176876

-
Van egy premium box :
Bad Company : az elso filmet szakadozva olvassa be es meg vegig sem visszi.
GTA4 : Pop up es kesoi textura betoltes.
Civ Rev : toketelesen megy.
Mi lehet a baj? a gep vagy a lemez? -
OFF!!!
A székely meg a fia megy az erdőbe gombát szedni a fiú talál a bokorban egy rozsdás puskát, kérdezi az apjától:
- Mi ez édesapám?
Erre az öreg:
- Hát trombita.
Majd fogja és a szájába teszi es fújni kezdi, erre az eldurrran. Az öreg szája a fülig reped. A fiú megszólal:
- Hiába nevet édesapám, én azért megijedtem!
XDXD -
Viccelsz? Az egyetlen HL2-rivális, más szóba sem jöhet. -
Az miert lehet, hogy HDD-em van az egyik boxoz, megis lassan tolti be a texturakat es van pop-up???? -
No igen és meg fog szűnni a pop-up. Test Drive és GTA IV telepítése szigorúan ajánlott lesz ;) -
A lényege annyi, hogy pl a textúrákat kimásolja winyora és onnan casheli be, a questeket + mondjuk dvdről. Kiméli az olvasó fejet és nyílván gyorsítja load timeot. -
http://benq.hu/products/LCD/?product=830&page=specifications
és ez jo monitor ?? -
640x480, 1024x768, 1280x1024, 1368x768, 1920x1080. asszem ezeket. -
Most ennek a hdd-re másolásnak az a lényege hogy a lejátszót ne agyira edzesük ?? PL: egy uj game-em van felrakom hdd-re végigtolom a gamet utána hdd-röl letörlöm és ujra egy más gamel , mert nekem egy 20g hdd is elég lenne és arra ráfér böven egy game is max 2 (gondolom) -
miért most milyen felbontást támaogat az x -
ilyet semmiképpen ne vegyél, ócska monitor/tv hibrid!
60ezerért inkább vegyél egy 22"-es monitort, +tvtunert.
A 22"-esek 1680x1050es felbontása is támogatva lesz ősztől. -
"Azota gyulolom a CD/DVD technikat amiota anno beszart az elso CD lejatszom 1 evesen. Sony volt. Az evek soran mar elhasznaltam par CD majd DVD meghajtot. Csak ezt az egyet irigylem a PS3bol, a HDD install-t. ;)"
HDD install a foslassu bluray miatt lett kényszerből a ps3-on, kötelező, 1-2 játékban vicc, ahogy megoldották (ld. MGS4, ahol chapterenként van install...! )
Ősztöl nekes is lesz LEHETŐSÉGED (nem kötelező!) hdd-re installálni egy játékot, korai tesztek alapján a DMC4 installja 10perc, a blurayes ps3-on 20 perc.
Irigyled, biztos? ;) -
igen, vannak játékok amik a világ minden xboxában mennek
de ahogy irtam, 3 régio van, pal és kétféle NTSC. tehát, az h önmagában NTSC, nem mond semmit. NTSC-U vagy NTSC-J <--- EZ A LÉNYEG jelen esetben! :) Az -U régiomentes, a -J nem. -
Eddig amikor külföldi oldalakon szoktam nézelődni, mindik PAL régiós játékokat nézek, de a #45557-as hsz kicsit megkavart. Akkor ez azt jelenti, hogy NTSC játékok is mennek (moddolatlan boxról van szó)? Régiófüggetlen lenne? Csak azért kérdezem, mert az NTSC régiós játékok olcsóbbak szoktak lenni, nem is kicsivel. -
Nekem halo 2 megvan sima x-en, de nekem nem tetszik. Mondjuk én nem nagyon szeretem ezt a műfajt...(bár van egy két kivétel) :) -
akkor sztem én is veszek egy halo 3-at.^^ co-opban végigtoljuk majd? -
Nekem is 16:10-es van, de pc-s játékoknál, ha más felbontást állítottam be, akkor feketecsík volt és nem nyújtotta így meg úgy a képet :) Persze ez pc volt, x360-on nem tudom milyen. Meg lehet hogy monitortól is függ (bár ezt nem hiszem) -
TV-t -
hmm Nemtudom Tv-t vegyek vagy uj monitort :D Fogos kérdés :)
Update-nek jo haszna lessz :) -
ha igaz, hogy az őszi update után támogatni fogja az 1440x900-at az xbox, akkor megfelelő. nekem ilyen felbontású van, csak monitor, eddig azért nem kötöttem rá a xboxot, mert nyújtja meg húzza meg mittudomén' én még mit csinál a képpel a nem támogatott felbontás miatt. -
egy ilyen pl megfelelo? -
hmm meggyoztetek :D -
Kihagyhatatlan! -
szerintem mindenképp, én is nem rég vettem meg, utolsó mission-t kezdtem tegnap, nagyon jó, aztán újrakezdem majd nehezebb fokozaton :) -
Halo 3-at érdemes beszerezni? -
-
-
"Aztán végül magát nyírta ki" mesterséges inteligencia rlz:D
-
na megcsináltam. Aztán végül magát nyírta ki:D mert én semmi cucra nem lőttem csak rá:D -
Én gépstukkeral nyírtam ki :D -
azt én is nagyon szerettem kinyírni :) ha bemész hasa alá és egyet hasba egyet szájba lövöd shotival, akkor nyolc lövésből meglehet csinálni asszem' -
memókártyára átmásolod (tehát rá kell legyen dugva a gépre az is meg a hdd is)
majd be az új vinyó, arra meg vissza a memkariról
az a baj h csak egyenként lehet másolni a mentéseket
profilt meg nem kell átmásolnod azt vissza lehet állítani a "recover gamertag" funkcióval
és nem, nem kerül pénzbe :)) -
Szerintem igen. -
Ehh... csak siman atmasolom a saveket? -
memkarival lazán. -
Egy gyors kerdes.
Eladtam egy ismerosnek a boxos HDD-emet es rajta maradt a profilom az osszes GTA4 mentesemmel. At tudom en azokat masolni a mostani HDD-emre vagy felejtsem el? -
nm, de azért írj hogy sikerült-e :D -
oh kösz! ja az! -
Én pont most vittem át azt a részt (pc-n, de ugyanaz) Úgy kell, hogy amikor kinyitja a csápjait, akkor belelőssz a hasába, akkor mégjobban kinyitja a csápjait és utána a fejébe és ilyenkor hátrébb megy. Aztán amikor megint kinyitja a csápjait ugyanazt csinálod...stb. És a végén lesz egy ilyen "hídszerűség" és le kell lőni 2 tartó vackot és leesik a mélybe :D Remélem érthető volt :D -
Szerintem az a bd sem rosz.. ;-) Halljátok Gow-ban amikor lent vagyok a föld alatt és jön az a nagy pókcumó, na azt hogy pitsába gyűrjem le?
400 golyót beleküldök a láncfűrészes cuccból úgylátom hogy gyengül, majd amikor kifogyok csak egy csipa van nálam lövöm és egyszercsak úgy rá csap a földre hogy darabokra hullok. Hogy nyirbáljam le?