XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila8805
HI all segítség kéne nekem.(Megint<#idiota>)
Nekem ilyen az 5.1-em kimenete mi kell ahoz hogy rá tudjam kötni a boxra?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Senkkik
én ugy tudtam 120 Gb-os lesz "csak"

Ha nem hagy ki a memóriám, akkor a hw revízió egyelõre tervezõasztalon tart még csak.

moon08
Errõl mi a véleményetek?
Joeystation;
Mostanra a Microsoft is elismerte, hogy az új gépük, az Xbox 360(a Core és Prémium is!) igen elhamarkodott és gyenge konstrukció lett, nagy százalékuk tönkrement(Üzletünk pontosan ezért nem árulja jelenleg!!!) éppen ezért március végén, április elején piacra dobnak egy új gépet, amibe jobb hûtõrendszert, kisebb, de még mindig elég erõs processzort és 200 GB(!) merevlemezt pakolnak bele(ez utóbbi miatt sajnos az ára 130.000,- Ft körül lesz!!!), valamint felkészítik a HD lemezek lejátszására, ami nagyon jó az új tulajdonosoknak, de figyelembe véve, hogy az ezentúl HD lemezen kiadott játékok kizárólag az új gépen fognak futni, nem biztos, hogy tisztességes a régebbi Core és Prémium gép tulajokkal szemben!!!
Senkkik
hallottam egy olyat hogy aki másolt gammákkal játszik attól eltilthatják a live-ot.. ez hülyeség?

guardian hero
Hûtésmoddolni semmiképp sem érdemes. A ma kapható gépek már sokkal megbízhatóbbak, mint az elsõ szériások, de lélekben én is fel vagyok készülve mindenre. Ez sajnos vele jár...
Az elbaszott support... hááát, futár hozza-viszi a gépet, annyira nem rossz az. Elvileg máshol sem adnak egybõl új gépet, ha a régi javítható. Itt annyi történik, hogy az ügymenet felgyorsítása érdekében nem a sajátodat kapod vissza, hanem egy már korábban megjavítottat. A tiedet is megjavítják, és majd megkapja más. Szerintem is korrektebb lenne, ha egybõl egy új gépet adnának, de ezt a legritkább esetben teszik csak meg más cégek is.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Ezt igy konkrétan nem tudom.Mondjuk rajtam kivül 3 ismerösöm is vett gépet,a legkülönbözöbb szériákból és premium-core vegyessen,és senkinek se lett semmi baja.
Ez persze nem vigasztalj akinek lett,de nem tudom nincs-e kissé ez a dolog túlerõltetve már.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ez van elbaszva, nemde? Használt és egyben javított gépet ad vissza a ms support. Ha tévedek, javíts ki kérlek.

Hát szerintem ha nem flashelteted a gépet,akkor nem kell a hûtés extra se.Ha meghalna garanciában meg kell csinálniuk,vagy cserélnük.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nem is ez a gondom, hanem úgy igazából a beszámolók a három piros ledes géphalálról és a ms elbaszott szápportjáról. Ha meg hûtésmoddal élek, akkor ugrik a gari.
Mondjuk a psekhez sem kellett soha official support az évek alatt.
Halálra zaklattam egy-két embert innen priviben egy megbízható bolt miatt, mert a konzolstúdió, mint "neves" résztvevõ a mûfajban egyszer csúnyán megégetett:/
Ha az megvan, akkor szvsz meg is veszem a vasat.

KILLER2
Én pl még sose adtam el konzolom.

Töltsük le az internetet!

guardian hero
Ha rám hallgatsz, nem hagyod, hogy ez elriasszon.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Attól függetlenül nem éppen a legjobb reklám egy vásárlás elõtt álló számára, mint amilyen én vagyok 😊

Csacsi
már volt lejjebb nem is egyszer.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Valaki légyszives linkeljen be valaki egy listát,hogy mik jelenek meg a közeljövöben.Köszi

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

rambuu
ÁÁÁÁÁÁ valaki egy szaros VGA kábelt szerezzen már nekem!! És küldje el <#vigyor2>

Csacsi
Õ konkrétan idõhiány miatt adja el. Mármint a haverom. Nincs ideje játszani. És ahhoz hogy porsodjon többet ér. Így eladja.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Zsoltika 007
Nem erre számítottak, esetleg megbánták, kell a lé stb

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Miért van az,hogy boldognak tûnõ tulajok 2-3 hónap elteltével eladogatják a gépeket?<#fejvakaras>

Senkkik
most írták hogy ne hirdess!
olvass már picit vissza!

matiszG
360-hoz vinyó+rádiós joy karcmentesek,használatlanok eladó!ár:30.000,-ft.Csak együtt.

