XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem azért,de ez lehet hogy valamikor,bizonyos flashek esetén igaz volt,de én vagyok az élõ példa hogy már nem.
Hitachi gép,Pio iró,CSAK Traxdata lemez (mivel környéken nem kapni mást) és mindig jó.

Az viszont biztos hogy aki teheti Verbatimot vegyen,mert arról hallani a legjobbakat.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

PIO van, 110d

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Adi
Verbatimet használj!
Samsung olvasós:

Verbatim: Ennél jobb nem is létezik a számára, akár NEC akár Pio égeti rá a warezt.

Traxdata: NEC-el írtat 7-8másodperc alatt olvassa be, Pio 3-4 másodperc

Ricoh: NEC esetében 7-8másodperc, Pio 5másodperc.

Kijelenthetjük, hogy a teszt alá vont Samsung megeszik bármit, mindkét íróval kenhetjük neki.

Fekete leves: egy másik Samsung olvasós x360 dirty disc errorral reagált a NEC által írt Traxdata-ra.

Eredmény: nem ajánlott a NEC író!

Hitachi olvasós:

Verbatim: akármivel lett írva, dirty disc error

Traxdata: akármivel lett írva dirty disc error

Ricoh: NEC által dirty disc error, Pio-val 18-20másodperc csattogás-kerregés után megy a játék szépen.

Eredmény: NEC írót a kukába, Pio kell nek
innét linkeltem. ITT sok okosság van!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

most oylanokat csinál gépem hogy egy egy hangot nem ad ki játék közben: pl a GRAW-ban a a cover me, vagy a regroup szavakat egyáltalán nem mondja, helyette egy ür keletkezik....

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

én ridiscket hazsnálo, azokkal ha elõfordul iylen probléma, az van hogy elõször nem olvass aígy be, de aztán berakom másodjára és elindul...cska ezek a noname meg traxdatákkal szarakodik...samsung meghajtós.

Akkor legyen feny az ejszakaban... a _For_XBOX360-USELESS postfix magyarul annyit tesz _XBOX360_HOZ-HASZNALHATATLAN

Szajbaragosan mondjuk meg azt tudnam hozzatenni, hogy esetleg sehogy...

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Adi
Mér olyan lemezre írjátok?
Ha hitachi olvasod van a ricoh tuti jó ha samsungos olvasod van akkor meg a verbatim!
Enyém amúgy hitachi és eszi mindegyiket!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

figyeljetek, az lemez hiba lehet, hogy néha csak tekeri a lemezt és kiirja hogy open tray...és ezt legtöbbször csak úgy tudom orvosolni (fõleg egy taxdatás szart csak) hogy kikapcoslom a gépet, benne hagyo ma lemezt és úgy inditom el újra kb 5 perc múlva....ja és az én Xboxom karcolja lemezt...vagy ez a "hiba" is csak a nagyon karcos lemez miatt van?

teddymac
én azt se tudom milyen Fw van a boxon 😞

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Ismerõs szitu.Lehet,hogy 5.2 fw kellene hozzá.- Talán.

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Ezt én is szeretném tudni, mert nekem sem sikerült. A 360 úgy viselkedik, mintha sima DVD-lejátszó lenne, és csak a videót nyomatja, meg hogy ez egy XBOX játék, tegyem be egy XBOX-ba.

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

teddymac
Soul_Calibur_2_PAL_XBOXDVD5_For_XBOX360-USELESS
ezt hogy a rákba kell kiirni ?
szájbarágosan pls

teddymac
nekem olvasssa igaz kicsit nehezebben.

KILLER2
Hát nem. Enyém se szerette, bár azért olvasta.

Töltsük le az internetet!

A samsung drive nem szereti a traxdatát?Mert nálam nem tudja olvasni..
ja nekem is soszior dobja ezt az üzit.

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Zsoltika 007
Privibe leírnád hogy mûködik a dolog? Mert lehet érdekelne de nem akarom átbaszatni magam ugye megérted. <#vigyor0>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Ewergo
Az bizti hogy a melegedésbe a Ms is hunyó...viszont sokan polcra teszik könyvek közzé meg az üzletekben kaphato zárt üvegajtós tv szekrény, álványba teszik a gépet, mert ott cukin néz ki, meg a hangot is tompitja. Aztán meglepödés hogy izzad bent a box.

Az ilyen az siman low prio bug... Igy a jatek kozepe fele nem talakoztam olyan lokalizacios hibaval, ami ennel komolyabb lett volna. Nayg altalanossagban a lokalizacio szinvonalasra sikerult. Siman uti peldaul par jatek german lokalizaciojat, pedig azokba azert meg tobb love folyik.

Ahogy neztem a stablistat, egyetlen ceg volt felelos az osszes kelet europai szinkronert, igy pakkban talan olcsobb volt a forditas, studioberles satobbi, de a 3-400 rugo akkor is realis.

Biztos. Tipikus jelenseg, 2 honap mulva legkesobb jon a behalas (tapasztalat.. 😉 De nem veszes, ha nem piszkalt, akkor javitjak, ha igen, akkor Wadarr tudja mit kell vele csinalni (persze az mar nem ingyert lesz)

13500ert tudok eves kodot kuldeni, ha erdekel... (de sajna csak jovo het kedden, mert elutazom par napra)

testerlnx
Ez nem jó hír 😞 Akkor lehet, hogy gond lesz a gépemmel?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Adi
Szerinted nem lehet, h az eredeti szinkronál ez poén?
Mit tom én: felugrasz vmi magas házra beszól: innét a legszebb a kilátás. Aztán mikor még az alagutba poénból megejti. CSak hát lehet, h a magyar szinkronnál mindent úgy fordítottak mint a gép.
Viszont az is jó volt : ott van diegoz a jó kurva anyát.. vagy a kurva életbe? már nem tom de jó volt!😄

KILLER2
Hát azt viszont nem tudom, hogy hol van. Fel kell õket hívni.

