XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Másik fele 2 RCA befogado.
Vagy kinyomtatod a képet (#12812) és üzletekben megmuti.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
De lényeg hogy mostmár az ilyen csatlakozók nem akadály...mindenfélét meglehet csinálni...csináltatni.
Külön irják is az Xbox kompatibilitást.
Fits on a single layer DVD (DVD5).
Requires a Toshiba-Samsung TS-H943.
Enjoy that XBOX emulated game on your XBOX 360
beteszem a forzát elindul valami zold robbanás bejön egy.
Zöld kép
This is an Xbox disc.
Please put it in your Xbox to start playing.
Nem vagyok jó angolból.És utánna elindit valami menü,de ott nem tudok csinálni semmit valaki segitség?
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
#12826: Fogalmam sincs, pill és megnézem.
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
[url=http://www.platinumshop.hu/index.php?data
http://www.platinumshop.hu/index.php?data
simán megérte sztem utánna 576 ba lementem játékokat venni , eladó megkérdezte h mennyibe vettem és elált a lélegzete h ilyen olcsó és mondta h lebasza fönökét h õk akciósan 110 ért adják 😄D
mondjukj a srác elég kocka fejnek tünt
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Kérlek segítsetek.Elõzõleg beregiszráltam angliába liveon de ezt szeretném modosítani magyarországra viszont nem engedi.Ha valaki tudja, hogy ezt hol hogyan lehet megcsinálni az jo lenne.Ha nincs magyar akkor ti hol vagytok???ELÕRE IS KÖSZI😊
azert a 2 evvel ezelotti E3 on kicsit zoralabbul nezett ki a techdemo😄
Amúgy vegyél nyugodtan 360-at... Nagyon vadállat
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Új 360 revízió várható, 120GB vinyóval és HDMI csatlakozóval, viszont HD-DVD tuti nem lesz benne, a megjelenését én õsz végére tenném, és egy árcsökkentéssel fog együtt járni szerintem.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero