176864
banner
  • Tomy Lee
    Drift-nél jól irányítható de más versenynél már nem.Kormánnyal sokkal jobb használni de messze a tökéletestől főleg ha 1 GT Prologue gém után ülök át:)
    szvsz az iráníyításon még dolgozhattak volna amúgy jó játék Grid(elég nehézre sikeredett ez jó)!
  • Scooby87
    modosítva az előző kommenet..lehet használni más gémekben is a sima irányzékot(fegyverváltás assasinbe,tárazás bioshockba),de a mozgást általában mindig az analogra van rakva és optionsba sem lehet minmdig át állítani.
  • bexinho
    Lekopogom nem volt azon kívül semmi probléma, csak néha a live szokott megfagyni a Fifa 08nál. De ott is inkább csak napközben, éjszaka nem. De ez is csak akkor jelentkezik, mikor tölti a szervert.
  • bexinho
    Nah nekem 203W van rajta, mármint a tápon. Ez állítólag a régit jelenti. Azonban mikor a Media Marktban megvettem 2007 December elején, 5 nap múlva zárlatos lett a táp. telefonáltam, vártam 1 7végét(mert akkor nincs ügyfélszolgálatuk :/) és 3 nap alatt hoztak egy újat, kábellel együtt. Nos ezen a tápon van a 203W.Előzőt nem tudom. Tehát vásárlás idejét tekintve az új van nekem, de az új táp szerint a régi. ... ??
  • Scooby87
    üdv
    amúgy csak nekem nehéz a gridben akocsikat írányítani vagy másnak sem megy könnyen....

más:
    amúgy a sima nem analog irányzékot elég kevés játékban lehet használni,mondjuk erősebben is kell nyomni...,de a pc-s múltból az jobban megvan az emberben...amúgy másnak is ha lefele és jobba nyomja a sima nyilakat akkor katanó hangot ad,de ha fel és balra akkor meg semmi ilyesmi?
  • arty
    kinai dvd olvaso: 1x
    xbox dvd olvaso: 12x

---

fido4life: igen! (ha winyod nincs...)
  • Fido4life
    a gép a profilomat memókártyára menti ? meg az achivementeket ?
  • tomi890125
    hát a tápon
  • Istencsászár
    már nem.
  • rooney8
    Elvileg a dobozon van rajta
  • Ragnar360
    Haha, azért még a Won't Let You Down bentmaradt :D
  • Istencsászár
    És milyen sebességnél nézted a knínai dvdt?:) lehetett volna hangszigetelni kicsit, de ez ilyen... ha ott van a tévénél és játszol akkor észre sem veszed mert a hang elnyomja... pár hónap és jön a frissítés amivel lehet majd installálni a gémeket és akkor a dvd olvasó nemfog pörögni.
  • bexinho
    Hol tudom megnézni h 175 vagy 203W??? A gép hátulján egyáltalán nem találok arról leírást.
  • Tikal #45466
    ezt most viccből irtad remélem, még a kinain vásárolt dvd olvaso sem ilyen hangos, ne hulyéskedj már.Ha a TV alá rakom akkor elnyelődik a hang vagy mi? :) Van egy 40cm átmérőjű szélkeverő a nappaliban, annak van olyan hangja teljes sebbeségen mint az Xnek...

egyébként megnéztem, régebbi modell, 203W-os..., megprobálok szerezni egy 175Wos gépet, és majd aztuán döntök. Köszi
  • Istencsászár
    Jó, törlök mindent hogygha ennyire zavar... de inkább ez legyen mint anyázás meg vérre menő flém de töröltem mindent, csak 2 gombnyomás.
  • arty
    ...najo, topik repül a kedvencekből, azt hittem Te képes leszel rendet tartani, de látom nem megy :(

semmi kedvem zenés linkeket, videokat "kerülgetni", nem ezért jártam ide - ennyi erővel warez is lehetne, az jóval kevésbé OFFtopik
  • FZoleee
    Elvileg igen, de az új játékoknál jobb, ha van hdd is :)
  • red13
    Ha én csak játék mentésre használnám az Xbox-ot. Semmi online játékra akkor elég az Arcade pack?
  • terminator39
    RT ez a program amit mondtál TMPGenc mégcsak fel se ismeri a vob fájl-t ezt télneg jó progi XD
  • PoisonChihuahua
    Valszeg hűtésmódosított.
  • rooney8
    uj gép: 175W szerepeljen a dobozon
    régi gép: 203W --||--

Habár azt mondtad h csak a gépet kaptad, akkor meg az amit #45444 hsz-be mondtak.
  • Istencsászár
    Igen, annyira hangos amennyire bármilyen DVD olvasó ilyen sebességnél. Ne melléd pakold hanem rakd a tévé alá és akkor nem fogod hallani...
  • trogerzsiger
    hangosabbra állítod a hangfalat... Van rajta hdmi? ha van új ha nem nincs.
  • Tikal #45443
    hello, van most nálam kölcsönben egy masina, hogyan tudom megnézni melyik tipus a gép, ujabb széria vagy régi.... ez ugyanis irto hangos, még PCm se volt soha ilyen hangos , és nem birok mellette játszani, szoval jo lenne tudni hogy az ujabbak is ilyen zajosak e vagy sem, mert akkor nem veszek ha igen....
  • trogerzsiger
    erősen gondolkodom a játékon. Nagy battlefieldes vagyok, pcn megvan az összes rész kivéve a 2142 :-) igen úgy bocs elírtam :-)
  • arty
    nem azt irták, h szingle miatt csak nem érdemes? (mert az allitolag rövid... nade a bf multi ált fixen leköt 3 évre :) ld még 42-bfv-bf2)
  • arty
    de nemérdekel!!!!! látom h jött 4 uj üzi, katt és erre műgengszter fasságok ... n.e.m. é.r.d.e.k.e.l.

ha érdekelne, nem az x360 topikot 'frissitgetném', ráadásul az elsőt még átléptem, de két ujabbtól a f*sz kivan. ha nem szolnak rád, benyomsz még 27-et??? :( bazz, debil vagy????
  • trogerzsiger
    ettől féltem :/ mert csábít a játék, és sok helyen láttam azt írva hogy multi miatt nem érdemes csak megvenni, de így most hogy próbálja ki ember?..
  • warass
    Esetleg a GOW4, mert még a 3ra is exkluzív szerződése van a Microfosnak
  • Istencsászár
    Ha a goldod nemjárt le akkor valszeg lekapcsolták a demo szervereket, mivel a full már elérhető...
  • trogerzsiger
    Halljátok a bad company demoval mért nem tudok multizni ?:'((
  • warass
    Szép ez is mint a múltkori, de akkora TBA-s mint a FF13 :( Mikor jönnek már? :) Kiegyeznénk sztem ha jövöre ilyenkor tolhatnánk ezeket.
  • DöflingR
    Nem.
  • Minstrel
    PS3-ra nem jön ez se?
  • trick daddy
    Jah a hip-hop policet ismerem nagy szám volt egy old-skool rapperel (Slick Rick)-el
  • Darth Razor
    Ez szvsz nagyon jóra sikeredett!
  • TrIp
    Off\
    ilyen zenét akkor se hallgatnék ha érteném amit mond.. nem azért mert hülye vagyok az angolhoz, hanem mert szegény négerálat a gettóban nem tanult meg rendesen beszélni.
    most őszintén van valaki aki érti miről beszélnek?

On\
    tudja valaki hogy mikor jön a 65nm-es gpu-s xbox? szeretnék venni egy újat mert a mostani már nem lájvos sajna :(
  • Ragnar360
    Fáj tőle a szemed ?

Egyébként a szar max te lehetsz, mert ha még nem is jön be vmi ,- attól még nem xar, csak neked nem jön be, elég nagy különbség - árty, FATTY!
  • arty
    Nem szoktam bekapcsolodni az 'oltásodba' de pliz huzz el a sok szarral a niggatopikba. köszönöm.
  • FZoleee
    Oké, lehet menni a "szeretemeztaszámotnagyonkirály" topikba