egyéb szar nélkül ráköthessem boxra (Sharkoon Xtatic 5.1 / http://www.hoc.hu/index.php?p=articles&cid=&y=269&z=6) vagy valaki tud emberi áron értelmes 5.1-es fejest amit csakúgy (mint ezt) rálehet csapatni?:)
  • tomi890125
    fotomod nélkül is bejövős :D nnah estére csinálok majd pár shotot :)
  • arty
    szinesebbet és rendes mezőnnyel a háttérben :) szal több élet jöhet a képekre... de nekem amugy tetszik, fotomodban nagyon szép a játék :)
  • tomi890125
    amúgy jó képek? jöhet még? :)
  • tomi890125
    rakok is majd :D amugy ez a forza 2 nagyon jó játék! aki eddig nem játszott vele nem tudta mit hagy ki :)
    gold vagy silver? hmmm hát gold biztos nem mert nem fizettem még soha liveért szerintem silver az amugy is ingyenes :D
  • Skyline
    No akkor valaki adjon linket,5letet hogy 5.1-es fejhallgatót 3 jack dugajjal hogy hozzak össze xbox-al amiből pl 2 rca jön ki..:)
    5let vmi átalakítóra? Nem,nem szándékozok 5000-10000 forintnál többet kiadni ezért..:)
  • Scotty99
    "A másik dolog, amiért "nem érzem magm tolvajnak", az a koromtól függ. Ugyan is nem vagyok kereső ember, képtelen vagyok úgy "üzletelni" a semmiből, hogy nekem abból eredeti játékom legyen"

Ez azért így nem teljesen igaz. Attól, hogy nincs munkahelyed, még nem megengedett "lopni". Az utcán is rengeteg ember van, akinek nincs munkahelye, ezáltal pénze és ellopja a dolgokat. De ezt a törvény bünteti. LEgyél bármilyen helyzetben, lopni bűn. Persze megértem a helyzeted, hogy nem ez a legfontosabb dolog, de a kor az nem kifogás. Attól, hogy valaki pl. 14 éves még nem lophat el egy autót, mert nincs pénze megvenni.

Én személyszerint örülök, hogy a Microsoft kihozza az új meghajtóval szerelt boxokat, amiket nem lehet flashelni (még). Az a baj, hogy sokan büszkék arra, hogy warezolnak. Büszkék arra, hogy letöltik és leszarozzák a játékokat. Persze, úgy a legkönnyebb valamit ócskának nevezni, ha az ember szinte ingyen jut hozzá, nulla megdolgozással. Ezért tudja a játékos általában többre becsülni az eredti terméket, mert megdolgozott érte. Látja, hogy mire költötte a pénzét, és látja, hogy pénzt költött rá. Szerintem nagyon sok ember nem az anyagi háttér miatt warezol, hanem egyszerűen elvből, hogy "nehogymár megvegyem, mikor ungyen is megvan" alapon.

(Ezt nem az itteni személyekre értem, hanem úgy általánosságban, akinek nem inge...)
  • kisfigi
    hy all
    Azt elmondaná nekem valaki, hogy itt mo-n hogy lehet mikrofos pontokhoz jutni?:) Mert amit boltból lehet venni azok mind USA-sok és liveon pedig csak külföldi hitelkártyával lehet fizetni azmeg igye nincs. Akkor mégis hogy?
    thx
  • Skyline
    thx:)
  • james69holden
    a játék felrakja a honlapjára a mentett képeket az illető profilja alá
    onnan meg már nem nehéz leszedni
  • Skyline
    Hogya jó q életbe rakod a mentett képeket pc-re?:)
  • arty
    ok, értem én h csak továbbgondoltad egy másik irányba (is) :) (csak nekem nincs semmiféle mentségem arra amit csinálok, szal ahoz nemtok hozzászolni...)

