XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hitachi gép,Pio iró,CSAK Traxdata lemez (mivel környéken nem kapni mást) és mindig jó.
Az viszont biztos hogy aki teheti Verbatimot vegyen,mert arról hallani a legjobbakat.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Samsung olvasós:
Verbatim: Ennél jobb nem is létezik a számára, akár NEC akár Pio égeti rá a warezt.
Traxdata: NEC-el írtat 7-8másodperc alatt olvassa be, Pio 3-4 másodperc
Ricoh: NEC esetében 7-8másodperc, Pio 5másodperc.
Kijelenthetjük, hogy a teszt alá vont Samsung megeszik bármit, mindkét íróval kenhetjük neki.
Fekete leves: egy másik Samsung olvasós x360 dirty disc errorral reagált a NEC által írt Traxdata-ra.
Eredmény: nem ajánlott a NEC író!
Hitachi olvasós:
Verbatim: akármivel lett írva, dirty disc error
Traxdata: akármivel lett írva dirty disc error
Ricoh: NEC által dirty disc error, Pio-val 18-20másodperc csattogás-kerregés után megy a játék szépen.
Eredmény: NEC írót a kukába, Pio kell nek
innét linkeltem. ITT sok okosság van!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Szajbaragosan mondjuk meg azt tudnam hozzatenni, hogy esetleg sehogy...
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Ha hitachi olvasod van a ricoh tuti jó ha samsungos olvasod van akkor meg a verbatim!
Enyém amúgy hitachi és eszi mindegyiket!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
ezt hogy a rákba kell kiirni ?
szájbarágosan pls
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ahogy neztem a stablistat, egyetlen ceg volt felelos az osszes kelet europai szinkronert, igy pakkban talan olcsobb volt a forditas, studioberles satobbi, de a 3-400 rugo akkor is realis.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Mit tom én: felugrasz vmi magas házra beszól: innét a legszebb a kilátás. Aztán mikor még az alagutba poénból megejti. CSak hát lehet, h a magyar szinkronnál mindent úgy fordítottak mint a gép.
Viszont az is jó volt : ott van diegoz a jó kurva anyát.. vagy a kurva életbe? már nem tom de jó volt!😄
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Töltsük le az internetet!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Szóval leszedtem a rainbow six vegas demot és nem tom hogy kell kihajolni a fedezék mögül meg onnan lõni?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Másnak is van ilyen problémája vele?
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
A tesztelési idõt viszont túlbecsültem. Ma jött meg a játék, és rögtön az elsõ percben lokalizációs bugba futottam: csávókám még javában a mondat közepén tart, hogy mindjárt kapok egy videó-értesítést, mikor már el is kezdõdik a videó-értesítés. Gondolom angolul rövidebb volt a szöveg...
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Az ára nagyon baráti, utánnanézek hogy hol lehet kapni és holnap valõszínûleg beruházok egy ilyenbe.
Vagy egy másik megoldás, a decoder-es erõsítõ.
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Ha sima stereo hang, akkor meg elnémulnak a hátsok. Ilyenkor ajánlatos a sztereora kapcsolni. (Két oldali és a mélynyomo).
Szerintem 3-400eFt, de ez csak tipp.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero