176877
banner
  • DanielT
    Xbox 360 VGA kábelt veszel hozzá 3-4000 Ft-ért. Ennyi.
  • Vinsanity15
    és esetleg még ha nemgond vki elmagyarázhatná h hogyan is müxik pontosan ez a lcd monitorra valo kivitelezés és h a hozzá szükséges cuccokat hol tom beszerezni..
  • DanielT
    Premium. Higyj nekem.
  • Vinsanity15
    Szasztok. Rászántam magam egy XBOX 360 vásárlására.Szeretnék helpet kérni, ugyanis jelenleg pc m van egy 22 es LCD monitorral. Nagy dilemmában vagyok h Arcade vagy Premium legyen e , ugyanis az arcade joval olcsobbb de a premium meg hdd s . Meg ugye természetesen vhogy az lcd monitoromra szeretném kivitelezni . köszöni a segitséget egy leendő xbox tulaj
  • arty
    ph!

---

Mozes13: gyári MS wifi adapter 14-15ezer ft. ha viszont értesz kicsit a routerekhez, akkor vegyél egyet 7-8ezerért, ami képes AP-client módban működni, odateszed box mögé, rádugod utp-vel és a router kapcsolodik a másik, wireless routeredre, nem a box közvetlenül.
  • PoisonChihuahua
    Vagy wifis notebook-on megosztod a netet.
  • amdrula
    Meg, csak drága: Microsoft Xbox 360 Wireless Adapter.
  • Mozes13
    Boxon meg lehet vhogy oldani a wifit?
  • csoola
    ph! ?
  • Kalozoner
    bár sztem mostmár megvároim az új alaplapos dobozt, legkésőbb gow2-ig akarok venni szal van még időm
  • Kalozoner
    már lebeszéltem haverral az vételt, és ez az install valahogy nem vonzz...kihagyom a pc feelinget inkább...
  • Istencsászár
    Felesleges, cseréltesd ki azt mert ősztől jön a install, halk lesz.
  • Kalozoner
    igazából eladom a boxomat mert már 1,5 éves és az olvasófeje nem müxik rendesen, és akarok egy halk verziót (enyém az helikopter feelingű) de akkor várok még egy kicsit...
  • fishBNS
    Valoszinu lesz,mert jonnek az uj alaplapos gepek es alltalaban az elott kipucoljak a polcokrol a regit.
  • arty
    sztem meg ez igényfüggő :P (később még mindig lehet venni hozza winyot, g365ön multkor winyo volt 8k-ért... baráti... HA kell végül ;) )
  • Blekk Síp
    Sztem csakis premium.
  • arty
    sztem ősz előtt nemnagyon :(
    (ph!-n 45k egy zsiruj árkád 3év ms rrod garival... nem elég jó? ;) )
  • tarti19
    Egy Thomson 37"-os LCD-t , a zajt?:D azt fejhallgatóval:D:D:D:
    Talána legfonotsabba jóárasított gémek:D a fénymásoló melletti kis cd zletből:D
  • Kalozoner
    nem tudjátok, lesz mostanában árcsökkentés?
  • arty
    kijelző faq-t ajánlanám, sztem vmi neked nem tiszta...

(hint: a világon semmi értelme a mostani konzolgeneráciohoz fullhdtv-nek - nyugodtan vegyél egy 1360x768as 26"-ost)

---

avengir: FN3 lett megemlitve, mint 'reális' játék. persze csak egy doahoz képest 'reális' :)

---

tarti19: hogy birod a 'zajt'? amugy milyen játékok vezettek végül a döntésig, h a ps3 mellé kell a box is? milyen tévét veszel a gépekhez?