tomi890125: bármennyi képet elviselnék - nyomasd :) ill. rakhatnál ki párat a 'screenshotok játékokból' topikba is, ugyis csak tulnyomorészt pécések vannak. (amugy silvered van vagy gold?)
  • tomi890125
    a tetején van police felirat is azt is feltöltöttem de utánna tudtam meg hogy csak 5 képet tárol el a forza oldal :S mind1 :D
    azt chevrolet corvettet valahol láttam egy képet ugyanilyen rendőrség felirattal azért csináltam ilyenre :P :D
  • tomi890125

• tomi890125
  • tomi890125
    na sikerült a forzából a képeket kimenteni mindjárt feltolom valahova :D
  • Fido4life
  • arty
    feltörve = megy rajta a másolat, így értettem. de lovagolhatunk szavakon is ha gondolod ;)

másrészt x360-on is van linux, ugyanis a ps3-hoz hasonloan korábban már ez is megvolt oldva. azota persze változott a világ, ps3 és x360 exploitok is kijavitásra kerültek + x360 drive immár flashelhetetlen, tehát egyik gépen sem lehetésges jelenleg másolt játékot futtatni, de immár linuxot se nagyon (ps3-on persze megy 'hivatalos' linux, de ez most nem téma)

dienesoft: de nem ez volt a téma, hanem h mit becsülsz meg jobban: egy százforintos másolt játékot vagy egy drága pénzen megvett játékot

trogerzsiger: az is megoldódna később, de mind1 is mert ez ugyis csak elmélet :) arra céloztam, h nem a warez (sztem!!!) az elsődleges oka, h nincs lájvunk, hanem h iszonyat pici piac vagyunk :(
  • avengir
    Most akkor vissza kontrázok, hogy X360? az sincs még feltörve, csak az olvasót szokták át flashelni. A PS3om már legalább annyira fel van törve szoftveresen, hogy 3 egész sort át tudnak írni a menüjébe. Linux powa rullz.... Nézd a BD kurva drága és nem igazán sikerült meggyőzni az embereket arról, hogy váltsanak és vegyék meg újra BD a filmeket amiket már 1x megvettek dvdn, továbbá amíg a legolcsóbb eredeti dvd film 200 HUF-os árával áll szembe a Blu 6000 HUF-os ára, addig nem nagyon fogják vinni.
  • Aleksz
    ha valakinek vanis az nem ad el ilyen ritkaságot 45-ér:D
  • Skynet
    Esetleg valakinek egy megunt blueray mentes,rrodos hdd-s sárgaszínü ps3-a nincs véletlenül 45k-ért? Ha van egy 3210-est beszámítasz? Thx
  • dienesoft
    Úgy ahogy van, egyetértek. Abból a pénzből, amennyibe most egy xbox360 játék kerül, lazán elmegyek belőle strandolni, vagy csak egyszerűen olyan pénzre költöm, ami sokkal hasznosabb, holmi "játék". Közlekedéshez, akár bármilyen más olyan dologhoz, ami sokkal fontosabb, mint valami virtuális világ vagy szereplő, vagy amit épp ad a játék. A másik dolog, amiért "nem érzem magm tolvajnak", az a koromtól függ. Ugyan is nem vagyok kereső ember, képtelen vagyok úgy "üzletelni" a semmiből, hogy nekem abból eredeti játékom legyen (mondjuk több darab). Tehát akárhogy nézzük, továbbra is a warezolás a gyenge vagy gyengébb anyagi háttérnek köszönhető-nagyrészt. Ez van.
  • james69holden
    Blu-ray és nem BluE-ray
  • trogerzsiger
    De ha fel is törik a ps3 védelmét nem lesz egy pöttyet drága hozzá a bd?
  • arty
    "Előbb-utóbb mindent feltörnek"

PS3?

