XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Már a mondat elsõ fele sem igaz. Senkit nem ismerek, akinek ilyen hangrendszere van.

Töltsük le az internetet!

guardian hero
Nekem "D-Link DI-524 WL 4 port + WIFI router" nevû cuccom van, tökéletesen megy a chello + 360 párossal. 10-12eFt a bolti ára.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Attila8805
Nem ismersz még valakit akinek ilyen hangrendszere lenne és felesleges neki az átalakító mert megvenném tõle<#vigyor2><#vigyor2>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Tudna valaki ajánlani -lehetõleg minnél olcsóbban- vezetékes router-t, ami kompatibilis a 360-al? Chello-m van, ha ez számít.

KILLER2
De azért nem mindegy, hogy a 360 stereoba vagy 5.1be szól.

Ewergo
Egyik fele 3,5-ös jack (kis fejhallgato dugasz) sztereo befogado csatlakozo.
Másik fele 2 RCA befogado.
Vagy kinyomtatod a képet (#12812) és üzletekben megmuti.

Eladó egy eredeti Crackdown! NTSC verzió de mivel REGION FREE így egyaránt mûködik NTSC és PAL gépeken is! Zsír új, bontatlan fóliás verzió! 13,5e. Ha érdekel valakit írjon a [email protected] címre.
KILLER2
Én electro worldbe vettem a hangfalamat és adták hozzá. De biztosan nem csak ez az egy fajta van.

Attila8805
OK de azér nem volna rossz magyarországról rendelni.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Ewergo
Csak Guglébe kerestem rá a kábelekre többekközt ezt adta ki.
De lényeg hogy mostmár az ilyen csatlakozók nem akadály...mindenfélét meglehet csinálni...csináltatni.

KILLER2
Amúgy én se találtam ott.

KILLER2
Nem gond, én linkeltem átalakítót is.

Attila8805
Én ott nem találtam olyat lehet láma vok.

Ewergo
Akko majdnem egyforma a cuccunk. Csak az enyém késöbbi. Lehet azért nem hallom a radiót....jobban szigetelték. Vagy mi.
Külön irják is az Xbox kompatibilitást.

Ewergo
Ne sopánkogyá má dik! ITT nézz körül! 😊

Sziasztok valakinek müködnek rendesen a játékok?
Fits on a single layer DVD (DVD5).

Requires a Toshiba-Samsung TS-H943.

Enjoy that XBOX emulated game on your XBOX 360

beteszem a forzát elindul valami zold robbanás bejön egy.
Zöld kép
This is an Xbox disc.
Please put it in your Xbox to start playing.

Nem vagyok jó angolból.És utánna elindit valami menü,de ott nem tudok csinálni semmit valaki segitség?

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

KILLER2
ha érdekel, ezzel használom a 360at. Mert járt hozzá egy átalakító, amit szintén belinkeltem.

rambuu
Ja fasza csak nem lehet sajna megoldani azt hogy az xboxot rá kösd. Vagyis hát nem tom hogy lehet ha lehet egyáltalán. <#rinya>

KILLER2
Nekem ilyen hangszóróm van és aki kérdezte, ilyen átalakítóm van.

KILLER2
Nekem is utángyártott van (márkát nem tudom) és kb ennyiért vettem. Eddig semmi gond nem volt vele, tökéletesen mködik.
#12826: Fogalmam sincs, pill és megnézem.

Ewergo
Neked mellik Logitech van?
Nálam nem szol a rádio...!

de az meg drága....a **** életbe.

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

testerlnx
Dragon-t vki szidta az egyik fórumon, hogy szellemképes, én inkább eredetit vennék...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

na mind1 a kábelek menübentalálható egy 4800 Ft-os kábel, valyon az jó?

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

hopp elrontottam a linkelést.

[url=http://www.platinumshop.hu/index.php?data=2&data=311]Link[/url]

Szevasztok szeretném megkérdezni, hogy ez za utángyrtott VGA kábel jó minõségü-e. (most kaptam 17"-os TFT monitort)

http://www.platinumshop.hu/index.php?data=2&data=311[url=http://www.platinumshop.hu/index.php?data=2&data=311]VGA kábel (utángyártott)[/url]

KILLER2
Ez fasza. Nekem Logit4ech van. Sajna valami el van benne cseszve és ezért esténként ha lehalkítom, szól belõle a rádió, de van, hogy egyszerre 3 adó is! <#idiota>

deep
Az a baj, hogy most vettem nemrég eztetet😞
KILLER2
Vegyél te is ilyen hangfalat! 😄

deep
<#rinya>
KILLER2
Na látod fogalmam sincs. Nekem is hangfalhoz adták. 😄

deep
nekem is kéne ilyen😄
Hol lehet kapni?😊
KILLER2
Nekem olyan van, hogy mind3 kábel belemegy és abból csinálja a pirosat meg a fehéret.

Electro world be vettem most 100 ért + ajándék hozzá a gears of war 😄D
simán megérte sztem utánna 576 ba lementem játékokat venni , eladó megkérdezte h mennyibe vettem és elált a lélegzete h ilyen olcsó és mondta h lebasza fönökét h õk akciósan 110 ért adják 😄D
mondjukj a srác elég kocka fejnek tünt

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

Ewergo
Kell egy ILYENcsatlakozo hozzá és összekötöd a láda "front" (zöld) 3,5-ös csatijával a másik vége pedig két RCA. Értelemszerüen piros-fehér vagy piros-fekete=jobb-bal. Nekem Logitech X-5405.1-es szett van és ehez adták ezt a csatit. Tökéletes az X360-nal.

Srácok tud valaki megbizható Flashelõ személyt debrecen környékén?

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Ioles
Heló!
Tudtok vmi infót arról hogy a közeljövõben jönnek-e magyar játékok a Forza 2-n kívül?

Zsoltika 007
Nincs. 2008-ra igérik.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

testerlnx
Még mindig? De hát már van november óta 360 hivatalosan, Live még mindig nincs?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Egyelore nincs live hivatalosan Mo-n,szal nem tudod modositani. Minden magyar kulfoldi cimmel regisztralt.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Hali!
Kérlek segítsetek.Elõzõleg beregiszráltam angliába liveon de ezt szeretném modosítani magyarországra viszont nem engedi.Ha valaki tudja, hogy ezt hol hogyan lehet megcsinálni az jo lenne.Ha nincs magyar akkor ti hol vagytok???ELÕRE IS KÖSZI😊
CSOCSO
irtam a GRAW2 topikba. zsir kis jatek!!!! mar van egy ket problematikam vele... leirtam mindent a topikban. ja es szerintem a vegasnal kicsit jobban nez ki de elegge hasonlo a cucc de a GOW meg mindig a tronon csucsul.

azert a 2 evvel ezelotti E3 on kicsit zoralabbul nezett ki a techdemo😄
Adi
Szerintem nem baszhat ki a M$ így ki az emberekkel.
Amúgy vegyél nyugodtan 360-at... Nagyon vadállat

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

deep
Sehogy, én is beszoptam egy hasonlóval. Csak házimozi erõsítõbe tolva lehet 5.1-et kapni a 360-ból...
KILLER2
Ezzel az MS-t szidtam. XBOX 360ban nem csalódtam.

Tul azon, hogy a konstrukcio tenyleg nem a legmegbizhatobb, ilyet hivatalosan a budos eletbe nem ismerne el semmilyen ceg, max a support centert fu alatt frankon a leheto legtokeletesebbre epitenek fel (ahogy tette az MS is). Nem tudom, mi ez a Joeystation, de ilyen szovegekkel magukat teszik nevetsegesse. A text valszinu egy max 90es iq-val megaldott tinitol valo, aki jobban tenne, ha inkabb maradna a kaptafanal es nem szemetelne tele az internetet a marhasagaival. Akit meg ez befolyasol, az magara vessen. (no szmajli)

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Na ez sem pozitívan befolyásol 😉

Attila8805
PLs valaki #12796

KILLER2
Egy ilyet majd szerzek. Viszont szerintem lesznek más újjításai, pl új flash kell mjad hozzá. Remélem lesz benne HDDVD olvasó. DE mindenesetre az MS bekaphatja és feldughatja magnal a fél világot. Ez rohatd nagy szemétség és egyben baromság is. Köszögség így kib@szni velünk 360 tulajokkal. Elkapkodták és elkúrták.

guardian hero
Istentelen nagy hülyeségnek tûnik.

Új 360 revízió várható, 120GB vinyóval és HDMI csatlakozóval, viszont HD-DVD tuti nem lesz benne, a megjelenését én õsz végére tenném, és egy árcsökkentéssel fog együtt járni szerintem.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero