XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bendy
Netre kirakják a külföldi lapokat Ebook-ban. Nem kell ilyen "Ps2 überállesz" sajtszagú 576ra költeni a pénzt.

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

CSOCSO
nah fasza.. teljesen megpusztult a kurva xbox ( a sima regi)

sosem hasznaltam jatekra * najo.. forzat azt toltam...
leginkabb csak filmekre... mar joideje elbaszodott a bekapcsolo gomb.. most viszont mar hiaba kapcsolom be a dvd talca kinyitasaval es huzom ki a tapkabelt meg dugom vissza.. normalisan indul el. nem slayerrel:((((( most nemtom hogy vegyek xboxot megenn vagy egy divx es asztali dvd-t?...
sector512
Megveszem minden hónapban az 576 konzolt, szerintem nem csak sony fanboy-ok írják, sõt a fõszerkesztõ(Martin) is fent szokott lenni Live!-on, neki is van 360-a. Egyik számukban még tökéletesnek is nevezték a gépet :) Azt azért nem szabad elfelejteni hogy ez egy nyomtatott média, aminek a kiadás költségekkel jár, így azt a gépet kell a középpontba helyezniük ami a legnépszerûbb, és ez pillanatnyilag a Ps2. Van egy Play! nevû magazin, na az egy Ps újság (bár az új számba van 360 melléklet).

PSN: s3ctorHU

Keresnék x360-nal 100 %-ig kompatibilis routert, routertípust, illetve kompatibilitási listát, ha van valahol. Bár csak Cod3-ban van gondom, de többek szerint routerbaj.....

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

testerlnx
Próbálkozott már vki PCs USBs wireless adapter-el a 360-asához? Mert jó lene 5e ért venni egy PCset és nem 20e-ért egy 360-ast :(

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

KILLER2
Az kéne, hogy az újságokat úgy írják, hogy mind3 oldalt kedvelje az illetõ vagy legyen 3 író vagy egy független kéne (az lenne a legjobb).

Töltsük le az internetet!

576 most 80 oldalas,van benne minden. Sony és Nintendó kedvelõ cikkírója van az ujságnak,Xbox-os nincs,ez némileg meg is látszik. (magánvéleményem,mielõtt ebbõl is a vita kirobban)

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

rambuu
De az csak egy kis lapocska nem? Nem olyan mint a GS hogy 100oldalas és leír egy csomó mindent.

576 konzol lehet, hogy nem a te lapod, erõsen elfogult PS-fanok írják...

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

CSOCSO
ha tudsz angolul akkor inkabb fizess elo IGN re pl... ha nem tudsz akkor 576 konzol
rambuu
Lenne két fontos kérdésem PLZ válaszoljon rá aki tud!!

Az elsõ: Szegeden hol van Konzolos bolt, mivel VGA kábelem még mindég nincs, de már rohadtul kellene és egy haver a hétvégén megy át Szegedre megnézni hogy vane kábel, de nem tudom hol van Konzolos üzlet.

A másik: Hogy vane Konzolos újság? ugyan úgy mint ahogy PCsekbõl is van pl. a GameStar vagy a PC Guru.

rambuu
Hát nagyon remélem hiszen az a legjobb benne.

Én csak demokat szeretnék letölteni,igazábol erre kéne a Live,csak eddig nem nagyon mertem csatlakozni,mert azt hallottam valahol hogy tönkre tudják tenni a gépet.Arra szeretnék választ kapni hogy nyugodtan lehet-e tölteni a flashelt géppel.
Köszi a válaszokat.
ThugEdge

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

CSOCSO
elvileg ezert jonnek ki a jatekok stealth patchel
CSOCSO
lehet jatszani
Adi
Én úgy tudom, h lehet eredetileg, de kockázatos, mert amirõl lemásolják neked a játékot abba van egy kód amivel te fölmész.. (már mint rejtett kód) és a M$ meglátja, h több ugyanolyan van fönt akkor ledobnak..
Asszem létezik vmi fekete lista is.. bár én nekem nincs 360 még, csak mondták.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem,hogy flashelt géppel lehet-e nyomulni a Live-on.Vagy esetleg nem érdemes vele probálkozni?Szét tudják cseszni a gépet távolrol.
Ha valaki válaszol azt elöre is meg köszönöm.
sztomy69
Az yoo, én még a Rayman Raving Rabbidset várom. Remélem nem csak kamerával lehet "irányítani"

lckrz.try.hu

Kár, mert jó lenne ez a Media Center routeren keresztül jönnének a fílmek a géprõl.:D

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

Örm
Ha jól láttam akkor március 22-e körül jön a PAL-os.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

sztomy69
Kijött új NBA, remélem jó lesz, sajna még csak NTSC-s gépekre van =/

lckrz.try.hu

KILLER2
Igen. 360 (asszem) csak wmv-t játszik.

Media Centert beállítottam meg megosztottam a fílmeimet, de nem játsza le. Miért? Itt is érvényes az, hogy csak bizonyos file típusokat játszik le?

