XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem ilyen az 5.1-em kimenete mi kell ahoz hogy rá tudjam kötni a boxra?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Joeystation;
Mostanra a Microsoft is elismerte, hogy az új gépük, az Xbox 360(a Core és Prémium is!) igen elhamarkodott és gyenge konstrukció lett, nagy százalékuk tönkrement(Üzletünk pontosan ezért nem árulja jelenleg!!!) éppen ezért március végén, április elején piacra dobnak egy új gépet, amibe jobb hûtõrendszert, kisebb, de még mindig elég erõs processzort és 200 GB(!) merevlemezt pakolnak bele(ez utóbbi miatt sajnos az ára 130.000,- Ft körül lesz!!!), valamint felkészítik a HD lemezek lejátszására, ami nagyon jó az új tulajdonosoknak, de figyelembe véve, hogy az ezentúl HD lemezen kiadott játékok kizárólag az új gépen fognak futni, nem biztos, hogy tisztességes a régebbi Core és Prémium gép tulajokkal szemben!!!
Az elbaszott support... hááát, futár hozza-viszi a gépet, annyira nem rossz az. Elvileg máshol sem adnak egybõl új gépet, ha a régi javítható. Itt annyi történik, hogy az ügymenet felgyorsítása érdekében nem a sajátodat kapod vissza, hanem egy már korábban megjavítottat. A tiedet is megjavítják, és majd megkapja más. Szerintem is korrektebb lenne, ha egybõl egy új gépet adnának, de ezt a legritkább esetben teszik csak meg más cégek is.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Ez persze nem vigasztalj akinek lett,de nem tudom nincs-e kissé ez a dolog túlerõltetve már.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mondjuk a psekhez sem kellett soha official support az évek alatt.
Halálra zaklattam egy-két embert innen priviben egy megbízható bolt miatt, mert a konzolstúdió, mint "neves" résztvevõ a mûfajban egyszer csúnyán megégetett:/
Ha az megvan, akkor szvsz meg is veszem a vasat.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ne vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Várható xbox360 árcsökkenés a közeljövõben?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Ez milyen lesz??😄😄
EZ ps2 én brutál volt.. hát majd még a nextgen konzolon.
Amúgy a gta 4 megjelenik majd 360-ra??
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
PSN: s3ctorHU
Lehet, hogy én vagyok a béna, de hogy tudok hotmail-es cimet csinálni? Csak mert a hotmail.com-on sign up-ra rámegyek akkor bejön egy oldal, de ott mindent lehet csak azt nem amit kéne... (vagy én nem vettem észre). Szóval tud valaki segiteni?
Bocs az OFF-ért 😊
És én nem tettem semilyen jelzö szót a Cd.-hoz. a SR-ban tetszik a figura teljes átalakitása, jok a zenék, graf részletesebb,...
De lehet hogy valaki pont forditva látja. Amit nem baj ha beirja a forumba...!!!