176864
banner
  • waspika
    Csak tudod mi a röhely. Az összes bd-met ebayról veszem. Angliából postával együtt 3300 ft egy film. Aki nem hiszi nézzen utána.
    Pl. Spiderman trilogy 8500 ft volt (nem rég jöt meg), itthon ugyan ez 26 ropi.
    Egyszerűen nem értem mi a faszért kerül itthon egy film 9eft-ba, mikor kint 9 font. Miért kerül rá 300% nyereség?? Szóval kintről egyáltalán nem nagy befektetés filmet rendelni, olcsóbb mint ithhon egy dvd.
  • Istencsászár
    Sőt akkor a legjobb hogy ha egy Wii és még egy PSP-t is hozzácsapunk:) mivel minden platfromra megvannak azok a nagy nevek, és ez alapján kell választani, bár igy hülyeség mondani mert aki vásárol az választ, választott amellett amit ő szeretne.

Itt csak annyiban van feszültség hogy a nagy Sony Ps ma nem tündököl fényesen, és a tendencia az nem akar javulni, az MS Xbox árnyékába szorult, ezért is kár ajnározni a cuccot... persze neked tökéeltes mert az exluzív címek neked azok a gémek melyeket kedveled és amiért te PS3on jétszol többet, meg te Bluréj fogyasztó vagy igy teljesen triviális hogy a PS3at használod, bár ennek nemsok köze van a géminghez és kevés emberke használja erre a PS3at, mert a filmek drágák és inkább játékokra költi a pénzt mintsem egy filmre, amit DVDn 2ezerért megtud venni, ami persze nem HD feeling de nemhal bele:)
  • waspika
    Még sok mindent írhatnék, de nem teszem. Nem az a fajta vagyok. Csak egy kicsit felb*szott "Pff.. pénzes a srác.. " ez a megjegyzés.
    Bocs, hogy tanultam és tisztességes a fizum.
  • Zsolcz
    ugybeszélsz róluk mintha élőlények lennének:D(közben meg csak az xbox az:D)
  • Zsolcz
    Aztmondták hogy a lemez csak akkor karcssze ha a box mozog, de a nővérem (akkor ő játszott) aztmondta hogy nemmozgatta meg ilyesmi, de azér majd beviszik kivizsgálni, a GTA4-el meg nem tudnak mit kezdeni mer nem MS-os játék ugyhogy azt polirozóba kell vinni, és a Rockstarnál kell reklamáli.
  • waspika
    Véleményem szerint mindkét gép jó, de aki megteheti az vegye meg mindkettőt ugyanis sok egyedi cím van és nagyon jól megférnek egymás mellett. Ők legalább nem fikázzák egymást (bár ha beszélni tudnának, ki tudja??).
  • DöflingR
    "sajnos az lcd-m is full hd és 46-os" Ezzekkel nem leszel ám nagyobb arc ha irogálod mid van..
  • Istencsászár
    A PSt nem mi írjuk le hanem a Sony teszi:) amugy ha neked az a jó akkor élvezd.
  • waspika
    Tipikus, hogy ilyenkor mindenki nekiugrik az embernek. Bár az előző srácot aki a ps3-t tette félre istenítettétek, én aki az x-et pihenteti egyből mindenki elküld a p-be.

Hogy minden kérdésre válaszoljak (bár tudom senkit nem érdekel).
    X-em megjelenés napjától van ps3 meg egy éve. Mivel tisztességesen dolgozom és még az adót is rendesen fizetem állam bácsi felé, igen van pénz a 2 gép fenntartására és havonta igen sokat költök rájuk, ez a hobbim (elnézést kérek).

Igen képzeld el nézek bd filmeket méghozzá 1080p-ben (sajnos az lcd-m is full hd és 46-os). Szándékosan azért lett a második konzol ps, hogy ne kelljen már még egy polcot elfoglalnia a bd lejátszónak.
    Jelenleg 14 db bd filmem van.

