XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Nos ez szép és jó, igaz, hogy nagy a felbontása, de a méretbõl adódóan biztosan tökéletesen lehet olvasni a betûket.

Töltsük le az internetet!

KILLER2
Asszem emiatt nem fogok új 360at venni. De ehez még nincs is törés nem? Bár nem fontos. Lassan inkább HD-DVD olvasót kéne beletenni, mert így ez a külön megvevõs 60ezerért elég húzós. Itt b@aszták el és ezért fog veszteni a PS3al szemben mert különben bõven lett volna esélye. Bár nem tudom, hogy valaha is HD-DVDre kell-e majd írni a 360 játékokat. Bár PS3ba meg Blue-Ray olvasót tesznek és hogy egy játéknak enniy hely kelljen, az még egy ideig bitzosan nem fog megtörténni, mert ahoz vagy nagyon szép graf kell vagy kegyetlen hosszúnak kell lennie. Meg aztán kegyetlen frágák is lesznek majd a játékok. Kell majd még pár év, hogy olcsóbb legyen egy Blue-Ray lemez.

Töltsük le az internetet!

ThugEdge
sziasztok
most baszott off leszek,de mivel ez a kedvenc totyikom így hát próbálkozom:
ipod nano magyar guide és itunes magyar guide-találok-e vhol
és elnézést az offokoffjáért,de gondoltam hátha vagytok pára ipodosok:)

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

carterx
carterx
Új optikai meghajtó az Xbox 360 konzolokban

http://www.hardwareoc.hu/index.php?p=news&cid=5&y=12332

carterx
rambuu
Ja bocs ez az a 200.000ft aszittem ez a monitorod.

rambuu
Húú bazd mennyi egy ilyen Monitor??

Röfikapitány
Bolt függû valahol 320!Például egy media markba a 82 es ugyan ez a tipus 260.000!Szal jól meg kell nézzni hol veszi az ember!

Köszi, valamilyet most vadászok megvásárlás céljábul, de akkor már inkább a jobbikat szeretném :)

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

teddymac
60.000ft az a kicsit több

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Röfikapitány
200.000 nagykeren keresztül!Bolti ára kicsit több:)

Adi
Mennyi vóóót?:P

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Röfikapitány
Ja igen és 1080i be vagy 720p be érdemesebb tenni?

Röfikapitány
Samsung LE37S71
lcd

teddymac
pontosabb infot a tv.-drõl

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Röfikapitány
Én nem tudom de ma hozták meg a 94 cm samsung HD tv.met és elég szép és jó nagy:)Csak ajánlani tudom!

Milyen monitort ajánlotok? Én egy ASUS MW221U 22" -os monitorra gondoltam. Mennyi lenne a különbség ennek a monitornak és egy HDTV képe között? PLS segítsetek nem tudom, mit érdemes megvenni!!!
Röfikapitány
ugyan ne viccelj!Szivesen azért vagyunk ennyien hogy segitsünk egymásnak!Aki Shaints row-ott irjon nekem hogy 50% nál elfogytak a missiok az normális dolog?

Ewergo
Na igen... a 10 progi után most elösször kellett a analog kart NEM oldalra nyomkodni, hanem befele középen. Ezért nem vágtam még másodszorra sem. Mostmá tom hogy nyomogombként is funkcionál!
Köszee szépen!

Röfikapitány
a jobb stick az a jobb analog kar!Máshogyan ezt már nem tudom leirni neked!remélem tiszta.

Ewergo
:) a bunyó gombra gondoltam. Csak nem tom mellikkel kell ütni.
A "stick" gomb az mellik is? Bocs nem direkt csinálom! :)

Röfikapitány
EZ tetszik:) a melee nem egy gomb:)
a jobb sticket nyomd le amikor kell ennyi!

Röfikapitány
Shaint row elnézést!

Ewergo
Valaki segitene hogy a COD 3-ban, melyik a "melle" gomb. Még a legelején vok. "Click the right stick to melee"
Köszi!

Röfikapitány
Hi shant row ba 49% nál vagyok és nincs a missionba semmi választható!!!Ilyenkor mi van?Ennyi már csak az apró feladatokat kell csak megcsinálni?

Köszi.:)

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

Scotty99
Töltsd le ezt, SC DA végigjátszás, igaz, a PC-s verzióhoz, de azt a részt ugyan úgy kell megcsinálni szerintem. http://rapidshare.com/files/18026683/scda_walk.pdf

PS3 ID: ghost_hun

Splinter Cell DA.-ba arra a részhez jutottam ahol az emailt kell elolvasni és ilyen rubikocka szerû védelem van vagy micsoda. Hogy kell azt megcsinálni? Nem értem a lényegét annak.:)

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

Örm
Kösz! Még annyi kérdésem lenne, hogy a boxhoz jó a pc-s USB-s adapter is vagy csak a 360-as?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

guardian hero
Jó kábeleshez is, én chelloval használom.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Örm
Ez a router jó kábel net-hez is vagy csak ADSL-hez?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Totis
Szia Turho!

A D-Link 524-es router egész jó kis router. 10e körül szokott lenni. A Linksys-ek 15e fölött szoktak lenni. Viszont nagyon jók!
Ha bármi kérdésed lenne akkor jöhet privibe.

Üdv:
Totis

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Bocs hogy ide írom, de nem tudtok egy eladó, kif. állapotú garis wireless-t is tudó routert az alábbi listáról?:
Certified live compatible routers
Ha netán igen, és olcsón, privi. Van routerem de cod3-ban és néha cod2-ben kidob meg vacakol....

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

rambuu
Na mi van tán meguntad??

guardian hero
Persze, oda kiváló :)

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

torrente
Eladó a Premium Packos gépem dobozában, minden tartozékával, számlával, 10 hónap garival, 3 eredeti játékkal (Perfect Dark Zero, X-Men, Battlefield 2) 100e Ft-ért. Live még nincs aktiválva. Használat után mindig letakartam, nagyon vigyátok rá. Átvehetõ Érden vagy Bp-en.

cenobite
Te is ott olvasod -e? :D

gamertag: kenobita

Tud valaki valami jó DVD-d vásráló helyet itt a neten?

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

SkunkliX
valahogy ez igaz lehet az utóbbi heteimre de miért ?:)

szerintem te nem aludtál eleget! :)
SkunkliX
köszöntem ! most spóroltam 10 k -t :) ebbõl már meg van 1 újabb fél játékom :)

guardian hero
Pontosan.

SkunkliX
ezexerint túl sokra nem mennék a dologgal akkor sem ha megvenném , gondolom 60 cm-s tv- n maradnának a dolgok ugyan azok ha jól értem :)

kill3r21
ez a tipikus hogy adjunk el egy drága kábelt! az emberek meg hiszékenyek :D
guardian hero
Szerintem a csávó nincs képben.

SkunkliX
sziasztok ! újabb kérdés merült fel és gondoltam megkérdezem az itt jelen lévõ arcokat a tapasztalatól .ma beszéltem 1 TV szerelõvel aki azt mondta hogy sokkal jobb képe lenne az Xboxnak HD TV-n ha nem azzal a kábellel használnám ami gyárilag volt a premiumban. kérdés az hogy érdemes -e venni hozzá másik kábelt , lesz -e annyival jobb a kép , ill. milyen lehetõségeim vannak , ki gyárt ilyet és hol a legolcsóbb :) köszi a segítséget :)

Csacsi
Laptop....pda :D

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

guardian hero
Az ebookot nem túl kényelmes a klotyón olvasni...

testerlnx
Hova, melyiket?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!