176876

-
Hat igen ezvan :DD -
Ennyi
-
-
csak leírta hogy az xbox360 az isten
-
Ez most, hogy jön ide?
-
red13 #45348 Emberek! Én amióta van PS én Ps párti vagyok, nem is gondoltam, hogy más konzolt vegyek. PSX/PS2, tuti konzolok voltak. De én aztmondom, hogy a PS3-nak bukta van méghozzá jókora. A háború sztem eldőlt. -
Kalozoner #45347 nézzem=nézze -
Kalozoner #45346 aki még nem látta gow2 trailerét nézzem meg...nagyon ütős lett...
-
Inkább fogalmazzunk úgy, hogy annyiba van már a játék fejlesztése, hogyha minden jelenlegi PS3om tulaj is megvenné, akkor se térülne meg a játék fejlesztése. -
Kíváncsi vagyok rá egyébként hogy lesz megvalósítva a játék.Mert ugyebár a grafika és a tartalom ennél a játéknál egymás rovására megy...Lehet űber grafikája ennek az rpgnek de az szerintem csak akkor valósítható meg ha lineáris lesz a cucc.Így persze akár kijöhet több dvd-re is ergo nagyobb lesz a tartalom.Fordított esetben sajna pont az ellentéte valósul meg annak amit írtam... -
értem, thx -
AZ hogy cak feleannyit adtak el belőle mintha kijött volna 360-ra is :) -
mi az mgs4 sorsa? -
Annyira megörültem ennek a hírnek bár egyáltalán nem lepett meg...A Square a maximális profitot tarja szem előtt és gondolom hogy nem akarnak a metal gear solid IV sorsára jutni az FFXIII-al ami biztos vagyok benne ugyan olyan magas költségvetéssel készül.Szóval hozzák csak nyugodtan ki box-ra mi tárt karokkal várjuk:) -
Volt:) -
az nem ps exkluziv volt? -
Final Fantasy 13 Xbox360-ra bejelentve !!!! -
thx, segit(ett): bannolt konzolra nem lehet átvinni a cuccot :|
Bomberman-t vajon megvehetem UK profillal? Tök jó, h nem látni vásárlás ELŐTT, h adott régioban melyik árkád játék elérhető :( -
Mortal Kombat meggyalázása ( és a többieké ) ez a szenny... -
hyy :) Ez nagy :MK vs DC
:soul calibur vs Star Wars
XD a mostani verekedös game-ket összevegyitik
Akkor Pl: def jam vs marvel elképzeltem a boritot is XD olyan lenne mint az uj MK-é csak egyik oldalon Busta R.<---->Spider-man
A fantasztikus 4 vs Wu-tang-clan XD komoly lenne
DE ha a MK és a Soul C jolsikerült game lesz ,akkor minden verekedös gamet remix-eljenek össze. -
Transferring Content Licenses to a New Console
Hátha ez segít. -
Én ugyvettem észre hogy ami a vinyon van azt minden profil felismeri, leglábbis demoknál, árkéd trialoknál. A letöltés lehetőség accounthoz van kötve, de ha letöltd akkor másik accal is tudsz vele játszani szerintem.
Ha a vinyot átpakolod akkor tudsz hiszen az adatokat a profilodat azon tárolja meg persze a központi szerveren. -
Szerintem acchoz van kötve, és jó hogy beraktad ide ezt a linket! Ilyen kellet nekem. Lehet lefordítom magyarra :-) -
azt tudja vki, h egy MS pontokon vásárolt trial játék géphez lesz liceszeivel kötve vagy adott gamerprofilhoz?
- tehát, leszedem a konzollal az adott játékot (usa profillal)
- utána a nem lájvos, vagy lájvos, de UK profilommal tudok játszani vele?
- másik gépbe áttéve a winyot, tudok játszani azon a gépen is vele? -
mehetne FAQ-ba:
Mit kell/lehet tenni, ha a Connection test futtatásakor a NAT teszt moderate vagy rosszabb státussal végez. -
box kikapcs visszakapcs után, lemez nélkül, bejön a dashboard?
majd ird meg mit mond az MS support, h tönkrement a korongod, h mit lehet ilyenkor tenni :) kiváncsi vagyok... eddig nagyon segitőkészek voltak mindig :) -
vaaa annó asus és lg cdíróim kifejezetten megsemmisítő hatással voltak a jóminőségü cdguru lemezekre...:D
Asusból kb 4-5ször ráztam ki darabokra robanó lemezt,lg-nek 1 elégvolt..:)
Egy tipp,annó pc-n kikisérleteztük: amikor nem volt hajalndó már olvasni lemezt a dvd olvasó,és sercegett karcogott,levettük az elejét és iszonyatosat beletuszkoltunk jópárat fogkefenyéllel...Érdekes módon így beolvasta...:D:D:D:D -
PC-ben nekem is:D még meg van az az író, hátha jólesz valamire
(csak íráskor tördelte meg a lemezeket) :s
-
Rosszul működő olvasóval kár kísérletezni jelentsd be hogy ez a baja és kifogják cserélni, meg küld el őket a picsába hogy egy GTA4ed tönkrement... kitudja hogy az az olvasó amikor pörög mit fog legközelebb művelni, nekem már "robbant" fel cdm a hibásan működő olvasóba ( nem xboxba :) ) -
Zsolcz #45324 Lehet hogy csak a GTA 4 ment tönkre mert mást lejátszott, de ha csak 1 játék megy tönkre akkor kicserélik vagy valami? -
Zsolcz #45323 szerintem is -
Sztem hívd az MS-t... -
Zsolcz #45321 Hello, szerintem tönkre men a boxom dvd meghajtója, fekete képernyővan a DVD meg körbe összelett karcolva, és elkezd kattogni:O! Mi lehet a baja? -
Direkt ugy raktam rá a 4 fakockát hogy ne takarjon el 2 nél több szellőtö likat a 100000 ből -
Valoszinuleg -
itt olvastam hogy jön a 60GB-s változat és a 20GB-s olcsóbb lesz.
érdemes megvenni a 20GB-st? a 60-as csak annyival másabb hogy több benne a hely? -
Hogy mi a he?:) -
6+ honapja, ez azért távol áll a pár héttől ;) (értsd: 175W HDMI) -
Unokatesómnak is első szériás semmi baja és ő nem fosik tőle, hanem arra használja amire való a konzol. Játszik egy huzamba 14 órát, ki-be kapcsolgatja és nem vinnyog vagy aggódik azon, hogy mi lesz. Jöjjünk már rá arra, hogy ez egy konzol és arra tökéletes amire kitalálták, ha gebasz van akkor meg 3 év gari és szeva. -
'Too Human' (X360) Demo Available on Xbox Live
Posted on Monday, July 14 @ 03:36:09 PDT
Step into the world of Too Human, Silicon Knights' third-person epic action game. As the cybernetic god Baldur, players are thrust into the midst of an ongoing battle that threatens the existence of mankind. As promised, Microsoft has released a 1.09GB demo for Too Human on Xbox Live