Ne vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Zsoltika 007
Leadtam a házigazda jogom innen. Nem érdekel mi van itt. Csak benézegetek meg segítek ahol tudok.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Csacsi
Oké...bocsi, ha gondolod töröld. Csak gondoltam elfér.

Zsoltika 007
Odafent apróhirdetés gomb. Az adminok elõszeretettel bannolnak a fórumban történõ hirdetésekért.

ThugEdge
hát igen csak jó lenne ha jönne 360ra is,én pc-n nyomtam,zseniális volt

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Csacsi
Haverom eladná Xbox360-át. Flashelt, 2 hónapos, 2 eredeti, és 6 írott játékkal. minden gyári tartozék...stb...stb...stb.. irányár 100.000 Ft.

guardian hero
Õsszel várható szerintem. Hivatalos infó persze nincs.

Ewergo
Minden percben csökken az ára....valamennyit! 😊

Sziasztok!
Várható xbox360 árcsökkenés a közeljövõben?
Kaplan
Sõt mintha még elméletileg exkluzív is lesz, egy ideig.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

KILLER2
Asszem igen.

Töltsük le az internetet!

Adi
ÉS ez?
Ez milyen lesz??😄😄
EZ ps2 én brutál volt.. hát majd még a nextgen konzolon.
Amúgy a gta 4 megjelenik majd 360-ra??

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Kaplan
Osztom.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

deep
Azért ezzel vitatkoznék, nálam a San Andreas volt a legjobb. Az utániak már a PSP-s részek voltak és már nem voltak nagy újítások. A GTA2 még elég kis kezdetleges játék volt...Majd a 4😄
CSOCSO
gta olyan mint az nfs.. "masodik" resz utan mar kurvaunalmas volt...
bocs ki maradt a nem tudnátok

Sziasztok nekem belinkelni egy megjelenési listát. Kerestem,de sajnos nem találtam. Elõre is köszi. Crackdown szerintem is jó kis játék.

Nekem nem jön be esztelen lövöldözés az egész számomra.Saint Row jobban tetszik, de inkább GTA kéne már.😄

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

teddymac
Crackdown ma probáltam ki szerintem ÁLLATI ....

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Azthitem már a megjelenésig van annyi idõ.😄

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

Köszi szépen, már megvan

sector512
Itt tudsz csinálni.

PSN: s3ctorHU

Hello!

Lehet, hogy én vagyok a béna, de hogy tudok hotmail-es cimet csinálni? Csak mert a hotmail.com-on sign up-ra rámegyek akkor bejön egy oldal, de ott mindent lehet csak azt nem amit kéne... (vagy én nem vettem észre). Szóval tud valaki segiteni?

Bocs az OFF-ért 😊

Saints row szerintem inkább GTA klón, de nekem bejött végig is toltam, hiába, izlések és pofonok.

CSOCSO
GRAF RESZLETESEBB?? hat nemtom.. en csak arra emlexem hogy minden az arcomba jelent meg.. autokat nem lattal 20 meter utan.. nomeg embereket se... hurra.
Most hol lehet a legolcsóbban venni premium x360-at? Ja és ismeri vki a golemkonzol-t? Vélemény róla?

deep
Én 82 centisen nyomom, bõven zsír.
Szevasztok,Azt szeretném kérdezni hogy a Crackdown játék is ilyen szabad,gettós,bármit csinálhatok játék?mint a saints row?

Ewergo
Figyu itt mindenki a személyes, saját és lehet hogy egyedüli véleményét mondja. Én is.
És én nem tettem semilyen jelzö szót a Cd.-hoz. a SR-ban tetszik a figura teljes átalakitása, jok a zenék, graf részletesebb,...
De lehet hogy valaki pont forditva látja. Amit nem baj ha beirja a forumba...!!!

CSOCSO
sokan sima szamitogep monitoron nyomjak.. szal 82 cm mar nagyon jonak mondhato..
en 51 inches tv-n tolom😄