176876
banner
  • kakaoskalacs
    Hat igen ezvan :DD
  • rooney8
    Ennyi
  • PoisonChihuahua
  • rooney8
    csak leírta hogy az xbox360 az isten
  • PoisonChihuahua
    Ez most, hogy jön ide?
  • red13
    Emberek! Én amióta van PS én Ps párti vagyok, nem is gondoltam, hogy más konzolt vegyek. PSX/PS2, tuti konzolok voltak. De én aztmondom, hogy a PS3-nak bukta van méghozzá jókora. A háború sztem eldőlt.
  • Kalozoner
    nézzem=nézze
  • Kalozoner
    aki még nem látta gow2 trailerét nézzem meg...nagyon ütős lett...
  • avengir
    Inkább fogalmazzunk úgy, hogy annyiba van már a játék fejlesztése, hogyha minden jelenlegi PS3om tulaj is megvenné, akkor se térülne meg a játék fejlesztése.
  • Victor1103
    Kíváncsi vagyok rá egyébként hogy lesz megvalósítva a játék.Mert ugyebár a grafika és a tartalom ennél a játéknál egymás rovására megy...Lehet űber grafikája ennek az rpgnek de az szerintem csak akkor valósítható meg ha lineáris lesz a cucc.Így persze akár kijöhet több dvd-re is ergo nagyobb lesz a tartalom.Fordított esetben sajna pont az ellentéte valósul meg annak amit írtam...
  • Sippie
    értem, thx
  • Seth
    AZ hogy cak feleannyit adtak el belőle mintha kijött volna 360-ra is :)
  • Sippie
    mi az mgs4 sorsa?
  • Victor1103
    Annyira megörültem ennek a hírnek bár egyáltalán nem lepett meg...A Square a maximális profitot tarja szem előtt és gondolom hogy nem akarnak a metal gear solid IV sorsára jutni az FFXIII-al ami biztos vagyok benne ugyan olyan magas költségvetéssel készül.Szóval hozzák csak nyugodtan ki box-ra mi tárt karokkal várjuk:)
  • Istencsászár
    Volt:)
  • arty
    az nem ps exkluziv volt?
  • Seth
    Final Fantasy 13 Xbox360-ra bejelentve !!!!
  • arty
    thx, segit(ett): bannolt konzolra nem lehet átvinni a cuccot :|

Bomberman-t vajon megvehetem UK profillal? Tök jó, h nem látni vásárlás ELŐTT, h adott régioban melyik árkád játék elérhető :(
  • Istencsászár
    Mortal Kombat meggyalázása ( és a többieké ) ez a szenny...
  • trick daddy
    hyy :) Ez nagy :MK vs DC
    :soul calibur vs Star Wars
    XD a mostani verekedös game-ket összevegyitik
    Akkor Pl: def jam vs marvel elképzeltem a boritot is XD olyan lenne mint az uj MK-é csak egyik oldalon Busta R.<---->Spider-man
    A fantasztikus 4 vs Wu-tang-clan XD komoly lenne
    DE ha a MK és a Soul C jolsikerült game lesz ,akkor minden verekedös gamet remix-eljenek össze.
  • PoisonChihuahua
    Transferring Content Licenses to a New Console

Hátha ez segít.
  • Istencsászár
    Én ugyvettem észre hogy ami a vinyon van azt minden profil felismeri, leglábbis demoknál, árkéd trialoknál. A letöltés lehetőség accounthoz van kötve, de ha letöltd akkor másik accal is tudsz vele játszani szerintem.

Ha a vinyot átpakolod akkor tudsz hiszen az adatokat a profilodat azon tárolja meg persze a központi szerveren.
  • trogerzsiger
    Szerintem acchoz van kötve, és jó hogy beraktad ide ezt a linket! Ilyen kellet nekem. Lehet lefordítom magyarra :-)
  • arty
    azt tudja vki, h egy MS pontokon vásárolt trial játék géphez lesz liceszeivel kötve vagy adott gamerprofilhoz?

