176864

-
:) első és egyetlen RTS konzolra amit velszeg megveszek -
RTS.
Fejőstehén. -
h megéri-e, azon mulik mikori...
ha uj, 175-os, HDMI-s a gép, akkor nem rossz vétel
ha régi, akkor ez sok érte
---
foxhound: lehet neki kéne állnom az első résznek? :D
---
scotty: ha sony fanboikodsz, sztem az sem gáz, max birni kell a strapát utána :D -
Halo Wars gémpléj! -
Foxhound1980 #45420 offisöl
-
FoToS #45419 Ja a kis muksókat elnézve tényleg iagazad van.
Próbált mind a 2-ből elcsipni valamit az ms ahogy elnézem,de nem látom át,hogy mi is lesz itt valójában. -
Inkább olyan Wiis cuccnak tünik... ez nemigen tetszik. -
FoToS #45417 Kicsit olyan PS3 home érzés kapott el amikor megnéztem a videókat:viszont lehet,hogy jó is lesz. Pláne,ha majd live visoin kamerával a saját arcodat rá teheted majd a kismuksóra. -
Persze, a demo install, az MGS install mizéria meg mindennek a kötelező felinstallálása nem pont a leg tökéletesebb megoldás... ha opcionális az más tészta, mert van is meg nincs is, lehet dönteni vagyis ez a legjobb amit ezügyben meglehet valósítani. -
jó szám nálam most ez a favorit :
http://www.youtube.com/watch?v=CPHPYWQS5bc -
:DDD meglehet -
Nem rosszindulatból mondtam, csak te szoktad szajkózni a másolást mindig. Az új dashboard viszont tényleg pofás, egy rossz szavan nem lehet. Várom én is kíváncsian, milyen lesz, ha elkészül teljesen.
FZolee: Köszönöm, Eltudom dönteni, hogy hova írjak. Nincs kinnt sehol, hogy nem írhatok ide. Köszönöm.
arty: Ez talált :) Jó lenne, ha megkapnánk az opciót. Kíváncsi vagyok mi lesz a Sony nagy bejelentése, mert ha nem villant valamit, akkor nagy bajban lesz...
És mielőtt megint elküldene valaki a PS3 topicba, el tudom dönteni hol írok. Nem fanboykodom és Istencsászár gondolom értette miért írtam ezt pont neki...ugye? :) -
OFF -
Brash #45411 Ragnar "bro"-nál ez megszokott. Biztos otthon XBOX-on is van valami bling-bling. :D -
én főleg arra voltam kíváncsi, hogy ennyiért megéri-e a gép.... -
Jujj de jó 
16:10 képarány, 1440x900-as felbontás...
-
régi gép (203W), de ez még nem változtat rajta h mikor jönnek érte (remélem) -
Ragnar360 #45405 . -
terminator39 #45404 thx Rt:D de az a baj hogymár kivannak írva a vob file -ok és erre kár lenne dvdket pazarolni vagy xboxra nincs olyan update ami támogatja a vob -ot ? -
Media részen latom . Akkor mukodik? -
gondoltál rá, hogy az eladótól kérdezd meg? mi honnan tudnánk? ;)
(uj gép: 175W szerepeljen a dobozon) -
uj vagy régi gép? 175w vagy 203w? stb :)
részvétem. -
vajon a ps3 tulajok megkapják valaha az opciot, h NE kelljen installálni, hanem ha AKARJÁK, csak lemez be és game? :D ;)
bocsi, nem hagyhattam ki ;)
---
winyoval az a gond, h a fat32 miatt 4 gigásnál nagyob fájlokat nem tudsz rámásolni :( tehát a OSX filerendszerére kell formázni, ami a HFS. vannak rá programok, akár windowsra is...