---

Crash of the Titanst senki nem játsza? Ma felfedeztem, hogy van benne co-op is (2. játékos bárhol ki/be csatlakozhat), ketten egy képernyőn (nem osztott!) lehet nyomni a kampányt !!! isteni, c64 ota várok ilyesmire, és végre... :)

ajánlom!
  • Istencsászár
    Nehéz döntés, főleg hogy a megjelenésük még sokára van:)
  • Beni521
    Brothers in Arms Hell's Highway vagy Call of Duty World at War nehéz a döntés. egyik árkád másikba meg szakad az ember a gránáttól
  • Denes888
    Hello! Kicssi a 20"-s monitorom, és most nézelődtem neten. Sajna a 32"-os full hd nem fér be szobába, így néztem a tv tuneres monitorokat. Azok közül van egy Samsung T260HD nevezetű, tudja a full hd-t, viszont 168k.
    Vagyi nkább vegyek egy 24-26"-os hd ready tvt? Lehetőleg 5évre terveznék, és az xbox miatt lenne full hd.
  • Wini
    Helló! Mi lehet annak az oka, hogy egy játékot (uefa euro 2008) lejátszik a gép, aztán mikor hazajövök 2 hét nyaralásból már nem?... Karcolás nem érhette, meg semmi ilyesmi mert senki se nyúlt hozzá.
  • SpeedXHUN
    hali!
    Hogyan lehet a Live os gamertagomat törölni,úgy hogy a profilom újra offline-os legyen?
  • Istencsászár
    Pedig van reális => FN3 , Don King Presents: Prizefighter , UFC 2009 Undisputed

DOA látványos hihető harcművészetet vonlutat fel, persze árkéd, de az ember ugy érzi hogy ez valós harc, mert kiválóan megvannak alkotva a mozgások és nem túl gyors, nem túl lassú az arany középút...
  • Blekk Síp
    Köszi a tippeket, én hibáztam, mert nem írtam oda, hogy vmi Tekken-féle game-re gondoltam. (:
    Talán a DoA 4 lesz amit megveszek.
  • bexinho
    köszi, azt is használom. csak ráleltem erre, és gondoltam kikérem a véleményetek. de akkor nem fogom használni:D
  • avengir
    Üdv a klubban!
  • avengir
    Kijelentettem, hogy a DOA nem reális és sztem kezeltesd az összeesküvés elméleteidet, mert sehol nem írtam, hogy vmeik verekedős játék reális lenne.
  • warass
    Nemigazán értünk téged, most meg a realitás hiányára panaszkodsz, de a DBZ-t + ajánlod?
  • warass
    Gratulálunk
  • Alwares
    Néhány menne. EA játékok biztos nem. Ami régiófüggetlen az igen.
  • Pacal17
    Na várunk csak.

Tehát, most az apám Kanadában van, és látott 10 dolcsiért kibaszott sok X360 játékot. Akkor az menne az én LCD monitorra rákötött PALos X360nomon is?
  • tarti19
    természetsen igen:D
    hajjaj játszhatok biza:)
    azért az bejön a bxba, hoyg mindjárt egy hd kábellal van eygbekötve a sima sd kábel így van sztereo hangocsak és hd képem is:), igaz ehhez egy LCD tv szükséges, de sebaj, mert jövő hét végén megjöna tv is:)
    MLÉG eyg psp-t is beszereztem igaz, azért ehhez van mit pakolgatni még, mert csak a készülék van meg:)
  • Scotty99
    A VGA kábel végén van egy piros és egy fehér kábel, azt bekötöd a hangrendszeredbe, és csak átváltasz a megfelelő funkcióa, és máris szól a box. Egyébként ha nem olyan a hangrendszered, amibe bemegy a piros, fehér kábel, akkor nem tudom, majd akik értenek hozzá jobba, azok megmondják.

Tarti19: Gratula, akkor mostmár játszhatsz mindkét konzolon :) (PS-ed megvan még, ugye?)
  • Laci08
    A pc monitorával használom a boxot és 5.1 es kreativ hangrendszert szeretném ráeszkábálni valami módon mert íyg nincs hangja. A hangrendszer a pcre van kötve és aza kérdésem hogy valamilyen átalakítóval nem lehetne e hangra bírni az xboxot. előre is köszi
  • tarti19
    Srácok x360 tulaj lettem a mai nap :)
  • james69holden
    miért is kedves ragnarka?
  • avengir
    DOA 5 év után kurva unalmas és annyi köze van a realitáshoz, mint nekem a harangöntéshez. A verekedj az analog karral szvsz halál, de bízunk az új csöcs kaliburba, hogy 2 hét múlva mindent lemos.