"Blue-Ray pedig semmit nem számít, mert pl.: anyádék nem"

De ők konzolt sem vennének. Aki viszont már hádézget, annak vonzó lehet a ps3 bd-s képessége később + píártrutyi a szperkompjuteres erőről még ott van ám az agyakban, elég megnézni egy kevébé 'hozzáértő' fórumon ... :)
  • avengir
    Előbb-utóbb mindent feltörnek ;) Blue-Ray pedig semmit nem számít, mert pl.: anyádék nem fognak rá áttérni a dvdről, különösen ha megtudják, hogy kell még mellé új tv ill. a teljes dvd szetet újra kellene vásárolni/nem tudja kiírni a filmet.
  • arty
    Grebber: sztem hamarosan 50 körül lesz a premium. Mondjuk őszre talán ...

Fido4life: látod... anyagias világban élünk, ami 'sokba' kerül, azt jobban megbecsüljük. Persze, ha kőgazdag vagy, akkor egyre kevésbé lesz bármi is, ami értéket jelentene.

deep: nem tudhatjuk. sztem ha itt mindenki legálban nyomná, akkor sem tudnánk annyi lemezt venni, h MS-nek 'megérje'. Max. kevesebb játékkal játszanánk többet, még olcsóbb lenne a csere-bere, de a megjelenéskori összeladás sztem nem nőne eléggé (hiszen sokxorosára kellene nőnie, nem pedig csak +20-50%-ot). csekk ps3... a sony talán tapsolva nyomja a rendezvényeit, h mekkora üzlet neki magyarország? könyörgöm, még az EU-t is leszarja mindkét konzolgyártó, nemhogy minket :(

Amugymeg meglátjuk jövőre. A mostani állás szerint addigra a warezos boxok kisebbségbe kerülnek, szvsz az ujat nem fogják már feltörni. Ps3 helyzet lesz, csak mig az lemegy 80ezerre, itt az árkád pakk már 40 alat is meglehet (ha el nem tünik...), tehát nem kétséges melyik lesz a 'magyar' konzol - bár a bluray hype is bekavarhat, ha nem jönnek a teszkós lejátszók.

Plusz adalék, h elviselhetetlen hangja van a box dvd olvasojának :( A 4x olvasásra lassitott samsungommal eddig burokban éltem, fel sem fogtam miről is megy a rinyálás a leáldozott topikban. Ill. tudtam, csak nem gondoltam volna h 'ennyire' zavaró :( Moddolt konzollal az ember megköti a kompromisszumot, nade, h tisztán nyomod, drága pénzért és mégis ILYET kelljen elviselni ?? :(
  • deep
    "főleg hogy egy olyan cégtől "lopok" akinek magyarország annyit se jelent hogy szerepet kapjon a live régió listában."

Na a magadfajták miatt sem vezették még be... Érezd csak magadat nyugodtan bűnözőnek.
  • Fido4life
    Válasz erre és a #44865-re

Egyáltalán nem a becsben tartásról van szó, egyértelmű hogy amit zsír újan veszek azt úgy örzöm mint az aranyat, tísztgatva, nem dobálgatva a dvd-t. Az se igaz hogy a másolt lemezt wc papírnak használom, lehet hogy egyesek frizibinek használják az egyszer végigvitt játékot de ez rám nem igaz. A lényeg az hogy 10+ ezer forintból ellehet menni bulizni, 1 hét kaját venni, és főleg úgy hogy diákként ritkán kerűl ennyi pénz a kezedbe, és megvan a lehetőség arra hogy ennek a pénznek a töredékéért majdnem ugyanúgy szórakozzak, hát inkább megragadom ezt a lehetőséget, úgy hogy utána a szociális életmódomra is tudjak költeni. És ennek a lehetőségnek a kihasználása miatt szerintem nem érezhetem magam tolvajnak, bűnözőnek főleg hogy egy olyan cégtől "lopok" akinek magyarország annyit se jelent hogy szerepet kapjon a live régió listában.
  • Alwares
    Nem nagyon lesz olcsóbb. Az MS így is áron alul adja a gépeket.
  • grebber
    Sac/kb-ra mennyibe fog majd kerülni az új 65nm-es xbox360 prémium?
    Mert ugye olcsobbnak kéne lennie mint a mostani premium.
  • Skyline
    Thx...ez azért elég ótvar 1 megoldás....
  • arty
    1.) sztereobol kötöd be, ál-5.1 lesz a füleden
    2.) optikai bemenetet fogadó dd5.1 dekoderből(ált. csak erősitő...) vezeted ki a 3 sztereo kimenetet
  • Skyline
    Vmi 5let hogy kössek boxra fejhallgatót jól? Ha sima 1dugós fejhallgató lenne mégmég oké lenne a dolog...De USB-s fejhalg ugyebár kilőve...a másik 5.1-es fejhalg meg 3 jack dugós (Front rear center)...5let?:)
  • tomi890125
    #45037?
    vagy hülyeséget kérdeztem? :D még sosem liveoztam szal nem vagyok tisztában a dolgokkal
  • Alwares
    Egyébként nagy kár és baromság, hogy nem natív HD felbontásra gyártják a HDTV-ket... Mennyivel jobb lenne 1280*720-as TV-ket bámulni. Tők jó lenne. Vagy mi lesz majd, 5 év múlva kiadják a natívos HDTV-ket és akkor az lesz majd a menő amit el lehet adni? :S
  • arty
    fullhd tévé esetén talán a ... fullhd tévé esetén HDMI, mese nincs !!!!