Zsoltika 007
Az a baj hogy voltam múlt héten de csak arra volt idõm hogy benézzek a Med.Markt-ba routert venni ott meg nem volt. Ha megyek legközelebb már jó lenne olyan helyre menni ahol tuti van. Ricgame és Konzolium felejtõs.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

KILLER2
Hát az kb mindenhol ugyanannyi.

Zsoltika 007
Ikszbox live gamer cardot hol lehet venni bp-en jó pénzért? (12 hónapos kéne)

KILLER2
Fasza játék a Vegas, csak picit nehéz, de nem vészes. Rég játészotam már vele, mer jött a Crackdown. Pedig még csak az elsõ Vegasos pályán vagyok.

Attila8805
Köszi.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Csacsi
Arrafelé mozogsz...magyarul jobbra, vagy balra húzod a mozgást vezérlõ kart..Lõni, meg a tûzelõ gombbal kell. Asszem alapban rt, vagy rb.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Attila8805
Kicsit off de a saját topikjában nem válaszoltak.
Szóval leszedtem a rainbow six vegas demot és nem tom hogy kell kihajolni a fedezék mögül meg onnan lõni?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

akkor jó, köszi, mert erre van pénzem egy 10-est nem szórok ki egy kábelre...inkább veszek mellé egy play and charge kitet.

CSOCSO
nalam volt hogy alagutban szolt ilyen faszsagokat.. szvsz ez a jatek hibaja nem a szinkrone. a mondatot leforditottak es azt a szamu hangfajlt betette a jatek..csakhat vicces. ja megvan. alagutban beszolt hogy innen a legszebb a kilatas!!!😄😄😄😄😄😄
Nálam sose hibázott a TDU...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

testerlnx
TDU-nál már másodszor dobott a 360-as dirty disk hibát 😞 Ez azért van mert a TDU használja legintenzívebben a DVD-ROM-ot?
Másnak is van ilyen problémája vele?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

KILLER2
Hát nem csak a hossz a gond, hanem van, hogy rosszkor be a Crackdowban a csávó. Múltkor felugrok egy hídra és kijelenti, hogy csak kevesen jutnak fel ilyen magasságokba.

guardian hero
Lehet, írtam, hogy csak tipp 😊 Ritkán bérlek stúdiót 😊

A tesztelési idõt viszont túlbecsültem. Ma jött meg a játék, és rögtön az elsõ percben lokalizációs bugba futottam: csávókám még javában a mondat közepén tart, hogy mindjárt kapok egy videó-értesítést, mikor már el is kezdõdik a videó-értesítés. Gondolom angolul rövidebb volt a szöveg...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Ewergo
Akkor én megelégszek a nem VALÓDI 5.1-es hanggal. 😊)

A ddts legfeljebb annyival tudd többet hogy van benne dts-es+dd ex dekóder. Persze hangminõségben azért a yamaha jobb (a 360 úgyse ad magából dts-es-t)

A legkisebb yamaha házimozi erõsítõ már annyira olcsó(30-40e), hogy felesleges egy ilyenbe beruházni szerintem.

köszi!

Az ára nagyon baráti, utánnanézek hogy hol lehet kapni és holnap valõszínûleg beruházok egy ilyenbe.

CSOCSO
vagy az a 3-400 ezer az csak a studio berles...
Na szóval ha ilyen hangrendszereket akartok a 360-ra kötni, és azt szeretnétek hogy VALÓDI 5.1-ben szóljon, akkor szükségetek lesz egy ilyenre.

Vagy egy másik megoldás, a decoder-es erõsítõ.

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

Ioles
Erre a gépre egyre több PC-s játékot készítenek el. És ennek örülök😊 Megsem fordult a fejemben hogy a Sacred 2-t elkészítik rá. Íme

Ewergo
Helyesbitek.: a sima sztereo hang irto szarul szol a hátsokon ezért kell stereo-ba kapcsolni hogy szebb legyen.

Ewergo
Figyu nálam pl. ha mindig 5.1-ben hagyom és ha beteszek egy olyan filmet, akkor magátol megszolalnak a hátsok és a közép hangszoro. Vagy a filmek elején a Dolby demonál szépen jön hátulrol elöre a helikopter. 😊
Ha sima stereo hang, akkor meg elnémulnak a hátsok. Ilyenkor ajánlatos a sztereora kapcsolni. (Két oldali és a mélynyomo).

guardian hero
1 szinkronszínész 1 napi munkája + 1 fordító két napi munkája + 1 napi stúdióbérlés + némi plusz tesztelés.

Szerintem 3-400eFt, de ez csak tipp.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

teddymac
mennyibe kerülhetett a crackdown magyarositása?

KILLER2
Nálam is abban szól elvileg, bár még sosem vettem észre 😄 (de azt sem, hogy nem)

Ewergo
Nekem 5.1-ben szól!!
A láda erösitölye osztja szét a hangot. az X-540-nél a távkapcsolon van stereo és 5.1 átkapcsolo. Tökéletes a hangzás.