XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más kérdés, hogy mennyit kell majd harcolni, mire kicserélik, mer akkor a tescoban volt a legolcsobb, aztán foglalkoznak-e vele vagy leszarják, vagy megfutattnak, hogy na vigyem szervizbe...
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
Egy demo-t toltam amikor megfagyott a box, ok kikapcsolás nemsoká restart.
És azóta semmi. töltõképernyõnél megfagy vagy el se indul ilyenkor pirosan villognak a ledek a jobb felsõ negyedet kivéve. A manual szerint kábeleket szétszedtem, áramtalanitottam, vinyo le meg vissza, de kb ugyanaz.
Igy gondolt egyet és megadta magát vagy kb mivan?
Ja és még csak be se langyosodott a gép, mert igy elsõ pár perc alatt eljátszotta ezt.
azért 1 év üzemidõt elvártam volna tõle legalább, a normál több évesre már gondolni se merek, de ez.... pff.
No, van tipp?
köszi elõre.
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
PSN: s3ctorHU
Ha digitálisan kapjátok a jelet akkor meg penge lesz mindkettõn!Játékra meg jobb az lcd élet tartamról megint kezdhetnénk vitázni de felesleges sztem:) részemrõl az lcd-t ajánlom és árban jóval olcsobb mint a plazma!!!Én például 195-ért vettem a 94 es samu.t:) hale
Év vége felé vennénk vmi jó TV-t csak nem tudjuk még hogy milyet. Szüleim nagyot akarnak, plasma-t, mert ha már veszünk akkor az jó legyen egy darabig. Én meg ugye mondom nekik hogy az LCD is elég nagy, 82cm.(ez a legnagyobb ami megfizethetõ) De ugye én venni szeretnék majd next-gen konzolt, még nemtom hogy PS3 vagy X360 és ugye ezekhez jobb az LCD, mert nagyobb a felbontása. Na szal az lenne a kérdésem hogy egy 107cm körüli plasma TV-n aminek ugye kisebb a felbontása mint az LCD-nek, milyen lenne a 360 képe?(ugye ps3-ról még nincs vélemény) Kösz!
Konvertálni lehet persze péládul Winavivideoconverter V7.0-el!
FEliratosat is lehet vele de akkor ted fel a vobsubot is és a feliratot nevezd át a film címének megfelelõen és akkor jó lesz!Kicsit romlik a minõség azt mér most mondom mivel a wmv egy fokkal gyengébb mint az átlag páláne igy konvertálás után!Nekem megoldodott szerencsére rákötöttem az uj tv-re a gépet és igy nem kell konvertálni és a minõség is remek!Hi!
Köszi!
Ki cseréltem a hátso ventiket Wisper-re. Tényleg halkabb.
Szal szépen muzsikál a gép!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
tudd meg a firmwaret. nekem 5.1 es van de ha dvd*t is akarsz nezni akkor az 5.2 est szerezd be ( pont azutan jott ki miutan osszeraktam a gepet)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
mp3 at tudsz hallgatni rajta de nem lehet vele ugy filmezni mint a sima xboxxal. ha media centeres gepre kotod akkor tudsz nezni vele wma fileokat
innen
a firmwarerol meg kerdezdmeg azt aki chipelte
amugy en ritek ridata cd-t hasznalok ami jatek patchelve van az megy!
nekem csak fektetve van a gepem. a graw2 egyszer fagyott le a startnal de osszesen amugy 2-3 szor.sajna ez van.
Az X milyen file-t tud lejátszani? Gondolok itt pl: avi..DVD.De ezen kívül tud még más file-t is? Ha igen melyikeket?
Verbatim és Maxell
CloneCD
nem tudom > hogy állapítom meg?
nem tudom > és ezt?
Fektetem és állítom. Ugyan az van mind2 esetben
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
nagyon zsir!! en mar alig varom hogy tuneringolhassam az automat!!:D:D:D
Délután beraktam a GRAW2-t. Elõtte egy percet sem volt bekapcsolva a box és Betölt a játék aztán egybõl lefagy.
egyébként szerintem is melegedés lesz de biztos, hogy géphíba nem játék
http://www.facebook.com/infestationmmo.magyarorszag
Töltsük le az internetet!
Crackdown szar - textúrák nem töltõdnek be, nincs hang egy csomószor, õrült hangokat ad ki az xbox, utána tök néma az egész. még iPodról is néma a zene, ha crackdownal játszok
Lost Planet - Állanóan lefagy, kifagy, összefagy, faszom már belé. És menteni sem tudok, mert még mentés elõtt fagy ki, rögtön az elsõ havas pályán. A legjobb az volt amikor be tudtam jutni abba a vörös barlangba ahol sok bogár volt. megörültem hogy nem fagyott le, erre lefagyott..
GRAW2 - 3féle verziót írtam ki, több ezret elpocsékoltam DVD-re és ugyan úgy meghal mindig a játék. Mindig lefagy, mindig máshol
GOW - Ez is sûrûn fagy, persze a legkellemetlenebb helyzetekben... Bár ez nem olyan vészes, de akkor is zavar
BF2:MC - Ez is állandóan, a legszarabb helyzetekbe fagy le :S
TDU, PGR3, Saints Row, Oblivion, R6 Vegas, NBA Live 07 még sose fagyott :P
Mindegyik írt játék, nincsenek eredeti játékaim agyagi okok miatt. Sajnos nem engedhetek meg magamnak 15 eredeti játékot, de ebbe nem megyek bele...
Egy ismerõsömnek sincs 360-a, úgyhogy nem tudom megnézni hogy másnál is ezt csinálják e az általam írt játékok.
Verbatim és Maxell DVD-ket használok, nem hiszem hogy ez lenne a probléma.
Az xboxot decemberben vettem, azóta nem volt firmware frissítve meg buherálva.
Azt hiszem, visszaviszem az emberhez, aki Flashelte, aztán talán az tud valamit mondani...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Kifejezett "kardozóst" nem tudok.Ilyen fantasy ütöm-vágom a Ninety-Nine Nights.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A többit priviben.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Azzal kicsit szórakoztam. Hát lehet, hogy csak nagyon szokatlan, de az irányítás billentyûvel jobban megy :) És jobban be is jön.
Mondjuk nem is vártam mást. Sokkal inkább azt várom, hogy a Sport játékokban lesz jobb. Foci,Hoki,Box.
Valami jó kis verekedõs progit tudnátok mondani 360 hoz? Vagy valami kardozósat :D
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero