176876
banner
  • Zozo76
    Azota gyulolom a CD/DVD technikat amiota anno beszart az elso CD lejatszom 1 evesen. Sony volt. Az evek soran mar elhasznaltam par CD majd DVD meghajtot. Csak ezt az egyet irigylem a PS3bol, a HDD install-t. ;)
  • arty
    zozo76: akkor a tiédben tuti samu vagy hita van. liteon halkabb, de nem annyival, h elviselhető legyen :( majd az install 'megoldja' ...

trick daddy: liteon az uj, törhetetlen drájvos - ha jól értettem a kérdésed ;)
  • Zozo76
    2006 kozepe asszem. Ha kiveszem a helyerol akkor pontosabban megnezem a hatuljat.
  • trick daddy
    az ujak ként nem a benq-t rakják be ??
  • Istencsászár
    Vampire Rain tömören egy szar, többet nemtudok róla mondani:) ha nagyon hazárdírozni akarsz a gondolattal akkor próbáld ki a demot, csak elrtettent tőle:D
  • arty
    nemtom a tiéd mikori, de a régi samsungoknál/hitachiknál halkabb _allitolag_
  • trick daddy
    Hyy all a don king Prinzefighter hasonlo mint a Fight NIght ??? és az irányitás is ugyanolyan v-milyen ? ( az ütés bevitelre értem )
  • Zozo76
    Van akinek az UJ DVD olvaso van mar a gepebe? Arra gondolok amelyiket EVLIEG, MOST MEG LEGALABBIS nem lehet modositani. Vagy azzal meg nem szerelik? Ha igen, ha nem, az ujabb DVD olvasok halkabbak?
  • arty
    ... a 3lednek nincs jó oldala, de igy most majd kapsz uj dvd olvasót is a gépbe, ami viszont biztosan nem hátrány, plusz arra a rrodos 3 év sem áll, tehát nem baj, ha új lesz az is ... :)
  • Zozo76
    Ma tenyleg kapa lett a gep... :(
    Direkt mindent ugy inteztem ma hogy csak GTA4-ezek semmi mast mert egesz heten nem ertam ra. Kapcsolom be, hat nem 3 ledes? Mostmar vegleg. Kb 2 hete vagy mikor jelentkezett elosszor, akkor eleg meleg is volt. Utana viszont lappangott benne csak a hajlam, de mostmar vegleg a felszinre tort. 6 probalokozasbol 2x elindult a GTA4 de 1x rogton lefagyott ahogy Niko megjelent, 1x meg becsikozta a kepernyot. Szerencsere okos voltam, igy nem modositott a konzol, minden gyari. Na, megkeresem milyen teloszamot kene hivni... :)
  • Sephi
    OMG :DDDD
  • warass
    DOA-n ne gondolkodj, az új is 5 alatt van, VR+GF azokat viszont tényleg gondold át...helyettük tényleg Fight Night 3 inkább. Ezzel a kettővel el is leszel 1 hónapig, utána olyan (minőségi)játékzuhatag jön, h azt se tod majd mit válassz. Ha GTAIV-et kipörgetted GF nem fog lekötni, inkább azt játszd újra amíg nem jön a Mafia 2.(Jön közben Saints Row 2 is, de nem hiszem , h Mafia 2-ig van riválisa GTA-nak)
  • Minstrel
  • warass
    Marcusról a családi kép odabax
  • Fido4life
    #45553 és #45546 köszönöm a választ jelenleg a Godfatheren és a DOA_n gondolkodok, elvégre a 2 jó volt PS2-n még anno. Ha van angol szinkron akkor szerintem arra teszem a pénzem, úgy hangulatosabbak a cutscenek :D

A VAampire Rain-t mért fikázza mindenki ilyen nagy elánnal ? Ahogy elnéztem hogy Vampire The Masquerade Bloodlines hangulata lehet..
  • arty
    attól függ, h NTSC-U (usa) vagy NTSC-J (japan/asia)

az amcsi verzio régiofüggetlen, a japán NEM
  • kakaoskalacs
    Azthiszem nalunk csak PAL
  • Sund
    örömkitörés ON

Ezt imádom a boxban, hogy 3 ezerért tudok jó játékokat venni.
  • fucko
    Hali!
    Laikus vagyok még konzol vonalon és lenne egy kérdésem:
    Szeretném megvenni egy külföldi oldalról a Lost Odyssey-t, de NTSC-j van mellé írva. A kérdésem az , hogy ez elindul az én premiumomon, vagy csak a Pal-os verzió működne? Az ára feleannyi, mint a Palos verzionak, így nem lenne mindegy, főleg, hogy angol voice és subt is van hozzá.
    Köszi a választ előre is!
  • Istencsászár
    Vampire Rain - nehogy megvedd!
    The Godfather - ha találsz 3 ezerért max...
    WWE Smack VS Raw 2008 - gyenge évek óta ugyan az, nemsokat fejlődik.. inkább vegyél Fight Night 3at vagy most jelent meg a Don King Presents: Prizefighter, ami elég jó... Lájvon ven demo mind a kettőből
    DOA - alapmű, annyira nem gyors, lesd meg a demot

• Fido4life
    Ahogy nézem ez a Lost Odeyssy inkább a JPRG vonalat követi, az ott megszokott (számomra hihetetlenül idegesítő)harcrendszer, amit ugye a Final Fantasykba is láthattunk (egyszer én ütek, utána az ellenség, magyarul körökre osztott). Na az ilyen nagyon távol áll tőlem.

