XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
sosem hasznaltam jatekra * najo.. forzat azt toltam...
leginkabb csak filmekre... mar joideje elbaszodott a bekapcsolo gomb.. most viszont mar hiaba kapcsolom be a dvd talca kinyitasaval es huzom ki a tapkabelt meg dugom vissza.. normalisan indul el. nem slayerrel:((((( most nemtom hogy vegyek xboxot megenn vagy egy divx es asztali dvd-t?...
PSN: s3ctorHU
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Töltsük le az internetet!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Az elsõ: Szegeden hol van Konzolos bolt, mivel VGA kábelem még mindég nincs, de már rohadtul kellene és egy haver a hétvégén megy át Szegedre megnézni hogy vane kábel, de nem tudom hol van Konzolos üzlet.
A másik: Hogy vane Konzolos újság? ugyan úgy mint ahogy PCsekbõl is van pl. a GameStar vagy a PC Guru.
Köszi a válaszokat.
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Asszem létezik vmi fekete lista is.. bár én nekem nincs 360 még, csak mondták.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Az lenne a kérdésem,hogy flashelt géppel lehet-e nyomulni a Live-on.Vagy esetleg nem érdemes vele probálkozni?Szét tudják cseszni a gépet távolrol.
Ha valaki válaszol azt elöre is meg köszönöm.
lckrz.try.hu
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
sztem azon is baszott jó,és az sem utolsó,hogy 80k-ért már minõséget is kapsz
bár fingom nincs milyen az atv amire te gondolsz,ez csak egy tapasztalatból mondott segítség
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Töltsük le az internetet!
Teljesen új vagyok a témában, most tervezem hogy veszek egy boxot. Visszaolvasásokból láttam, hogy a warez, meg a flashelés nem túl népszerû téma errefelé,ezért inkább ezzel nem próbálkozom. Viszont tudnátok nekem esetleg olyan oldalt, oldalakat mondani, ahol flasheléssel kapcsolatosan legalapvetõbb kérdéseimre válaszokat kaphatok? Vagy ahol szabad kérdezgetni? A másik kérdésem: SDTV-n játszik valaki? Mennyire rosszabb a képminõség?
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Hanem az LB és RT gombot.
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ha valaki azt mondja ,hogy igen én megtudom neked csinálni én annak nagyon örülnék.Persze nem ingyen gondoltam.
Végigvittem az elsõ pályát többször is 7000 körüli pontszámmal de nem enged tovább a következõ pályára, miért nem? F-et kaptam.
Ha valakinek van ötlete pls ossza meg velem köszönöm.
megismétlem a kérésemet mert elnyomta egy warezos vita (sorry)
Ps2 dvd írás #3727-üzenet élt meg eddig, és még megy tovább
Xbox dvd írás #5 üzit élt meg, azt szevasz
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
http://www.videogamesplus.ca/default.php?cPath=446_470
(akar rendelhetsz is toluk, szallitanak Mo-ra)
Van egy masik link is, de az nekem most nem jott be, azert itt van: http://www.play-asia.com/paOS-00-3-xbox360_compatibility_guide-49-de.html
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Az lenne a kérdésem, hogy ha amerikában veszek egy játékot ami USA régiókodú azt le tudom játszani az itthoni gépemmel?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.