hdreadyhhez, ahol a felbontás 1360x768 vagy kisebb (plazma 1024x768) inkább 720p-t

amugymeg kijelző-faq banner alatt
  • Örm
    Hello!
    Sima komponens kábellel melyik felbontást érdemes használni a 720p-st, vagy a 1080-ast?
  • arty
    jah és amire nekem a minap szükségem lett volna:

felbontás váltás / felbontásváltás / vakon <- kereső miatt!

Ha első bekapcsolás után nem ad kepet az LCD-TV (1280x1024ben van) a box:
    jobbra jobbra jobbra jobbra jobbra jobbra jobbra
    A - console settings
    A - display
    A - resolution
    fel fel fel fel fel fel fel 640x480ra allunk
    A - 640x480-on
    fel - atallunk a YES, elfogadom-ra
    A - YES-en

(A - az 'A' gomb, jobbra/fel - a digit pad)
  • arty
    hát emberek, ma láttam mit tud az xbox ... illetve tudna, ha a megjelenítőpiac nem a korcs lcd/plazma szutykokat nyomná ...

nos, kényszerből egy analog crt monitorra kötöttem a boxot, mivel az lcdtvm nem eszi az xbox alapfelbontását (1280x1024) és nem adott képet... gyanusan szép volt a kép, namondom akkor az 5mp-nél (amig atallitottam a dashboardot 1360x768ra) kicsit töltsünk el a cuccal többet ... nyomtam a boxot 1280x720-ba (játékok nativ felbontása ugye), monitoron a függőlegesen nyujtott képet összenyomtam, széleket kicsit tulhuztam, h képarányhelyes legyen és inkább két oldalt kiment a kép a monitorról - igy kisebb a fekete csik alul felül a 17"-esen.

hádébb volt a hádénél a kép, olyan mélysége volt, olyan részletek, olyan szinek ... huhh, ilyet még nem láttam :O forza2 és gow ment próbából, a 60frame/sec elképesztő folyamatos kép érzetét keltette (forza), a gow 30frame/sec-e pedig 60frame/sec-nek érződött. az utobbi években lcdn láttam csak játékokat... nos, a krizist agyonba**** a látvány, amit a CRT-n kaptam a gow-tól :O nem hiszem el, komolyan letaglozo volt, évek óta nem ütött meg igy grafó

csak az a kurva 60hz ne lenne :( nem tünt zavaronak, de 10-15 perc játék után (naja, ottragadtam :D ) már éreztem, h miért is nem ilyen monitort bámulok ... megfájdult a szemem.

pedig...

namajd talán az OLED (áhh, azzal más gond lesz és szép lassan el sem hisszük majd h a CRT techno mindent aláz... 20 év mulva pedig készülékek hijján már bizonyitani sem tudjuk a köv. generácionak)