176877
banner
  • Istencsászár
    'Too Human' (X360) Demo Available on Xbox Live
    Posted on Monday, July 14 @ 03:36:09 PDT
    Step into the world of Too Human, Silicon Knights' third-person epic action game. As the cybernetic god Baldur, players are thrust into the midst of an ongoing battle that threatens the existence of mankind. As promised, Microsoft has released a 1.09GB demo for Too Human on Xbox Live
  • Skynet
    Mind1 én óvatos vok:D
    Az hogy tényleg hülye haverom másfél éves gépe így bírja minden mod és egyéb szar nélkül bőven elég nekem ahhoz hogy kövessem a példáját.:)
    Elsőszéris gép,tavaly volt nyár közepén hogy reggel 9-10től hajnali 2-3ig nyüstölte a nép,és nem lett baja...Valami külföldi szaki ismerőse tanácsolta neki,betartja és tényleg no problem...Így tényleg betartom énis:)
  • Istencsászár
    Hidd el hogy ez teljesen mindegy... nekem 2006os a gépem, ki be kapcsolgatom ahogy akarom, ha megy 4 órát akkor is egyből kikapcsolom és eddig zéró hibát mutatott, persze nem jelenti azt hogy a jövőben nemfog, de totál felesleges trükközni, ha elromlik akkor elromlik => ms cserélje ki amit elbaszott
  • Skynet
    De ha előmelegíted akkor széplassan szobahőmérsékletről felmegy alaphőre,game indít,tobávvmelegszik,majd mielött kikapcsolod szintén alaphőre megy és aztán arról az alaphőről kihülni már nem olyan gáz,mint amikor kikapcsolod és 70-80 fokról azonnal elkezd zuhanni a hő (nomeg kikapcs után nagy hő marad ugyebár a gépbe,viszont ha járatod kikapcs elött picit akko az a nagy hő elenyésző-->nem tesz kárt)...
    A gyors felmelegedés-->hülés az extrém hőingadozás...A hőingadozás tény ugyanannyi,csak mivel lasabban megy végbe így nem gyilkos:)
    De ha gondolod próbázd ki videókártyán,ketyeg alapon (kb 50) játszol,felmegy 60-70 fokra is akár majd ha abbahagyod a játékot visszahül lassan 50-re..Ha kikapcsolod a gépet, lévén nemdolgozik gyorsabban hül...
  • CaviaR
    Hőingadozás mindig ugyan annyi lesz, mindegy h elötte felfűtöd-e.
    Arra gondolsz sztem, hogy ha elötte felmelegíted az egész gépet, akkor nem hirtelen fog felforrósodni, és talán elviselik a forrasztások.
    Talán ebben van is valami..
    Viszont akkor ezzel pont ellentétben van az, h játék után járatod, mert akkor épp hogy gyorsan hűti le a ventilátor, és gyors lesz a hőtágulás. A kettő ellentéte egymásnak.
  • FoToS
    A legjobb beteszed vitrinbe és nézegeted,hogy,de szép lehet amikor működik :)
  • Skynet
    Ahogy érzed mindenesetre nekem újabb szériás van havernál,és betartom,mivel neki elsőszériás boxa van másfél éve és a mai napig hűtésmod és minden anyámtyúkja nélkül megy neki az említet módzserrel hibátlanul....
    Ha meg nem vagy tisztában azzal milyen hatása van a nagy hőingadozásnak,akkor sztem...:)
  • avengir
    Az Urban Legend és a Tőrzsi varázsló bölcsességét halloták....
  • Skynet
    "egy se halt be" MÉG...Mióta is csinálja? Pár hónapja?:)
    Én még mindig azt tartom másfél éves haveri tapasztalat régi gépen: Extrém hőingadozás--> boxhalál,megoldás: Nem hűtésmod és egyéb szarok...Game elött 3-4perc melegítés box alapmenüben (hagyni hagymenjen),game után várni lassúhülés szintén alapmenü....
    Oldalfektetés NEM,mivel szellőzéseltakarás és a fej sem szereti...
  • arty
    sok emberről hallottál itt, akinek az uj, 175w/hdmi gépe lett 3ledes? sztem mamár kevésbé van létjogosultsága a vizezésnek, pláne h a zajforrás nem a gép hűtése, hanem a dvdrom, amin nem segitesz :(

továbbra is vergődök h a régi premiumombol átteszem a 4x sebességre hangtalanitott samsung drájvot - csakhát a gari ... nameg, a tudat, h ha moddolt a gép, miért ne kalózkodjak :( ismerem magam :((

:)
  • tomi890125
    persze nem reklámozni akarom csak azért vízhűtés nagyon sokat számít és 5év után is konzol marad
    én pl hónap végén leszek vízhűtéses xbox tulaj ^^
  • tomi890125
    hát nem mindegy hogy szereled be
    pl az x-médi oldalon wadarr szereli a vízhűtést a gépekbe és amibe ő belerakott vizet azokból egy se halt meg, és olyan gépbe is rakott már ami rendszeres 3 led visszaeső volt és vízzel az is él még
    azért kell hozzáértés a beszereléshez, bárcsak úgy működne hogy csak beleteszem azt müxik is
  • arty
    én is :)

nem rémlik a nickje, de járt ide srác, akinek a vízhűtés mellett meghalt a gépe
  • tomi890125
    ?? én a vízhűtésről beszélek :D még sehol nem olvastam hogy egy vízhűtéses gép lett 3ledes
  • arty
    olvasd el az elmult évek hsz.-eit, az a cáfolat maga :)
  • tomi890125
    miért nem? cáfold :)
  • arty
    vob: mpeg2 video és ac3 hang konténerje, dvd-n. tedd át az anyagot mpg-be, akkor nagyobb esélyed lesz (minőség nem változik, hiszen csak 'átpakolod'. ajánlott program: tmpgenc
  • DöflingR
    El, de ha a fakockák nem lennének ott akkor is.
  • SpeedXHUN
    de alul a szellőző nyílásokat eltakarja.
  • DanielT
    Nem igaz.
  • Voltan
    Én meg azt olvastam több helyen, hogy épp állítva nem szabad működtetni.
    Szóval nincs tuti módszer, hacsak nem folyékony nitrogénben játszol vele :D
  • terminator39
    Hi, all, az xbox 360 -on VOB kiterjesztésű videó fájl -t lelehet játszani ? (cd-n van a vob file) de nem dvd film hanem videó ami vob kiterjesztésű, pls válaszoljatok erre, előre is köszi
  • FoToS
    Pont ezért purcannak ki a fektetés miatt mert ugye melegiti maga alatt és nem tud kihülni igy a nyák elszakad az alaplaptól és nnyi jön a 3 led nekem gariba vissza jött a gép benne van a plus zhűtés azóta kopp.kopp nincs gondom vele.
  • Zozo76
    Csinalhatok fotot de gondolom ertheto hogy mit irtam. ;)
  • Zozo76
    Nalam 4 db radiron van az annyibol jobb talan hogy csillapitja a rezonanciat. De nem is ez a lenyeg, hanem hogy alul igy van vagy 10mm a box alja es a polc kozott. Namost a polc is kb 15 mm vastag es alatta meg mindig lehet erezni a meleget!!! Tehat a box alja annyira forro lehet hogy felmelegiti meg igy is a polcot maga alatt annyira hogy meleg a polc also fele is... Nem semmi! Ez meg a regi szerias premium, jo forro levegot nyom ki hatul, a mult heten mar jelentkezett a 3 led, azota megy mint az alom. Mar tenyleg varom mikor szarik be vegleg, aztan mehet az MSnek.
  • FoToS
    Nekem is igy volt még hűtés modd is volt benne még is megfeneklett,

Kérdés van itthon egy samsung drive gép,ha meg akrom főzni,hogy mennyen vissza gariba akkor törölközőbe csavarás hamrosan leját a gari azért édeklődöm.
  • tomi890125
    hát vagy megveszed + vízhűtés és az xbox360 konzol marad 5 év múlva is
  • Tinman #45287
    Szerintem várd meg, nem lehet sürgős annyira.
    Én is arra várok, pedig már majdnem elkapdkodtam ;-)
  • Blekk Síp
    Mivel most akarok venni boxot, azon gondolkoztam h várjak e augusztusig az új szériára vagy ne...
    De végülis ha megdöglene, úgyis javítja a MS. Meg gondolom még +idő, mire hozzánk is elér az új széria.
  • DöflingR
  • deka82
    Ha jól emlékszem akkor 60 körül volt a Core.Próbálják elsózni még a régi szériát??Még létezhet ilyen is??Mert ha igen akkor nem piskóták.
  • Pacal17
    én 1000 ft al olcsóbban vettem premiumot XDD
  • Pacal17

Nem gondoltam volna, hogy a réégi fakockáimat mág használni fogom valamire igy egy csöppet jobban szellőzök a box allja. Aki megteheti szerintem csinálja meg.
  • tarti19
    Speedlink Xbox 360 HD Pro kábel (XBOX360) /k szeirntme ez tökéletes lesz...
  • Istencsászár
    az nagyon drága mivel hónapok óta 50 ezer alatt lehet kapni árkédot:)
  • kisgabo
    az auch@nban olcsó most a dinnye, de nyugi, a többi cuccal igyekeznek átb...ni.
  • DöflingR
    Az se semmi.. 3.000 forintal drágábbért már premiumot veszel:D
  • tomi890125
    még meg is néztem hogy biztos forintban értetődő e az ár és nem ruméliai dínárban
  • tomi890125
    én auchanba láttam xbox360 arcade játékgép 59.999!!! kb 2 napja
  • DöflingR
    Tüsszentettem írás közben és nem figyeltem,hogy már egyszer leírtam az üzlet szót:D azért van kétszer