Dark Vampires helyett Vampire Rain elírtam. Erről valaki írhatna valamit ilyen ign.com meg gamespotnak nem hiszek sok kedvenc játékomat már lefikázták ottan.
  • Istencsászár
    Lájvon nincs, leglábbis tegnap már elvileg kijött, de még délelőtt sem volt fent ( bantulend powa gondolom )
  • kakaoskalacs
  • Foxhound1980

Gears of War 2: Limited Edition

Get your hands on the most complete Gears of War 2 experience available! The Gears of War 2: Limited Edition includes the following bonus materials:

* Collectible SteelBook™ DVD case
    * "Beneath the Surface: An Inside Look at Gears of War 2," a 48-page hardbound book including character profiles, exclusive concept art, and foreword by Design Director Cliff Bleszinski
    * Bonus DVD including exclusive making-of-the-game video footage, design galleries with audio commentary by Epic Games, and promotional videos including the E3 2008 trailer,
    * "Rendezvous." An exclusive gold-plated Lancer Assault Rifle available during online play
  • james69holden
    jatekaim.hu-n megy sok csere-bere
    illetve ők foglalkoznak még nagy mértékben használt játékokkal:
    http://www.konzoljatek.extra.hu/index.htm
  • bexinho
    Szerintetek hol érdemes a legmegbizhatóbban hozzájutni használt játékokhoz neten keresztül?
  • james69holden
    Hát amiket felsoroltál játékok szerintem felejtősek a maguk nemében...
    Ha realisztikus bunyós játékra vágysz, ki ne hagyd a Fight Night 3-at!
    Box-szimulátor, nagyon szép grafikával
    Továbbá ha tetszett a Mass Effect, tégy egy próbát a Lost Odyssey-jel is!
  • arty
    Most láttam, Tales of Vesperia demo torrenten kintvan, gondolom lájvon is - ha vkit érdekel :)
  • Fido4life
    Na gyerekek ma is megyek játékot venni, és mivel legutóbb valaki innen nagyon jó tippet adott a Mass Effectel, így újra a ti segítségeteket kérem.
    Kiszemeltjeim: The Godfather(PC-n bejött, csak nem tudtam befejezni), Dark Vampires (a hivatalos honlapról az jött le hogy lehet két oldalon játszani, tehát nem csak egy sima vámpír írtós marhaság, de javítsatok ki ha tévedek), WWE Smack VS Raw 2008 (ha megjelent egyáltalán) vagy valami jó bunyós anyag DOA nekem túl gyors és gyerekes, valami olyan anyag kéne amiben egy kicsit realisztikus az emberek püfölése,.
    Most hirtelen ennyi jutott eszembe de ha esetleg még van ilyen mass Effecthez hasonló Akció-Kaland-RPG az leírhatnátok. Köszönöm.
  • Minstrel
    pedig a hosszú versenyek a legjobbak, 2-ben még nem tartok ott, de első részben is lenyomtam a hosszú versenyeket, a lényeg, hogy erős autód legyen és akkor letudod nyomni őket, még kört is lehet adni nekik :) Mondjuk Nürbugringen a hosszú verseny az már valami, az a 8-9 kör. Na ott még nem nyertem. simán megéri az árát szerintem.
  • arty
    sajnos igen :( (bár mivel nincs normális motorháztető nézet, annyira nem is hiányzik a kormány... :( )
  • trogerzsiger
    joypaddal játszol?
  • Scott8
    Köszi
  • arty
    A legtöbb verseny 3-6 körös, a legtöbb bajnokságban van 2-4 futam, sok pályavariácio, rengeteg kocsi, jó törés, finomhangolható nehézségi szint ... sztem a mostani áránál sokkal többet is megérne :)

Ami miatt picit uncsi a játékmenet, h csak az első hely ér valamit :( Ezt elcseszték ... de a vezetési élmény miatt én már nagyon régóta játszom és összességében nem unom. Napi 2-3 óránál viszont soha nem játszom tovább.

A 100 körös versenynek egyszer nekiálltam, na az unalmas volt, pláne h a 14. körben sz*rrátörtem az Astrát :D
  • trogerzsiger
    engem a demó nem győzött meg. Számomra kissé unalmas volt. inkább a pgr4.
  • Scott8
    Milyen a Forza 2?
    Nem unalmas?
    Mert nem drága eggyáltalán.
  • trick daddy
    áhh már értem
  • Scott8
    © trick daddy:
    Soppal = Photoshop-al

• rambuu
    Condemned 1-2 mint kalandjáték ?
    LOL akkor add oda egy 12 éves gyereknek, hogy játszogasson vele...
    Az nem kaland játék hanem, Horror Akció...
  • Istencsászár

Válogass:)