- tehát, leszedem a konzollal az adott játékot (usa profillal)
    - utána a nem lájvos, vagy lájvos, de UK profilommal tudok játszani vele?
    - másik gépbe áttéve a winyot, tudok játszani azon a gépen is vele?
  • arty
    mehetne FAQ-ba:

Mit kell/lehet tenni, ha a Connection test futtatásakor a NAT teszt moderate vagy rosszabb státussal végez.
  • arty
    box kikapcs visszakapcs után, lemez nélkül, bejön a dashboard?

majd ird meg mit mond az MS support, h tönkrement a korongod, h mit lehet ilyenkor tenni :) kiváncsi vagyok... eddig nagyon segitőkészek voltak mindig :)
  • Skynet
    vaaa annó asus és lg cdíróim kifejezetten megsemmisítő hatással voltak a jóminőségü cdguru lemezekre...:D
    Asusból kb 4-5ször ráztam ki darabokra robanó lemezt,lg-nek 1 elégvolt..:)

Egy tipp,annó pc-n kikisérleteztük: amikor nem volt hajalndó már olvasni lemezt a dvd olvasó,és sercegett karcogott,levettük az elejét és iszonyatosat beletuszkoltunk jópárat fogkefenyéllel...Érdekes módon így beolvasta...:D:D:D:D
  • DöflingR
    PC-ben nekem is:D még meg van az az író, hátha jólesz valamire (csak íráskor tördelte meg a lemezeket) :s
  • Istencsászár
    Rosszul működő olvasóval kár kísérletezni jelentsd be hogy ez a baja és kifogják cserélni, meg küld el őket a picsába hogy egy GTA4ed tönkrement... kitudja hogy az az olvasó amikor pörög mit fog legközelebb művelni, nekem már "robbant" fel cdm a hibásan működő olvasóba ( nem xboxba :) )
  • Zsolcz
    Lehet hogy csak a GTA 4 ment tönkre mert mást lejátszott, de ha csak 1 játék megy tönkre akkor kicserélik vagy valami?
  • Zsolcz
    szerintem is
  • FZoleee
    Sztem hívd az MS-t...
  • Zsolcz
    Hello, szerintem tönkre men a boxom dvd meghajtója, fekete képernyővan a DVD meg körbe összelett karcolva, és elkezd kattogni:O! Mi lehet a baja?
  • Pacal17
    Direkt ugy raktam rá a 4 fakockát hogy ne takarjon el 2 nél több szellőtö likat a 100000 ből
  • kakaoskalacs
    Valoszinuleg
  • GX25
    itt olvastam hogy jön a 60GB-s változat és a 20GB-s olcsóbb lesz.
    érdemes megvenni a 20GB-st? a 60-as csak annyival másabb hogy több benne a hely?
  • Skynet
    Hogy mi a he?:)
  • arty
    6+ honapja, ez azért távol áll a pár héttől ;) (értsd: 175W HDMI)
  • avengir
    Unokatesómnak is első szériás semmi baja és ő nem fosik tőle, hanem arra használja amire való a konzol. Játszik egy huzamba 14 órát, ki-be kapcsolgatja és nem vinnyog vagy aggódik azon, hogy mi lesz. Jöjjünk már rá arra, hogy ez egy konzol és arra tökéletes amire kitalálták, ha gebasz van akkor meg 3 év gari és szeva.
  • Istencsászár
    'Too Human' (X360) Demo Available on Xbox Live
    Posted on Monday, July 14 @ 03:36:09 PDT
    Step into the world of Too Human, Silicon Knights' third-person epic action game. As the cybernetic god Baldur, players are thrust into the midst of an ongoing battle that threatens the existence of mankind. As promised, Microsoft has released a 1.09GB demo for Too Human on Xbox Live