---
kakaóskalács: nézted a MEDIA részen és pl az mp3-akat nem látod rajta? elvileg egyébként mennie kell :) -
heló!
sajnos engem is elkapott a red ring of death nemrég, és regeltem is magam az xbox szervízbe, és küldtek egy visszaigazolást h oké, meg küldtek egy UPS levelet is (gondolom ők a szállítók)
Aki volt már hasonló helyzetben az meg tudja mondani h vagy e még valami teednőm? vagy megkaptam a leveleket és ennyi, majd jönnek valamikor.. ? -
szerintetek ez jó vétel lenne?? ez vajon a legújabb HDMI-s készülék?? -
30gb-s(fat32) Ipod-ot usbn keresztul kotottem Xbox-ra remelve hogy felismeri merevlemezként de hiába :( -
nincs valakinek eladó xcom xfps kiegészítője? megvenném :) -
Leglább nem erőltetik rád hanem ha akarod akkor majd válaszhtatod. Ez egy extra opció, de nekem eddig sem fájt hogy nincs, ha lesz akkor lehet használom majd. A csomag összes tartalma tetszik, az uj desbórd elég pofás meg egyebek. -
az a pár perc másolás nem sok a gyors betöltésért meg halk működésért cserébe :) -
Menj vissza a PS3 topikba... htxbye -
És végre ti is másolhattok HDD-re, a gyors lemezcsere helyett! 
(Bocsi, ezt nem hagyhattam ki) -
Aleksz #45390 ez jól hangzik kár h livera nem tok menni de gondolom nem csak liveról lehet majd frissíteni. a gém hddről nagyon jó ötlet amit végre megvalósítanak. lehet veszek egy nagyobb hddt -
Megvagyok elégedve a MS törekvéseivel, ez egy korrekt határozott update lesz előrelépésekkel. -
Várhatóan még egy idei "Fall Update" után megláthatjuk, mit is jelent valójában a cím: a frissítést követő újraindítás után valóban új élményben lesz részünk vagy csak egy ráncfelvarráson esik majd át a jelenlegi Xbox LIVE.
Marc Whitten friss blogbejegyzése szerint a Microsoft az elmúlt 2 és fél év tapasztalatai, visszajelzései alapján újragondolta az egész LIVE élményvilágot, azaz alapvetően változik majd meg a megszokott dashboardunk és a benne található funkciók.
Néhány bevezetendő újdonság:
* Játék HDD-ről. Lehetővé válik, hogy felmásoljuk DVD-ről a játékokat a HDD-re, melyek így gyorsabb betöltést eredményeznek, arról nem is beszélve, hogy kímélik a meghajtót.
* Az Xbox LIVE Marketplace elérése a webről. Azaz egy böngészőből - bárhonnan - kiválaszthatjuk a kívánt filmet, játékot, kiegészítőt.
* Xbox Guide, az új dashboard. Mely természetesen tartalmazza a jelenlegi blade interface-t is, azaz a jól megszokot funkciók továbbra is elérhetők maradnak.
* LIVE Party. Közös játék (akár több is egymás után), mozizás akár egyszerre nyolcadmagaddal.
* Xbox LIVE Primetime. Ezen új játékkategória esetén a megszokott achievementeken és listákon kívül valós díjakat is szerezhetsz.
* Avatar. Gamertag -> Gamercard -> Avatar. Még inkább személyre szabhatóbb mint eddig. Már persze, ha eddigit egyáltalán lehetett...
* Új megjelenítési módok. 16:10-es felbontás VGA és HDMI esetén, továbbá 1440x900-as és 1680x1050-as felbontások (4:3).
Ennyit árult el nekünk Marc Whitten előre, a konkrétumokkal az ősz és a tél folyamán találkozhatunk majd.
Na lehet ezért lesz 60 gigás merevlemez...
Ja, és két videó:
egyik
másik -
waspika #45387 Simán ebay.co.uk a keresőbe meg beírod a film címet. -
melyik oldal? bár lejátszó lévén engem csak 2 db dvd érdekelne mert itthon nemjelenik meg -
waspika #45385 Akkor ha érdekelt vagy nézz utána. Most már ugyan azokkal a speckókkal vannak a filmek kint is mint itthon. Szal magyar hang, felirat a palos lemezeken rajta van. Max 1 hét alatt ide is ér. -
Játékokat tudom, énis szereztem be kintről sokkal olcsóbban, de a filmeket nem néztem soha hogy mennyi... -
waspika #45383 jaja...
Amúgy a játékokat is kintről rendelem, azon is lehet 5-6 eft-t nyerni/db. Ps-nél ugye mindegy, box meg marad itthonról. -
3000? akkor nemszótam...