Mindegy, ugye akinek csak az egyik van az mindig is fikázni fogja a másikat.Én csak azért írtam a kommentemet, hogy nem kéne leírni a ps-t.
    Részemről is vége. Megyek dobolni.
  • Tomy Lee
    :DD
  • greyfox
    Én is ilyen lelkesedéssel indultam neki, aztán napról napra jobban felbasztak a ps3 idiótaságai, 1 hétig bírtam, büszkén :D
  • kakaoskalacs
    usb vinyot lehet hasznalni xbox HDD-nek?
  • Scott8
    Ha Final Fantasy 13, akkor említem, biztos mindenki tudja, de jön a Halo 4 Master Chief nélkül.
  • Skyline
    fasza thx:D
  • Minstrel
    kezel usb vinyót is, de csak akkor ha fat32 a fájlrendszer rajta
  • Skyline
    Kb ittottamott 8-20k..:)
  • trick daddy
    Kb hol-és menyiért kapok x360-hoz 20G-vinyót ???
  • Skyline
    őőő...USB-s vinyót lekezel ez a "szar"?:)
    Mert tegnap pendrive-ról nézgelődtem filmet és gondoltam ha lekezelné a vinyót akkor talán usb vinyóról is tudnám csapatni a filmeket..:)
  • trick daddy
    hát igen... annó a clasics-x vs ps2 közt nemvolt ekkora szakadék mert majdnem 1-árba voltak ami nagy eltérés volt akkor köztük az a ezkluziv gamek voltak most-meg :többfajta kiszerelés mind a 2-nél ,40-30 ezer eltérés a két rivális közt , dual-layer vs blu-ray
  • arty
    gondolom tegnapelőtt vetted a ps3-at :) de eltelik 1 hét, meglátod hiányzni fognak a Játékok :D
  • DöflingR
    Pff.. pénzes a srác..
  • Minstrel
    Some of the features in the new Xbox experience
  • warass
    És milyen BR filmeket nézel rajta?
  • detoxic
    Mert félsz,ha bekapcsolod a 360-at,a Ps3 repül a kukába
    Amúgy meg egészségedre,és köszönjük hogy megosztottad velünk tapasztalataidat
    Téma részemröl oFF!
  • waspika
    Ezt nem szabad szó nélkül hagynom.
    Mióta Ps3 is van a polcon az x mellet, azóta be se kapcsoltam a 360-t.
    Részemről meg ennyi.
  • warass
    Örülök a FF13nak én is, csak ez a Release Date: TBA dolog, ez nem tetszik
  • trick daddy
    De nem csak a Final fantasy lesz nagy game x-re hanem ezek is
    http://www.gametrailers.com/player/36322.html
    http://www.gametrailers.com/player/36282.html
    http://www.gametrailers.com/player/36300.html
    meg még sok más is .
  • rooney8
    Na jó, azért nem kell annyira leírni a ps3-at sem :D Az is egy jó kis masina...
  • kakaoskalacs
    Hat igen ezvan :DD
  • rooney8
    Ennyi
  • PoisonChihuahua
  • rooney8
    csak leírta hogy az xbox360 az isten
  • PoisonChihuahua
    Ez most, hogy jön ide?
  • red13
    Emberek! Én amióta van PS én Ps párti vagyok, nem is gondoltam, hogy más konzolt vegyek. PSX/PS2, tuti konzolok voltak. De én aztmondom, hogy a PS3-nak bukta van méghozzá jókora. A háború sztem eldőlt.
  • Kalozoner
    nézzem=nézze
  • Kalozoner
    aki még nem látta gow2 trailerét nézzem meg...nagyon ütős lett...
  • avengir
    Inkább fogalmazzunk úgy, hogy annyiba van már a játék fejlesztése, hogyha minden jelenlegi PS3om tulaj is megvenné, akkor se térülne meg a játék fejlesztése.
  • Victor1103
    Kíváncsi vagyok rá egyébként hogy lesz megvalósítva a játék.Mert ugyebár a grafika és a tartalom ennél a játéknál egymás rovására megy...Lehet űber grafikája ennek az rpgnek de az szerintem csak akkor valósítható meg ha lineáris lesz a cucc.Így persze akár kijöhet több dvd-re is ergo nagyobb lesz a tartalom.Fordított esetben sajna pont az ellentéte valósul meg annak amit írtam...
  • Sippie
    értem, thx
  • Seth
    AZ hogy cak feleannyit adtak el belőle mintha kijött volna 360-ra is :)