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

ThugEdge
én vennék egy jó wide tft moncsit azt éccakát(ahogy vettem is:)
sztem azon is baszott jó,és az sem utolsó,hogy 80k-ért már minõséget is kapsz
bár fingom nincs milyen az atv amire te gondolsz,ez csak egy tapasztalatból mondott segítség

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Zsoltika 007
A keresõvel minden warezos kérdésedre kb 10 találatot fogsz kapni tehát nem kedv kérdése a dolog. Pont ezért is lettek kiszedve a warezos témák mert már minden ki van tárgyalva.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

KILLER2
HAsználod alul a keresõt, az a legjobb, ha flash kell. SDTVn, hááát. Kevesebb pixel, de nem tudom, még nem néztem azon. De volt már különbözõ TVkrõl kép is, hogy milyen azokon a 360.

Hello!

Teljesen új vagyok a témában, most tervezem hogy veszek egy boxot. Visszaolvasásokból láttam, hogy a warez, meg a flashelés nem túl népszerû téma errefelé,ezért inkább ezzel nem próbálkozom. Viszont tudnátok nekem esetleg olyan oldalt, oldalakat mondani, ahol flasheléssel kapcsolatosan legalapvetõbb kérdéseimre válaszokat kaphatok? Vagy ahol szabad kérdezgetni? A másik kérdésem: SDTV-n játszik valaki? Mennyire rosszabb a képminõség?

Forza Italia
Helló! Azért ide írom mert hátha elöbb kapok rá választ. A fifa 07-be hény bajnokság van? Mert letöltöttem egyet és abba csak az angol, német, francia,olasz, mexiko és a nemzeti csapatok vannak benn.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

teddymac
Nemtudom.

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

guardian hero
Jah értem. Talán az is megoldható a képek alapján, csak nem tudom, mennyire kavarhat be, hogy egyik analóg, a másik meg nem.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

teddymac
Csak nem a két ravaszt kell felcserélni.
Hanem az LB és RT gombot.

guardian hero

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
A két ravasz felcseréléséhez a képen a piros vonnallal jelölt átkötéseket kell "elvágni", aztán összedrótozni az a-b, c-d, e-f és g-h pontokat. Én nem vállalom, mert nem sokat volt forrasztópáka a kezemben, de akár egy kezdõ elektromûszerés, vagy hobbi-modder meg tudja csinálni neked ez alapján.

Zsoltika 007
Még mindíg nem értem hogy ez miben befojásolná az álláspontokat. Szerintem sehogy.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

teddymac
Fogalmam sincs én nem értek az ilyenhez.
Ha valaki azt mondja ,hogy igen én megtudom neked csinálni én annak nagyon örülnék.Persze nem ingyen gondoltam.

guardian hero
Itt végülis az összes digitális gomb pozícióját láthatod. Azért a másik tutorialt linkeltem, mert a ravaszok analóg módon mûködnek, mint a karok, szóval gondolom hasonló módon lehet átkötni is õket.

teddymac
köszi találtam valami hasonlot: igaz ez plusz gomb ha jól értelmezem (nem tudok angolul)plusz gomb

Törölt felhasználó
Tudna valaki segíteni, hogy a Kameo-ban mit kell csinálni?
Végigvittem az elsõ pályát többször is 7000 körüli pontszámmal de nem enged tovább a következõ pályára, miért nem? F-et kaptam.
guardian hero
Itt találsz leírást az analóg karok felcserélésérõl, és néhány egyéb kontroller modról. Talán ezek alapján meg lehet valósítani a Te elképzelésedet is.

teddymac
Azt az ügyes kezû embert keresem, aki fel tudná cserélni a gamepadban az RT gombot az LB gombbal. (Vagyis ha megnyomom az LB gombot az olyan, lenne, mintha az RT gombot nyomtam volna meg.) Nem baj, ha az LB gomb nem lesz már pótméteres csak sima érintõ kapcsolós.Nem játszom autós játékal olyan sürün :)
Ha valakinek van ötlete pls ossza meg velem köszönöm.

megismétlem a kérésemet mert elnyomta egy warezos vita (sorry)

guardian hero
Vezeték nélküli kontrollert hol lehet legolcsóbban kapni? Esetleg van valakinek eladó?

mila69en
akkor ezt valaki magyarázza már el, mert én tök hülye vagyok:/
Ps2 dvd írás #3727-üzenet élt meg eddig, és még megy tovább
Xbox dvd írás #5 üzit élt meg, azt szevasz

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Itt van egy egesz jo lista a regiomentes jatekokrol:

http://www.videogamesplus.ca/default.php?cPath=446_470

(akar rendelhetsz is toluk, szallitanak Mo-ra)

Van egy masik link is, de az nekem most nem jott be, azert itt van: http://www.play-asia.com/paOS-00-3-xbox360_compatibility_guide-49-de.html

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Jó reggelt mindenkinek.

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Nem bizony,csak,ha oda van irva,hogy region-free :(

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Na ez aztán az elnyomásos, diktatúra gyerekek, kitörlitek a VÉLEMÉNYEM a warezrõl...hol van itt a szólásszabadsg????

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

teddymac
NTSC game ha nem region free nem fog menni szerintem PAL.-os gépen

Örm
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy ha amerikában veszek egy játékot ami USA régiókodú azt le tudom játszani az itthoni gépemmel?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Ne izgulj,azt is bezárták...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.